37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ezt én raktam le, de mindjárt feldobom valahová a letölthetőt, egy pillanat. -
Klusi86 #6992 Itt található :) -
Egyébként hol találom ezeket a platformokat?
Tudom, hogy nem régen fel lett téve ide az elérhetősége, de sehogy sincs meg. :) -
:D :D Kb én is...úgyhogy részemről is gratuláció Leon mester! :)
Továbbmegyek a Mi-8-assal még felszállni is alig tudok.. -
Hű de ügyes! :)))
Én a Ka-50-nel sem tudnám megcsinálni szerintem. Jó ha egy repteret eltalálok. :)))) -
Kicsit odabasztam a gégén, de ez már haladás :)
-
Ma sikerült faszán leszállnom egy olajplatformon a minyóval :)
MAjd lesz róla videjó is. Nem volt teljesen tökéletes, de nem tört semmi és senki :) -
Fogalmazhatnátok egy érdeklődő emilt a joyos cégnek, hogy hol lehet venni, gondolkodnak e EU-s megjelenésről, stb.. Ilyesmit. -
Muther folyékonyan beszél oroszul.. egy levél sem jelent neki gondot! :-) -
:* -
beci43 #6983 Nagyon jó!Mintha lecserélték volna a grafikus motort! -
beci43 #6982
-
Eyecandy :) -
gsg16 #6980 ez mire jó? -
Aki esetleg szeretne egy DCS: P-51D Mustangot (steam verzió) nyerni. :) -
Faszán működő SweetFX -
nekem most úgy tűnik müxik :)
-
beci43 #6976 Én próbálgattam,de qrva bonyolultan lehet csak működésre bírni,de lehet hogy csak én bénáztam.Nem is értem az NV miért nem építi be a meghajtóiba. -
Srácok. Használja valaki a SweetFX-et? -
Kössz srácok! Örülök, hogy tetszik.
Még kicsit finomítok és majd közkincsé teszem :) -
Nagyon szép! :) 
-
gsg16 #6972 gyönyörű!gratulálok hozzá! -
-
SnowFox79 #6970 Üdv.
A tegnapi repülés elmaradt. Ma 19:00 kor indítok szervert Snowfox Total War néven. A jelszó a szerver neve után lesz írva.
A szerverkeresőben megtalálja mindenki.
Üdv.
SnowFox -
Sidewinder #6969 Az a helyzet,hogy én jelenleg járok nyelvtanfolyamra,viszont még szerintem nagyon keveset tudok. Többet megértek,vagy kikövetkeztetek a szövegkörnyezetből,mint ahogy beszélni tudok. A tanfolyamon kívül elég rendszeresen szoktam új orosz filmeket nézni,mert nagyon klassz filmeket csinálnak úgy kb. 2002 óta,de az is inkább csak a megértést segíti.
Ha valaki a szimulátorosok között biztosan jól tud oroszul,akkor ő VO101 Mate. Személyesen nem ismerem őt,így nem tudom,hogy még mindig szimulátorozik e vagy sem. Annyit tudok róla,hogy IL-2 vonalon repült korábban. Jelenleg Mate a Magyar Légierő Gripen pilótája,mivel az egyetem után sikeresen teljesítette az NFTC programot,majd az ezután Gripenre került. Egyetemre Moszkvába járt a Lomonoszovra,úgy tudom,hogy történész szakra. Ha valaki, akkor ő biztosan kiváló orosz tudással rendelkezik,az egyetemi évei alatt megismert barátainak az Orosz Lovagoknak az idegenvezetője is ő volt Kecskeméten. Talán közületek valaki ismeri őt személyesen is. Csak kérdés az,hogy van e ideje,kedve az IRL repülés meg a ki tudja milyen tanfolyamok mellett arra,hogy segítsen. Ha nem érne rá akkor elnézést,hogy megemlítettem,de más nem jutott eszembe:S
Sanyonál egyébként mit lehetett vásárolni korábban? -
A black mamba nekem jobban bejön :) -
Nem tud valaki oroszul? Lehetne nekik írni. Sanyó meg árulhatná. Régebben is lehetett nála vásárolni.
Nekem csak a cobra kellene, gázkarnak ott az x52 -
Sidewinder #6966 Az egyik orosz webáruházban átszámítva 21000 ft körüli összegért kínálgatják a Gametrix ECS+ Cobra Defender M5 HOTAS rendszert: ITT
Sajnos a külföldre szállításról ismét nem találtam semmit. -
Sidewinder #6965 A VKB tervezőcsapat fejlesztett HOTAS markolatot is.Ezt nem a moszkvai Defender,hanem egy másik orosz cég,a szentpétervári Gametrix számára fejlesztették.
Gametrix ECS
Ez a cucc 9000 forintnak megfelelő rubel ellenében beszerezhető Oroszországban. Azt írják róla az ismertetőben,hogy bármilyen típusú joystick mellé köthető és együtt tud működni vele,mint HOTAS rendszer.
A Cobra M5-el összerakva elég szimpatikus kombinációnak tűnik,persze nem FFB,de van az embernek egy Szu-34 botja gázkarral. Olcsóbban megúszhatónak tűnik még vámmal együtt is, mint mondjuk egy szintén nem FFB-s Thrustmaster Cougar. Örülnék neki,ha bekerülne a VKB hollandiai webshopba,mert nem tudom,hogy Oroszországból a Gametrix szállít e külföldre,és azt sem,hogy mennyiért. -
Most néztem de az R4 csak rezgő motoros nem teljes FFB. -
Még nem láttam az FFB-s verziót de szereintem én azt választanám egy pedállal hozzá és szerintem lenne olyan jó mint G940-es rendszer túlzások nélkül. -
Sidewinder #6962 Ezt néztem be én is. Az M-Force technológia az pontosan az amit repvez leírt. A Cobrának van FFB változata is,a Cobra R4. A nem FFB-s változat előnye a tudat,hogy egy Szu-34-es botod van,és pont ez a különleges érzékelő technológia. Az FFB változatnak pedig ugye az FFB előnye.Cserébe kevesebb programozható gomb van rajta,és nem is olyan szép. -
A pedál igen durva meg az ára is. -
itt van még pár verziója és kiegészítő a joyhoz.
és itt van forum is hozzá -
Nincs kedve valakinek repülni DCS-t multiban én hostolok szívessen csak küldjetek mappot. A netem 60 MB/s -
de találtam hozzá egy csomó upgrade dolgot mint kapcsolók meg panelek amivel fel lehet turbózni egy kicsit az eszközt. -
Igen most olvastam utánna pontossan kicsit benéztem ez az amit te írtál csak a leírásában M-Force technology van amiből arra következtettem hogy valami force hatás lehet. -
Szerintem itt nem erőhatásról van szó, hanem a mágnesen erőtér változás elvén müködő HALL-szenzoros potmétert használ és emiatt nincs fizikai kapcsolat az érzékelő között mint a potméternél, igy nem tud elkopni és elvileg mivel digitális a jel is sokkal tisztább és pontosabb, nem fog ugrálni a középállásban sem. -
Kb nálam is ez van belőve csak én bekapcsoltam a TSSAA-t is de nekem szar a monitorom és csak 1280x1024-em van felbontásban meg 19" a moncsi. De lassan jön az új moncsim. -
De az nVidia driverében feljebb van néhány dolog állítva.