37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rolo3
    Üdv urak látom küzdötök a MI-8-al leszálláskor pedig semmi extra nincs benne amikor sülyedsz figyeld a vario-t ha lejebb megy mint 3 minuszba akkor adj neki collectivet amig vissza nem ér nullára különben lehullasz mint egy falevél ha magasból jössz akkor meg úgy kell lassítani ,hogy ne nyerj magasságot de csak lassan csináld különben esel. Én úgy szoktam ,hogy lassítok de lassan haladok előre,hogy ne essen át ha átesik akkor nyomom a joyt előre ,hogy kapjon sebességet és adom neki a collectivet ahogy csak lehet amikor leértem földközelbe finoman lelassítom nullára és megállítom lebegésben és nagyon lassan engedem lefelé nem több mint -1, -2-es vario de nem gyorsabban különben leesik a talicska. Remélem segít valami ez a kis leírás.

Üdv mindenkinek
  • csolee
    sztem a uh1-el nehezebb, mint a mi8-al, de ez személyes kérdés...
    mi8-nál a tapasztalatom szerint NE FOGLALKOZZ a rázkódással (hozzá tartozik a leszálláshoz), CSAK A MŰSZERT NÉZD, hogy ne legyen tul nagy a süllyedés. próbáld ki hogy van hely előtted (pl kifutó és nem egy helipad) és nem is nézek ki a fülkéből - csak a mutatót nézed és játszol a karokkal...
    további szép napot ALL!
  • usarmyjhon
    Vortex ring state-ből úgy kell kihozni a helikoptert , hogy a kollektív kart lejjebb engeded , és megpróbálod a gépet valamelyik irányba elmozdítani a botkormánnyal. Ha még jobban húzod a kollektív kart akkor csak rosszabb lesz a helyzet , ugyan az mint amikor a repülőgép az átesés határán van , ha még jobban emeled a gép orrát akkor átesik.
  • Cancri55
    Üdv a klubban :D
  • macleody
    Jut eszembe, nem csinálták még meg az egy géppel több személy repülést? Mondjuk Huey pilóta plusz két user a fegyvereknél.
  • GálTomi
    Nagyon szép és nagyon jó lesz ez a Mi 8 csak egy problémám van vele. Offline de akár online is elég unalmas egyedül birkózni vele. Esténként néha be lehetne csatlakozni valahová? Főleg TS-re.
  • i robot
    Most a Huey-t próbálgattam, de nem rendetlenkedik. A Mi-8 mintha túl érzékeny lenne ezekre a hatásokra, vagy nincs elég ereje, hogy kijöjjön belőle.
  • Szaggatos
    Na most megcsináltam pontosan ezt, de nem működik így sem. Egyszer megpróbáltam átverni a gépet, semmi, felraktam a lomacot-semmi, megint, más módszerrel átvertem, megint semmi. Szóval van egy FC3-mam, amit nem tudok használni :D

• whiteskull
    Én most azt csinálom, hogy 50-60-nal szépen leszállok repülőszerűen a kifutópályára. Egyenlőre így könnyebb. A Ka-50 sokkal kezesebb jószág. :)
  • i robot
    Ugyanezzel a gonddal kínlódok én is, folyamatosan töröm a gépeket. A szent írás szerint (ha jól értelmezem) amikor elkezd rázkódni, kakaót kell adni neki, jobban tépni a ciklikust...hogy elkerüljük a párnahatás kellemetlenségeit. Hát nekem nem segít. Rázkódás aztán hullok lefelé mint a tégla.
  • whiteskull
    Köszönöm, ez kimerítő válasz volt. :)
  • repvez
    az örvénygyűrű állapot a keressett jelenség :)
  • macleody
    Ez a jelenség megvan felszállásnál is. Ott is egy bizonyos tartományban elkezd rázkódni a gép. Nem tudom már hogy hívják ezt, volt szó róla itt a fórumon. Repülnöm kéne már egyet, vagy fél éve nem baszkuráltam a joyt.
  • whiteskull
    A lényeg az, hogy ha megpróbálok nagyjából függeszkedésből leszállni, akkor egyszer csak beráz az egész gép, és sokkal gyorsabban elérem a célom, mint szeretném. :)
  • whiteskull
    Bocsi, most vettem észre, hogy nincs a tengelyeken a mértékegység. :)
    Függőleges tengely: Magasság
    Vízszintes tengely: Sebesség

