37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Jó. De most csak beszédre vagyok alkalmas. Max 1 ó hosszára. Az elmúlt pár napban a 21-es miatt elhanyagoltam az asszonyt. Be lettem fenyítve
TS serverből a pc pilot és az 59 megvan. Hányra menjek fel az 59-re?
-
Sok TS-címem van, ahol dumálhatunk... feltételezem, megvan neked is az a ts, amit én witmann-tól kaptam... ott esetleg?
(Nem tudom, mennyire publikus ez a ts cím, gondolom az itt fórumozó, hajózó kollégák mind jogosultak a használatára.)
Ma este terveztem repülni, neked jó a ma este? -
beczl #10078 Sikerült feltenni Google Drive-ra 1-2 anyagot, köszönet érte SnowFox79-nek. 
Szabályzatok: (~5GB). Ami után Ru, En, Pl rövidítés stb van az a szabályzat nyelvét jelenti.
https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIVWpHYWNaczliZ2M&usp=sharing
Sok, eddig a netem még nem publikált doksi is van benne: MiG-21 Bison UPG, Szu-22M3, MiG-21Bisz nukleáris fegyverzet, R13M, PRP 23mm-es radar zavaró lőszer stb.
Könyvek: (~1GB)
https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIckRFVkVOYXVKQUk&usp=sharing
A többi is érkezik hamarosan, ahogy feltöltési sebességem engedi.
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.09.22. 08:32:20 -
sakkay #10077 Ok pont jó nekem is, valamikor okt.eleje közepe felé vagyok szabin. Ha Isten is úgy akarja-még majd a fele megvan, mindig visszahívtak
.
-
77pxdumbo #10076 Szia!
Én repülöm és imádok vele szórakozni. Harcolni nem annyira.
Kb még 2-3 hétig el vagyok havazva, aztán kecsit repkedhetnénk multiban. -
sakkay #10075 Köszi. Most mit használsz?
-
beci43, ma láttam, hogy jó régen küldtél nekem egy PM-et, ez a szar nem jelezte az új üzeneteket (valszeg akkoriban mobilról neteztem, a PC-n meg már nem jelzett semmit). Válaszoltam. :)
Ha nem reagálok pár napig, nyugodtan küldj e-mailt is, azt biztos olvasom naponta.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.21. 23:37:55 -
asw27 #10073 Én korábban használtam így, mert az ms joy nagyságrendekkel jobb, mint az x52, de nagy hátránya a kevés gomb, ezért már nem használom kombinálva. Amúgy problémamentesen elférnek egymás mellett. -
sakkay #10072 Használ valaki ilyet? Mármint a gázkarra gondolok. -
sakkay #10071 Köszi...ki mondhatta akkor ezt?!
-
Neeem. nekem még a Sidewinder 1-es volt és nem volt gázkarom.
Hát bajtársam, elképzelésem sincs róla :) -
sakkay #10069 1.Te használtad régebben a sidewinder joyt külön gázkarral vagy egyáltalán használtál ilyet-mert ha nem nagyon kevertem a dolgot?
2.Amikor indítom a hajtóművet a "home"gombbal-na az hol van fizikailag?
Köszi! Ja és amúgy küldikben hogyan navigálsz, térkép+iránytű?
Nagyon mást nem találtam.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.21. 21:59:01 -
Megjelenik akárhány sor is! A G940-nél külön van a pedál, a joy, a gázkar. Plusz a TIR. -
Nem :(
A hülyével kapcsolatban meg ha van kérdésed tedd fel faterkám! Vagy írj pm-et. Mindig olvasom a fórumot ha nem is járatom a szájamat :) -
Fogod tudni hasznalni szerintem. anno en is repultem ugy hogy Sidewinder + x45 gazkar. Csak leszoktam rola mert x45-nel meg ugye joyba megy gazkar...keves helyem volt asztalon. x55-nel ilyen bajom nincs..viszont mostanra sidewinderem kikopott, messze nem olyan preciz, szoval x55 joy-al repulok, Sidewinder meg jo Elite-ezni :) (ott ugyis jobb nekem ha masik kezem alatt bill van) -
sakkay #10065 Hú nekem nagyon bejön-pedig nem szoktam a polgári' repkedést hosszan élvezni. A helyzet viszont az, hogy nemrég vettem egy Mic. sidewinder pro 2 joy-t, hatalmas élmény vele repülni hiába 10 éves, viszont a gázkarja kicsi is, meg szinte magától mozog. Leon azt hiszem úgy használta , hogy egy külön gázkar szerzett hozzá. Az kellene tudnom milyen, mert most van pl. x45 10000-ért. Lehet a csere is érdekli-jól járna vele, mert a logitech ffb joyom új. Nem tudom működik e ez a kombó':
fent említett joy, saitek pedál, track ir és a gázkar külön
. Csak azért mert pl. a dsc menüben is csak 3 sor van..vagy megjelenik negyedik is ha érzékel több eszközt?
-
Persze, csak még nincs mivel dicsekednem e téren. :))) -
sakkay #10063
Olyat nem repülök...még.
-
sakkay #10062 Leon te használtad úgy a sidewindert, hogy a gázkar egy x 52-é volt?! -
Esku eloszor azt olvastam hogy repul itt valaki hulyet?

