37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Molnibalage
    A szöveg honnan van? Mert az orsózós résznél enyén szólva csuklottam egy nagyot. A sima orsónál a túlterhelés függőleges iránya kvázi nulla, és két három orsó után semmilyen pilóta nem veszti eszméletét, de még átlagember sem főleg nem ilyen röhejesen alacsony orsózó sebességnél... A 29-esnél egy 160 fok/sec, de az F-5 asszem 240-260 fok/sec-et tud...
  • Frenky
    Üdv, Urak! A Google+ ON elérhető a Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoportja. Minden ami a DCS World_el kapcsolatos. Várunk mindenkit!
    A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
    Szép napot :-)
  • Gundark 1 1
    Most én leszek az aki degecen született :) Mé köll berúgni hogy nézhessem a radartot? :) 25 perc és zár a kocsma..
    bár hogy klasszikusokat idézzek: Mindenki tudja hogy kávét iszom miközben a radart nézem? Igenis tudjuk uram :)

Herr Leon, szép ez. De mikor lesz ez egy rendesen működő világ? Mert jönnek innen onnan gépek (Dora, Muszti, MiG21 pl) de nem látom hogy élne az egész valami egységes koncepcióval. Olyan mintha nem lenne eldöntve hogy mit is akarnak. II. vh-t koreát, vagy modern szimet. Pedig szívesen fogadnék egy Hornetet, vagy SH-t. De kiegyeznék egy Falconnal is. A falcont már boldog boldogtalan szolgálatba állította, szóval lenne miről modellezni. Szeretem az A10-et de kéne valami gyorsabb is :D
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.08.21. 10:17:21
  • LeonSilver
    Hawk in DCS 2.0 with EDGE
  • Borisz80
    A másik videóban sem volt tükör a kabintető periszkópban. Ez valami DCS-s áthidalhatatlan dolog?
  • Wampa reloaded
    Lol...egy-egy szülinap, forradalmi ünnep után jó ha ennek a negyede maradt :P
  • Borisz80
    " a gépen mindössze 25 perc működtetésre elegendő alkohol van. Ha kifogy az alkohol, a radar sem működik tovább"
    Ez de kemény! Ez új infó.
  • Sanyo
    Frooglesim MiG-21Bis tesztelői videó.
  • Borisz80
    Félig meddig funkcionális MiG-21Bisz flash panelek. A kabinban történő kapcsolgatási procedúrák gyakorlására tökéletes.
    LETÖLT
    A flash panelek meg vannak számozva 1-6. balról jobbra haladva.

#9579 hsz videóban látható pár DCS-s procedura.
    Ebből írtam ki egyet, ezért angol. Javaslott a videó segítségével megkeresni a flash panelen a megfelelő kapcsolót (sorry, nincs ciril betűm).

DCS MiG-21 Hajtóműindítás, és alap rendszerek beüzemelése:

PANEL 6
    1 - PO-750 START #1 - on
    2 - PO-750 START #2 - on
    3 - Battery heat - on

PANEL 5
    4 - Battery ground power - on
    5 - DC generator - on

PANEL 2
    6 - Fire EXT. - on

PANEL 5
    7 - Radio system - on
    8 - KANAL xx csatorna

PANEL 2
    9 - Radio push button - radio: ground power

PANEL 5
    10 - SARP-12 Data recorder - on
    11 - Fuel pumps (3 switch) - all on

PANEL 2
    12 - ENG APU - on
    13 - gázkar biztosító kar kikapcs (flash nincs)
    14 - Throttle MIN position

PANEL 1
    15 - ENG START - push and hold 4 sec (until RPM needles starts to move)

PANEL 2
    16 - throttle IDLE position

PANEL 5
    17 - GYROS (2 switch) - on
    18 - AC Generator - on
    19 - ARK - on
    20 - radio alt. - on
    21 - RSBN - on
    22 - KPP - on
    23 - NPP - on
    24 - SAU - on
    25 - SAU pitch channel - on
    26 - trimmer - on
    27 - Aux hydro pump - on
    28 - KONUS - on

PANEL 2
    29 - flaps take off position

PANEL 3
    30 - NPP adjust align - push and hold for few sec

Close canopy (flash nincs)

