37036
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Szaggatos
    Az ilyen be nem jelentett gyors leárazásban szerintem az a poén, hogy van olyan, aki nem akarta korábban megvenni, azután meglátja hogy 70% rövid időre és gyorsan megveszi, de lehet, hogy egy két hetes akció alatt végiggondolja, és rákön, hogy nem is kell neki :)
  • krisztian005
    Kar. Miert biztos hogy nem?
  • LeonSilver
    Egészen biztos, hogy nem.
  • krisztian005
    Azert erdekes ez a ket learazas egymas utan, nemsokra kiadnak valamit es elotte meg megprobalnak a regi cuccokbol is a leheto legtobbet kihozni? Remelem ez az oka.
  • LeonSilver
    Már hogyne volna. Vagy nem értem..

• krisztian005
    Kosz, vegul megvettem.
  • Leon77
    Ez csak a DCS oldalon történő vásárlásra érvényes: http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/
  • repvez
    ÉS ez mindenhova vonatkozik? mert a steamen nem 70% os a leárazás és nem egységesen, a DCS oldalán FC3-hoz nincs ár irva
  • LeonSilver
    70%-os leárazás...

FLASH MESSAGE AS FOLLOWS: %70 for all the DCS store, starting Saturday 29.03.14 (Moscow time) and until 12.00 am (Moscow time) on 30.03.14.
  • Szaggatos
    elvileg a gép annyira ugyanaz, hogy ugyanazt a flight manualt is lehet használni. a különbség a menüben van, meg elvileg a grafika, ai, fizika stb
  • Molnibalage
    Bár nem Lock On, de a Wargame RTS szériában is sírnak a noobok egyes dolgok miatt, hogy milyen OP vagy nem OP, mert nem képesek használni. A CA lenne számomra a legnagyobb vonzerő, hogy az egész szériát minimálisan komolyan vegyem, mert a human player SAM és egységhelyezési képessége eszméletlen dinamikusságot visz bele, hisze a taktikai szimulációt eszméletlenül megdobja. Ha valaki emiatt sír, annak két dolgok tudok ajánlani.

1. Tanuljon meg játszani.
    2. Hagy az egészet a francba. Ha egyszerű és agyatlan játékmenetet akar, akkor játszon agyatlan "cső" FPS játékokkal...

Mival az van, amit írsz eszembe sincs megvenni az egész szériát, amíg ez nem változik. Az WG szériában az, hogy emberek ellen kell/lehet tolni egész más szintre emeli az élményt, gyakorlatialg szinte nincs késztetés bennem, hogy vala úgy játszak stratégiát vagy akár repszimet, hogy a kőhülye MI ellen menjek.

A Falcon szériában is a legnagyobb baj a kőhülye AI a légvédelem terén...
  • krisztian005
    Megint akcio van!

A Black Shark 2-el szemezgetek, az 1 es 2 kozott mi a kulonbseg azon kivul hogy a 2-es tartalmaz minden dcs ujitast? Magaban a capaban is vannak ujdonsgok?
  • gsg16
    egyensúly a való életben sincs.ettől lenne szimulátor.győzzön a jobbik.az a baj,hogy ha kiszámítható az ellenséges földi egység,mert AI irányítja,és a radarok sugároznak már 100km-ről,hogy a SU25T ki tudja lőni,az teljesen el kényelmesíti a játékosokat.emlékszem arra,hogy tele volt a TS szerver gyereksírással,hogy nem ér így játszani,hogy megvárom,míg fölém ér,és akkor kapcsolom be.meg hogy elviszem oda a földi egységet,ahol nem látszik,és más ehhez hasonló dolgok merültek fel.ha csak annyi a játék,hogy felszállunk,és messziről kilövöldözgetjük a sík,nyílt legelőre kirakott ellenséges egységeket,akkor akár HAWX-ot is játszhatnánk,az élmény ugyan az.
  • 77pxdumbo
    Mi ez? UFO?
  • killbull
    Lenne egy script ami figyelné az egyensúlyt. Vadász, földi, helikopter. Aztán pakolgatna be AI kat hogy ne legyen egyoldalú. Az is gáz hogy évek óta van olyan opció hogy beülsz egy vadászba pl és akár 3 másikat lehet melléd rakni AI ba ami követi a parancsaidat és senki nem alkalmazza. Mondjuk menüből kérhetnél egyet. Akár helikopterrel. Vagytok ketten a szerveren de mégis 8 an mentek a cél felé. Sokkal jobb lenne.
  • Szaggatos
    Mondjuk az biztos nem lenne pozitív hatással a játékélményre. Én valami olyat tudok CA-al csak elképzelni, hogy meg van a légifölény, és mész mondjuk t-90-el a cápa meg vigyáz rád, és írtjátok az AI-t, két olyan csapattal ahol ember van biztosan borzasztó :D
  • killbull
    Ezért nincs értelme. Bele se merek gondolni ha lenne benne S300 vagy S400 mi üresek lennének a légterek mert nem pittyegnének nekik folyamatosan hogy itt ez van meg amaz van. Egyszer csak tü tű azt kapod a 2 rakétát a popódba. Most lesz valami földi egység irányíthatja az AI gépeket parancs meg lesz nekik valami földi radar is nem csak optikával szódás szemüvegbe meredni mikor jön valami. :DDD

