Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Az utóbbi idõben 5 perc röppenésre sem nagyon volt idõm. Amikor meg van egy kicsi a CoD-ot nyüstölgetem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Értem, nekem egy 4890-esem van, szerintem még egy évig az lesz.. akkor lesz 3 éves, lehet akkor cserélem majd.
Tényleg Leon, régebben írtad, hogy készítesz, egy új TGP-s anyagot.. csak írtad, hogy még teszteled.. :) Részleteket lehet róla tudni? :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Mert lassú. Nem vettem helyette anno semmi csilli-villi kártyát. Egy mezei (Sapphire) HD4870 1GB került a helyére és összehasonlíthatatlanul jobb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Miért?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

1 éves kártya és nálam perfectül megy.. Amit kell szépen visz... :)

Nah meg pénzem sincs 560Ti -re xD
LeonSilver
Nekem van itthon egy HD4850 512. Annak idején kb. 2 napig volt a gépben, úgy basztam ki mint az izé.

A 4850 lassú? Õõõõõ hátazért annyira nem lassú az fõleg annyiért amennyibe került. Nekem pl egészen korrektül fut med-high beállításokkal a cucc.
Sóhaj. Mély.

www.smart-bus.hu

Adam II
Jajj nagyon sajnálom nagyokos, hogy nem vettem észre, hogy bennt maradt a "mit is" miután átírtam a mondatot és itt nincs lehetõség szerkeszteni a hozzászólásokat. Nem tudom mi rosszabb a szar fórum motor vagy a nagyképû seggfejek akikkel tele van ez a fórum.

LeonSilvernek minden esetre kössz a választ.

Adam II
Elindul és instan actionben tudok is repkedni csak a trainingnél egy idõ után eltûnnek a tereptárgyak befeketedik minden és csak a hullámzó tenger látszik a nagy sötétségben, a hangok meg a szöveg megy tovább.

Akkor ezek szerint amit õk ajánlott gépigénynek írnak az valójában minimális mert oda 8600GT van írva.

Fogalmazásgátlót szedsz? :D Atyaég... :D

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A procin kívül mindent, bár nem lenne rossz egy 4 magos.
A 4850 egy qrva lassú kártya, a 2GB RAM meg kevés.
Ettõl függetlenül el kellene indulnia, valami más bibi is lesz ott.

Adam II
Tehát mit is kell valamit fejlesztenem a RAM-ot leszámítva vagy a kevés RAM okozza ezt a fekete képernyõ hibát??

Bögyörõ
A Mission Editor->Misc->Credits-nél pontosan megtudod nézni hanyas verzió van fent. Esetleg valamit bõvebben nem ir a hibaüzet? Igy azért elég sokminden lehet. Mikor telepitetted mindent feltettél? Azthiszem DirectX, MS Visual C meg ilyeneket akar feltenni, ha már fent voltak szerintem akkor is érdemes feltenni mert lehet újabb vagy vannak benne olyan fájlok amik nincsennek fent de szüksége van rá.

repvez
találkozott már valaki olyan problémával, hogy külsõ nézetben nem látszik a gép és belsö nézetben is csak a MFD és a hud képe + látszik fekete szinben a gau-8as csöve.Tisztára mint az OF verzioban win7+ati komboban. ÉS rendszerint runtime error hibával elszál a dcs exe.
A hivatalos oldalrol szedtem le ha jol emlékszem 1.06 os van ott fenn, de nem látom mert a betöltö képernyön az utolsó számjegy nem látszik.
Papa01
Gyorsulást tapasztaltatok?

LeonSilver
No. A 11.3-as catalyst a szar. Leszedtem, felraktam a decemberit és minden tökéletes.

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/HwGCo9DprSM&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

LeonSilver
Ja. És mintha már az eddiginél is tovább töltene.

LeonSilver
Lehet nálad nem lesz vagy nemtudom. Ilyen pixel anomáliák vannak benne. Még egy 8 perc és fent van a videó, hogy bassza meg a kurva t-home is az 512-es feltöltését.

