Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 400V
    Én csak azért kezdtem ide járni mert érdekeltek a fejlesztések. You tube on nem tudtam annyi információt össze szedni hogy eldöntsem megéri e megvenni FC3 at. Bevallom én FC2 őt szeretem, full ingyen játszok vele. Szeretem azt a sok marhát akivel állatkodok public szerveren. Fent van 20 ember kínai szerveren, van 2 bázis tele soviet meg amerikai géppel azt toljad amit bír a skilled. Vannak airshow szerverek, megy a kötelékezés. Van ahol semmi nincs csak lépj be azt foglald el magad. Vannak dog fight szerverek is. Felpakolok egy rakás fegyvert azt megyek rombolni. Vagy van igényesebb szerver ahol már olyanokkal játszol akik tudnak is. Eddig DCS be ennyit se tapasztaltam. 10 szerverből 7 vagy 8 ami nyitott kb lépj be azt szórakozz.Nézed ahogy a kezdők szerencsétlenkednek helikopterrel a bázison, ha fel is száll összetöri 5 perc alatt magát.Legnagyobb kunszt mikor leszáll egy épületre. Erre van kb a DCS. Azt meg le se írom ha valami komolyabb megy szerveren össze vissza laggol.

Van pozitívum is. Most fedeztem fel hogy végre a soviet gépeken a fél aktív rakéta valóban félaktív. Rálehet vezetni vertical scan mode ba is OLS el az ER meg R rakétákat is. FC2 be max BVR be van ilyen.

Ami bánt még hogy itt senki se nyitott public szerverre mert mindenki ezt a katona vagyok parancsot teljesítek dolgot erőlteti. Lehetne egymást képezni meg tanítani. Azonnal mondanák mit hogy kell nem itt ücsörögni és várni hogy valaki idenézzen.