37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 77pxdumbo
    Köszi a válaszokat. Nyilván megvárom amíg rendes verzióként kiadják. Nem szeretek bugokkal vesződni, van így is elég.
  • 400V
    Erre nem tudok választ. Engem érdekelt a hajtómű füst. Feletettem a betat, szórakoztam kb 2 órát a füstöléssel utána letöröltem. Nekem most csak 1.2.6 van fent. Próbáld ki szerintem nem üti a kettő egymást. Lényeg hogy ne ugyan oda telepítsd.
  • 77pxdumbo
    Igen ezek rendben vannak, az open béta érdekelne. Olvastam lentebb bizonyos fps és más problémákról vele kapcsolatban. Ezek még aktuálisak vagy már megoldottak? Ha felteszem az OB-t akkor az 1.2.6 működik továbbra is vagy már nem?
  • 400V
    Lennie kell egy DCS wolrd nek telepítve. Ez az alapja. Elindítod a DCS wolrdot és ha bent vagy a menüben ott találsz ilyet jobb alsó sarokban module manager és ha rámész, Ez a manager össze van kötve a DCS world accountoddal. HA ide belépsz automatán látja hogy neked mi nincs telepítve. HA nincs valami akkor letölti magától. Amint indítod kéri a kulcsot és ahogy leírtam megadod utána nincs több dolgod.

Nem kell semmit megvenned.

1.2.6 a mostani ami public. Van külön 1.2.7 ami még csak teszt.

Ha 1.2.7 érdekel akkor.

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world_open_beta/

Itt alul kell egy DOWNLOAD és játszhatsz a betával. Itt is ugyan azok a procedúrák, ha van modulod amit vettél ott is élni fog.
  • 77pxdumbo
    Khm izé, minden modulom már meg van. Nem kell ezeket újra megvennem ugye?
    Az 1.2.6-ra, vagy teljesen újra kell telepíteni az egészet, és az előző verziónak búcsút inteni?
  • 400V
    Leszeded a DCS worldot hivatalos oldalról. Megveszed azt a modult ami kell. Ha megvetted module manager és megcsinálja magától a letöltéseket. Kér egy kulcsot amit a DCS world oldalon a profilodban megtalálsz,beírod mikor indítanád a játékot bemásolod, nyomsz egy NEXT et és kész. Utána csak beállítások és tiéd az ég :)
  • 77pxdumbo
    Lehet, nekiállok én is mert úgy látom a többség meglépte a dolgot. Általában indig kivárok az új patch-ek felrakásakor. Nem szeretek beleszaladni olyanokba, amit esetleg le kell szedni a végén. Szeretem elolvasni előbb a véleményeket, hozzáértőbb emberkéktől.
    Nekem viszont nem steam-es verzióm van. DCS szerverről letöltve, mi az eljárás?
  • 400V
    Én csak azért kezdtem ide járni mert érdekeltek a fejlesztések. You tube on nem tudtam annyi információt össze szedni hogy eldöntsem megéri e megvenni FC3 at. Bevallom én FC2 őt szeretem, full ingyen játszok vele. Szeretem azt a sok marhát akivel állatkodok public szerveren. Fent van 20 ember kínai szerveren, van 2 bázis tele soviet meg amerikai géppel azt toljad amit bír a skilled. Vannak airshow szerverek, megy a kötelékezés. Van ahol semmi nincs csak lépj be azt foglald el magad. Vannak dog fight szerverek is. Felpakolok egy rakás fegyvert azt megyek rombolni. Vagy van igényesebb szerver ahol már olyanokkal játszol akik tudnak is. Eddig DCS be ennyit se tapasztaltam. 10 szerverből 7 vagy 8 ami nyitott kb lépj be azt szórakozz.Nézed ahogy a kezdők szerencsétlenkednek helikopterrel a bázison, ha fel is száll összetöri 5 perc alatt magát.Legnagyobb kunszt mikor leszáll egy épületre. Erre van kb a DCS. Azt meg le se írom ha valami komolyabb megy szerveren össze vissza laggol.

Van pozitívum is. Most fedeztem fel hogy végre a soviet gépeken a fél aktív rakéta valóban félaktív. Rálehet vezetni vertical scan mode ba is OLS el az ER meg R rakétákat is. FC2 be max BVR be van ilyen.

