Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    Sajnos, már én sem tudom mit gondoljak. Rengeteg mindent (új effektet, térképeket és javításokat) fejleszt ED, (vagy alvállalkozóik) de hogy mikor lesznek ezek készen, és ebből majd mit kapunk mi amatőr PC-s "teszterek" azt nem tudni.
    Az tény, hogy egyre kevesebben multiznak ami az általatok említett "gondok" után nem is csoda persze, de már az is megfordult a fejemben, hogy ez is a cél. Lassan ott fogunk tartani, hogy a DCSW csak a demó a valódi és kőkeményen fizető, professzionális felhasználóknak. Lehet, hogy azért a pénzért amit a "profik" fizetnek már nem bugos a multi, van egy csomó táj és tájszerkesztő, meg repmodell szerkesztő, nem kell külön bejelentkezni ahhoz, hogy saját hálózaton multizzon az ember (LAN) - értsd katonai kiképzés, és a többi, és a többi
    Sajnos, ahogy látom egyre többen elégedetlenek az ősrégi ED teszterek közül is, hogy lassú a fejlesztés, csak csöpögtetik az információkat és a fejlesztőknek is minden apró változtatásért/javításért hónapokat kell várniuk. Szóval, hogy ténylegesen ezeknek a dolgoknak mi az oka, azt nem tudni, mindenki csak találgat :(
    Elgondolkodtató, hogy mi lett volna, hogyha a Kinney nem bukik el a Kickstarteren a DCS:F-35-vel. Én kétlem, hogy valósághű lett volna a modul, ami eleve biztonsági kérdéseket vett fel, de szerintem a jövőben ez lesz a fő gond a "túl" valósághű szimulációkkal. Gondolom rengeteg minden már készen van, (modulok, tájak) csak mindenki megköt mindent szerződésekkel és lejárati/titkosítási határidőkkel. A DCSW már túlnőtt a játék kategórián.

A fényekre visszatérve: jelenleg sajnos csak egy dolog tud árnyékot előidézni a szim-ben és az a Nap. (tudtommal) Amint látod a képeken a 3 lámpa plusz 3 napot igényelne a valódi árnyékokhoz, de ha jobban szőröznék akkor lámpaoszloponként 5 db fényforrás lenne a tuti. Persze akkor már iszonyat számításigényes lenne csak az árnyékok megjelenítése.
    Az EDGE remélhetőleg tud majd ilyet,de hogy az milyen diavetítés lesz abba bele sem merek gondolni :)