37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Frenky
    Igen, köszi +vannak :-)
  • GaBika6
    Szia!

Ezeket próbáltad?

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/181012/

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/181017/

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.20. 18:40:35
  • Frenky
    Üdv! Azért vannak szép festések :-)

HUNter
  • wittman
    Szia!

Tegnap 19:30-tól voltunk fent és egy kis gyenge áttelepülést hajtottunk végre a Grúz fővárosból Krymsk-be. Voltunk jó páran, látvány is volt rendesen...holnap teszek be fotót, esetleg egy gyors videót vágok belőle...
  • Sanyo
    Jó újra látni! :)
  • asw27
    A pinkie kapcsolora a button 6-ost kell adni a profilerben, majd a DCS-ben már be lehet állítani modifier-ként és működik.
  • feca1229
    Köszönöm.
    Kipróbálom!
  • macleody
    Szerintem a joy profilerben állítsd be a pinkie-t. Mondjuk nálam a pinkie+"ravasz" a rakétákat indítja, profilerben jobb alt+space.
  • LeonSilver
    Én annak idején faszán bekonfigoltam az 52-t. A HAT szviccseket is használd, a kisujjadnál lévő tökömtudjamár milyen gombot meg modifire.
  • InterC
    Gondolom egy 4 magos procinál majd csak akkor lesz 50% a CPU terhelés ha végre 2 (vagy több) magot fog használni a DCSW
    Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.10.19. 19:11:31
  • feca1229
    Nekem a pinkie gombok nem működnek, miért? régebben működtek aztán történt valami és azóta nem érzékeli egyik játék sem (DCS, CLOD, ROF, BOS) ?! Pedig mikor a kalibrálásra megyek akkor látja a számitógép a joyon lévő kisujj gombot és a hotason lévő bal hüvelykujjamnál az egér melleti kis gombot, de a játékban a controlsban ott nem látja, tudja valaki miért nem?
  • macleody
    Én a pinkie-t meg a fire gombot használom "shift"-ként. Mindent a joyról vezérelek szinte. Én sem használom a mode kapcsolót csak a beindításhoz.
  • sure
    Valami megin változott a graf. motorban, most szépen kitekeri 45-50%-ra a procit meg 93-98%-ra a VGA-t.
    Ja és megtaláltam, ami leginkább megeszi az FPS-t nálam (NV650Ti Boost) - az anizotróp szűrés. Az is lehet, NVIDIÁ-ék újítottak valamit, mert egyéb játékokban, illetve régebben a DCSW-ben kvázi semmi különbség nem volt a kikapcsolt meg a 16x-os anizotrúp szűrés közt FPS- szempontból. Most meg a 16x-os felezi az FPS-t a teljesen kikapcsolthoz képest...
  • kiskorúbézoltán #10387
    Az A-10C-hez egyszerűen több hat kellene ahhoz, hogy úgy működjön ahogy kellene. Próbálgatok kompromisszumos megoldást találni a programozáshoz, de eddig még nem sikerült mgoldanmom, még elképzelés szintjén se. Az lenne a célom, hogy egy feladaton belül ne kelljen üzemmódot váltani a joy-on.
  • macleody
    Mi a baj a ziksz52-vel?
  • kiskorúbézoltán #10385
    Ájemdí drájvör fönt, köcce a linket! :)

Nézegettem a szerót de nem láttam rajta senkit a tegnap, bár amúgy se érzem magam kimondottan multiérettnek. Egyelőre legalábbis.

Próbálgatom a heliket, a kamovot már be tudom indítani és nagyjából rá tudom venni arra, hogy kb arrafelé repüljön amerre én szeretném és egy reptéri kifutó mértetű területen le is tudok szállni vele. :)

Minyóval még szarabbul állok, be se tudom indítani fejből, nagy küzdelmek áran megy nagyjából arra amerre szeretném, és egyy reptéren is necces a leszállás törés nélkül.

Huey-val még ennyire se jutottam. De dolgozom rajta, hogy menjen annyira szarul mint a minyó... :D

A-10C-nél kezdem látni a ZIKSZ-52 korlátait, egyszerűen kevés lesz hozzá, komoly kompromisszumokat kell majd kötni forrósegg területén... Warnyún és taposókán elmélkedés elkezdve... Fel/leszállás, mezei repülés alapszinten oké, de nem egyszerű az a madár.

Az amerikai pacival kezdek egyre jobb viszonyban lenni, gyakorláskép Sztrela-1-esekre vadászok, egyet mindig sikerül elkapni, de max kettőt szedtem ki eddig, Meglepő, hogy az első bekapott raksit gyakran túléli a gép, sokszor még a második után is van esély hasratenni, bár ott már nagyon könnyen törik.

A két új lakó közül Dórival még épp csak szemezgetünk, a Sabre-t már meg is mertem szólítani.

