37038

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #9798 Hová rakja a dcs a képeket? Nem megy a track ir, gondoltam lövök képet a beállításról de nem találom. -
:)) Az utóbbi néhány hozzászólásaimban, ezt a témát feszegettem! :) -
Ralfi's Alley- DCS MIG-21 BIS "The flying dart" -
Az is érdekes, hogy Nyugati pilótáknál nem nagyon lehet látni külön magassági ruházatot, talán az 50-es évekbeli gépeknél láttam utoljára nyugati pilótán magassági ruhát. -
Igen, használatban vannak, az biztos! :) -
Szinte biztos hogy nem mindig ezzel repulnek. Csak ha a kikepzesi (es vagy a keszultseg, mar ha adnak) repules nagy magassagu es sebessegu repulest tartalmaz. De mivel a kep tanulsaga szerint aktiv alakult oltozteto helysegeben igy hasznalatra keszen ki vannak aggatva a ruhak, szinte biztosra veheto hogy aktivan hasznaljak is oket. -
Érdekes dolog, de épp a 31-es pilótákon látni ritkán ezeket as ruhákat... :) -
Volt szo a "szkafander szeru" ruhazatrol...sziberia legnagyobb legibazisa, Mig-31BM-ekkel... link: http://englishrussia.com/2014/09/03/largest-siberian-air-base/
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 01:21:32 -
sakkay #9790 Köszi. -
A Controls-t nézd meg DCS-en belül, a tengely beállítások nézelődés soraihoz a trackIR oszlopában meg kell adni a tengelyeket. Ha az megvan, akkor a trackIR szoftverben a kikapcsoló (pause) gombot is nézd meg (alapból az F9), nem akad-e össze valamivel amit dcs-ben használnál. -
sakkay #9788 Igen a legutolsót..ok. -
programban frissitsd a game listet, meg gondolom a legutolso verziot szedted le?!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.05. 15:43:51 -
sakkay #9786 Megjött a trackir 4 pro-m. Nagyon jól működik, de a dcs nem akarja használni. Mit kell elkövetnem a cél érdekében?
Ha esetleg valakinek lenne ötlete megköszönném.
-
Solt #9785 Bökném... :D -
Szerintem jo film, olyan jo kis ragogumi... van 1-2 poen amin jot rohogtem
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.05. 15:37:32 -
sakkay #9783 Nem láttam..
-
-
(Tegnap neztem meg a "Megdonteni Hajnal Timeat")....szabadon: szal böknéd mi, böknéd? 
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.05. 12:40:41 -
Solt #9780 Ja-ja, ezért írtam a csajos párhuzamot... drága nő csak akkor éri meg, ha full extrás! :))) -
sakkay #9779 Ha jó a nő, én szívesen felpachelem nektek!
-
wittman #9778 Lehet azokat is pecselni, csak sok lóvéba kerül, meg csak műnő lesz belőle.
Dehogy egy klasszikust idézzek: "Új csecset csináltattam, új segget és új szájat, de agyt azt nem lehet cserélni..." by Gálvölgyi János, mint maffiózó. -
Megjavitani nem lehet, max rendszeresen karban tartani
-
Na jó, de a nőt ki patcheli fel? :) -
A nok is sokba kerulnek! Akkor ez is egy draga hobbi 
-
Solt #9774 Csak ehhez túl drága! :) -
"Szerintem ezt is szimplán leszarják, amíg megveszik az emberek a modulokat. "
Jaja! Latszik is! Jonnek a modulok, fentartjak az erdeklodest, hozzak a bevetelt. Ennyi mar szerintem nekik eleg. -
wittman #9772 Igazad van, hogy ha nincs az ED és nem gyárt a légierőknek szimulátort, akkor mi sem kaptunk volna belőle semmit.
Nekem csak annyi a bajom, hogy a rengeteg és az olnine repülést tönkretevő hibák miatt egyre kevesebben repülnek és így pont a lényeg fog tönkremenni. Tudom, hogy sokan szeretnek single-ben repülni csak, de azért egy jó online mission vagy fél dinamikus hadjárat 60-70 klienssel olyan élményt ad, amely most sokszor el lett halasztva a rengeted hiba miatt. Szerver deszinkronizáció a legsúlyosabb hiba jelenleg, amelyet már nagyon régen jelentve van és régóta jelentkezik a DCS Worldban ,sok-sok verziójában, az utóbbi egy évben meg folyamatosan.
