Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Viszont jobban belegondolva az sem nagy ügy, kb. 100 méterenként esik egy fokot a hõmérséklet az alsóbb régiókban. Szóval, lehet hogy ugyanazt számolja minden géphez az SFM.dll.
HAVE A BANDIT DAY !
Adatok vannak, de az FC3 nem számol velük.
Nagyon egyszerû adatok vannak csak megadva, jóformán nincsenek is számítások a hajtómûvekhez. Meg van adva a hajtómû fajtája, légellenállása, és a bizonyos Mach-hoz tartozó tolóerõk 17 lépésben, még csak a rep.magasság sincs benne a képletben (ha jobban belegondolok az azért lehet, hogy a magasság benne van a DLL-ben: mindegyik hajtómûhöz ugyanolyan csökkenéssel számol), de asszem magasabban inkább a felhajtóerõ fogy el mint inkább a tolóerõ - úgy vettem észre.
HAVE A BANDIT DAY !
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jó esetben csak a PS újraindítás segít, rossz esetben a gépet is újra kell indítani.
De ugye nem errõl van szó ?
HAVE A BANDIT DAY !
Jelenleg ez hajtómû teljesítmény per hõmérséklet dolog az DCS és nem FC.
HAVE A BANDIT DAY !
Elõször is reggel még jó volt. Most a következõt csinálja.
Ha megnyitok egy fájlt, akkor látni, hogy megnyitja de mintha az egész asztalra dobna egy fekete "leplet". Nem látni a pikcsört, nem lehet szerkeszteni. A képen is látni, hogy meg van nyitva. És már az õrület kerülget 😊
Viszont bízzunk benne, hogy azért is késik az FC3, mert még pofozgatják az új modelleket.
Ez a két új modell is "derült égbõl villámcsapás" volt. Semmit sem szóltak/mutattak elõtte. A készülõ rep.hordozóról is többet tudtunk.
Talán lesz hasonló (mégnagyobb) meglepetés a Su-27 MiG-29 családból is.
Mellesleg a MiG-31 modell még nincs kész (ahogy az F-18C sem), de én boldog lennék egy hasonló, befejezetlen, (még)nem specular MiG-31 szintû 29-essel vagy 27-essel.
Molni: szerintem így marad az FC3, (remélhetõleg nem) de tudod, EDe nem mond elõre semmit - és egyre kevesebbet is fog mondani a jövõben. Ezzel az FC3 kiadási idõponttal is felsültek.
HAVE A BANDIT DAY !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Kamovnál bejátszik rendesen a külsõ hõmérséklet és az alap (tengerszintre beállítható) légnyomás.
HAVE A BANDIT DAY !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Trolokka: elõbb-utóbb biztosan lesz kabin (a DCS:F-15/16/18 után <-- ezeket, szerintem EDe fogja csinálni - bár kit tudja. Lehetséges, hogy "odaadják" a külsõ modellt egy fülke és repmodell gyártónak. Ezt történik most az Iris F-15E-vel és a Belsimtak UH-1H-val. Úgy néz ki EDe már létezõ cuccait fogják használni (és gondolom feltuningolni), merthogy az Iris-nél is volt egy kis gebax: az egyik feljesztõ nemrég kilépett és vitte a munkáit.
Reaper: Lehetne minden modellhez specular. (lehet, hogy jövõre már én is tudni fogom, hogy adjam hozzá utólag bármihez), de a tuti és gyors megoldás Max-on keresztül kellene hogy jöjjön az eredeti modell készítõjétõl.
Valószínû, hogy inkább csinálnak egy totál új modellt (vagy vesznek a precise3Dmodelling.com-tól - "leányvállalat"?), minthogy inkább a régieket foltozzák.
Õszintén megvallva, most nagyon bízom EDében, hogy az FC3-val legalább a "hiányzó" repülhetõ gépek mindegyikét felhozzák azonos szintre. Ugyebár ezek lennének a Su-27/33 és a MiG-29 modellek (A,C,(S),G), ha nagyon elszállok akkor ide remélhetem még a 29K és a Su-30/34 modelleket is, bár ha MiG-31, akkor már a hiányzó 2 MiG-25 varáció is bejátszhat.
Amire nagyon ráférne még a frissítés az F-16, F-14 és a MiG-23/27 modell lenne - és akkor ezzel nagyjából ki is merítettük a (z igazán) népszerû gépek palettáját... (tudom ,még ott lenne az F-4, F-5, a Mirage2000 és a már ráncfelvarráson átesett Tornado is)
HAVE A BANDIT DAY !
