37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
400V #7317 Lehetne valami magyar szerver ahol összejönnének a simesek szórakozni. MH59 szerver vagy VML? Kinek van kedve? Kötelék vagy gép kísérés vagy utántöltés hm hm?
-
400V #7316 Majd lesz valahogy. Annyira nem zavar csak leírtam mennyi hiba van még mindig. Jót is írtam nem csak rosszat. :)
-
Leon77 #7315 Nálam ezek a beállítások vannak, így is mentem el a készített pályákat és működik. -
Solt #7314 Csatlakozom! Áldott, Békés Karácsonyt mindenkinek! -
400V #7313 Be van nyomva a simulation gomb. Magától állítja a profilt szimulációra. Kipróbáltam hogy NONE le ok zom aztán vissza SIMULATION ra de úgy se semmi. Nem steames, hivatalos oldalról töltöttem le. Amúgy multiba is ilyen van egy orosz airshow szerver. Felszállok SU27 el gurulok a pálya végéig 400 - 450 km sebesség, felhúzom majd után égető és egy nagyon éles kanyar utána szuszog majd repülök egyenesen és már a betonba is vagyok. Semmi elsötétülés. -
Leon77 #7312 Szia! Nem szeretném védeni a DCS-t, mert nem. De a G-szimulációk működnek. Az opcióknál nincs valami elállítva véletlenül? De az is lehet, hogy olyan pályán repülsz, amit nem megfelelő opciós beállításokkal mentettek és azt "örökölte" a pálya.
Kellemes, boldog és békés ünnepeket kívánok mindenkinek! -
Hát kb... -
beci43 #7310 Urak! (Hölgyek is?)
Mindenkinek Boldog,békés Karácsonyt kívánok! -
400V #7309 Bennem egyre jobban erősödik. Megvettem dísznek FC3 at.Leárazva talán megérte de még szerintem így se. Su27 esen nincs ECM hiába rakom fel. Multiba és singlebe is nem lehet rábírni hogy legyenek G szimulációk(elsötétüljön a képernyő). Nyomok egy 8-9 G s fordulót aztán repülök egyenesen a földbe mert nem látom milyen terhelést kapok. Egyedül ami megérte az a Mig29S. Kegyetlen jó ez a TWS2 mód. Mi durva lenne modernebb géppel TWS4 módba :))))) Su27 el nem tudok 2v1 be lelőni 2 excelent skillű Mirage gépet mert amíg elvagyok foglalva az egyikkel meg a buta R27ER ek semmit nem találnak el nagy távolságból, addig Mig29S el TWS2 Mós R77 rakéta és hipp hopp füstöl mindkettő. :D
Szóval maradtam az álláspontomon.
RAKLAPSZAR! :)
Arra jó hogy multiba airshow szerveren ökörködjünk.
Kellemes karácsonyt mindenkinek :) -
Én már lassan azon a véleményen vagyok, hogy soha nem lesz játszható a DCS széria... -
Sidewinder #7307 Segítség a robotpilóta használatához:
-
Sidewinder #7306 Nincs Mi-8 modulom és UH-1-sem,csak Kamov. A többihez sajnos kevés az otthoni PC.
Szóval annyit tudok mondani,hogy a Minyónak is,a Kamovhoz hasonlóan van egy többcsatornás robotpilótája.Ennek bekapcsolásával könnyebbé válik a gép vezetése. Ha az be van kapcsolva,akkor biztosan egyszerűbb vezetni,és jóval kevésbé gépészkedős. A robotpilótát a középső kezelőpulton lévő gombokkal tudod ki és bekapcsolni. Az UH-1-esen viszont nincs robotpilóta.Annyit még a robotpilótához,hogy ha feltetted,az 1.2.7-et,és úgy választasz egy feladatot,hogy,nem akarsz te indítani,hanem már járó hajtóművel kezdesz,akkor már eleve fel lesz kapcsolva a robotpilóta is. -
A Huey állat nagyon, kell vele gépészkedni. A Mi-8 viszont magától repül. Ez így normális vagy ki kell kapcsolni valamit? (Eddig nem nagyon volt időm a manuált elolvasni
)
-
Örülj neki, nálam eltekintve a micro-stutteres buziságtól is sokkal szarabb az fps, mint 1.2.6-ban, igaz nincs is atomerőművem... -
InterC #7303 Gondolom nincs elég teszter ED-nél, hogy egy ilyen piti hibát nem vettek észre: nem véletlen ez a nyitott béta 
Szerintem meg inkább örüljünk, hogy egy ilyen szaros kis hibát a lentebb felsorolt trükkökkel át lehet "ugorni", mert ez persze nem javítás, de remélhetőleg lesz hamarosan egy folt a foltozásra
Mellesleg nálam jó az FPS. Hiába nyomom be az egér gombokat akkor is ugyanolyan "jó", mint az 1.2.6-ban
-
gsg16 #7302 tényleg ilyenekkel kell szarakodni a mai világban,ahhoz,hogy játszhasson az ember,egy pénzért vett játékkal? -
Mind a kettőt! Két különböző gép, mindkettőnek meg van a varázsa!! -
Melyiket érdemesebb beszerezni: Huey vagy Mi-8? -
Király!
