Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
400V #7309 Bennem egyre jobban erősödik. Megvettem dísznek FC3 at.Leárazva talán megérte de még szerintem így se. Su27 esen nincs ECM hiába rakom fel. Multiba és singlebe is nem lehet rábírni hogy legyenek G szimulációk(elsötétüljön a képernyő). Nyomok egy 8-9 G s fordulót aztán repülök egyenesen a földbe mert nem látom milyen terhelést kapok. Egyedül ami megérte az a Mig29S. Kegyetlen jó ez a TWS2 mód. Mi durva lenne modernebb géppel TWS4 módba :))))) Su27 el nem tudok 2v1 be lelőni 2 excelent skillű Mirage gépet mert amíg elvagyok foglalva az egyikkel meg a buta R27ER ek semmit nem találnak el nagy távolságból, addig Mig29S el TWS2 Mós R77 rakéta és hipp hopp füstöl mindkettő. :D
Szóval maradtam az álláspontomon.
RAKLAPSZAR! :)
Arra jó hogy multiba airshow szerveren ökörködjünk.
Kellemes karácsonyt mindenkinek :)