37036

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
DCS vonalra gondoltam általában, nem konkrétan a MIG-21 fejlesztésére... -
Van rá mód, hogy az előre befizetett pénzt visszakapjam? Több oka is van, de az első ok, hogy én egy magyar társamat akartam támogatni ezzel. Mivel igaz mostanában nem repülök, de így nem áll érdekemben megvárni ezt a típust. Ami még fáj, az az információ hiánya. Szinte semmi infó nincs a játék fejlesztéséről... -
InterC #8351 Jah, ha ki is banolnák vagy moderálnák ED fórumról a közleményt és a véleményeket, ide SG-re is írhatnánk angolul vagy a VMH-59 fórumra, simhq-ra (hogy Cobra is lássa
) meg mehetne a fészbúkra is.
A Q anyjukat, én Tuti kiborítom a bilit, mert a vége az lesz, hogy nem csak Lacit fogják szidni, hanem a Magyarokat is, meg mindenki mást aki egy kicsit is BeczL pátját fogná - pláne, ha amit kiadnak majd ezek a "bőrnyakúak" még csak köszönő viszonyban sem lesz azzal amit az emberek várnak majd.
Ezek alkalmazottként Laci hátán felmászva, Őt a sárba döngölve próbálnak most önmaguknak tetszelegni, mint a MiG-21 project megmentői ?
Döbbenet.
Laci kérlek nyilatkozz, hogy szerinted mit tegyünk ? Amit csak tudunk ?
- persze akkor lehet, hogy a földön nem lesz ember aki DCS fejlesztésbe fogjon ezek után
-
InterC #8350 Szomorúan látom és olvasom, hogy sajnos úgy alakultak a dolgok ahogyan sejtettem, bár reméltem, hogy mégsem így lesz. Ami a DCS: MiG-21 fórumon megy az egyszerűen undorító.
Cobra persze csak azt szajkózza ami az Ő "igazát" támasztja alá és úgy tűnik ezzel sokakat sikerült már megtévesztenie és félrevezetnie.
Gondolom EDe nem akart nagyon állást foglalni az ügyetekben, de azért ki állhatott volna melletted, végtére is Te voltál az első Laci akit Wags személyesen kért fel, hogy hozd be a projectedet a DCS alá.
Az első 3rd party projectet ! ! !
Amit NAGYON nem értek az az, hogy ha ezek után Te már semmiféle bevételre nem számíthatsz akkor miért adtad fel egyáltaláén a projectet ?
Én tuti, hogy semmit nem engedélyeztem volna nekik. Sőt a bosszú forrna bennem. Ahol tudnék ártanék nekik. Kenjék a hajukra a repmodelljüket és a a fülke textúráikat. Persze akkor nem lenne kiadva a MiG-21, de így, hogy most a kiadás miatt TE EGYEDÜL hoztál áldozatot még azt merik írni, hogy önként (és barátságosan), külső és belső nyomások nélkül HAGYTAD EL a csapatot ? A SAJÁT csapatodat elhagytad ? Amit Te alapítottál és hoztál létre ?
Szóval ez egy ordas nagy hazugság ! ! !
Kérdem ezek után, hogy Neked Laci származhat-e bármiféle hátrányod vagy károd abból ha "rávilágítanánk" az ügyre a másik oldalról ill. ha tisztázni szeretnénk a helyzetedet és a nevedet - még az a rohadt paypal is átba**ott, és arról sem Te tehetsz - és mindezek után még Cobra azt merészeli írni, hogy ŐK meglettek fosztva (így fogalmaz) néhány külső/egyébb modelltől, mint a MiG-21 fegyverzete, járművek, SA-3, ZSU-57-2, S-60, PUAZO stb.
AMIKET TE KÉSZÍTETTÉL ! ! !
és akkor még nem is beszéltünk a rengeteg Skin-ről amiket TE CSINÁLTÁL a MiG-21-hez ! ! !
Szóval:
Én most jelenleg úgy látom (kérdem), hogy ha Te Laci nem engeded át a MiG-21 projectet (INGYEN a patthelyzet miatt), akkor az nem is lett volna kiadva ?
Szerintem ki kéne adni egy hivatalos közleményt (a nevedben), hogy mi is történt, vagy hogy hogyan is látjuk mi ezt Magyarok.
