37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #6781 Elég brutál cuccal nyomja a srác:
-
Sidewinder #6780 Ugyanezen csapat leszállása+ a kikapcsolás kezdete:
-
asw27 #6779 Én elsősorban a függőleges irányú gyorsulásra gondoltam. Ha bent ülsz a gépben, akkor a cm/s2-es gyorsulást is pontosan érzed. Ezt nem lehet szimulálni. -
Sidewinder #6778 Katasztrófavédelmis Minyó. Kigurulás+felszállás,és némi repülés. Jól megfigyelhető a gépparancsnok tevékenysége.
-
Sidewinder #6777 Én hiszek neked:)) Csak azt akartam jelezni,hogy ezt is össze lehet törni,oda lehet verni,ha alacsonyan örvénygyűrűbe esel vele. -
Letöltöttem, de majd csak pedállal állok neki! Nem vagyok én szadomazo.. :D -
Áááá, Kamovot az ember becsukott szemmel is elkormányozza! A koaxiális rotorelerndezés nagy könnyebbséget jelent ám!!!
"A koaxiális helikopter jellegzetessége, hogy két, egymással szembeforgó főrotorja van, így nincs szükség kiegyenlítő farokrotorra. Előnye a könnyebb vezethetőség, a kiemelkedő manőverezőképesség, a nagyobb emelőerő, a kis szélérzékenység, a rövidebb hosszméret, a kisebb rotorlapát-átmérő, a csendesebb üzemmód és az alacsony vibrációszint. Hátránya a bonyolultabb lapátvezérlés és meghajtás, valamint a nagyobb önsúly."
Higgy nekem tezsvírem! Ezeket 318* nehezebb vezetni :) -
De lehet :) És nem is annyira bonyolult!! Valahol láttam videót, hogy a székbe beépített a manus egy fasza mélynyomót és azzal oldotta meg, hogy rázza a seggét. Biztos nem tökéletes, de sokkal jobb mint a semmi :) -
Sidewinder #6773 Nekem egyre jobban tetszik ez a két madár,de sajnos még nincs hozzá meg a Paks,így marad csak a Kamov,abból is az első kiadás. Azt segítségek használata nélkül repülöm,ha csak úgy repülgetek vele,akkor általában a HUD is kikapcsolva marad,de azért leszállásnál ott sem árt figyelni a varióra. Főleg 50Km/h alatt. Az új patch-el egyébként milyen lett a Minyó? -
asw27 #6772 A pilóták a fenekükkel éreznek, repülnek. Ezt szimulálni még nem lehet, ergó maradnak a műszerek és a jó minőségű talajtextúra, épúletek. -
A földre még le is szállok de ezekre a helipadokra brutál a landolás. Annyira nem érzem a gépet, hogy bexarás. -

Így van! Én nagyon élvezem, igaz még a géptörés dominál.
Mondjuk nagyon szar, hogy még nincs pedálom és hát tekergetni is a joyt roppant szar.
Nagyon oda kell figyelni a variora ahogy mondod. Kamovnál az ember szinte oda sem néz, itt meg majdnem le sem veszi róla a szemét az ember.
Nagggyyyon fasza lett mind a kettő, ezek tényleg megérik a pénzüket.
Én most ugyan egy kapott szeriált használok, de ezt a kettőt tuti megveszem a többi mellé. -
asw27 #6769 Isten ments bekapcsolni ezeket, akkor elvész a lényeg.
Amúgy, képes vagyok bármikor odaverni ezeket a madarakaz a földhöz.
Lassításnaál a kollektív minimális mozdítása után, nézni kell a variót, mert kis késéssel reagál a gép, és nem érzed a fenekeddel, ha elkezd intenzíven sűlyedni, így könnyen átesik a főrotor és leesel. -
gsg16 #6768 OFF
http://www.youtube.com/watch?v=klL99Z-exiA
ON -
gsg16 #6767 ma délelőtt ts szerver karbantartás lesz. -
Emberek! Ezzel a két rettenettel (Huey, Minyó) hogyan repültök ??