-
sakkay #10060 Repül itt valaki huey-t? Leont tudom, csak nem nagyon látom.. -
Mozes #10059 Sziasztok!
Szokott lenni mostanában olyan szerver ahol A10-esnek való küldetéseket nyomunk? Mi szokott lenn a jelszó a szervereken? -
Nekem műxik az ingame loginem, igaz, pár éve kellett emiatt írnom egy emailt a supportnak.
Szavaztam beczl-re, és hipp-hopp, lement (az amúgy 0-n álló) reputation-öm 50% warn-ra.
Bekaphassák. De csak hipóval öblögetés után. -
lala42 #10057 Ott a helyünk :-) -
Üdv az uraknak. Este olyan 7-8-tól akarunk indítani gyakorlást az MKHL Gyakorlás szerveren. A küldi fel van készítve 1v1, 2v2, 4v4 légi harcra, Fw 190 és P-51 típusokkal, de hogy mi lesz, azt este eldöntjük. Akinek van kedve csatlakozni, a pcpilot TS-en leszünk fent (privátban kérjétek el a címet ha nincs meg). A szerver jelszót is ott adunk, hogy ne legyen kavarodás a gépkiosztással. P-51 pilótákat is várunk, sajnos az nekünk elég típusidegen :), keveset repüljük így dogfightban nem lehet lemérni, hogy melyik gép mit tud. -
sulyid #10055 Sziasztok
Bocsánat hogy megszakítom a mostani diskurzust, de most tértem át az FC3-ra* és lenne egy kérdésem: lehet-e az f-15C-re CFT-t rakni?
Előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat a közbeszólásért.
*Ezelőtt LOMAC-t és IL-2 szériát repültem, de megvan a DCS KA-50 is. -
gsg16 #10054 
-
1:19 -től igazán érdekes :)
-
InterC #10052 Köszönjük Sanyo a gyors reagálást ! Szuper vagy !
Szerintem egyelőre senki ne írjon ED fórumra, hogy Laci már kapott egy kulcsot. Kutter is jól megmondta nekik :D
Egyébként nem azok nyernek, akikre a legtöbben szavaznak, hanem minden szavazat egy esélyt ér amit kalapba tesznek és abból húznak.
Szóval matematikailag elég, ha másik 3 név szerepel Lacié mellett a kalapban és akkor már nem biztos a nyerés.
De azért várjuk csak ki a sorsolás végét. Nem esik olyan forrón azt a kását. Cichlidfan is régi "motoros", Ő is ismeri Beczl "munkásságát".
Még ha az összes új, 1. hozzászólásos szavazókat figyelmen kívül is hagyják, akkor is nagyon szép számban kiálltunk Laci mellett. Szerintem.
Addig is, aki csak tud szavazzon "beczl"-re, még 18 óra van vissza. Ha mégsem nyerne, akkor sem el elkenődnie senkinek sem, ha nem Sanyo jutattat Neki egy kulcsot, akkor megosztottam volna Lacival az enyémet (Indiegogo-s, nem mostani LN-s vásárlás), csak megvártam volna vele a sorsolás végét. Megmutattuk, hogy Mi igenis hiszünk Becz Laciban és amit tettek vele azzal nagyon nem értünk egyet.
...és azért annak is örülhetünk, hogy kijött a MiG-21 végre, mert mi tudjuk, hogy ez a modul Laci nélkül el sem indult volna és most talán Laci is lezárhat egy (rossz) fejezetet az életében és újabb dolgokra koncentrálhat
Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.21. 12:32:18 -
sakkay #10051 Ugyanez..micsoda baromság már. -
Csak ezek kivácsiskodtak ED Fórumon, hogy valós reg lehetek-e... 
-=MadCat=-
-Tigercat-
Interceptor
Reksi-Erkki
-

-
Caterpillar #10048 Én is írtam egy kis monológot (+szavaztam is :P ), had szokja a sok kis nyafogó segg, hogy nagyon szeretnék, de nincs itt semmi összeesküvés...
Barmok.... -
gsg16 #10047 majd most jön az ellen csapás!olyasmi formában,hogy mondjuk a mi DCS-nk mostantól kezdve nem fog frissülni,és letölteni sem tudunk majd.a modulok meg kétszer annyiba fognak kerülni nekünk,mint másnak! 
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2014.09.21. 10:53:00 -
gsg16 #10046 
-
Mi köszönjük! :) -
Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz kint :D -

-

A többiek nevében is: szívesen Laci és azt hiszem mi tartozunk köszönettel Neked! -
Droughert #10041 Köszi, ez gyorsan ment :)