Ezért mondom életképtelen. Arra jutottam hogy fun szerver aztán lehet szórakozni vele, nem több. Lényegét meg nem értem minek írja ki valaki hogy CA ha semmit nem lehet csinálni. ESL szerveren is mindenki kékbe tolja, halomra lehetne lőni a sok A10 est meg su25 öst.
  • Hecker007
    Ahhoz hogy rendesen lehessen használni a földi egységeket nagyon sok player kéne, meg valamilyen balance rendszer, hogy ne legyen az egyik oldalnak teljesen esélytelen dolga. Sajnos szerintem ennyi játékost+ait nem is bírna el a játék motorja online.
  • gsg16
    sokan nem szeretik,ha van combined arms a szerveren beállítva.a halálba lehet szopatni vele a pilóta urakat.és az sokaknak nem tetszik,hogy ha elkezd realisztikusabban működni a földi erő.például ha a gépe hasa alatt kapcsolják be a légvédelmi egységet,és esélye sincs elmenni onnan.de volt olyan,hogy nekem sikerült egészen az ellenséges reptér kifutójának a végéig elvinnem a gumikerekes strelát,úgy,hogy az ellenséges földi erők között átmentem,teljes sebességgel,és ott hagytam a házak között.az meg tette a dolgát. volt,akinek nem volt őszinte a mosolya ez miatt!
  • killbull
    Én a Combined Armst nagyon megbántam hogy megvettem. Egy szerveren sincs beállítva hogy játszhass vele. Hiába írja az 51 es szerver hogy CA version ha sehova se léphetsz be. Kb marad az hogy saját szerveren tologassam a tankokat. Valamit kell csinálnia az ED nek hogy ez is népszerű legyen.

Ezt viszont kidobhatnák fórumra mint az F16demo t. Kegyetlenül tetszik.

• Szaggatos
    :D ha lesz normális tankos, arra kíváncsi leszek, remélem az új motor pedig megoldja az fizikailag nem létező fákat.
  • killbull
    2014 is already shaping up to be a very exciting year for DCS with some great developments:

1 - The impending release of DCS version 1.2.8. You can read the preliminary change log at the end of this letter.

2 - We are making great progress on implementing our new graphics engine into DCS version 1.3.0 later this year. The new engine brings several important improvements, notably: improved visual qualities, DX11 effects, improved performance, and the ability to support multiple maps including the long-awaited Nevada Test and Training Range (NTTR) map!

3 - While we continue to update several of our existing aircraft like the F-15C, Su-27, Su-33 and MiG-29, the team is also hard at work on new aircraft including the Fw-190 and F/A-18C Hornet.

4 - Our third party partners have also been very busy! 2014 will see the release of several new third party aircraft including the BAE Hawk, MiG-21Bis and F-86F Saber.

5 - In additional to our traditional focus on aircraft, we are also gradually expanding and improving the ground combat component of DCS World. Not only does this include continued improvements and additions to Combined Arms, but also work towards our first DCS level armor vehicle simulation.
    Exciting times!
  • killbull
    Az EDGE 1.3.0 ban jön. Hivatalosan be lett jelentve. Su27 AFM 1.2.9 vagy 1.3.0. Fórumon meglehet találni ezeket az infókat. 1.2.8 beta test pedig a leárazás után jön.