Hát a hieroglifákkal nekem is bajom van, pedig vagy 9 éven keresztül próbálták lenyomni a torkomon. :)))

Gondolom az valami nem ajánlott tartomány, de nem olyan veszélyes mint a piros. :D
  • repvez
    Hát ha leirod mi van a "hieroglifák" :) helyén akkor lehet többet tudunk
  • whiteskull

Lehet, hogy azért zuhantam le elég gyakran a Minyóval, mert leszálláskor azt a kis piros területet átszeltem?
  • carlosfly
    Lazítsál már ezzel a NEM COD2 ÖCSÉM dumával! Ugyanis az volt írva, hogy:

A 3.kérdésedre felelve: ez egy repcsi szimulátor nem cod2, ide kell némi türelem, idő, kitartás főleg azoknak akik a BVR-t kedvelik.

Se Öcsém se egyebek!

Üdv
  • LeonSilver
    Jól van, én voltam a bal nemiszerv...
  • LeonSilver
    Deee :) em működött, aztán igen. Most lehet megint a nem működik időszak van... :(
  • csolee
    mi-8
    több hónapja már hogy nem vettem elő, de mintha sosem működött volna - csak az ALT+Ával a fegyverzés lett volna használható.
    de lehet hogy tévedek
  • LeonSilver
    Te srácok! Most komolyan...

1.2.7 - minyó & huey - Tudtok kommunikálni a toronnyal?? Mondjuk áll az ember az akárhol és "abort takeoff".
    Jön válasz? Mert emlékeim szerint mindent úgy csinálok, ahogy kell de meg sem mukkan a buzi. Persze ha nem kérdezi senki akkor néha jár a szája.
  • TG Gida
  • repvez
    Egyébként van benne valami.Mert lényegében mindenki sikerre vágyik.És gondolom azért választ egy olyan repülö szimulátort amibe vannak fegyverek,hogy lőhessen is vele.Ha ebben megakadályozzák bárhogy is probál megtanulni dolgokat,akkor van hogy elgurul a gyogyszer és mindegy mire csak lőhessen már.Ha ez nem lenne akkor kielégitené ha az FSX ben röpködne.
  • wittman
    Úgy látom nem jó szervereken repülgetsz...

Gyilkolás művészete viszont ilyenfajta kielégülést hozott neked még rövid ideig is, az már orvosi esett.

Vigasztaljon, hogy van rá gyógymód...

• sure
  • Shifty
    Van egy szekta vagy klán, aki szervezett tréningeket tart a fejlődés érdekében.
  • logixxxxx99
    A TROLL-kodás filozófiája

Kezdőként meglepődve tapasztaltam, hogy egyesek akarva akaratlan Team Kill-lel, azaz baráti csapatból indulva gyilkoltak le. Még a békés, Air-acrobatics szervereken is megtapasztalhattam, milyen érzés a baráti szárnybillegetős, flare-dobálós, orsós elhúzás helyett egy akaratlagos, kemény kamikaze belemenést elszenvedni.
    Nem jó. Kíváncsivá tett, mi lehet a motiváció, az emberi psziché mely bugyraiból tör fel virtuális kis világunkban ugyanazon humán-agresszivitás, mely a való világot is áthatja, megmérgezi - s szerény véleményem szerint az emberiség vesztét is okozza majd.
    Alapelvem, hogy egy élethelyzetről, élményről csak akkor tudunk autentikus véleményt nyilvánítani, ha azt valaha egyszer meg is tapasztaltuk. Ha valaki soha nem gyújtott rá, soha nem lesz képes a dohányzásról használható véleményt formálni, hisz csak halvány elképzelése lehet a dologról. (Elképzelni egy forró éjszakát egy csodálatos nővel persze lehet, de mi az ahhoz képest, ha meg is valósítod azt...) Ígyhát egy gyenge pillanatomat kihasználva én is kipróbáltam a baráti öldöklést. Hogyan is ? Hát így:

Néhány hete hosszú órákon át próbálgattam újdonsült FC3 szárnyaimat a legkülönböző módszerekkel. Teszt mission-t indítottam a funkciók és lehetőségek feltárására, napokat szántam a manual tanulmányozására, rengeteg segítséget kaptam itt a fórumon is. (Leszámítva az "Ez nem COD2, öcsém!" szerű válaszokat.) Szinte az összes lehetséges nyílt szervert kipróbáltam. Mondhatom, nagyon lassan haladtam. Az első héten kizárólag a halállistán szerepeltem. Napokig próbálkoztam, hiába. Egyre erősebb frusztráció lett úrrá rajtam.
    Volt olyan, hogy 20 perc kitartó keresgélés után - az ellenfél hollétének nagyon erős valószínűsítése mellett - bármiféle radar figyelmeztetés nélkül hirtelen kilőttek a sík terep közepén, alacsony magasságban. Előfordult, hogy a vég nélküli felderítő repülések után egyik szerveren végre találtam egy használható célpontot, becserkésztem, kilőttem rá az összes rakétámat - hosszú és rövid hatósugarúakat egyaránt - de az ellenfél (nyilván évek tapasztalatával szerzett ügyessége révén) sértetlen maradt, sőt egy gyors ellentámadással kinyírt.
    Elkeseredésem haraggá változott, ekkor történt, hogy hirtelen támadt dühöm lendületét kihasználva felmentem egy kisebb lélekszámú szerverre, majd lőttem mindenkit , akit értem. Minden gondolatom a "nesztek most megkaptátok" élménnyel volt átitatva. Amellett, hogy azonnal kitiltottak, erősen meglepődtem.
    Rövid távon az "öldöklés művészete" nem várt enyhítést hozott elviselhetetlennek tűnő kudarc-érzéseimre. Magamat egyébként igen erős erkölcsi tartással rendelkező humanoidnak tartom, így érthetően én csodálkoztam a legjobban az agysejtjeimet elárasztó kellemes bizsergést érezve. Talán a véredényeimet elárasztó adrenalin, talán a tiltott gyümölcs íze, talán az elkeseredés orvoslása miatt, nem tudom, de egy végtelenül kellemes eufória kerített hatalmába - rövid ideig.
    A kezdeti öröm persze nem sokáig tarott. Elképzeltem néhány társam kitartó indítási, felfegyverzési, kersegélési procedúrával töltött idejét és energiáit, melyet egy pillanat alatt figyelmeztetés nélkül, gyáván, különösebb felderítés nélkül, aljas módon semmivé tettem - na ez nem töltött el büszkeséggel. Szinte láttam magam előtt a kilőtt egyének csalódott arcát, akik esetleg napokig nem léptek fel egyetlen szerverre sem szomorúságukban. Még az egyik "team-kill" helyen tapasztalt "öld akit érsz" hangulat (mely még az érkezésem előtt kialakult), s az anarchiában való esztelen részvétel sem eredményezett hosszabb távon olyan kellemes élményeket, mint pl. egy remek kötelék repülés egy kubai sráccal, a négyes Mustang kötelék a németekkel, vagy a lopakodó támadással elért tudatos győzelem az ellenséges Su-25 ellen. Az a hosszútávú, mély elégedettség érzés, ami az orosz társakkal közösen végrehajtott Mi-8 támadás után, vagy egy team-speak-kel fűszerezett UH-1H akrobatika után töltött el, semmiféle kérész életű, gagyi trollkodással nem ért fel. Nekem személyszerint még a szürke hétköznapok reménytelen helyzeteiben is segít, ha a virtuális élményeim egy-egy emelkedett pillanatát idéztem fel.
    Végső konklúzióként megállapítom, hogy az a katasztrófálisan nagy különbség, ami egy kezdő és egy több éve repkedő játékos között van, olykor áthidalhatatlan és kizárólag a tapasztalt pilótának okoz sikerélményt. Talán érdemes lenne a szervereket 1-től 5-ig osztályozni, talán hasznos lenne szervezett tréningeket tartani a felzárkóztatás érdekében. Az is lehet, hogy ez utópia, mégis ennek ellenére senkinek nem javaslom, hogy a "gyilkolás" útjára lépjen, mert ezzel csak kihelyezi a boldogság forrását egy rövid távú, garantáltan negatív kimenetelű, romboló cselekvés sorozatba, mely tartós örömet jellegéből adódóan nem okozhat. A belső, valódi, tartós örömet megélni véleményem szerint csakis a tanulás -> fejlődés -> gyakorlás -> sikerélmény -> csapatmunka ->élmények megosztása sorozatban lehet. Így a valóságban is megtapasztalható boldog, baráti, örömteli sikerélményt lehet megélni egy virtuális világban egy olyan vitruális eszközzel, mely semmiféle komolyabb anyagi és fizikai kockázatvállalással nem jár, melynek veszélyei* a valódi repüléshez képest elenyészőek, mégis ahhoz fogható élményt nyújt.

