Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
válaszd az Oprendszerednek megfelelõt:
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64)
tudna vki segíteni, hogy ez mi lehet, és hogy hogyan tudnám ez a hibát elhárítani?
Elõre is köszi a segítséget. Hali.
<#email>#email>
HAVE A BANDIT DAY !
Olvasd el légyszi ezt a HSZ-t: #1333
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amiért meg írtam az az, hogy innen Papu kitudja törölni a linkelt képem ha elrontom, mielõtt beraknám a freetrack fórumba. Ugyanis kész lett a házi trackIR-em. Azóta akarok csinálni egyet, hogy kipróbáltam Leonsilvernél, igaz az már lassan 3 éve volt, dehát jó munkához idõ kell 😊
Papa, volt olyan gém ami csak valami peccsel indult el cx procin. Ráadásul valamelyik (már nem emlékszem rá, de talán a 6x86) olyan szinten melegedett, hogy sütni lehetett rajta. Komolyan.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Úgy tûnik jó választás volt a 2500K. A két proci különbözetébõl meg kifutotta még egy SATA3 3TB 😊
A fene vinné, de csak 5.9 élményindexû 😉
A lentebb prognosztizált fél milla felébõl megúsztam a "Rendszert"😄
Velem nem fog EDe kicseszni egy ilyen földtúró Varcskossal 😄😄😄
HAVE A BANDIT DAY !
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Gondoltam megpróbálom 😄
Úgy tûnik, extrém-jó procit (is) kaptam.
Wazze, nem akartam hinni a szememnek ! ! ! :o
Nézem a COC-ot, baxki mi a fax akar lenni a az Infinity 😮
Utána nézem a Rendszert 😮
A merevlemez csak 5.9 ?
Bezzeg a többi 7.9 😄

HAVE A BANDIT DAY !
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=68538
Az izraelita varacskos-bõr elég pöpecül néz ki Vegasban 😄
...és kicsit feltuningoltam még pár dolgot a grafikán 😉
HAVE A BANDIT DAY !
Már csak egy kis tweak kell hogy jobban menjen a game és a gombokat kéne megtanulnom hogy melyik mire valo a HOTAs-gombokat oda tettem ahova a Cougar is jelöli, de egyenlöre nem tudom hogy mivel mit kell csinálni és mikor 😄
- mondanám a közösbe: az x52 problémám (össze-vissza mozgott a joy) megoldott - BS profilt kezdtem átalakítani... vmi nem tetszett benne neki, egy új kialakításával már rendben van
- kérdés a közösbe: célpont átadását a másik gépnek - vki tudja már (multiban)???
- mecleody! te meg ezt a képet ugy akarod eladni hogy harci sérülés?
nyugodtan bevalhatod, hogy elaludtál leszálláskor...
http://www.lockonfiles.com/index.php/files/file/1804-modman-7-a-10c-patch-for-11xx/
(hello!Leon, az url beszuras nem akar mukodni valamiert, nalam)
Ka-50
Semmi nincs huzva és a hõfok gondok is megszüntek,amivel eddig babráltam.
A win kb egy honapja lett ujrahuzva minden frissités fennt van Sp1 és legujabb drájverek(már ami a lapomhoz még fellelhetõ), 11.2-es kakliszt.
Azt is meg lehetne tenni, hogy körülvizuálni a lapot meg a VGA kártyát, hogy valamelyik elko nincs e kicsit quasimodosítva. Nekem erõs a gyanúm ettõl a "mindig más dll-re panaszkodik" miatt, hogy esetéeg valami hw hiba esete forog fenn.
A probléma mindig a betöltödés utolsó fázisában jelentkezik a csik 90 %a már feltöltödött.
Tegnap elött még elindult átlátszó géppel,de tegnap és ma már a betöltéskor megáll.
www.smart-bus.hu
Alkalmazásverzió: 1.1.0.6
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4d70d4a8
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7601.17514
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4ce7b8f0
Kivételkód: e06d7363
Kivétel – eltolás: 0000b760
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3222
További információk 2: 32227f6d09bee984f5e1032fe4dd9c53
További információk 3: 8977
További információk 4: 89773775cff21e1bf5d32a952fbf1d3a
most ezt a hibakodot dobta
www.pcpilot.hu
Amugy a menüben a viz low az élsimitást levettem a HDR kikapcsolva a tobbi medium.
Nem ir semmi részleteset csak a szokásos exe hibát észlelt ezért leáll vagy egy másik lehetöségnél egyszerüen bezárja a játékot és a menübe tesz vissza