Bekapcsoljátok a segítségeket (rudder trimmer, control helper), vagy teljesen nélkülük ? -
Thx! :) -
"kiszivárogtatott"
nevada videó
KATT IDE -
Leon77 #6763 Jav. -
Leon77 #6762 Akkor itt Eddig nekem ment a kép, most ugyanazt látom, amit ti is, így feltettem máshová. Amúgy nem az én képem, csupán segíteni szerettem volna. -
jaja!
-
beci43 #6760 Ott nincs semmi...kiszolgáló nem található. -
Leon77 #6759 Itt -
beci43 #6758 De hol a link? -
Caterpillar #6757 Fuck, pedig a link jó.. mind1, másoljátok ki ott van az...
Ha jól látom a Raptor épp leborított és 15000 lábról kezdtek süllyedni... -
Caterpillar #6756 Itt a kép...
-
A Hornetnél ezt nem is tudtam. A hard deck az jellemzően 10 ezer lábon vagy tudtommal Azért furcsa ez, mert ha a célpont is alatta lett volna, akkor igazából nincs is légiharc, hiszen mindkét gép vét a szabályoknál. Ezek szerint a Hornet alulról emelkedés közben kapta volna el az F-22-őt? -
A 29-es aerodinamikai tulajdonságai és a hajtómű teljesítménye igazából közepes magasságig biztosít rendkívüli manőverező képességet. Nagy magasságban már problémák vannak, mint minden hasonló kialakítású repülőgépnél. Itt jönnek ki a karcsú sárkány+deltaszárny előnyei, lásd Mirage 2000. Franciaországban voltak kint a mieink a 90-es évek második felében Mirage-okkal gyakorlatozni és nagy magasságban a Mirage volt a jobb... -
Nem is vitatom azt amit leírtál, de azt se felejtsük el, hogy az F-22-esnek tolóerő-vektoros hajtóműve van, a Rafale-nak meg nem, szóval valóban fegyvertény, hogy elkapta a Rafale. Az F-18-as esetet nem venném ide, mert ugye a rossz nyelvek szerint bőven a hard deck alatt került tüzelő pozícióba a Hornet (vagy Growler), amiért meg is szexuálták picit a pilótát. -
Igen úgy tünik készül egy Mirage2000C először az FSX-hez aztán majd a DCS-hez, itt találsz róla több infót, nem erősségem az angol ezért nem tudom pontosan hol tartanak.
Itt van egy cikk ami egy Gripen fejlesztésről ir, már elég régi, pontosan januári, azóta haladtak vele, valaki tud róla valamit? -
A téma kapcsán jutott eszembe. Mintha nagyon régen lett volna valami durba Mirage-2000 MOD még az FC1.1 (?) alá. Foglalkozik valaki annak DCS alá portolásával? -
k53ta #6750 Kösz, valami ilyesmi kimenetelre emlékeztem én is, amikor Szatyi és Topi beszélt róla, de arra már nem emlékeztem, hogy már akkor korlátozva volt a teljesítmény.
Arra nem emlékszel, hogy több magasságban végeztek gyakorlatokat? Mert mindegyik gép másként viselkedik kis és nagy közepes, ill nagy magasságon.
Ha emlékeim nem csalnak, a Mirage-2000es is kemény ellenfele a Mig-29nek. Én ezért szeretem a pilóta beszámolókat, mert az számomra az a valós, nem az amit egy újság megír. Csak már ritkán van alkalmam ilyen jellegű infohoz jutni. -
Akkor rosszul emlékeztem. Leszabályozott hajtóművel nyilvánvaló, hogy sok esélyük nem lehetett e MiG-eknek. Arra sem emlékeztem, hogy már ekkor le voltak szabályozva. Akkor az utolsó három évet is így bekkelték ki? Durva...
(Aki látta Kecsón a 2010-es Rafale demót, az látta, hogy mennyire erőteljes a gall madár. Én konkrétan seggreültem. Nekem azóta is az a demo a mérce.)
Az F-22-őt tény, hogy megfogta, de a "leszopatás" részt nem értem főleg, hogy kb. van egy videó meg egy fénykép kb. az esetről. A nem túl szerény franciák közül a BMS4 fórumon legalább egy mondta, hogy ne fárasszák ezzel a videóval, mert egyelemes minta az semmit sem jelent. Ha fordított helyzetben beülne az F-22 a Rafale mögé az sem jönne ki ebből már...