Az FC3 meg a Su-25T... Nekem fáj a legjobban hidd el, de a rendesen kidolgozott gépek után olyannyira kezdetlegesnek tűnnek... 25T-vel pár óra után simán menne úgy mint bármelyik kezdőnek, de valahogy nem tudom rávenni magam. Talán majd egyszer nosztalgiázni. Az új cuccok annyival komolyabbak, hogy egyelőre engem teljesen lenyűgözött a fényes jövő. 15 dolcsieuróvagybármiért meg simán megveszek minden ami megüti a szintet, eddig nem csalódtam egyikben se. Amíg bagóztam hetente pöffentettem el ennyi pénzt, ma kb 3-4 nap lenne, akkor már inkább valami újabb virtuális repcsi. :)

• Borisz80
    Magyar festésű 21-ről van valami hír?
  • Firewing
    Sziasztok!

Sokszor volt kérdés, hogy a DCS honlapon vett modulok nem működnek STEAM-mel.
    Most azonban találtam egy linket, ahol részletesen elmagyarázzák, hogy ez mégis megoldható. Én még nem próbáltam, de meggyőző:
    How to activate Non-Steam modules to Steam
  • macleody
    Ja, megvan már köszi, csináltam neki egy accot :)
  • Hecker007
    DCS accounttal kell bejelentkezni tudtommal.
  • macleody
    Steames dcs-nél multi bejelentkezéshez a steam accountot kell beírni? Mert haver nem tud bejelentkezni.
  • asw27
    Űber gyors hártyásszárnyúak. Megint egy faszkalap rendezői alkotás.
  • wittman
    Vazze kiskorú hát itt kell csevegni eme remek totyikban, rakd fel az AMD legújabb drájverét azon nyomban...és hogy lásd milyen ember vagyok adok linket nagyot.

Amúgy halkan jegyzem meg, ami nem kell nem veszem meg...
    Így van nekem csak efcéhárom,
    azzal repülök télen és nyáron
    Aztán meg onlány repülni az igazi öröm!
    Repülés után vedelem a söröm.
    Be is fejezem mára a rímeket,
    Gyere fel szerverre aztán repülünk eleget...

Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.10.18. 12:53:56
  • sakkay
  • kiskorúbézoltán #10376
    Szeva!

Elfoglaltak más, rendkívül idő és pénz rabló, elfoglatságok/hobbik az elmúlt időben. Most kezdtem újra-újra-újra a repkedést. Kecseg ED megint rájött, hogy komoly leárazásokkal gyenge akaratú emberek - mint én :D - olyan modulokat is megvesznek amik amúgy a legkevésbé sem érdekelték volna... Fóka és Sabre ugye...
  • kiskorúbézoltán #10375
    Ááá... Imádom az ilyen "szemetet"... :) Remélem lesz valamelyik csatorna olyan elborult, hogy szinkronizáltatja (PRO4 powwwa... :D). Nem is akármilyen sárkányok, hanem NÁCI(!) sárkányok. :)

Amúgy volt má' valami hasonszőrű, csak ott női személyzettel repülő B-17/24 (nem emlékszem) vitt szíkret csomagként tán atombombát amikor készerszálltak a sárkányos szigetre, ahol japó repcsapat is bonyolította a helyzetet... Parádés volt. :)
  • LeonSilver
    Hejjj kiskorú kolléga!!!! Baszki, vagy ezer éve nem láttalak :) Asszem... Isten hozott ;)
  • kiskorúbézoltán #10373
    Nem.
  • 250M30Re
    Sziasztok!
    Lehet az Fw 190 D-9 Dora digitalcombatsimulator oldalán megvásárotl CD kulcsát steam-en regisztrálni?
    mert most akciósan meglehet venni csak én steam-en használom a DCS-t
  • z0ty4
    felrobbanó sárkányok. na ez mekkora
  • wittman
    Mi a szent szar ez? Erre a szemétre pénzt adni...
  • z0ty4
    P-51 Dragon Fighter Trailer

micsoda előzeteeeeees
  • wittman
    Na hali!

Én is csak vicc szinten gondoltam, mert legalább Ferinek legyen már sikerélménye...úgy sem jön mostanában Tunguska-val veretni(szívatni) minket...

Mindig húz gumit!

Jó leszállást!

• Cancri55
    Hi!

Semmi koze a falconnak hozza, csak szivja a verunket gsg :D, egyebkent nemreg atrepultem ma a sinai felett, igy real-ben volt FPS, es a grafika is uber brutal volt 33000 feet-en, udv katar Doha-bol vannak itt jo arab csajok, hamarosan tovabb Phuketra 8 ora reppenes, valami interdiction izgalmasabb lenne, fegyvernek megtenne a poggyaszok is, csak adja at a helyet a kapitany :D.
    Probaltam a ts-t, de nem akarta az igazsagot, skype sima liba.
  • whiteskull
    Nálam az ősöreg 5770-esen 1 GB-tal élvezhető mértékben fut. No persze nem full grafikán, és 1680x1050-ben. :)))
  • wittman
    Nem mond hülyeséget a gsg!

Mióta felraktam a BMS Falcont, azóta nem megy a DCS World Open Beáta... :) Mindig azt akarja hogy vegyem meg a modulokat(FC3, A-10C, CA)...közben a release verzió meg nem problémázik...

• z0ty4
  • macleody
  • gsg16
    mivel a gépeden fent van a Falcon,lehet hogy nem fog elindulni.
  • z0ty4
    köszi. gyorsan leszedem, aztán hátha