A mig29ovt t fórumon találtam.
  • beci43
  • gsg16
    látjátok,csak türelmesnek kell lenni,és az meghozza a gyümölcsét!szinte észre sem fogjuk venni,úgy elrepül majd ez a néhány év!aztán majd kapunk egy olyan mapot,ami a fekete tenger környéke lesz,sivatagi sárgában pompázva,házak nélkül!
  • beci43
    Jó,nem ugyanaz,akkor 2008 óta ugyanaz.6 év alatt nem voltak képesek valami újat felmutatni.

@gsg16: állítólag lesz,ahogy a fórumot olvasgatom,az új EDGE motorral,gondolom olyan 2020-21 tájékán...
  • wittman
    Szia!

Ezt a videót honnan szerezted, mert ez biza nagyon is AFM repmodel.
  • sure
    Nem ugyanez a terep, a Krímet kivették...pedig az most legalább aktuális is lehetne :-/
  • gsg16
    tényleg,abból a nevada elővásárlásos dologból lesz valami?
  • beci43
    Önmagában nem a helyszínnel van a probléma,hanem azzal hogy már nem tudom hanyadik rókabőrt húzzák le,ugyanazzal az eggyel.Tizenegy éve csak ez a terep.A gépek fejlesztése mellett új helyszíneket is gyárthattak volna,idejük volna rá.Bár,szerintem azért is pénzt kérnének...ha vissza emlékeztek,a '90-es években virágzott a szimulátor korszak.Viszont akármilyen szar is volt egy-kettő,legalább 3-4 különböző terrain volt mindegyikben.Még akkor is,ha csak egy összecsapott fos volt.Nevada is hol van?Az ablakban.3 éve azért vettem 60 dodóért az A-10-et,mert úgy gondoltam,végre egy kis változatosság.Erre törölték azt is,azóta meg csak ígérgetnek.
  • sakkay
    Na ja.
  • gsg16
    én sem nagyon értem ezeket a random modul gyártásokat.legalább lenne valami elképzelés,ami mentén mennének.de hol egy Vietnámban használt helikoptert adnak ki,előtte megy egy második világháborús vadászgépet.de az igazi agyrém az,hogy mindezt a fekete tenger partjára helyezik el,Szocsiba!
  • sakkay
    Én ezen füstölök állandóan. Nem hiszem el, hogy nem lenne kapacitás harcteret készíteni a gépeknek. Mondjuk sokat segítenének magukon ha lenne koncepció. PL mi8 mi 24. Afganisztán. UH-1, Cobra, vietnám. DE ugye itt vannak az arab Izraeli háborúk ahol aztán minden játszik...már rég meg kellett volna csinálni.
  • gsg16
    nekem meg van az UH-1 is,de azzal is csak gyakorlatilag repkedni lehet jobbról balra.én is inkább a Cápával repülök.ki rakok célokat,és lövöm őket.
  • LeonSilver
    Abban igazad van, hogy ne sok mindenre lehet használni jelenleg sem a minyót, sem a Huey-t.
  • sakkay
    Na ha az sem lenne, akkor semmi sem lenne. Gyakorlatilag nincsen köré világ építve. Annyira repülnék már valami korhű környezetben..de hát nincsen. Szóval marad a Cápa. Meg az átlőhető fák. Aztán hiába kapom fel a vizet, mindig repülök pár naponként.
    Majd kijön a Cobra. Valószínűleg meg is veszem. Azzal legalább van némi esély a jelenlegi környezetben is.
  • macleody
  • LeonSilver
    Szerintem a minyó is profi. És még a belsimtek nem végzett vele. Imádom, hogy gépészkedni kell vele.
  • beci43
    Igen,nekem is megvan a Minyó,de állandóan a KA-50-est repülöm.Azt legalább profin és kevés hibával csinálták meg.
  • sakkay
    De most őszintén..nem egy agyfasz a szitu?! Persze aki A-10 repül az viszonylag szerencsés. De mint daráló mániásnak nekem katasztrófa. Ész és koncepció nélkül dobják ki a gépeket-tényleg marha jók meg minden-csak éppen nem tudod mire használni. Itt a minyó. Mit csinálsz vele? Célt repülsz mindenkinek. Az hogy a motor 100 éves csak hab a tortán.
    Ha lenne egy pl. Afgán-SZU háborús körítés, és persze normális gyalogság, évekig nyomnám vele..főleg ha kidobnák a 24-est. Szóval lehet , hogy az EDGE után minden megváltozik-nem fog-de az biztos , hogy egyetlen szerencséjük van..nincsen konkurencia. Még.