*egy későbbi cikk tárgya lesz
  • logixxxxx99
    Hogyan? Ha nem tudok belépni, hogy írok bármit is a chat mezőbe?
  • gsg16
    OFF
    http://www.youtube.com/watch?v=ZqPwqvemRCg
    ON
  • Shifty
    A jelszavasra úgy tudsz belépni, hogy a chat mezőbe beírod: "Please password" és kicsit várni kell, hogy elküldjék neked az e-mail címedre.
  • Berkut111
    Kicsit off, de orosz.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HSia0Ysk598
  • Molnibalage
    Tehát csak akkor kell, ha az adott géppel akarsz repülni? Azok, akik 29-essel repültek, azok FC3-mal repültek? Csak orosz vasakat repülték egyébként a hagyományőrzés jegyében?
  • Reaper
    Igazából semmi...
  • whiteskull
    A cikkben azt írták, hogy a pilonos, támogató változat neve lett a Ka-29 (Helix B). De ott volt több súlyosabb átalakítás is. Lehet, hogy először kipróbálták a 27-esen, aztán továbbmentek.
  • HungaroJET
    A "C: gyökérbe kicsomagolod" nagyon fontos !
    Az rendben van ?
  • HungaroJET
    Azért érdekes ez a Ka-27/29.
    A 29-esen nincsenek azok a vészhelyzeti felfújható ballonok, amik a vízen tartanák a darálót.
    A 27-esen ott vannak a ballonok de a felfelé nyíló ajtóik biztosan útban lennének a pilonoknak, ráadásul a pilontartó rudazat bekötési pontjai is hiányoznak. Szóval lehetséges, hogy az valami proto verzió 27-es lehetett amin pilonok is voltak, de akkor tuti nem volt rajtuk vizes-ballon.
    Ha nagyon elengedem a fantáziám, akkor azt még el tudnám képzelni, hogy vészhelyzetben ledobják/lerobbantják az egész külső rudazatot a pilonokkal együtt szőröstül-bőrüstül a ballon nyitása/felfújódása előtt, de ez nem túl valószínű.
    Szerintetek ?
  • logixxxxx99
    Én most csináltam karácsony este, mindent szóról szóra úgy, ahogy írták, csak a lockon.exe-t nem töröltem. Nálam remekül működik, Win7 op.rsz.

A nálam lévő reg file más, mint a tied:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREUbisoft]

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREUbisoftEagle Dynamics]

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREUbisoftEagle DynamicsLock On]
    "Path"="c:\"
  • whiteskull
    Ha küldesz priviben egy e-mail címet, átküldöm a cikket.
  • i robot
    Már mindenki átállt 1.2.7-re?