Azt nem is említve, hogy az FC 1.12 sokkal stabilabb volt 60-70 kliensnél is, voltak is bőven a hyperlobbys szervereken. Most meg lehet nézni, egy péntek este vagy hétvégén sincsenek 100-nál többen összesen...Szerintem ezt is szimplán leszarják, amíg megveszik az emberek a modulokat.
-
Nah jah...jo hasonlat! De erre is lehet ervelni: Jobb hogy van, mintha nem is lenne, sot ha nem is tudod mid nincs mert sosem tapasztaltad meg?!
De tenyleg jo hasonlatot irtal
Azert ha faek egyszeru a bula, megis ott van, megmarkolhatod a segget, csak megprobalhatsz vele eljatszani
, hatha egyszer megis belemegy ebbe vagy abba, sot megtanul szopni is..es vegul szumma-szummarum csak kijelenthetjuk hogy megicsak okozott egy ket kellemes percet-orat-napot..stb. 
-
Solt #9770 Csak ez így olyan, mintha lenne egy bombázó csajod, akinek büdös a pinája, keményen fogazik, ráadásul amikor baszod, csak fekszik mint egy fadarab... Oké, hogy van és a tiéd, de minek? -
Nem tudom mennyire nehez "visszabutitani". Szerintem egyszeruen sosem volt eleg energiajuk a bugjavitasra. Elvileg a nagy bevetel a valodi szim fejlesztes, uzemeltetes. Aztan ki tudja, lehet mara vagy egy ideje mar felfutott anyira "for home users" uzletag hogy akar kulon team foglakozik ezzel. Az biztos hogy anno volt interju veluk A-10C kapcsan es a nemzeti gardanak fejlesztett "nagy szim"-bol valo szarmaztatasnal is emlitettek hogy sok munka kigyomlalni azt amit nem adhatnak a nagykozonseg kezebe. -
Visszabutítani egy katonai cuccot ilyen nehéz lenne? Mert, ha az is ekkora bughalom, akkor miből élnek ezek...? -
Talan sosem volt cel hogy befejezett, kesz termek legyen! Ez mar a Flanker-es idokben is latszott. Mindig olyan erzes volt hogy keszitenek valodi szimulatort legieroknek, es amit lehet/marad kiadnak jatekkent, hogy legyen extra bevetel vagy valami a szobapilotak "oromere". Ha igy nezzuk akkor talan meg valahol halasak is lehetunk, mert hiaba nagy szavak a "merfoldko" a "meghatarozo", ezeket elvitatni nem lehet az ED termekektol. Max lehet rajta fanyalogni, mert ha nem lenne mi maradna? Falcon,FSX,X-plane. Ugyanugy hagy mind kivetni valot itt vagy ott maga utan, foleg ha fontos a harci szim, es a repmodell.
Peldanak okaert itt vannak 2VH-s gepek, vagy a nekunk magyaroknak fajo Mig-21. Ezeket, ilyen reszletessegel talan sosem adtak/adjak volna ki szimben ha nincs az ED, es bughalmaz produktuma. -
Mégis mit vártál ennyi idő és tapasztalat után? Alig várom, hogy kijöjjön az új 2.0-nak nevezett bughalom és szétcincálja mindenki. Én már régen lemondtam arról, hogy ebből használható valami lesz. A széria 10+ év után is csak egy elfuserált techdemo... -
sakkay #9765 Oroszok... -
wittman #9764 Tegnapi nap a kijött DCS hírlevél topikjában, a DCS World fórumán, meg mertem kérdezni, hogy mi a helyzet a rengeteg hibával, azonnal törölték a hozzászólásomat. Azután írtam egy "baráti" hangvételű hozzászólást, amelyre egy páran reagáltak, hogy tényleg mi van a hibákkal, hogy ezek a DCS World 2.0-ban javítva lesznek-e, törölték azokat is, meg persze az enyémet is újra.
Természetesen a topik moderátora is baszik válaszolni...
A sok ömlengő hozzászólást, hogy milyen fasza lesz DCS 2.0, meg WWII, meg DCS-F18C és stb, csak ezt lehet írni...kérdezni sem szabad már.
Na hogy kenjék a hajukra és basszák meg az ED-nél!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.05. 09:27:52 -
http://hardverapro.hu/apro/digital_combat_simulator_a-10c_warthog_steam_gift_csere -
Nagyon szeretem ezt a korszakot! :)
-
1950-es evek. F-102 Delta Dagger, MA-2 sisak, es MC-1 ruha
-
Igen! :) -
Ez ugyanaz a VKK-6 amit linkeltem.