37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #7115 Minden modulban csinálja... :S CloD-ban is akadozik, de ott sokkal jobb a helyzet, ha fixálom az FPS-t. Itt volt a Laca TrackIr-je már nálam, azzal is ilyen volt... :S
Néztem már másik táppal, másik VGA-val, most cseréltem alaplapot, CPU-t, de ugyanez a helyzet... :( -
Én ilyet nem tapasztaltam még eddig, igaz én sapival használom, nem tudom ez mit számít.
Minden modulban vagy játékban ezt produkálja, ill a profilerben is? Én még egy másik gépen is megnézném azt a TIR-t. -
InterC #7113 Nekem is úgy tűnik, úgy érzem, hogy túlságosan is a zsíros katonai ügyfelekre koncentrálhatnak.
Azokra akik ezeket a valódi szimulátorokat üzemeltetik, minket pedig le sem szarnak. Majd mi azt kapjuk ami a nagyok asztaláról lehullik morzsa ugyebár. Végül is ami befolyik számukra, tőlünk mezei műkedvelőktől az nekik csak aprópénz.
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1928370&postcount=3160
-
Juteszembe: ha megnézed megint az Afganisztán/Bagram videót, akkor láthatod , hogy a lámpaoszlopok mellett álló gépek alatt sincs árnyék. Sajnos.
...hogy ez így marad-e azt nem tudom, de szerintem az a videó kb. két éve készülhetett (a felhők miatt: azok kb. két éve a Varacskos 1.0.0.6-ban és előtte néztek ki így) -
Sajnos, már én sem tudom mit gondoljak. Rengeteg mindent (új effektet, térképeket és javításokat) fejleszt ED, (vagy alvállalkozóik) de hogy mikor lesznek ezek készen, és ebből majd mit kapunk mi amatőr PC-s "teszterek" azt nem tudni.
Az tény, hogy egyre kevesebben multiznak ami az általatok említett "gondok" után nem is csoda persze, de már az is megfordult a fejemben, hogy ez is a cél. Lassan ott fogunk tartani, hogy a DCSW csak a demó a valódi és kőkeményen fizető, professzionális felhasználóknak. Lehet, hogy azért a pénzért amit a "profik" fizetnek már nem bugos a multi, van egy csomó táj és tájszerkesztő, meg repmodell szerkesztő, nem kell külön bejelentkezni ahhoz, hogy saját hálózaton multizzon az ember (LAN) - értsd katonai kiképzés, és a többi, és a többi
Sajnos, ahogy látom egyre többen elégedetlenek az ősrégi ED teszterek közül is, hogy lassú a fejlesztés, csak csöpögtetik az információkat és a fejlesztőknek is minden apró változtatásért/javításért hónapokat kell várniuk. Szóval, hogy ténylegesen ezeknek a dolgoknak mi az oka, azt nem tudni, mindenki csak találgat :(
Elgondolkodtató, hogy mi lett volna, hogyha a Kinney nem bukik el a Kickstarteren a DCS:F-35-vel. Én kétlem, hogy valósághű lett volna a modul, ami eleve biztonsági kérdéseket vett fel, de szerintem a jövőben ez lesz a fő gond a "túl" valósághű szimulációkkal. Gondolom rengeteg minden már készen van, (modulok, tájak) csak mindenki megköt mindent szerződésekkel és lejárati/titkosítási határidőkkel. A DCSW már túlnőtt a játék kategórián.
A fényekre visszatérve: jelenleg sajnos csak egy dolog tud árnyékot előidézni a szim-ben és az a Nap. (tudtommal) Amint látod a képeken a 3 lámpa plusz 3 napot igényelne a valódi árnyékokhoz, de ha jobban szőröznék akkor lámpaoszloponként 5 db fényforrás lenne a tuti. Persze akkor már iszonyat számításigényes lenne csak az árnyékok megjelenítése.
Az EDGE remélhetőleg tud majd ilyet,de hogy az milyen diavetítés lesz abba bele sem merek gondolni :) -
Solt #7110 Urak!