PANEL 2
    31 - Lock canopy
    32 - Seal canopy

Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.20. 10:44:26
  • GaBika6
  • LeonSilver
    Igen, tudom! És nincs is vele semmi probléma! Sőt! Azzal sem, ha valaki megveszi, most.
    Nem dúskálunk a szimulátorokban, főleg nem ilyenben mint ami lesz a 21-es.
    Én nem ítélem el (hogy is jönnék én ahhoz???) azt, aki megvásárolja. Lacin azzal már nem segítünk, azt meg ha mondjuk 10-en "bojkottáljuk" a projectet a tolvaj LN pont leszarja. Akkor lehetett vagy lett volna értelme, ha mondjuk a DCS közössége közösen utasította volna el a 21-est. De ilyen a mesében sincs, nemhogy IRL. Sajnos.
  • Borisz80
    Remélem te majd tolsz pár értelmes videót ;)
  • Borisz80
    Nézd. Engem is bosszant a dolog -bár hogy mi a tiszta igazság azt sose tudjuk meg-, hogy nincs elismerve Beczl. De az élet nem áll meg. Tudom csekély vígasz, de legalább mi magyarok tudjuk amit tudnunk kell.

60-ért én sem fogom megvenni. Akárhogy csűrik csavarják ez akkor is egy addon, egy ingyenes bughalomhoz.
  • beci43
    Csakhogy az egész projekt egy magyar nevéhez,Beczl Laci nevéhez köthető.Az ő ötlete volt elképzelni,megtervezni,az anyagi hátteret megteremteni,és az egészet egy csodálatos gép formájába önteni.De csúnyán becsapták,szegény nem csak a szellemi tulajdonát,de a befektetését is elveszítette,ami miatt még el is kellett adósodnia.
    Nagyon szeretném a MIG-21-est,de elvből nem fogom megvenni.Persze mindenkinek a magánügye,de tartsátok szem előtt,hogy egy lopott projektet fogtok megvásárolni.
  • GaBika6
    Nekem 20 dollárér lesz meg, de akkor még Lacit támogattam vele...
  • sakkay
  • LeonSilver
    Sok a 60 $. Bárhogyan is ragozzuk. És ha meg még azt is idevesszük, hogy LOPTÁK az egész hóbelevancot..... menjenek a faszba
  • krisztian005
    Még nem volt időm végignézni, csak itt ott belenéztem, azt hittem egy rendes bemutató. A 60 dollár szerintem nem lenne sok érte, még akkor sem ha csak kiegészítő, főleg hogy az alap DCS World az ingyenes. Egy ilyen kiegészítőt megcsinálni sokkal bonyolultabb mint egy csilli villi lövölözős játékot rengeteg utánajárás mig összegyülik annyi információ, tudás, kép, stb amivel egyeltalán neki lehet kezdeni. Nem vagyok gazdag, sőt inkább szegény, de egy ilyen gépért simán kifizetném a 60 dollárt, viszont a fejlesztő csapat nem szimpatikus, ezért nem fogom őket annyival támogatni, ha esetleg mégis megveszem akkor várok míg lessz egy akció, addig meg legalább kiderül hogy mennyit is ér ez a gép, mert grafikailag nagyon szép, de sokminden kell még a grafikán kivül hogy megérje.
  • Borisz80
    ó ez a srác.... Nem is néz semmilyen műszert se, csak össze vissza repked észnélkül, lövése sincs a 21-ről.
    1 ó nézés után nem sok érdekes dolgot láttam. Jó lenne ha legalább egy egy manőver elkezdése előtt ránézne a sebesség / magasság mérőre és a folyamat közben meg az állásszög mérőre, akkor nagyobb fogalma lehetne a komolyabb érdeklődőnek a gép kezelhetőségéről.
    Minden esetre nagyon tetszik, hogy amatőr gameplay vidóban lehet végre látni a 21-et. Remélem a radar működéséről is látok még bemutatót.
  • Hecker007
    lesz az majd karácsony előtt akciós :D
  • Borisz80
    Köszi, ezt beosztom a heti tervembe ;)

Azért majd a leendő 60USD árát keménynek tartom, pláne úgy, hogy csak egy addon... remélhetőleg lentebb megy majd.
  • krisztian005
    Itt egy 7 órás viedeó, az első kb egy órában a Mig-21-est próbálgatják.
    Link
  • Borisz80
    MiG-21Bisz review
    link

Abban nem vagyok annyira biztos, hogy jó ötlet volt e az alkotóktól, hogy olyan részletekbe is belementek az avionika terén mint a futómű kezelőkarjának a kihúzása/betolása (unlock/lock) a futó kiengedés/behúzás előtt. Ez külön bill kombináció. Vagy a botkormányon a gépágyú elsütő billentyűnek a lehajtása a bot tetejéről....stb. Remélem nem lesz szükség billentyűre ha a 3d-s kabinban akarok csak gombokat és kapcsolókat nyomkodni, kapcsolni az egérrel.

