37038
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Csak hiába csinálnak bármilyen területet sehogy sem tudsz egy ösznépi repülést összehozni,mert mégha olyan helyszint is készitenek el ahol minden tipus megfordult akkor is kor idegen lesz vagy az egyik vagy a másik . A felhőkarcolók között a MEsszer és a Fóka Hummerekre és SAM-ekre lövöldöz,de ugyan ez forditva is.
    Egyébként ha még emlékeim nem csalnak akkor Lock on : MODERN air combat néven kezdte a pályafutását,tehát sztem a WW2-es gépek ebbe nem férnek bele. Azt egy külön részként ,ahogy tervezték kellett volna kiadniuk.
    Egyébként semmi bajom nincs a propelleresekkel ,csak igy együtt nem mutatnak jól.
  • Caterpillar
    A lényeg az, hogy milyen alapon mernek kiadni egy közelkeleti térképet, úgy hogy közben a Nevadáért pl már sokan előre fizettek?
  • beci43
    Nevada elvileg mindenkinek jár,aki annak idején 60 dodóért vette megy a béta A-10-est.Én is rákérdeztem,nincs elfelejtve.(Csak Nevada lett 4 évre elfelejtve...)
  • Caterpillar
    Én nagyon mérges lennék, ha megvettem volna a Nevadát...

Mennyire jó lesz Fókával Dubai felett repülni!
  • beci43
    Szerintem meg pont most aktuális.Örülni kéne,végre valami elmozdulás történik valamilyen irányba.Nevada is lesz,a bejelentések alapján.
  • repvez
    Megint sikerült beválasztania EDének ezzel a térképpel.Mit vettek figyelembe a kiválasztásánál? Melyik era,milyen tipus van már a játékban milyen lesz stb..
    Egyenlöre nem látom ebben sem a koncepciót.
  • Borisz80
    Úgy tudom hajlamos volt bedugózni ha a kelleténél jobban húztad a fordulóban a botot.
    Az F-86-nál meg ügyelni kellett hogy finoman add és vedd le a gázt mert különben hajtóműleállás történhet. Nem tudom már mi okból.

DCS-ben tök egyszerű repülni és kezelni az F-86-ot. Egyedül a célzókészülék kezelése bonyolult a különböző fegyverzettípusoknál. Meg a radarral / giroszkóppal működő a2a célzáshelyesbítés sem olyan egyszerű mint gondolná az ember. 6-7000 láb alatt zavarja a földháttér. Visszább kell venni a kisugárzás erősségét. Illetve a radarral való célzás sem automatikus. Célzócsillag "cage" (az a gomb ami a gázkaron van, nem ami a célzókészülék jobb oldalán), rávinni a célra, ha villog a radarjel visszaverődés lámpa akkor meg "uncage"...

Egy tutorialban azt állítják hogy nem szabad "uncage" (célzó jobb szélén a kapcsolója) állapotban repkedni mert tönkremennek a giroszkópok. Csak légiharc esetén szabad kapcsolni. Kíváncsi vagyok hogy ez tényleg le van e programozva a játékban.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.09.11. 20:27:23
  • Frenky
    Üdv mindenkinek! Valamikor mehetnénk már egy online küldetést, gyakorlást, stb. Lehetne valahogy összehozni egy "közös" repülést? Részemről a favorit a WW2 gépek, persze csak a P-51D van meg, de attól még mennék egy jó csapatba, akár gyakorlás képpen is. :-)
  • Klusi86
    Hormuzi-szoros
  • Reaper
    Miért dugózna orrba-szájba?
  • Seaweed
  • sakkay
    Újrarakás és törlés után, jó a track Ir!
  • macleody
    Sajnos profilerben nem állítható a kuplung, csak a gáz meg a fék. Nem értem miért nem lehet konfigolni.
  • Borisz80
    Nyomhatnánk az F-86-al pár tanuló repülést együtt ;)