Ami bánt még hogy itt senki se nyitott public szerverre mert mindenki ezt a katona vagyok parancsot teljesítek dolgot erőlteti. Lehetne egymást képezni meg tanítani. Azonnal mondanák mit hogy kell nem itt ücsörögni és várni hogy valaki idenézzen.
  • GálTomi
    Én most frissítettem Solt útmutatása alapján. Esténként fenn leszek a TS-en majd össezfutunk :)
  • 77pxdumbo
    De nekem még az 1.2.6v van fenn. Nem tudom, az akadályt jelent-e?
  • 77pxdumbo
    Hát én épp a mostani akcióban vettem meg, aztán gondoltam próbálgatom egy kicsit. Elsőre nagyon izzasztó a Huey után. Mondjuk automatikát még nem kapcsoltam be egyszer sem.
    Esténként gépközelben szokok lenni, összefuthatunk, ha gondolod.
  • wittman
    Füst és robbanás hiba 1.2.7-ben megoldott lett végre, sőt a robbanás effekt is jobb lett.

LOD kezelés és sok minden más még várat magára az örökké valóságig...
  • GálTomi
    Van olyan elvetemült köztetek akinek megvan a Mi8 és a két ünnep közt esténkén volna kedve online gépészkedni vele?
  • Molnibalage
    Mert én szerettem volna tolni nagyon is a Lomac-et. Megvettem a Ka-50-et. Átbasztak. Megvettem az A-10C-t, átbasztak. Ezek után tolják ki a szarabbnál szarabb patcheket, füstnél FPS 0, FPS radar, pocsék LOD kezelés, stb.

Ez még egy alfa szintet sem üt meg...
  • Reaper
    Igen, egy 1998-as technikai színvonalat idéző cuccon. Na annál azért jobb a DCS, egyébként megint feltenném a kérdést, hogyha az a jó és ez egy rakás szar, akkor minek jártok ide?!? Látsz olyan embert hőbörögni BMS topicban, aki DCS-vel tolja???
  • Molnibalage
    Jah, persze. A DCS/Lomacban idági missile FM nem is volt. És ez egy szimulátor? No comment...

Igen, a BMS4 nagyon avít, de ahogy nézem a DCS szérián a grafika, a szép cukormáz ami elfeledetetni az A-10C avionika kivételével, hogy milyen primitív és mégis atombuogs az egész.

Az egész Lomac/DCS széria előnye lenne, hogy egyesével és nem battalion szinten kezel mindent, de pont emiatt nincs hozzá semmiféle féldin hadjárat sem.

Az meg mindent elárul, hogy bármikor be tudnék ugrani multizni, ha akarnék. Az itten törzstagok meg pont azon sírnek, hogy a DCS mulit = mission impossible.