Viccet félretéve valóban semmilyen particle effect nincs az engine-ben és ezért van az hogy textúrákból állnak a füsthatások valamint a felhõk is... Kíváncsi leszek ilyen szempontból az EDGE milyen változást hoz majd, mert ha netán kap particle effectet, azzal simán megvalósítható lenne a fekete füstön átrepülve örvényleni kezd stb... A hajtómû füstölés ugyan ez a kategória, az összes leválással együtt... De pl lehetne leválás a kamov rotorlapátjairól vagy a légcsvaros gépek propellerérõl is...
A másik ami fura az a füst megjelenitése. A Flare füstje a szabályos távolságokra elhelyezkedõ kis pamacsokkal szörnyû.ÉS mindenféle füst animációja annyira lassú számomra és hogy egy bizonyos területre koncentrálódik.Gépágyú ,rakéta ,flare, és az égõ roncsok füstjei.Tul szabályosak és nincsenek bennük random változások, mindig ugyan olyanok.
Néha ezeken a pontokon a 10 éves falcon jobbat nyújt, föleg most az uj BMS moddal, dinamikus fények ,árnyékok és HDR-el.DE a flare része az FF5-ös modban volt számomra a legjobb megvalósitás eddig amit láttam.
Hozzáteszem, mindez csak is a grafikára értem.
Szerintetek ha már így kipofozták a Mig31 et, elképzelhetõ hogy kabinja is lesz?
HAVE A BANDIT DAY !
Tudom, hogy a relativ kis sebesseg miatt a Mustang volt elonyben, de olyan hihetlenul semmit se csinaltak a ruszki gepek a sajat erdekukben. Szerintem a keszitok csak a levego-levego raketakra irtak valami scriptet, ha az nincs, teljesen hulyen reagalnak.

Egyébként jók lettek a képek, kicsit homályosak (a videó miatt), de legalább HD felbontásúak.
Mellesleg gondoljátok, hogy ez a Belsimtek egy olyan "gyári" csapat lehet ?
Netalántán "csak" egy sima szoftveres gárda akik a Bell helikre szakosodtak ?
(mindjárt keresek pár infót róluk)
HAVE A BANDIT DAY !
Lehet, hogy anno gondolkoztak rajta, hogy kiadják, de szerintem úgy döntöttek, hogy meghívásos alapon adják inkább ki. Wags-nak megtetszett Becz Laci és az Iris munkái, így õk kaptak elõször - szerintem.
A többiek vagy le kell hogy tegyenek elõtte valamit az asztalra vagy meg kell vegyék a Tool-okat. Gondolom. Nem tudom, csak megérzés, mert akik bekerülnek a fejlesztõi körbe azok már nem beszélhetnek.
HAVE A BANDIT DAY !
OFF
A Falconban lehet akármilyen szép jármûmodelleket tenni, a táj alapvetõ képén nehéz változtani. Egyébként most próbálkoznak ezzel. Vannak ígéretes tesztek.
ON
Pontosan azért vettem meg az A-10C-t, mert egyszer eljön majd az idõ. A gond az, hogy anno ezért vettem meg az Ka-50-et is. Meddig játszuk még ez tisztelt ED..? <#whatever>#whatever> Az A-10 lehet részletesen modellezet, de nagyon egyfeladatú a gép nekem. Jó lenne már egy valódi vadászbomázó az FC vonalba is. LGB, SEAD, HOBS/JHMCS modellezés, stb. A DCS elvileg már bír GPS bomba modellel is.
A Falconban inkább a kontraszt az, ami zavaró. Vannak olyan rempodellek benne, amik mai szemmel sem olyan csúnyák, viszint a táj és az objektumok nagy része tényleg katasztrofális. Viszont el lehet azon gondolkozni, hogy a 100k poligonos 2048-as skines A-10C kell vagy olyan modellezés, ami legalább basic szinten mondellezik a légiharc rakétál ALAP jellemzõit. Jelenleg gyakorlatilag NINCS fizikája a rakétáknak. Semmiféle erõt nem számolnak amennyire láttam a leíró DB-t. Most készültek és készülnek 35k-s repcsi modellek.
http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?12132-WIP-B-52H-Stratofortress/page4&highlight=b-52+wip
A wing flex is modelelzve van! Viszont a 35k-s hi res skines gépet ott a 10 éves skin nélküli lowpoly rack. Uh...
A DCS grafikailag egyenszilárd, a Falcon nem. Viszont a Falconért nem szurkolsz le egy vasat sem és nyílt.
www.pcpilot.hu