Lehet hogy én vagyok megalomániás de azt hittem hogy komplexebb vele repülni, de igazából meg nem.
    Kíváncsi leszek majd a MiG-15-re, hogy mennyire dugózik orrba szájba.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.09.10. 08:49:30
  • sure
    Logitech Profilerben csinálni DCS profile-t, és a tengelyeket kicsit átrendezni?
  • sakkay
    Így sem jó. Újrarakom ezt a szart, letörlök mindent, a C-ről is. Ha eztán se jó.....
  • macleody
    Használ valaki G27 pedált rudderhez? Kuplungra meg a gázra akarom tenni a ruddert, de nem lehet csak gázra meg fékre, ami nem túl jó, mert a fékpedál elég kemény. Van erre valami megoldás?
  • feca1229
    Ja még annyi, hogy DCS ben vettem nem a STEAM ben!
  • feca1229
    Úgy látszik megoldottam. A dcs - en belül van a modul manager ott volt a dorának már az install felirat arra klikkeltem kérte a kódot és elindult. egyszer kipróbáltam akkor éppen ment is a dora! Most lemegyek a fiammal kicsit focizni még aztán este megnézem mit tud a dora. Köszönöm mindenkinek Urak!
  • Seaweed
    Jah nekem nem steames a DCS-em. Nalam a hiba az volt hogy hogy a FC3-at frissitette, de world-ot nem az maradt 1.2.6 mig mar 1.2.10 volt az utolso.
  • VO101Tom
    Nekem megvan.
    (De még tanulom, nincs típusom rá )
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.09. 18:57:43
  • VO101Tom
    Ezt nekem akkor írta ki, amikor a Steam alá installált DCS World-re akartam feltenni. Nem is jelölt be automatikusan semmilyen install mappát sem.
    Ez a beta csak a weblapjukról letöltött DCS Word alá telepíthető. Többen mondták, hogy fel tudták kalapálni Steam alá is, de nekem nem sikerült és a weblapon is azt írják, hogy arra nem jó.

- Tehát DCS World steam-mentes verzió leszed, feltesz: http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world/
    - Ez alá simán felmegy a Dóra is

Ez az online játékot nem befolyásolja, a steames és a nem steam-es verzió is ugyanott tud repülni.
  • Seaweed

Par honapja csinaltam, remelem jol emlekszem:

Ahogy linkelt forumon le va irva cmd-ben megfelelo konyvtarban : DCS_Updater.exe install WORLD parancsot add ki..letolti ujra egesz worldot es ujra felteszi nalekul hogy ujra kene aktivalni
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.09. 18:56:06
  • Borisz80
    repül valaki f-86 -al?
  • feca1229
    na akkor mit is kell csinálnom?
    Bocsi a láma kérdérsért.
  • Seaweed
    Nekem is volt hasonlo hogy csak modult frissitett az autoupdater..

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=114030

world-ot kezzel ujraraktam uninstall nelkul azota jo.
  • feca1229
    Üdv Urak!
    Megvettem a Dorát viszont nem engedi felrakni mert mindig azt írja ki, hogy inastallájama 1.2.10.30996 verziot,megnéztem a DCS WORLdöt nekem ez a legfrissebb verzióm van fent de arra meg nem akarja felrakni, mi lehet a gond?
  • sakkay
    Azt is raktam, éppen ezért csináltam is eredetiség' ellenőrzést a steammal, hátha az a baja..de nem,kipróbálom amit Tom mond.
  • sakkay
    Köszi megpróbálom.
  • LeonSilver
    Na jó, de a freetrekkhez nem valami hekkelt dll kellett?
  • VO101Tom
    Fórumon olvastam egy olyan megoldást, hogy a #9800 -hszban írt elérési úton a DCS mappában lévő "Controls" mappát egyszerűen töröld le. A fórumon az egész DCS mappát írják, de az fölösleges, a többiben nincs olyan fájl aminek közvetlenül köze lehet a TrackIR-hez. A játékon belül a controlst mentsd el előtte, hogy ha kell, vissza tudd tölteni a bill beállításokat (remélhetően az a lépés nem qrja el a tengelyeket újra. Ha mégis, akkor az szívás, de újra töröl és beállítod a gombokat nulláról).

Miután letörölted a mappát a következő indításkor a DCS létrehozza megint, és remélhetően működni fog.
  • VO101Tom
    TrackIR szoftverben jobb oldalt felül látsz olyan piros ikont, hogy: (!) Game Updates?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.08. 09:09:18
  • sakkay
    Free tracknél is ez volt. Ott az volt a megoldás, hogy a softverében át kellett állítani-mindig-hogy nem freetrack, hanem trackir..pedig ott freetrack volt.
  • sakkay
    Minden az általad leírtak szerint van, de nem megy a dcs-nél. Amúgy jól működik, BOS-nál, és CLOD-nál is. Egyszerűen dcs alatt meg sem mozdul.
  • LeonSilver
    Ja! Először a trekkir szoftverét és utána a dcs-t indítod ugye?
    És amikor megy a DCS akkor a trekken világít mind a két led?
    És mit használsz? A track clip-et? Át van állítva a szoftverben?
  • LeonSilver
    Semmi.
    Ha elindítod a TIR szoftvert ott mozog faszán? Esetleg nem volt előtte freetrekked?
  • sakkay

Itt most mi a gond a TrackIR-el?
  • sakkay
    Köszi. Közben az il-2 oldalon valaki megtalálta mi az a tartály amiről beszéltünk (ts) a sturmovikon..és tényleg üzemanyag van a pilóta és a lövész között. A páncéllemez takarja hátulról.
  • VO101Tom
    Nekem ide: C:\Users\Tom\Saved Games\DCS\ScreenShots
  • GaBika6