37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
igen ha kickstarteren megvetted a ww2-t akkor a dóri ingyen van, itt találsz minden ifót:
kickstarter dcs ww2
úgy látom a Normanydy map lesz bent alapból ingyensen, ehhez jönnek még ttérképek később (ha jönnek)
várjuk ki a végét, én is azt mondom
bár úgy látom azért tényleg dolgoznak a srácok
viszont az új motorra leszek én is kiváncsi, mert a dcs-el nem lehet majd multizni normálisan az tuti. Annak nem sok értelme van hogy van egy csomó új gép, map, és a motor meg a régi ami semmire sem jó.. -
Ez a KMGU se megy. Ahogy a tutorial írja: kiválasztom a bal kapcsolóval a KMGU-t. Aztán ugyan még vartyog valami időzítésről dehát az KMGU-ban akkor nem fontos ahogy értelmezem az írásaitokat.
Szóval KMGU-ba kapcsolom, bekapcsolom a bomba módot 7-essel (még alapon van mindenem :)). Innentől már csak bombázni kéne nem? D-vel hiába választom ki melyik bombát oldja egyikkel se kezd semmit.
Vagy még egy mód a bombázós tréningek közül a középső, na azt le tudom dobni, csak a CCIP és a KMGU nem megy. :S Nem értem... -
Nincs ezzel semmi baj, de ez továbbra sem a BMS topic... -
A DCS-ben lévő gépek FM-je még így is hiperrealisztikus a flakonhoz képest, a rakéták FM-jén lovagolás meg továbbra is megmosolyogtató... -
wittman #9156 Még egy kis segítség.
Két forgó kapcsoló van a fegyverzet kezelésére a Su-25A és T-ben egyaránt
- bal oldali kapcsolóval az időzítést tudod állítani az időzítést ms-ban. Ennek a kapcsolónak az utolsó állása csak a KMGU bombakonténer használatához való, ebben az állásban nem old más bombát!
- jobb oldali kapcsoló tudod állítani a kiválasztott bombák oldási darabszámát. Pl FAB-500 típusból 2db van, akkor ezzel a kapcsolóval alapállásban 1db-ot old, 1-es állásban egy párat. Ha 4db van akkor, lehetőséged van 2-es állában már mind a 4db-ot oldani, de továbbra is alapállásban és 1-es állásban is oldhatsz 1db-ot vagy 1 párat. -
wittman #9155 Szia!
CCIP módban történő bomba oldás tulajdonképen a becsapódás pont alapján számolja az oldást. Két fontos paraméter kell hogy egyszerre teljesüljön:
- megfelelő bólintási szög
- repülőgép sebesség
Elvileg ezek nálad teljesültek, mert megjelent a HUD-on a számított becsapódási pont jelző célkör.
Azt írtad, hogy kiválasztod a bombákat, majd az időzítést, de fontos, hogy az a másik mi lenne? Szerintem te a fegyvertartó pilonra gondolsz.
Próbáld legegyszerűbben:
- Válaszd ki bomba fajtát amelyiket oldani akarod, ha több is van. Ha egy pár van abból a típusból, akkor-
- azon az úgy nevezett "másik" forgó kapcsolón válaszd az 1-es állást, így mindkettőt fogja oldani.
- Az időzítőn ne állíts semmit, így egyszerre oldja mindkettőt.
Ha így működik, akkor majd innen folytatjuk. -
Sziasztok.
Most ismerkedem a repülés világával és természetesen rengeteg dolgot nem értek. :D
Su25T-vel ismerkedem és a bombázós (CCIP mód) tréninget nem tudom megcsinálni.
Valamiért nem dobja le a bombákat, hiába vagyok jó szögbe HUD szerint és dobom le elvileg a bombát, azok mégis rajtam maradnak. Leírás szerint bekapcsolom a bomba módot, kiválasztom a bombákat, bekapcsolom az időzítőt meg a másikat (ahogy a tutorial írja mindent megcsinálok), és mégse tudok bombázni. Mit kell még tenni?
Tetszik ez a röpködés, de az tuti hogy egy TracIR elkélne hozzá. :P -
wittman #9153 Az kimaradt, hogy a BMS falcon csak telepítésre vár nálam a gépemen, már rég letöltöttem, de időhiány van rendesen(dcs-vel is ritkán repülök mostanában). Szóval Cancri is folyton nyüstől, hogy telepítsem már és menjek Falconozni, többen vagyunk így, szóval nem kizárt, hogy megjelenünk egyszer csak egy páran F-16-os valamelyik változatában. Részemről SEAD és csapásmérés fő irányban, de azért önvédelem miatt jól jön majd a légiharc is. Su-25-el elkaptunk már jó néhány vadászt multi szervereken a csapásmérő kollégákkal összedolgozva.