Segítsetek egy picit... nálatok is ILYEN darabos a mozgás TrackIr-l?
(töltsétek le és úgy nézzétek meg a videót, mert linkben csak 30 fps-l megy )
Köszi előre is... -
A képeket elnézve valami szemembe tünt a lámpák fénye nem vet árnyékot a gépeken, ezt alapból nem támogatja a DCS vagy ehhez is külön be kell állitani valamit a lámpáknál? -
400V #7108 Én se látom értelmét a DCS nek multiba! Laggol az összes szerver kivéve a magyart. Amik itt állítólag újítások: AFM rakétára, AFM ek pár új gépen meg még lesz is, jobb grafika.MEg eröltetik ezeket az AFM rakok egy gépre aztán kiadom más verzióba aztán lehúzom az emberekt pénzel de sokkal több élményt úgy se nyújt kicsit kezd már gusztustalan lenni. Nem sírásnak akarom szánni de ezt a FC2 is tudja. Ha tudtak KA50 et meg SU25 öst AFM el akkor oda is bármit összedobhattak volna, akarás kérdése lenne. Kicsit gáz hogy 2008 meg még régebb óta megy pl MIG29S és csak most került rá TWS2 mód.Őszintén mennyi idő egy programozónak az 1 helyett 2 célt kövessen egyszerre hogy leprogramozza vagy egy számot átírjon?
Jól döntöttem hogy pár hete nem vettem meg mert akciósan se éri meg az árát! -
zóna megvilágítás? ...már van, csak mivel EDe nem igazán igyekszik vele ezért úgy tűnik nekem kéne összekapnom magam, hogy ez is be legyen fejezve valahára 
Uhh, most látom csak, hogy ezeket már majd egy éve csináltam - hát sajnos semmi sem egyszerű és gyorsan kivitelezhető a DCS-ben :(
-
wittman #7106 És a DCS-ben mikor lesz ilyen zóna megvilágítás éjszaka...no comment
A tököm ki van, hogy a pályamegvilágítás(reflektorok) sem működik le és felszállásnál sem kit tudja melyik verzió óta már... -
Nagyon jól néz ki, csak jelen pillanatban fél óra alatt összeomlana bármelyik szerver... max kiakaszthatok egy képet a falra...
Elég kiábrándító, hogy cirka 150 dollárt kifizettem ezért a játékért, és maximum ilyen videókat tudok ezért a pénzért nézegetni, ahelyett, hogy multiban élvezhessem a játékot. -
Nem.
-
gsg16 #7103 OFF
volt már?
ON -
Sidewinder #7102 Ez pedig 2001-ből,talán a legjobb videó ami a típusról készült.
Láthatjuk ahogy a pilóta (Szergej Sztyepanovics Barkov) a gépben még egyszer lepörgeti magának újra a programot,majd magát a repülést,kiváló belső kamerás felvételekkel:
-
Sidewinder #7101 Na ezt sikerült kiválóan megírnom :) -
Sidewinder #7100 Újabb klassz Mi-34-es videó így péntek estére. Ismét a Mi-34-es típusról,de sokkal jobb minőségben.
Egy "visszafogott" műrepülő bemutató a MAKSZ-2009-ről:
-
Sidewinder #7099 Ezek is ED-ék együttműködő partnerei? -
Gondolom ezt az új Afganisztán/Bagram videót már láttátok. Ha mégsem akkor itt a link:
AVIA TS
Az AVIA nagyon ontja a térképeket, scenery-ket. Remélhetőleg jön belőle hamarosan mindenkinek.
-
Nem akartam rögtön a falra festeni az ördögöt, de meg lehet mókolni azt a Minyó repmodellt is. Lehet picit is, és lehet nagyon is
BO-105-öt könnyen lehet csinálni belőle, sőt akár Airwolf-ot is
,de gondolom másoknak is menne a "tuningolás" nem csak nekem 
Szóval, azon a videón egyáltalán nem biztos, hogy a hivatalos "gyári" repülési jellemzőket láthattuk
-
Sidewinder #7096 Kicsit még túl dinamikusnak tűnik a 17-es,de szerintem fog még változni a repmodell, mert szakemberek csinálják. A Belsimtek főnöke maga is Mi-17-es pilóta. Korábban az orosz fegyveres erőknél repülte a típust,most pedig civilként.