Mindenesetre én marhára irígykedek, hogy valakik már tolhatják én meg még mindig csak a körmömet rágom, hogy végre mikor....?
  • LeonSilver
    Igen, köszi! De! Mivel nekem már megvan a Dora, ezért már a nyereményjáték indulásánál úgy döntöttem, hogy ha nyerek akkor ingyen és bérmentve megkapja az egyik nagyon-nagyon jó barátom, akit még a RoF totyikban ösmertem meg és akivel azóta már volt közös meetingünk is.
  • GaBika6
    Régi, de akkor még volt sivatag:

• sakkay
    Elméletileg ősszel ki fogom. Nem az enyém, de rendeltem havernak, és a vám egy része nálam lesz, hogy oculus-e.
  • majonur
    Akkor Leon nyerte a Dorat? Gratula.
  • Borisz80
    Van itt valakinek Oculusa? Kipróbálta már valaki vele a DCS-t?
  • Sanyo
    Leon, leveled érkezett. :)
  • beci43
    Szia,most értem haza,mindjárt megnézem.Megnéztem,ment válasz is!
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.17. 15:54:25
  • Borisz80
    MiG-21. Vannak már olyan szerencsések akik játszhatják...
    link
  • VO101Tom
    Hali
    Küldtem neked e-mailt arra a címre, amit a wetransferben adtál meg. Azt megkaptad?
  • beci43
    Köszi,kérnék majd privátban egy email címet,10 megánál nagyobb fájlt nem tudok itt átküldeni.Előre is köszönöm.
  • VO101Tom
    Ha a külsősök is ugyanígy elérhetővé teszik a kabin textúrákat, mint az ED saját modelljeinél, akkor bármi megoldható.
    (A magyarítás sem a D-9 -él sem a Kamovnál nem a történelemhűség miatt lett/lenne átírva, lévén nekünk egyik sem volt. Egyszerűen a játszhatóság miatt)
  • Borisz80
    Ha végre valahára kijön a 21-es akkor elvállalná valaki hogy annak a műszerfalát átfesti a kékes színről sötét zöldre? Mert a magyaroknál zöld a Bisz fülkéje. Fordítani nem kell, mert amikbe be tudtam jutni (21-esekbe) azokban egyikben sem voltak magyarra fordítva a feliratok.
  • VO101Tom
    Az útvonal gondolom ugyanez, csak FW-190 helyett Kamovval:
    \DCS World\Mods\aircrafts\FW-190D9\Cockpit\Resources\Model\Textures\FW-190D9-CPT-TEXTURES.zip
  • beci43
    Persze,ha megmondod hogy melyik az a csomagolt file... igen szívesen vállalom,a többiek is biztos örülnének neki.Köszönöm a segítségedet!
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.14. 19:23:16
  • VO101Tom
    Ha átküldöd ezt a csomagolt fájlt, megnézem, hogy abban tudok-e segíteni, hogy előkészítem a fájlokat, eltüntetem a meglévő szövegeket (egérrel ez a legszarabb meló lenne), és beállítom a betű sablont, layer effekteket. Utána csak klónoznod kellene azokat, elhelyezni, forgatni, méretezni, meg persze beírni a magyar fordítást. Viszont ez már mehet simán egérrel, nem igényel semmi rajzolgatást.

Photoshop alá a .dds fájlok kezeléséhez fel kell tenni egy kis plugint (nem tudom, hogy ATI-n ez hogy megy, nvidiához ez kell): https://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop
    Ezután tudod majd megnyitni, illetve ami itt fontosabb - menteni a .dds formátumokat. Majd elmondom, hogy mentésnél mit kell beállítani.

Ez így működhet szerinted?
  • beci43
    Nagyjából,használtam már de egy évben ha kétszer előveszem.Akkor megpróbálkozom vele,megcsinálom a fordításokat,bár kötve hiszem hogy olyan szépre meg tudnám csinálni,mint Te.
  • gsg16
    Mi van olyankor, ha mondjuk ez a gép, bele akar repülni valamibe, mint anno az amerikai gépek esetében? Ha ez tényleg így volt, hogy mi már a harmadik ország voltunk, akik felett át repültek volna, akkor szerencsénk van, hogy nem volt földi célpontjuk