Adam II
Recommended system requirements:
Operating system: 64-bit Windows XP, Vista, and 7
Processor: CPU: Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
Memory: 4GB
Hard disk space: 7 GB
Video: Shader 3.0 or better; 512MB NVIDIA GeForce 8600GT DirectX 9.0c or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX®: 9.0C

Ez az ajánlott gépigény ami az e-shop-ban írva. E szerint ha felteszek egy 64 bites rendszert és veszek még 2 giga ramot akkor képes leszek maxon futtatni mert ezt a két dolgot leszámítva minden más megfel de én valahogy kételkedek ebben.

macleody
Nemá, épp most raktam fel.
LeonSilver
Ez a peccs szerintem kurva szar lett. Mindjárt töltök fel a nyultyúbra egy videót amin látszik, hogy mire gondolok. Az eszemfaszom megáll.

macleody
Mi benne a fura?
Adam II
Win XP SP3 32bit
Core 2 Duo E8400 3Ghz
HD4850 512MB
2GB DDR2 RAM

Amit hivatalosan ajánlott gépigénynek adtak meg az elég fura.

LeonSilver
Mid van most? CPU,VGA ?

Adam II
Majd kipróbálom hátha megoldja a gindom.
Bár gyanítom, hogy a 2GB RAM 32bites rendszeren kevés neki.

Mit érdemes fejleszteni, mi az amit igényel?

Bögyörõ
Köszi.

Sanyo
Kijött az 1.1.0.7 patch.

www.pcpilot.hu

Adam II
Az Instant Action és az Editor mûködik viszont amikor elkezdeném a traininget akkor egy idõ után eltûnik minden és csak a hullámzó tenger látszik a nagy feketeségben. Valaki találkozott már ezzel a hibával?

macleody
_ = function(p) return p; end;
name = _('MFCD');
Description = 'Left MFCD on the left monitor,Right MFCD on the right and camera on the center'
Viewports =
{
Center =
{
x = 0;
y = 0;
width = 1360;
height = 768;
viewDx = 0;
viewDy = 0;
aspect = 1.77083;
}
}

LEFT_MFCD =
{
x = 1360;
y = 0;
width = 640;
height = 640;
}

RIGHT_MFCD =
{
x = 2000;
y = 0;
width = 640;
height = 640;
}

UIMainView = Viewports.Center
DonZorro
Majd a felbontás értékeket átírom benne... <#email>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

macleody
Az neked úgyse lenne jó, hacsak nem ugyanazt a felbontást használjátok. Meg ha ugyanaz az elsõdleges monitor mint csoleenak.
DonZorro
Fel tudnád tenni a két fájlt vagy a tartalmát valahová???

elsõdleges: optionsban NO full screen!!!
aztán a 2 file (az egyik monitor setupon belöl, a másik a save gamesen belül lévõ options.lua)
megj.: én elsõnek az a10 könyvtárban lévõ options.luát alakítgattam <#falbav>
http://ninjamonkeys.co.za/w/index.php5?title=DCS:_A-10C_dual_monitor_setup&redirect=no

DonZorro
ENGEM ÉRDEKEL!!! Mindig kifagy, ha 2 monitort próbálok beállítani...

hi All!
akinek izgalmas lehet: sikerült a dual monitoros felállást összehozni, ÉS még az éjjellátással sincs probléma (mint a BSben)
<#worship> macleody

Lehet hogy tévedtem a az F-18C-vel kapcsolatban.Csak általában az együléses gépek vadászgépek.Mivel túlzottan megosztja a pilóta figyelmét ha bombázni kell.Nagy a pilóta leterheltsége és amíg matat a mûszerfalon addig nem tud kinézni a plexin, nem tud egyszerre több fele figyelni

Üdv
Ennek azért fuss neki mégegyszer,uis szerintem meg pont az ellenkezõje igaz,a kategoria(vadászbombázó)nagyrésze együléses,mert mégha igaz is,hogy hatékonyabb az egy pilota-egy kezelõ felállás,összehasonlithatatlanul drágább is.Az F15 ön ,meg a Tornádón kivül nem ugrik be csak az F4 es ami ilyen.Az F14 nem számit,azt vadászgépnek tervezték.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Az F-18, mint az F-16 is igazi multi mission gépek, kezdettõl az volt a cél, hogy mindenféle bevetésre alkalmasak legyenek, bombavetés, precíziós bombák, radar elleni rakéta(HARM), légiharcrakéták stb. Mindkét típus igazi svájci bicska például az egyfeladatú, légifölény vadászgép F-15C-hez képest, ami a játékra vetítve nagyon változatos küldetéseket vetít elõre. Tökéletes választás volt ED részérõl, várjuk nagy szeretettel! Utána még ha van egy kis eszük megcsinálnak egy fejlett, együléses, többfeladatú orosz típust is(mondjuk valamelyik együléses Szu-27 leszármazott) DCS szinten, aztán mehet a multi haddelhad, küldetések végtelen variációban.

