Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    Akkor rosszul emlékeztem. Leszabályozott hajtóművel nyilvánvaló, hogy sok esélyük nem lehetett e MiG-eknek. Arra sem emlékeztem, hogy már ekkor le voltak szabályozva. Akkor az utolsó három évet is így bekkelték ki? Durva...

(Aki látta Kecsón a 2010-es Rafale demót, az látta, hogy mennyire erőteljes a gall madár. Én konkrétan seggreültem. Nekem azóta is az a demo a mérce.)

Az F-22-őt tény, hogy megfogta, de a "leszopatás" részt nem értem főleg, hogy kb. van egy videó meg egy fénykép kb. az esetről. A nem túl szerény franciák közül a BMS4 fórumon legalább egy mondta, hogy ne fárasszák ezzel a videóval, mert egyelemes minta az semmit sem jelent. Ha fordított helyzetben beülne az F-22 a Rafale mögé az sem jönne ki ebből már...

Még a mísz Super Hornet - ami asszem ráadásul Growler volt, ami asszem nehezebb, mint az SH, tehát még annál is gyengébb repteljesítménye van - is tudott egyer gépágyús tüzelési helyzetbe kerülni, pedig repteljesítménye elmarad a királykategóriától.

Ma a csúcskategóriás* vadászok annyira hasonló repteljesítménnyel bírnak, hogy fordítnai igen nehéz, ha az ellen stabilan a 3/9 vonal mögött van. A légi helyzetkép a döntő és már a légiharc eleji hibák képesek eldönteni a küzdelmet. Lásd a MiG-29 F-16 HUD videókat. Pedig egyesek szerint a MiG-29 fúde superior a Sólyommal összevetve. A légi helyzetkép fontosságát mutatja az EF "skalp" az MB-339 gépeken.

http://theaviationist.com/2010/05/13/mb-339cd-kill-markings/

Szóval az F-22 minden, csak nem "csóri", de nem is legyőzhetetlen szupergép, főleg közeli léiharcban. (Mondjuk ez gépágyús volt, de a 4++ vadászok nagy részének van HOBS képessége, az F-22-nek még mindig nincs.)

Ezen felül ugyebár a valóság az úgy kezdődik, hogy el kellene jutni WVR-be F-22 ellen. Na ez az, ami nem nagyon ment eddig még senkinek úgy, hogy egy éles helyzetben bevállalható legyen. Ugyanis minden ilyen "szopatás" mellett valahogy kimarad az, hogy mennyiszer nem sikerült az F-22-őt megcsípni. Kicsit olyan, mint az F-117 fikázása. Mindenki azzal jön, hogy "de hát vacak Nyeva lelőtte". Azt elfelejtik, hogy hány ezer bevetés és mennyi próbálkozából sikerült egyet leszedni.

A jenkik első Red Flagjén is sikerült elcsípni, csak éppen a több tucat gyakorló légiharcból - ebben volt olyan, ami 1 Raptor vs sok ellenfél és Raptor géppár vs sok ellenfél - kb. kétszer és az össz kill raio 200 felett volt két Raptor elvesztése mellett. Mindenzt úgy, hogy a Raptornak sokszor AWACS támogatása sem volt az ellenfeleinek meg igen.

Igen, a Rafale durva ellenfél bárminek, de ez a lenti gépek tetszőleges kombinációjára igaz. Azonos körülmények között nagy számú léigharcnál majdenmhogy fej/írás alapon dőlne el a végeredmény, több száz légiharcból az arány valószínűleg kis szórással, de egy igen kis különbségű állandó érték felé tartani, ami 1:1 táján lenne.

*F-15C/D, F-15E (csak CFT és csapásmérő cuccok nélkül) F-22, MiG-29, F-16C, EF, Szu-27/30MK család