A bojkottálást én is támogatnám és szerintem sokan mások is - nem csak Mi Magyarok - mert ha ED nem is tehet a dolgok alakulásáról azért annyit mégis megtehetett volna, hogy kiáll valamennyire melletted.
Szóval ártani egyáltalán nem szeretnénk - sem anyagilag, sem erkölcsileg (ezért is kérdem érdekelt vagy-e még ED-nél valamiben, mert akkor érthető módon nem akarod összerugni velük a port, de viszont a kesztyűt biztos a pofájukba vágnám ennek a Leatherneck Simulations társaságnak, mert amiket ők állítanak az már több mint hazugság) ! ! ! -
beci43 #8349 Indítom még egyszer
-
Közben le is állt. -
Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli alapon !Azután már jobban értékelnék, hogy jobb lett volna az a kevesebb összeg is mint a semmi . -
gsg16 #8346 ez nagyon jó ötlet!!! -
Lehet irni kéne egy peticiós oldalt, hogy bojkottálják a megvételt az emberek, ezek után megérdemelnék, hogy becsődöljenek vele. -
InterC #8344 Sejtettem, hogy valami ilyesféle lesz az eredmény. Sajnos.
Laci, és Te most TÉNYLEG ingyen odaadtak nekik a MiG-21 projectet ?
Ezek után neked semmilyen érdekeltséged nincs a DCS-ben ?, mert akkor szerintem ideje lenne, hogy tisztán lássanak a fórumokon, hogy milyen szemét módon kitúrtak Téged. Engedelmeddel, Én minden fórumon tisztáznám a nevedet (ahol csak tudom), mert most nagyon úgy tűnik, hogy megy a sárdobálás és kígyót-békát kiabálnak Rád.
Azt sem értem, ezek után miféle szerződés kötheti meg a kezedet, hogy kiadhass bármit pénzért vagy ingyen vagy hogy egyáltalán Te is megírhasd a véleményedet és a Te "verziódat", mert amit Cobra művel az már undorító és Te még csak nem is védheted magadat a rágalmakkal szemben ?
Nekem ez kiba**ottul bántja az igazság érzetemet !
Megengeded, hogy tálaljuk a Te "verziódat" is ED fórumon,mert a sok félrevezetett balfa** még azt hiszi a végén, hogy minden úgy igaz ahogy Cobra leírta ! -
beci43 #8343 Indítom -
k53ta #8342 Nem ismerem a részletek, vagy hogy mi zajlott a tárgyaláson, de én is csatlakozom azokhoz, akit ez felháborít, és nagyon sajnálom.
Azt hiszem, hogy egy extra jó ügyvéd kellet volna melléd, már az elejétől fogva.
Már majdnem kész volt a projekt és akkor üt be a villám, ez a legnagyobb szemétség. A közösség ha anyagilag nem is, de lelkiekben mindenképp támogat.
Pihenj egy nagyot, aztán emlékez a pozitívumokra, mert amit letettél az asztalra az nagyon nagy dolog. -
+1 Nagyon vártam, de ezek után... -
Én néztem az előbb,de nem láttam. -
beci43 #8339 Köszi,közben leállítottam mert senki nem jött fel.Egy fél óra múlva megint fellövöm. -
SnowFox79 #8338 TS szerver megy -
Solt #8337 - A csapat minden tagja több pénzt szeretett volna kérni a munkájáért annak ellenére, hogy érvényes és aláírt szerződés volt az általuk elvégzendő munkára, mely tartalmazta a megfelelő ellentételezést is. Másodsorban a beczl studiosból részt akartak volna, magyarul minden egyéb bevételből (ami nem kapcsolódik szorosan a játékhoz) is részesedni akartak.
- Mivel az eddigi elvégzett munkájukat semmilyen formában nem akarták az előzetes feltételek szerint "engedélyezni", vagy átruházni, így patthelyzet alakult ki, amiben a közel két hónapos intenzív tárgyalás sem hozott eredményt.
- Mindezek után ügyvédekkel konzultálva, mivel én midenképpen szarul jövök ki az egészből, így kénytelen voltam minden jogomről lemondani, az összes eddig végzett munka, 3d, textura, doksi, honlap, stb... a 21-el kapcsolatban át lett az új cégükre jogilag ruházva, ingyen és bérmentve. Tehát én sem az eddigi munkámért, sem a jövőbeni értékesítésből egy fillért sem kapok.