Nekem a videón látható demórepülésről inkább a Mi-34-es jut eszembe,mintsem a 17-est.
Így repül a Mi-34-es (Magyarországon is van a típusból legalább 2 példány):
-
Srácok, használ valaki saitek cyborg evo force joyt? -
Ez jó!!! -
ez volt már?
-
Korai EDGE videók - nem a DCS-hez készültek,hanem professzionális repülés szimulátorokhoz:
Videók itt
-
Leon77 #7091 Szia! Köszönjük szépen! -
SnowFox79 #7090 Üdv All.
A Legújabb küldetéseim letölthetőek lettek.
Total War 1-2
Total War 1-2
Amit érdemes tudni.
- A két küldetés folytatólagos
- A Missionök mindkét oldalról játszható
- Minden géptípus repülhető
- CA Slotok vannak
- A küldetésben az elért teljesítmény díjazva van (Total War 1 ben csak a vadászok lelőtt gépek alapján, Total War 2 ben a kilőtt földi és légi célokat is számolja a küldetés.
- A Total War 2 dinamikus időjárással is megtalálható a pack-ban.
- Mindkét küldetésben a bázisrepterek környékén élénk légi forgalom van AI gépek által amik jönnek, mennek és csinálják a dolgukat segítve a saját oldalt és akadályozva az ellenséget. Érdemes nekik elsőbbséget biztosítani.
- A reptereken kijelölt Rearming Zone van kijelölve. Ezek használatát érdemes szem előtt tartani.
- A légvédelmi egységek Random módon élednek növelve ezzel az újrajátszás esélyét.
Remélem sokaknak tetszik majd.
Üdv.
SnowFox -
Nem egy tohonya daráló, de a videóban látható agilitás azért szerintem is túlzás. A farokrész törne le legelőször ilyen agresszív pedálozások hatására.
Már a 2:05-nél látható figurát is megsínylené a madár. Valószínűleg csak egyszer lehetne megcsinálni: először és utoljára
-
Ettől függetlenül azért nem egy tohonya jószág a Mi-17, ld. ezt a videót:
-
madár...szóismétlés rlz:) -
Van még mit tuningolni a repülési modellen, mert kb. az első ilyen manővernél atomjaira hullana a madár. Amúgy meg túl nagyok a szögsebességek, ennél sokkal nagyobb tehetetlensége van a madárnak. Igaza van Cutternek, kb. olyan mintha BO-105 repülne, de egyik másik figura még így is kurvára "természetellenes"... -
Caterpillar #7085 Szegény, ha ilyeneket tudna akkor BO-105 -nek hívnák és 10 tonnával könnyebb lenne... 

-
Mióta "megvan" a Minyó és a Huey nem is repülök mással!!!! Valami eszméletlenül jó lett!!! -
DCSW 1.2.7 Minyó
-
Hohó tényleg :D
Jó tudni, köszönöm
-
Imageshack-en ott van, csak a kép címe után kell egy kérdőjelet tenni. -
De ami a banner alatt van az is használható! -
gsg16 #7079 én ezt használom
az ide rakott képeket mindig megjeleníti -
Nem tudom faterkám. Én azt sem értem, hogy az ezsgé itt miért tiltja azt a megosztót... -
Ah, köszönöm az infót...viszont azt nem értem, hogy miért lesz a kép az imageshack-en sem elérhető ezekután.
Az SG úgymond feljelenti a képet az imageshacknél, majd az imageshack ezek után letiltja azt ?
Fasza. Az SG-nek nem tetszik valami ezért az imageshack egyetértés gyanánt letiltja a képet ? - mert gondolom az SG ezt nem tudja megcsinálni a imageshack nélkül, vagy mégis ?
-
http://postimage.org/
http://tinypic.com/