Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #6969 Az a helyzet,hogy én jelenleg járok nyelvtanfolyamra,viszont még szerintem nagyon keveset tudok. Többet megértek,vagy kikövetkeztetek a szövegkörnyezetből,mint ahogy beszélni tudok. A tanfolyamon kívül elég rendszeresen szoktam új orosz filmeket nézni,mert nagyon klassz filmeket csinálnak úgy kb. 2002 óta,de az is inkább csak a megértést segíti.
Ha valaki a szimulátorosok között biztosan jól tud oroszul,akkor ő VO101 Mate. Személyesen nem ismerem őt,így nem tudom,hogy még mindig szimulátorozik e vagy sem. Annyit tudok róla,hogy IL-2 vonalon repült korábban. Jelenleg Mate a Magyar Légierő Gripen pilótája,mivel az egyetem után sikeresen teljesítette az NFTC programot,majd az ezután Gripenre került. Egyetemre Moszkvába járt a Lomonoszovra,úgy tudom,hogy történész szakra. Ha valaki, akkor ő biztosan kiváló orosz tudással rendelkezik,az egyetemi évei alatt megismert barátainak az Orosz Lovagoknak az idegenvezetője is ő volt Kecskeméten. Talán közületek valaki ismeri őt személyesen is. Csak kérdés az,hogy van e ideje,kedve az IRL repülés meg a ki tudja milyen tanfolyamok mellett arra,hogy segítsen. Ha nem érne rá akkor elnézést,hogy megemlítettem,de más nem jutott eszembe:S
Sanyonál egyébként mit lehetett vásárolni korábban?