Még a mísz Super Hornet - ami asszem ráadásul Growler volt, ami asszem nehezebb, mint az SH, tehát még annál is gyengébb repteljesítménye van - is tudott egyer gépágyús tüzelési helyzetbe kerülni, pedig repteljesítménye elmarad a királykategóriától.
Ma a csúcskategóriás* vadászok annyira hasonló repteljesítménnyel bírnak, hogy fordítnai igen nehéz, ha az ellen stabilan a 3/9 vonal mögött van. A légi helyzetkép a döntő és már a légiharc eleji hibák képesek eldönteni a küzdelmet. Lásd a MiG-29 F-16 HUD videókat. Pedig egyesek szerint a MiG-29 fúde superior a Sólyommal összevetve. A légi helyzetkép fontosságát mutatja az EF "skalp" az MB-339 gépeken.
http://theaviationist.com/2010/05/13/mb-339cd-kill-markings/
Szóval az F-22 minden, csak nem "csóri", de nem is legyőzhetetlen szupergép, főleg közeli léiharcban. (Mondjuk ez gépágyús volt, de a 4++ vadászok nagy részének van HOBS képessége, az F-22-nek még mindig nincs.)
Ezen felül ugyebár a valóság az úgy kezdődik, hogy el kellene jutni WVR-be F-22 ellen. Na ez az, ami nem nagyon ment eddig még senkinek úgy, hogy egy éles helyzetben bevállalható legyen. Ugyanis minden ilyen "szopatás" mellett valahogy kimarad az, hogy mennyiszer nem sikerült az F-22-őt megcsípni. Kicsit olyan, mint az F-117 fikázása. Mindenki azzal jön, hogy "de hát vacak Nyeva lelőtte". Azt elfelejtik, hogy hány ezer bevetés és mennyi próbálkozából sikerült egyet leszedni.
A jenkik első Red Flagjén is sikerült elcsípni, csak éppen a több tucat gyakorló légiharcból - ebben volt olyan, ami 1 Raptor vs sok ellenfél és Raptor géppár vs sok ellenfél - kb. kétszer és az össz kill raio 200 felett volt két Raptor elvesztése mellett. Mindenzt úgy, hogy a Raptornak sokszor AWACS támogatása sem volt az ellenfeleinek meg igen.
Igen, a Rafale durva ellenfél bárminek, de ez a lenti gépek tetszőleges kombinációjára igaz. Azonos körülmények között nagy számú léigharcnál majdenmhogy fej/írás alapon dőlne el a végeredmény, több száz légiharcból az arány valószínűleg kis szórással, de egy igen kis különbségű állandó érték felé tartani, ami 1:1 táján lenne.
*F-15C/D, F-15E (csak CFT és csapásmérő cuccok nélkül) F-22, MiG-29, F-16C, EF, Szu-27/30MK család -
Nagyon rosszul tudod, mert 2006 októberében egy 2 napos happening keretében itt volt 2 darab Rafale M és légiharcoltak velük a 29-eseink. A manőverező légiharcok a Rafale győzelmével értek véget, asszem talán egy döntetlen volt. Ennek oka mondjuk abban is keresendő, hogy akkor már le voltak szabályozva a 29-esek hajtóművei és fáklyát sem lehetett kapcsolni. Annyi biztos, hogy a Rafale nagyon durva ellenfél bárminek, csóri F-22-t is leszopatta... -
gsg16 #6747 Vagy,csak nem írták meg az Aranysasban -
Tudtommal soha nem volt magyar MiG-29 Rafale vadásszal közös gyakorlaton. -
Igen! -
Most olvasom a gondod LeonPapa...Ezek szerint akkor sikerült megoldani ?
Sanyo-nak és Mindenkinek: van itt még pár újabb kép Nevadáról
ED arckönyv-ön is fent van :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/859803_10153387842060341_1572794029_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1268102_10153387841150341_647438118_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1269833_10153387841465341_977714230_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/919456_10153387844025341_555245510_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1265747_10153387843275341_1195607226_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/980944_10153387842780341_1244723093_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1270429_10153387847060341_1184279972_o.jpg
-
Nyugodtan. -
Hálám örökké üldözni fog!!!! Engedelmeddel közkincsé teszem :)