Szóval így a dcs-nek én két évet adok és annyi lesz. -
wittman #9152 "mert unalmas volt hogy kb 2 billentyűkombináció kellett a gép rendszereinek üzemeltetéséhez"
Ez azért nem fedi a valóságot, mert tegyük fel fékszárny és futómű vezérlésben ki is merül, de akkor pl. hogy kapcsolod be az elektromos rendszert a Su-25-ben? Fegyverzet kezelő vezérlő billentyűk? Su-25T optikai felderítő rendszer kezelése?
Szóval tudjuk nagyon jól, hogy a LockOn/FC és DCS sok problémával szenved, de ne állítsunk valótlanságot, mert gondolom nem ez volt igazán az indok, amiért csalódtál a dcs-ben.
Látod a hozzászólásaimból, hogy én sem vagyok messze elégedett, főleg a multiplayert megölő totál csőd netkód miatt, mert jelenleg multiban csak "sétarepülésre" alkalmas, meg videót készíteni.
-
Aki elővételben megvette a ww2-t annak a dóri ingyen van?
Egyetértek wittman kollégával, amit mostanában művel a dcs az nevetséges, persze tudjuk nem belőlünk élnek de akkor is vicc... Hitelét vesztett banda nálam. Az a szerencséjük, hogy imádom az a-10c-t! És sajnos sokan így vagyunk, mert azért játszogatunk ha szar is és várjuk az újdonságot. Kérdésem még, hogy ha nekem megvan a mustáng, akkor tudok repülni a ww2-ben vagy a térképet is meg kell vennem külön? Úgy tudom lesz benne ingyenes gép is tehát a térképet elvileg adják ingyen a játékhoz nem? -
jönni fog hozzá új térkép is
a dcs ww2 nem csak annyiból áll hogy pár ww2-es gépet kiadnak a dcs alá, hanem egy komlplex új szimulátor, új motorral, új gépekkel, új térképekkel
(legalábbis ők ezt állítják, én kérek elnézést...tudjuk hogy ez sajnos nem sokat ér) -
beci43 #9149 Ezért van még a gépemen a jó öreg KA-50 első része,azzal legalább élvezetes a játék.Sok javítás,tupírozás van hozzá userektől,modmannal felteszem és órákig tudok repülni anélkül hogy megunnám. -
...és legalább fut normálisan, nem kell hozzá csilliókba kerülő szupercomputer. A hardcore szimulátorosnak pedig a mai napig többet nyújt a BMS mint a csillivilli FC3.
Annak idején többek között azért is hagytam abba a Lock-On / FC vonalat mert unalmas volt hogy kb 2 billentyűkombináció kellett a gép rendszereinek üzemeltetéséhez, aztán meg rángatgathatta az illető a joy-t. Ez volt a nagy szimulátor.
A DCS javított a tendencián, de ezt se a már meglévő gépekkel tette (pedig az alapból az orosz technikát felvonultató szimulátortól ezt várta volna a közönség).
Sose hittem volna, hogy valaha a pártjára állok a Falcon-nak az FC/DCS vonallal szemben, de a BMS 4.32 (remélhetőleg hamarosan a 4.33) viszont igencsak megérdemli az elismerést.
Gondolom itt mindenki szereti a repcsi szim-eket. Le kellene vetközni a Falcon elődjei által alkotott demagógiát (meg azt hogy a grafika nem minden) és belemerülni 1 hónapra a BMS-be. -
beci43 #9147 Kenjék a hajukra...ahelyett inkább azon dolgoznának hogy új hadszíntereket generálnának végre,még egy futurisztikus helyszín is jobb lenne.Jó a Kaukázus,de már kicsit uncsi.Össze van itt hozva már minden náció és minden fajta gép egy helyre.Már csak I.világháborús gépek kellenének,meg hőlégballonok,esetleg megcsinálhatnák a Hindenburgot is.Nevada hol van?Annak idején azért is fizettem 60 dodót,teljesen el van felejtve.A-10 bétával kijött,aztán a következő patchben lesikálták,mintha nem is létezett volna.
Csak a lehúzás megy,igazi fejlesztés nem. -
Solt #9146 Kiütöttél valakit... :) -
wittman #9145 Jó az SG fórum motorja...duplának vette az üzenetemet... -
wittman #9144 Remek!
Még jó hogy a nem II. VH-s környezetű a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelő térképet, mert oda való.
Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.
Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert -
wittman #9143 Remek!
Még jó hogy a nem II. VH-s környezetű a dcs, nem is értem a koncepciót. Akkor adjanak annak a kornak megfelelő térképet, mert oda való.
Félreértés ne essék, nem a Dórával van bajom, hanem az ED-vel.