Lehet hogy tévedtem a az F-18C-vel kapcsolatban.Csak általában az együléses gépek vadászgépek.Mivel túlzottan megosztja a pilóta figyelmét ha bombázni kell.Nagy a pilóta leterheltsége és amíg matat a mûszerfalon addig nem tud kinézni a plexin, nem tud egyszerre több fele figyelni.Ezért az F-15E is kétüléses a pilóta csak vezet a bombázás az operátor feladata.

Bögyörõ
Milyen profilt teszel be? Saját vagy netrõl van? Nekem sima x52-esem van és a netrõl szedtem már le pár érdekes profilt. Esetleg próbáld meg ha betöltötted a profilt utána a játékban az opcióknál arra mész ahol mutatja hogy a tengelyek mozognak, kitérited a joyt mindét irányba majd nyomsz egy ok-t, és ezt minden tengelynél külön megcsinlod. Én mikor feltettem a gémet a control panelben minden tengely középen volt, de a gép elég érdekesen repült megnéztem a beállitásoknál és össze-vissza állt de ahogy mozgatni kezdtem a joyjt helyreált, lehet neked is valami hasonló van.

hi all!
tapasztalásom: x52pro-val repkedek...
addig jó, amíg egy profilt benem teszek, mert akkor idegesen elkezd dülöngélni minden irányba...lehetetlen irányítani.
vki tapasztalt hasonlót?

Bögyörõ
Errõl én is halottam és furcsáltam is, mert mások azért tudtak csinálni F18-as szimeket pl Jane's F/A 18E vagy a DI FA-18E Super Hornet egy DCS féle szimulátorhoz tényleg sok anyag kell, de egy Lock On féléhez azért nem annyira.

Buren
Érdekesség, hogy felemlegették régebben az ED fórumon, hogy az õskorban eredetileg szerették volna edék egy kiegészítõben belepakolni a lonciba a hornetet csak aztán valamiért nem jött össze, asszem nem kaptak anyagot hivatalosabb szervektõl. Egyesek szerint ezért néz ki állítólag jobban az F-18 modell Lock On-ban mint a repülhetõ A-10A.

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Bögyörõ
A AC-130U hmm érdekes lenne, ha jól tudom ebben a pilóta csak a gépet vezeti és külön fegyverkezelõ van, vagyis ez akkor egy többüléses gép amire úgytudom azt mondták hogy nem tudják megcsinálni, szóval nem tudom. A Predator hát, láttam róla egy videót, mintha az A10C-bõl kiszedték volna a két mfcd monitort pilótafülke meg minden nélkül, a külsõ model meg eddig is megvolt, az A-10C után nem tudom ki fog azért pénzt adni. Annak azért csak lehet valami oka hogy ED-k megvették azt a domain nevet, de ki tudja, lehet már dolgoznak az F-18-on, de mig elmatatnak pár évet rajta addig kiszúrják a szemünk egy Predatorral.

HungaroJET
"very popular U.S. fixed wing aircraft" ?
Én (is) lennék a legboldogabb, ha ez a Hornet-C lenne, de ne felejtsük el, hogy EDe a Predator-ban és az AC-130U-ban (is) érdekelt, ami persze nem szállítógép kategória, viszont fixed wing mindkettõ és eléggé popular ugyancsak ;)

TFC to Develop AC-130U
Desktop Training Simulation

Based on the A-10C DTS, the AC-130U DTS simulates the interface and functions of the Infra-Red (IR) Sensor Operator Station as part of the Battle Management Center of the AC-130U Gunship aircraft.
http://www.thebattlesim.com/

HAVE A BANDIT DAY !

Bögyörõ
Ezért irtam hogy majd jön a szomorú ébredés.

Buren
Ó, hát azt szerintem õk maguk se gondolták komolyan.. :)

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
Persze. A kérdés csak az, hogy mikor is lesz ebbõl valami. A BS megjelenésekor 9 hónapban határozták meg a következõ modul megjelenését. Ehhez képest nem 9 hónap volt és még csak véletlenül sem modul. :)

Bögyörõ
Leon azért álmodozni lehet, aztán majd ha felébredünk úgyis jön a szomorú valóság.