37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Repain=Repair -
Ha esetleg a frissítéssel nem szedi le akkor a Repain DCS World-al próbáld, azzal mindenképp lefogja szedni. -
A dcs főkönyvtárában az autoupdate.cfg-ben ird be "MI-8MTV2", és utána frissísd az egészet, leszedi magától a legfrissebet. -
k53ta #6738 Hali,
Én most hanyagolom a DCSW-t, várok egy többfunkciós vadászgépre.
Más:
Tudnátok segíteni abban, hogy anno milyenek voltak a Magyar pilóták tapasztalatai a Rafael / Mig-29 gyakorló légiharcai során?
Anno valamelyik légiharc kupán beszélgettünk erről velük, de már nem nagyon emlékszem. -
Letölteni meg ezt lehet:
Product files list:
File Name: MI-8MTV2_1.2.6.18651.276-275.exe
File Size: 220.15 Mb
MD5: b23aaa30f81e800fe9d2cb33e4f2afbc -
Hát komolyan mondom, beszarok valamint behugyozok (elnézést a mimóza lelkűektől).
Leszedtem a minyót a DCS oldaláról. Fel akarom tenni de nem lehet, mert a DCS: W frissebb mint a minyó...
-
beci43 #6735
-
Az R-27R-nek talán, de az ER-nél tutira nem, és a tolóerő dual-thrustos. A BMS4 mod készítésénél egy orosz srác megadta az orosz légiharc rakéták elég nagy részének tolóerő karakterisztikáját. -
beci43 #6733 5,5-6 mp az égési ideje. -
Azon már változtattak többször is. Az egy 1.2.4-es videó volt.
Jelenleg a hivatalos az 1.2.6, de remélhetőleg nemsokára jön a "füstös" 1.2.7 :D -
Hát, ez R-27ER tolóerő karakterisztikája pontatlannak tűnik, mert a teljes égésidő picit minta túl rövid lenne. -
Az is lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=ju9nxIwh-nA
http://www.youtube.com/watch?v=ybrB6q10990
és az F-18 is közeleg: az 5tlet/terv persze már jó régi, de talán jövő karácsonyra lesz Hornet is ;) -
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem hoz lázba. Engem egy valósi szuperszonikus multirole gép hozna lázba és valódi SEAD és haditengerészeti rakéta modellezés, ami nem csak előre definiált célok ellen működik.
Az sem lenne rossz, ha normális rakéta FM lenne már... -
Csak hogy örüljetek is egy kicsit, ezek után a (még nem teljesen) hivatalos bejelentések után most már talán én is elárulhatom/megerősíthetem (ami gondolom most már nem is lesz olyan NAGY meglepetés), hogy a MiG-29 is nagy ráncfelvarráson fog átesni. Először is a kabinok...kapásból 3 is készül 29A/S/G ;)
Szóval...kitartás...türelem :D (sajnos ha direkt rámszólnak odafentről, hogy ne pofázzak annyit, akkor nincs mit tenni... majd ha a nagykutyák elszórnak néhány morzsát ill. csontot)
Üdv
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1886764&postcount=427
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1888576&postcount=436 -
wittman #6727 Lázadó...Ki is tagadjuk... 

-
wittman #6726 Ja és nincs külön win8 dx11 és win7-es dx11... -
Lám, lám. :) -
beci43 #6724 Csak szerintem Wags lehagyta a Win 7-et. -
beci43 #6723 Nem kell cserélni.Windows 7/Windows 8 based.Tehát alap Windows 8.Mert már van 8.1 is. -
Nem biztos.
Azt irja:
"DirectX 11 / DirectX 11 Windows 8 based."
Kétszer emliti a dx11-et. Gondolom sima dx11 ami lehet win7-es is, és külön win8 alapú dx11, ha jól gondolom. -
InterC #6721 A Q életbe a linket meg megint lehagytam, úgy felbasztam az agyam 
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1900652#post1900652
ITT VAN: -
InterC #6720 Na akkor erre varjatok gombot: hát most már aztán, tényleg aztán, nomegaztán, jönahűrábasztál - de minden fasza lesz: jön a Winfos8 

Ha most ezért a winfos hetet is cserélni kell akkor
-
"Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve." Mondotta volt Frici Józsi -
gsg16 #6718 végre megtalálták a hibát!!mostantól akkor minden csodás lesz,és szaggatás mentes!! -
Faja! :$ Aszondják h az AWACS lezuhanása volt a netkód hibája!? :$ Szerinted??? -
Leon77 #6716 Mi tegnap nem sokáig teszteltük, de egyszerűbb pályán mindenképpen lehet repkedni kiesés nélkül. A peccs peccsének a peccse pedig folyamatosan készül, csak győzd kivárni. -
Lehet már jáccani NETen Srácok?
Vagy még jön egy-két peccs-peccse? :( -
A Mi8-hoz megjelent az English Cockpit Mod. -
gsg16 #6713 Igen,én is elkezdtem ismerkedni a falconnal.az még eddig egyszer sem állt le, "erre rábasztál,kellet neked ezt megvenni hülyegyerek" hibaüzenettel! -
gsg16 #6712 Nagyon állat!! 
-
K...vára örülök, nem ezért vettem meg az a10c-t, a CA-t, a kamovot, az FC-t.... kibasztam rá sok-sok dollárt, és lassan 1 hónapja falcon bms-el repülök, ami ingyenes.... -
beci43 #6710 Láttátok? -
-
gsg16 #6708 baromi jó! 

nekem ez még nagy kedvencem:
-
jajj:) -
(ide is)
Széjjel röhögtem az agyamat :)
-
gsg16 #6705 lassan már nem is fér el egy sorban a verzió szám.az a füstölő hajtóműves MIG,pedig csak paraszt vakítás volt.nézzétek meg,hogy azóta mindenki hogy várja az újabb frissítést,hátha majd abban már benne lesz. -
Ja. Már arra gondoltam, hogy csak előrehozott áprilisi tréfa volt az egész. -
Füst továbbra is sehol...basszák meg!
-
beci43 #6702