Na, akkor mi a hahaha...? Minden primitívsége és hibája ellenére, elég szépen tolják a BMS4-et.
  • Cancri55
    Nagyon jó és komoly harci repülést, küldetéseket modellező human vs human kampányokat lehet repülni, melyek akár több hetesek, valós taktikai szervezéssel. Eddig egyetlen kampányban volt szerencsém, a Balkán, számomra nagyon pozitív élmény volt gyakran 40-50 human pilotával egy szerveren repülni. A-G, vagy A-A küldetések tönkelege, gyakran human AWACS irányítással, valós rádiózással és kommunikációs eszközökkel.
    Természetesen itt is vannak még hiányosságok, de ezt nem egy profit orientált TEAM fejleszti, mégis elég biztató a lendület...
  • Reaper
    Erre csak annyit mondanék, hogy: "HAHAHA xD"
  • Cancri55
    Azért van egy elég jó alternatíva, a Falcon BMS...
  • Reaper
    Istenem gyerekek! Nem kell vele játszani. Miért nem toljátok mással, ha ennyire bassza a csőrötöket minden. Igen tele van buggal és hibával a game, de attól még, hogy itt hőzöngtök napok óta, nem fog változni semmi. Ismerem eléggé a DCS lelkivilágát és igen, a Flanker óta gyakorlatilag csak grafikailag változott, pár javítást leszámítva. Az alap ugyanaz, ugyanazokkal a blőd hibákkal, de ez van, ezzel kell beérni. Minket is felidegesít lépten-nyomon, hogy elszexuálnak (vagy szimplán nem foglalkoznak vele egy-egy update-tel olyan dolgokat, amiket kb. fél perc ráfordítással lehetne korrigálni, viszont tudomásul kell venni, hogy manapság a szimulátorpiac halott, már ami a civil szférát illeti. Az ED ebből kifolyólag katonai megrendeléseket teljesít elsősorban és abból is él, nem az eladott 1-2 ezer darab DCS modulból, szóval ezt kéne tudomásul venni. Az alkalmazottak meg azzal foglalkoznak, amit kiadnak nekik parancsba. Amennyiben a főnök nem mondja, hogy csináljátok már meg ezt vagy azt, akkor nem is fogják, akárhogyan könyörögsz te fórumon. Elhihetitek, hogy ez a füstöléses dolog sem ED fejlesztés és nyakamat teszem rá, hogy valami külsőstől vették be, legfeljebb nem kötik az orrunkra. Én is személy szerint csomó mindennel nem vagyok megelégedve a programban és sokszor a pokolba kívánnám az egész ED brigádot, de azt nem vitatom el, hogyha ez nem lenne, akkor nem lenne SEMMI, ismétlem SEMMI. Innentől kezdve vagy játszol vele vagy nem...
  • Molnibalage
    Azért ez így nem igaz, mert a rakéták is végre kaphatnak FM-et. Kis utánajárással egész jó sacc vagy egzakt adatokat is lehet találni modellezéshez. A bibi az, hogy a fejlesztők a jelek szerint tojnak rá.

A jelenség egyébként nem egyedi, hogy a fejlesztők a visszajelzések ellenére egy területten nem foglalkoznak vagy le sem szarják. A BMS4 fejlesztői is sajnos részben ilyenek és a Wargame ALB fejlesztője az Eugen (szó se róla, franciák) is elég érdekes hozzállással bírnak...
  • Solt
  • 400V
    Én az FC3 at úgy vártam eleve hogy 4 év alatt AFM el jött volna az összes gép. Meg egy laza Su27S vagy SM meg Mig29K vagy M variáns. Su25T mellé meg Su25TM. Amerikainak meg F18 valamelyike. Megy jó csomó helikopter FC stílusba. Ehelyett copy paste bug generálásokkal. Még a 4000 ft ot sokallom érte. Ezekkel a rakéta birizgálásokkal tudnak a legjobban felidegesíteni. Egy csomó rakéta kész van csak kabint kéne összedobni amihez 4 év se volt elég. F18 at is láttam forumon vennék mint a cukrot. Ezzel a DCS vel kb vehetünk egy klienst amivel segíthetünk hibát javítgatni semmi több.
  • GálTomi
    Köszönöm!
  • Molnibalage
    400V még nálam is kritikusabb. Én együtt tudnék élni a kisebb modellezésbeli hülyeségekkel, de mióta ide járok folyamatosan azt látom, hogy nem javul, hanem romlik a helyzet. Képregény FPS, röhejes bugok, normális loadout beállítása évekbe telik stb.

