37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Sanyo
    Leon a minyókához próbálgatja.
  • beci43
    Cápát folyamatosan trimmelni kell,ez a titka.Egyébként sokkal kezesebb gép,mint a Minyó.
  • beci43
    Ilyen van a Blacksharkhoz is?
  • Sanyo
    Leon megoldotta: UH-1H műszerek androidon.
  • whiteskull
    Már én is lesegettem, de még nem voltam annyira pihent, hogy nekiálltam volna. :)
  • LeonSilver
    Ezt próbáltátok?
    Én megpróbáltam életet lehelni bele, de eléggé zavaros ez a milyen mappát-hol dolog... nem bírtam még beüzemelni.
  • Hecker007
    Köszi, majd rápróbálok :)

Klusi: Te mikor érsz rá? Nekem mint kiderült a héten lesz két vizsgám úgyhogy a hétvégi repülésnek lőttek :(
  • Sidewinder
    A negatív terhelést illik vele kerülni,akkor összeakadnak. Az orsózás nem javasolt vele. Nekem mondjuk nagyon régen volt már lapát összeakadásom, pedig nem szoktam bekapcsolni a robotot. Érdemes még repülésnél figyelni a "sag vinta"-t vagyis a lapátok kollektív állásszögének a jelzőjét,valamint a PZU két zöld jelzőlámpája alatti sárga figyelmeztető lámpákat. Ezek a hajtómű túlpörgésére figyelmeztetnek,és ha úgy marad,akkor annak lehetnek rossz következményei,akár hajtómű leállás is. Ha mindig nagyon húzod a kollektívet,akkor erre nagyobb az esély,mert nagyobb gázon is van. A rotorfordulatra is érdemes odafigyelni. Ha jelez a "zebra" lámpa akkor érdemes megfontoltabb mozdulatokat tenni.
  • Klusi86
  • i robot
    Köööösziiiiiiiii! Ez volt a hiba, rosszul választottam szét.
    Ha mentek reppenni, Mi-8 al én is csatlakoznék! Megmutatom hogyan kell vérprofin odaverni a gépet a talajhoz.
  • Klusi86
    Na látod Mi-8-nál nincs lapát összeakadás :D Csak leszállni nem sikerült még csak "nekifutásból". Az automata indítás kicsit árkád, de ha vállalsz egy kis okítást akkor mehetünk ;)
  • Klusi86
    Ebben a formában írtad be XX-XXXXXX-XXXXXX-XXXXXX-XXXXXX ?
  • Hecker007
    Mi-8 nincs, nem vettem meg, a kamovval is épp felszállni tudok pár km repülés után mindig összeakadnak a lapátok és leesek.

A10-nél van automata indítás ;)
  • i robot
    Próbáltam szétválasztani, de úgy sem tetszik neki.
  • Klusi86
    Hát a sok hónap kihagyás után nagyon nem megy, szerintem még a hajtóműindítás sem, nemhogy a tréningezés :) MI-8 -od nincs?
  • Klusi86
    Az origin-től kaptam anno egy e-mailt a vásárláskor ami tartalmazta a kódot, de kötőjelek nélkül, ha kötőjelekkel bemásolod a steam-> termék aktiválása ablakba akkor el fogja fogadni. (remélhetőleg)
  • Cancri55
    Egy ilyen tréningben én is részt vennék
  • Hecker007
    Klusi valamikor nem megyünk tréningezni az A10C-vel?
    Kicsit unalmas egyedül szenvedni vele :)
  • feca1229
    Nekem a Black Shark 2 volt lemezen a többi Steam-es volt. Én úgy raktam át a BS2 a Steam-re, hogy elöszőr deaktiváltam a lemezes BS2-őt, és a Steam-en aktiváltam a cd kulcsot, és működik, viszont mintha itt a fórumon már lett volna arról szó, hogy nem minden Dcs modult lehet átvinni a Steam-re.
  • i robot
    Hogyan csináltad? Nekem is Origin-en van az A-10, de a Huey meg a Mi-8 Steam-en, ezért inkább átraknám.
  • sakkay
    Köszi.
  • Klusi86
    Ha megveszed az eredeti oldalról, akkor aktiválhatod a steamen. Én a napokban gond nélkül aktiváltam a steamen az Origin-en akciósan vett a-10-est (amire egy rossz windows újratelepítés és az inaktiválás hiánya miatt azt hittem búcsút mondhatok) a su-25a-t és a mi-8-ast is. Az utóbbi kettőt a hivatalos oldalról vettem akciók idején.
  • Sidewinder
    Itt egy kis PPL-H oktatás felvétele. Gyakorolják az örvénygyűrűből való kivételt is.

• sakkay
    Ha innen Pl.az eredeti oldalon veszem meg...az okoz bármi kompatibilitási problémát-mondjuk a steamról letöltött dcs world-el?
  • sakkay
    Pfuu..na azért megvenném most is.
  • i robot
    Szia! Steamen elég gyakran vannak akciók. Ahogy írtad tedd a kívánságlistádba és szólni fognak ha éppen baráti áron van. Értelem szerűen ünnepek környékén nagyobb az esély rá. Pl Jan 2. ig 15 font volt csak.
  • LeonSilver
    Kár, hogy sokalltad a karácsonyit. Ezt is megéri, de azt a zsetont meg főképp megérte.
  • sakkay
    Ja a nyúl..azért ez a 46 euró irdatlan pénz. Főleg úgy , hogy nem repülik ezt sem tömegek..de azért most mozgatja a fantáziámat.
  • LeonSilver
    Hát.. a következő gondolom nyúl előtt lesz.
    Sztímhez lövésem sincs :D
  • sakkay
    Gyakran vannak akciók? Na most van egy olyan opció a steamon , hogy kívánság...ez az, ha bejelzem szól ha akció vagy újdonság van? Vagy mi..
  • sakkay
    Most néztem..46 euró!! Azt gondolom várok még egy kicsit..amit eddig néztem az a karácsonyi akciós ár, és azt is sokaltam.
  • LeonSilver
    ekem mindkettő meg van. Két teljesen különböző karakterisztikájú gép!
  • LeonSilver
    Igen! Van egy modul manager, bejelentkezel, letölti és jó napot.
  • sakkay
    Minyó vagy uh-1?
  • sakkay
    És tulajdonképpen feltelepítem a dcs world-öt, megveszem a minyót, telepítem és kész?!
  • LeonSilver
    Simán
  • sakkay
    Szeva! Megéri megvenni a minyót?
  • Szaggatos
    Most működik, nagyon megkönnyebbültem, valószínűleg a reboot segített. Köszönöm a segítséget :D
  • logixxxxx99
    1984 óta "repcsi szimulátorozom". (ZX Spectrum 48k-val kezdtem)
    Gyorsan haladtam az FC3-mal, csak elakadtam no meg érdekelt a mission-ok unalmas cél keresgéléses filozófiája.

Mikor segítséget kértem, türelmetlenül válaszoltál érdemi információ szolgáltatás nélkül, ezért emlegettem némiképp epésen a bejegyzésedet.

Nem teszem többet, lépjünk túl ezen.
  • logixxxxx99
    Caterpillar 7327 sz. üzenetében a "Tessék"-re klikkelni
    File-t letölteni
    exe-t a C:-re másolni (remélhetőleg ez a rendszer HDD-d)
    REG-et indítani
    Ajánlatos gépet re-boot-olni.
    FC3 install

Én így csináltam.

Így sem?