Netkód kell, mert tessék megnézni mennyi szerver van és mennyien nincsenek fenn a kliensek, mert "laggháború" van, nem repülés.
szimplán meg menjenek a fenébe... -
Előrendelhető a DORA!!!
LINK -
Az F-16C gépekre ez nem igaz. Minden másra igen. Mondjuk nehogy azt hidd már, hogy a DCS széria gépeinek is normális FM-je van. Egy olyan szériáról beszéülnk, ahol a rakétáknak FM-je sem volt, most hogy van meg a modellező értékekben nincs köszönet... -
Csak részben DX9-es, a táj még mindig DX5 szinten van. Ha megnézed, akkor semmilyen fényeffekt vagy effekt nincs rajta. -
Ja és nem Steam-es! :) -
1.2.8 a következő modulokkal:
FC3
A-10C
BS2 (upgrade-elt)
-
Lehet, hogy nem csili-vili, de több ezer földi és légi egységet tud kezelni egy dinamikus kampányban, rendszeresen vannak pvp kampányok, melyben átélheted a katonai repülés szépségét, csapatmunkát, rádiózást, központi irányítást, stratégiát építhetsz fel 20 másik szobapilóta közreműködésével... és ennek van igazán szépsége.
A dcs-ben jelen pillanatban felmész egy szerverre általában egyedül, mert közülünk nem nagyon repül senki, kispistikék agyatlanul szálnak fel landolnak gurulón, újratöltenek a pálya közepén, rakás barnát helyeznek a briefing-re, sorolohatnám.... ez így csak egy arcade simulator, mellyel néha repülök egyet az a10c-n, hogy nem felejtsem el az eddigieket, és néha SFAL-al vadászkodom, ha már unom az armát :D -
wittman #9136 Milyen verziód volt legutóbb? -
Nincs mit! :) Oké! :) -
Köszi, a privit! :)
Holnap rápróbálok. :) -
Sziasztok!
Újratelepítés közben vagyok... Milyen állományokról kell biztonsági másolatot készíteni, hogy ne kelljen újra elvégezni a billentyűzet/joy/grafikai beállításokat elvégezni?
Köszi a válaszokat! :)
Papa -
Cserébe még szarul is néz ki, meg a repmodell is kb. "hurkapálcára tűzött repülőgépek a vákuumban"... -
gsg16 #9131 kamov sincs a falconban.és nincs CA sem. -
wittman #9130 Szia Bono!
Ez sem alternatíva jó párunknak, mert pl. orosz csapásmérő gépet nem lehet benne repülni.
Az igaz hogy a netcode legalább jó. -

-
Frenky #9128 Igen, köszi, azt már próbáltam és teCCik is, csak ritkán jön össze a netes repülés_M. +még sokat kell tanulnom... -
Falcon bms 4.32 és ingyenes. -
Frenky #9126 Hi! Elovastam a mostani kommenteket és azt szeretném kérdezni, hogy AKKOR melyik repszim_nek jó (legjobb) a netkódja, ami grafikailag is elviselhető? Én is próbáltam már szinte az összes rep.SZIM_et, jó lenne ismerősökkel, barátokkal közösen repülni a virtuális légtérben :-) Szép napot. -
wittman #9125 De most tényleg ki nem szarja le, hogy milyen fű van. Sosem volt jó netkódot hoznák rendbe, mert most jelenleg normális multi missiont nem lehet repülni,fél dinamikus hadjáratokról nem is beszélve. Játszhatatlanul lagol és deszinkronizált a szerver a kliensekkel.
Ez egész olyan lesz így az edge-el, hogy kap egy már most elavult grafikai engine-t, amivel még csili-vili lesz, csak maga a szimulátor marad egy fos, mert ugyebár a grafikai engine lecserélésével ne várjon senki netkód javulást.
Na mindegy már az FPS-ek legtöbbje is ilyen, szar optimalizáltan beta beígért csili-vili grafika, a végeredmény meg egy bugos lószar. Lásd Watch dogs vagy a battlefield 4, amihez most adtak ki egy új patch-et, ami új netkódot tartalmaz, mert az eddigi is dcs szintű fos volt.
Többen vagyunk azon a véleményen, hogy mostani dcs grafikai is bőven elég, csak a netkódot hoznák rendbe, a többi idegesítő hibával még el is volnánk, mellesleg sok apró hiba könnyen javítható, amit a dcs-t használók közre is adnak, de hogy ezeket miért nem javítják hivatalosan...
A lényeg: leszarom a füvet, netkódot akarunk! Mellesleg elég sok change log-ban olvashattunk, hogy "improved multiplayer" és "improved netcode", de hát én sem hiszek már nekik...
-
ugy irták hogy late 2014. -
Solt #9123 Melyik év végére? :D -
Kis kedvcsináló...
-
Túl szép, hogy igaz legyen...