Talán a sok új tartalom helyett elször rázták volna gatyába az alapot. Ezt szerintem már soha nem fogják annyira bugmentesíteni, hogy élvezhető legyen és legalább egy féldin. hadjáratot elbírjon...
  • 400V
    Stabilizátorként szolgálnak a lapátok rajta. Így igaz ahogy írod. De azt tudod hogy az emelkedés meg a fordulás lett megint butítva amit a toló vektoros hajtómű végez.
  • 400V
    Én is steames vagyok. Csak annyi hogy belépsz a kliensedbe és magától frissít mert figyeli minden belépésednél. Ha nincs új tartalom nem frissíti le.
  • InterC
    Nem akarok nagyon szakérteni, de az R-73 az tolóerő-vektoros rakéta, szóval a "lift"-nek nincs sok jelentősége amíg van hajtóanyag: majdnem úgy működik mint egy ballisztikus rakéta amin semmiféle szárny és vezérsík nincs, csak a tolóerő-eltérítés. A vezérsíkok és a "lift" csak azért kell az R-73-ra, hogy miután már kifogyott a tüzelőanyag a raksi még irányítható és repülőképes maradjon a mozgási energiát "koptatva".
    Az, hogy EDék állandóan variálnak az egy dolog, hogy jó irányba variálnak-e az meg egy másik
  • 400V
    Nem. Csak ő is meg én is ahogy látom a dolgok mögé néz. Lehet őt is érdekli a valós technika meg engem is. Mondhatnám igényes felhasználók nem csak gombot nyomjad majd repül valahogy mindegy mit állítanak be. Meg Van egy személy mellettem aki 20 évig Kecskeméten szolgált és van rálátása kicsit. Mikor mutogatom neki a dolgokat csak röhög azon milyen a valósághoz képest.
  • Solt
    Könyvtár -> DCS World(jobb klikk) -> Tulajdonságok -> Béták -> Openbeta kiválasztása, majd ezekután letölti a steam-n elérhető legfrissebb verziót.
  • Shifty
    Nem érdekes.
  • Shifty
    Sajnos nem. Az enyém nem steam-es.
  • Molnibalage
    Nem. Miért?
  • GálTomi
    Drága Shifty barátom az ég áldjon meg hogy pont erre jártál! Te tudsz választ adni a kérdésemre mi szerint hogy megy a steames DCS frissítése?
  • Shifty
    Már megbocsás a kérdésért. Ti nem vagytok testvérek a Molni-val?
  • 77pxdumbo
    Végül is, arra való...
    Ha teljesen fullreál lenne minden ezekben a simjátékokban, akkor igen kis üzlet lenne. Vér Istvánék nem szeretnek sokat izzadni...
    Bár az igaz, idegesítő ha a már megszokott dolgokon változtatnak állandóan.
    Nekem pl. az 1.2.6 óta a Huey pilótája előtt van lehajtható nézőke, viszont abban nincsen vetített célkereszt, és sehogy nem tudom elővarázsolni azt. Erre valaki tud-é megoldást?
    És még valami. Érdemes-e 1.2.7-tel vesződni?
  • 400V
    Mellesleg a decreased csökkentést jelent. Szóval az emelkedés meg a fordulása van butítva megint. Aki nem látja ebből hogy butább annak télleg ez a szimulátor való mert azt állítanak be neki amit akarnak úgy is megelégszik bármivel amit elé raknak.

Egy rakétát pont hogy a fordulékonysága meg az emelkedése butításával lehet butítani.

Mindegy én kiszórakoztam magam. Úgy is csak szórakozni használom FC3 at semmi másra. Arra jó.
  • 400V
    Lehet téged nem zavar meg mást se hogy minden verzióba totál más minden. Furcsa hogy elsőre nem lehet tudni mindent. Csak kíváncsi vagyok ED nek honnan jönnek ezek a nyúljunk kicsit hozzá dolgok. Lehet 24/7 be mérnökök járkálnak lőtérre rakétákkal lövöldözni :D Maga a vicc. Egyszer beállítanák aztán mivel úgy se senki semmilyen dokumentumból nem tudja mi merre mennyi akkor látnák hogy ha nincs állítgatva össze vissza valamilyen szinten komoly amit megvesz a pénzéért az ember. Nem? Így hogy állandóan minden állítgatva van meg még előző verziókhoz se hasonlít mert más ki hiszi el hogy ebből bármi is valós? Csak azok akik nem értenek hozzá. Megsúgom az anti rotation rakéták FC2 óta felrobbannak ha kilövöd a gépről. Ergo ez is több éves bug.
  • 400V
    Én már csak röhögök az egészen :D
  • InterC
    Most komolyan nem értelek, merthogy ellentmondásba keveredtél önmagaddal.
    Az egyetlen negatívum a raksik szempontjából, hogy kisebb a felhajtóerő az R-73 vezérsíkjain. A csökkentett légellenállás viszont azt eredményezi, hogy a raksi kevésbé lesznek "fáradékonyak", ergó nagyobb lesz a hatótávolságuk.
    Most akkor hol itt a probléma ?