Először is nagyon sajnálom, hogy így alakult... :( Másodszor viszont nem nagyon értem... nem akarok okoskodni, de a leírtak alapján nem te követtél el szerződésszegést, így nem igazán értem, hogy tudtak így kiforgatni.
Harmadszor pedig, részemről rájuk rohad... tuti nem veszem meg. -
Nagyon sajnálom. :( -
beci43 #8335 Elindítottam a szervert, Sende HUN -
beci43 #8334 Üdv Józsi,indítanám a szervert,ha tudsz kérlek TS hozzáférést biztosíts.Köszi! -
Én a helyében messzire hajítanám a számítógépet az a biztos:) Inkább menjen el minden hétvégén wellnesselni ha van fölös pénze:)) -
SnowFox79 #8332 Minden rossz ellenére szeretnénk, ha tudnád köszönjük és tiszteljük minden eddigi munkásságodat. Remélem nem ment el a kedved a dologtól és találkozunk még a Neveddel fémjelzett dolgokkal a közeljövőben.
A közösségünk Veled van!
Üdv.
SnowFox -
Értelek. Hát ez van amikor szerelemből csinál valamit az ember ,úgy hogy (likas) a gatyája.Ezt áttételesen értettem :)) Kompromisszum kellett és ez lett belőle. Sajnállak,de fel a fejjel! -
VO101 tvr #8330 Ki kell baszni Velük, ha már ilyenek voltak...
pl elloptak a laptopot amin a munka volt es ismeretlenek kiteszik a netre. -
beci43 #8329 *Nem neked címeztem Cancri. -
beci43 #8328 Majd baszom megvenni,ezek után ingyen sem kéne a 21.Gusztustalan férgek. -
beczl #8327 Ez nem egészen így működik. Minden szerződésnek van egy RoC (Release of Copyright) melléklete, ami tartalmazza, hogy az elvégzett munka, pld 3D modell, mennyi összeg kifizetése után, vagy mennyi idő elteltével kerül a beczl studió tulajdonába. Ez jelen esetünkben a kiadás után 12hónappal lett volna esedékes, amikor is az értékesítésből származó bevétel bizonyos %-t ahavi rendszerességgel megkapják az illetők. Erre a finanszírozás miatt volt szükség, mivel 1 ember éves "fizetése" kb. 12-15k$, ez azt jelenti, hogy vagy van 60k$ a projectre, és akkor rendszeres havi "fizetést" kapnak az emberek, vagy havi kis pénz + kiadás utáni jutalékot, amíg ezt a 12-15k$-t el nem érik... -
csolee #8326 a zsarolás nagy úr! mégha erkölcsileg nem is helyes. -
Csak azt nem értem,hogy ha érvényes szerződésetek volt egymás között és te kifizetted őket már akkor mi a pék faxa miatt adtad fel. Mi az ,hogy nem járulnak hozzá? Konkrétan ahhoz már nekik semmi közük .Vagy van valahol egy kis turpisság mégis? -
Mint az Il2 ben is írtam! Nagyfater megmondta. Orosznak ,Ukránnak (itt még hozzátesszük a Bolgárt is) akkor higgy ha ló legel a sírján. -
csolee #8323 laci nem biztos hogy írogathat,
de reaper! te vagy vki, aki szok forumozni bizony nyojátok a népeknek, hogy a projekt lenyulásra került. és hogy a pozitiv emberi hozzá állás le lett szarva. vki elkezdte a projektet és végül szivatás lett belőle. figyelmeztetés az egyéb külsős projekteknek is akár! -
Igazi sikertörténet ez megint.:( Sajnálom nagyon a dolgot, pláne annak fényében, hogy mennyi pénzt, időt, energiát fektettél a projektbe és ezek után így megszívatnak. Külföldön is így működnek a dolgok ezek szerint, tehát korrekt emberekkel nem kell számolni sehol. Mindenesetre a helyedben megírnám ED fórumra is, amiket ide leírtál, már csak azért is, mert a 21-es topicok-ban már-már te leszel beállítva a köcsögnek... -
beczl #8321 Sajnos elődlegesen jogi oka annak, hogy eddig "csendben kellett maradnom". Mint tudjátok NDA (titoktartási szerződés)-t írtam alá az ED-vel, ami azt is tartalmazza, hogy nem nyilatkozhatok bizonyos dolgokról, főleg bizonyos fórumokon.