Köszönöm! ;) -
PPjoy vagy egyéb virtuális játékverérlő progik nem jók ilyen célra? -
de itt is van egy megoldás
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1950914&postcount=50 -
Szerintem, joystick-re vagy HOTAS-ra is be lehet állítani egy gombot beragadóra (első megnyomásra benyom, második megnyomásra felold),majd hozzá rendelhető az egérgombhoz DCS-n belül az Options-ban. -
Igen, de ehhez steamen kell megvenned az FC3-at is, meg kell a LockON-os exe, be volt linkelve ide a topikba is, valahol lentebb megtalálható. -
ZSOOLT2 #7294 A digitalcombatsimulator.com-on azt írják a Flaming Cliffs 3-nál: "DCS World Integration". Ez konkrétan mit jelent?
Ha a Steamról leszedtem az alap DCS Worldöt, és megveszem a FC3-at, akkor a DCS Worldben tudok repülni az FC3-as repülőgépekkel? -
Leon77 #7293 Szia Zsoolt2!
Nekem is ugyanolyan joy-om volt, szépen lehet azzal is repkedni. Néha ki kellett pucolni a potmétereit és akkor megint pontos volt pár hónapig. Ahogy Solt írta is, az alap Su-25T modellel sok lehetőség adott, teszteld, azután pedig dönthetsz. Ha kérdésed van, itt segítőkész a társaság. :-) -
Van valakinek elképzelése arról, hogy hogyan lehetne az egeret működésre bírni úgy, hogy folyamatosan nyomja az egyik gombot? A ragasztószalagos megoldást leszámítva...:) -
Sziesztához -
Üdv Mindenkinek...Látom már Leon kartárs belinkelte a karácsonyi akciót, amit már pedzegettem korábban én is, hogy nagyjából ez lesz várható: szóval most van 60% mindenre - most kell bevásárolni, mert ennél olcsóbb már nem lesz. Ráadásul most az FC3 is akciós. Aki a "csihi-muhi lövöldözőst" kedveli azoknak én az FC3-at ajánlom, a vérprofiknak pedig az A-10C-t.
Ráadásul az FC3-hoz hamarosan jön a javított repmodell F-15C is ! ! !
A Chuck Norris videó pedig eszetlenül jó ! Nagyon profi munka, én speciel nem kaptam levegőt a röhögéstől, mikor először láttam :D -
Solt #7289 Szerintem amíg nem vagy benne biztos, hogy teljesen bele akarsz merülni, addig ne költs rá. Repkedj az alap modullal, tanuld be azt, és, ha menet közben sem megy el a kedved tőle, akkor inkább egy jó Hotas-t, és egy TrackIr-t szerezz be... -
ZSOOLT2 #7288 Sziasztok!
A Steam-en kb. este 7-ig le vannak árazva a DCS World DLC-k!
Szerintetek melyik lenne a legjobb, amin könnyebben meg lehet tanulni komolyabban szimulátort kezelni? Azt írják, hogy az A-10A, és a Su-25 egyszerűbb valamivel, mint a többi típus, de mivel egy Saitek Cyborg Evo típusú joystickem van, amivel nem lehet teljesen pontosan célozni gépágyúval, így ezeket se lehet túl egyszerűen irányítani.
(Lock On-al, DCS Black Shark-al játszottam, valamennyire sikerült is betanulnom a kezelést, de nem volt az igazi)
Mondjuk kár, hogy jelenleg nincs egy sugárhajtású vadászrepülőgép, vagy vadászbombázó sem...
-
Leon77 #7287 Karácsonyi akció! -
SnowFox79 #7286 Üdv.
Tesztelve. Ha nyomva tartod bármelyik egérgombot 10-40% közti FPS növekedés tapasztalható és a mikrolag megszűnik.
Érdekes probléma, de már reported.
üdv.
SnowFox -
Leon77 #7285 Ők voltak. ;) -
Leon77 #7284 Csííz -
gsg16 #7283 OFF
ON
egyben Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
(ki az a beteg állat,aki ilyen animációk készítésével üti el a szabad idejét?) -
Hát baxák már meg. 100 fps-nél is gyönyörűen mikrolaggol. Tisztára mint a CloD. -

-
usarmyjhon #7280 A szaggatásra van egy ármeneti megoldás , mégpedig hogy folyamatosan nyomod valamelyik egérgombot. :D
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=117800 -
gsg16 #7279 olyan,mintha iszapszénnel menne,vagy valami román gázolajjal. -
400V #7278 Ha kevés a ramod akkor virtuális memóriából fog olvasni, ami azt eredményezi hogy állandóan pörgeti a vinyót. Kevés és hidd el ajánlott a minimum 6 de a legjobb a 8. Felmész egy szerverre mást nem fogsz látni csak laggot. 4 el single playerbe lagg mentes.