Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tényleg Leon, régebben írtad, hogy készítesz, egy új TGP-s anyagot.. csak írtad, hogy még teszteled.. :) Részleteket lehet róla tudni? :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nah meg pénzem sincs 560Ti -re xD
www.smart-bus.hu
LeonSilvernek minden esetre kössz a választ.
Akkor ezek szerint amit õk ajánlott gépigénynek írnak az valójában minimális mert oda 8600GT van írva.
www.smart-bus.hu
A 4850 egy qrva lassú kártya, a 2GB RAM meg kevés.
Ettõl függetlenül el kellene indulnia, valami más bibi is lesz ott.
A hivatalos oldalrol szedtem le ha jol emlékszem 1.06 os van ott fenn, de nem látom mert a betöltö képernyön az utolsó számjegy nem látszik.
Operating system: 64-bit Windows XP, Vista, and 7
Processor: CPU: Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
Memory: 4GB
Hard disk space: 7 GB
Video: Shader 3.0 or better; 512MB NVIDIA GeForce 8600GT DirectX 9.0c or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX®: 9.0C
Ez az ajánlott gépigény ami az e-shop-ban írva. E szerint ha felteszek egy 64 bites rendszert és veszek még 2 giga ramot akkor képes leszek maxon futtatni mert ezt a két dolgot leszámítva minden más megfel de én valahogy kételkedek ebben.
Core 2 Duo E8400 3Ghz
HD4850 512MB
2GB DDR2 RAM
Amit hivatalosan ajánlott gépigénynek adtak meg az elég fura.
Bár gyanítom, hogy a 2GB RAM 32bites rendszeren kevés neki.
Mit érdemes fejleszteni, mi az amit igényel?
name = _('MFCD');
Description = 'Left MFCD on the left monitor,Right MFCD on the right and camera on the center'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = 1360;
height = 768;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = 1.77083;
}
}
LEFT_MFCD =
{
x = 1360;
y = 0;
width = 640;
height = 640;
}
RIGHT_MFCD =
{
x = 2000;
y = 0;
width = 640;
height = 640;
}
UIMainView = Viewports.Center
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
aztán a 2 file (az egyik monitor setupon belöl, a másik a save gamesen belül lévõ options.lua)
megj.: én elsõnek az a10 könyvtárban lévõ options.luát alakítgattam <#falbav>#falbav>
http://ninjamonkeys.co.za/w/index.php5?title=DCS:_A-10C_dual_monitor_setup&redirect=no
akinek izgalmas lehet: sikerült a dual monitoros felállást összehozni, ÉS még az éjjellátással sincs probléma (mint a BSben)
<#worship>#worship> macleody
Üdv
Ennek azért fuss neki mégegyszer,uis szerintem meg pont az ellenkezõje igaz,a kategoria(vadászbombázó)nagyrésze együléses,mert mégha igaz is,hogy hatékonyabb az egy pilota-egy kezelõ felállás,összehasonlithatatlanul drágább is.Az F15 ön ,meg a Tornádón kivül nem ugrik be csak az F4 es ami ilyen.Az F14 nem számit,azt vadászgépnek tervezték.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
tapasztalásom: x52pro-val repkedek...
addig jó, amíg egy profilt benem teszek, mert akkor idegesen elkezd dülöngélni minden irányba...lehetetlen irányítani.
vki tapasztalt hasonlót?
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Én (is) lennék a legboldogabb, ha ez a Hornet-C lenne, de ne felejtsük el, hogy EDe a Predator-ban és az AC-130U-ban (is) érdekelt, ami persze nem szállítógép kategória, viszont fixed wing mindkettõ és eléggé popular ugyancsak ;)
TFC to Develop AC-130U
Desktop Training Simulation
Based on the A-10C DTS, the AC-130U DTS simulates the interface and functions of the Infra-Red (IR) Sensor Operator Station as part of the Battle Management Center of the AC-130U Gunship aircraft.
http://www.thebattlesim.com/
HAVE A BANDIT DAY !
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.