Tömören az eddigi tények, és problémák az alábbiak:
- Az indiegogon összegyült 15000$-ból mind a mai napig csak 1400k$ érkezett meg mivel a PayPal még a pénzgyűjtés alatt zárolta a beérkezett pénzt és a beczlstudios accountját, (ha valaki még emlékszik rá, ki lett postolva annó a fórumra) és a közel kétéves jogi huzavona vége még nem látható. A helyzetet a PP-al Cobra bevonásával is igyekeztünk megoldani (neki volt kapcsolata a PP executive escalation osztályával), de ez sem vezetett eredményre. A befolyt pénz még mindíg a PP-nál van. Ha valakit érdekel, hogy járhat a PP-al: http://www.screw-paypal.com/index.html. Emellett a "saját" pénzemből 7500$-om van bent eddig a projectben (az ügyvédi díjak nélkül).
- A csapat minden tagja több pénzt szeretett volna kérni a munkájáért annak ellenére, hogy érvényes és aláírt szerződés volt az általuk elvégzendő munkára, mely tartalmazta a megfelelő ellentételezést is. Másodsorban a beczl studiosból részt akartak volna, magyarul minden egyéb bevételből (ami nem kapcsolódik szorosan a játékhoz) is részesedni akartak. Ez kb olyan, mintha a kőműves aki a házadat építi azt mondja, mikor szerkezetkész, hogy tulajdoni jogot szeretne a házra. no comment....
- Mivel az eddigi elvégzett munkájukat semmilyen formában nem akarták az előzetes feltételek szerint "engedélyezni", vagy átruházni, így patthelyzet alakult ki, amiben a közel két hónapos intenzív tárgyalás sem hozott eredményt.
- Mindezek után ügyvédekkel konzultálva, mivel én midenképpen szarul jövök ki az egészből, így kénytelen voltam minden jogomről lemondani, az összes eddig végzett munka, 3d, textura, doksi, honlap, stb... a 21-el kapcsolatban át lett az új cégükre jogilag ruházva, ingyen és bérmentve. Tehát én sem az eddigi munkámért, sem a jövőbeni értékesítésből egy fillért sem kapok.
- Az egyéb modok, amik a 21-el jöttek volna ki (SA-2 komplexum, egyéb járművek, stb) és a WW.II-es járművek nem lesznek kiadva még free modként sem, mivel az ED-vel kötött szerződés (annak ellenére, hogy felbontottuk) ezt nem teszi lehetővé. -
VO101 tvr #8320 Nem is fizettem. És nem is szoktam, esetleg barátnak ismerősnek, akinek adnék akár kölcsön is.
Ilyenkor azért megnyugszom, hogy nem csak Itthon mennek ilyen geci módon a dolgok.
Ez nagyon rossz reklám lett az oroszoknak. És nem csak a pénz. Ilyen emberrel, aki Ennyit dolgozott a programjukon es nepszerűsítette, így kibaszni.... -
És már ekézik is Beczl-t a fórumon, hogy pl. fogadjanak fel ellene ügyvédet, mert az Indiegogo-s lóvé szerintük az új team-et illeti, Beczl meg persze ingyen dolgozott évekig és tolta bele a saját pénzét azért, hogy utána pár senkiházi lenyúlja a projektet... -
Főleg nem repülős játékot készítőknek. Én még olyat nem láttam ami nem sántított volna még a kiadás után is akár évekkel. Fujj. -
Ezért! NEM fizetünk előre még az atya úr istennek sem! :) -
VO101 tvr #8316 Hátha "kijön" ingyenes MOD-ként kipróbálhatóan.
Hosszú távon nem lesz jövője, így, hogy nincs rendes gazdája a project-nek.
A rengeteg előre beszedett lóvéval mi lesz? -
Szinténzenész -
SnowFox79 #8314 Csak a magyar vonatkozása miatt vettem volna meg. Ha Laci nincs benne akkor nekem nem kell majd...