37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Leon, hol van az a lehetőség, ahol:
    1.van egyáltalán kötél' a gépen Mert ha jól látom csörlő" az van
    2.ahol van mit elszállítani...vagy azt csak magamnak csinálhatok az editorban? És ha igen azt hogyan?!
  • sakkay
    Köszi...nemtom' mi van.
  • Hecker007
    Nekem működik.
  • sakkay
    Ti most feltudtok lépni dcs multiba?
  • sakkay
    Ezen nem lepődök meg (szavazás) ezek is oroszok, a dcs-ben is magasról szarnak a szavazásra.
  • LeonSilver

Pontosan erről van szó!
  • VO101Tom
    Szorri az offért, nem DCS téma, de téma volt nemrég, ehhez hozzászülnék én is. Főleg mert sok pénzről van szó :)

A ww2-es DCS nagyon jó, ami a gépek modellezését, FM-et illeti, azt a szintet nem éri el a BoS. A BoS a single player és multis küldetésekben nyújtana többet... elvileg.

A BoS-nak egy nagy hibája van, hogy elsősorban offline pilótáknak szánták, ezért összecsapták a multis részt. Majd kifutottak az időből, és összecsapták a single player részt (csomó feature hiányzik még). Ezen felül bevallottan nem hardcore pilótáknak szánják (az egyjátékos hadjáratban pl. egy kitalált század névtelen pilótája vagy, aki XP-t gyűjt, "level"-t ugrik és "kilockol" felszreléseket, fegyverzetet a gépekhez miközben kitalált kitüntetéseket gyűjt - mindezt úgy, hogy amíg offline nem szerzed meg, addig online sem használhatod). Bár Sakkay kolléga még reménykedik, valós esély nincs rá, hogy ezen a belátható időn belül változtassanak. Ennek ellenére van jó pár dolog, amit nagyon szépen megcsináltak, fények és a környezet nagyon szép, gépek törésmodellje az egyik legjobb, FM is alapvetően jó, a fáknak van ütközésmodelljük, a térkép is elég nagy, és van rajta élet a földi csapatok harcaiban is. Kár, hogy normál repülés közben inkább az FM és a DM érdekli az egyszeri pilótát, amiben viszont maradt pár komoly hiba (inkább német oldalon). Negatívum még a kevés repülhető gép (2 vadász, 1 csatarepülő/zuhanóbombázó és két bombázó a normálban, a prémiumban még két vadász), az AI gépek teljes hiánya (Sztálingrádi csata Ju52 nélkül milyen már... van viszont Fw190 ami ott sem volt). Mindezért mai árfolyamon számolva 24000 Ft-ot kérnek (ez a prémium, a normál "csak" 15000), ami jelenlegi állapotában qrvasok szerintem.

WW2-es szimnek egyenlőre az Il-2 Cliffs of Dover (TF patchekkel) adják azt a multis lehetőségeket, amivel 100 fő +50 AI +több száz földi céllal online warok repülhetők (küldetésenként 80-100 fő, 2-3 óra/ küldi, full real, közös hadvezetéssel TS-en). És amíg a DCS-t fel nem tápolják térképpel AI-val és bombázókkal, addig a clod marad a legjobb ebben a kategóriában.

Sakkay. Mennyire foglalkoznak a sirámokkal? Nos, annyira, hogy a multis kilockolásról Jason indított szavazást, hogy mennyire jön be a népnek. 80% fölött volt azok aránya, akik utálják. Erre mi a reakció? "Ok srácok, a szavazás nem azt jelenti, hogy az eredménye kötelező érvényű lenne, az csak azt jelenti, hogy elmondhatjátok a véleményeteket". És minden maradt a régiben. Király :)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.10.23. 20:37:56
  • sakkay
    Na ha lesz steamos akció, eldöntöttem megveszem.Magyar bőr.
  • whiteskull
    Vegyétek úgy, hogy kiadtak egy olcsóbb, lightosabb verziót azoknak, akik úgy se kapcsolják be a szimulációs módot. :)))
  • Papa01 #10431
    Nekem is ez jutott az eszembe.... legközelebb azért is felárat kérnek, ha olyan verziót veszel, amiben elmentheted a joy profilodat.... döbbenet. :(
  • LeonSilver
    Na nekem most dobta le az agya, a gépszíjat baszki.
    Sanyó irt a pcpiloton, hogy megvásárolható a VEAO Simulations által fejlesztett DCS: Hawk modul béta verziója.

Na most erre varrjatok gombot. Kétféle verzió lesz kérem.
    - standard repülési modellel (SFM - Standard Flight Model) - 31.99 dollár
    - részletesebb repülési modellt (EFM - Advanced External Flight Model) - 39.99 dollár

A pofám leszakad!

PC Pilot
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.23. 17:43:56
  • sakkay
    Csak jönne már ki az edge decemberben..biztos megélénkülne itt is az élet.
  • LeonSilver
    Ezért imádom ezt a két közösséget (DCS, IL2) !!!
  • sakkay
    Így már mindjárt más!
  • LeonSilver
    Mondjuk az túlzás, hogy szart sem ér. Azért egy hajítófát adnék érte, mást nem ;)
  • LeonSilver
    :D
    direkt vót :D
  • sakkay
    Persze ez nem így van, de ez a divat itt mostanában.
  • LeonSilver
    Jelentős leárazás esetén megéri megvenni.
    A jelentős = 10$ alatt
    Egyébként egy darab szart sem ér :D
  • sakkay
    Írom ezt úgy , hogy én képviselem itt a védelmét a bosnak, szinte az eleje óta mint fizető teszter repülöm, majd egy éve. Az viszont tény, hogy ez így még mindig nem az amit én várok, viszont tagadhatatlan, hogy nagyon komoly potenciál van benne. A nagy kérdés, hogy alakulnak az eladások, és mennyit fognak foglalkozni a sirámokkal. Viszont kattinthatós fülke nem lesz soha az biztos.(most nézem ez nem is az il fórum..na mindegy)
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.23. 15:40:38
  • sakkay
    Nem- nem a dcs vonalat követi, inkább a régi il-2 és a clod között van jelenleg valahol. A készítők most már a komolyabb szim vonalat erőltetik, de egyenlőre még most sem látszik mi a vége. A repülés élménye és a "repülök" érzés messze itt a legjobb, nagyon ott van a grafika és a törésmodell is nagyon jó. Az fm-ben viszont sok a hiba meg csúsztatás'. Az orosz vadászok pl. fm terén nagyon jók, a németekben van a sok hiba.
  • Lysandus
    Én még nem, határozottan nincsenek, és ami az utolsó kérdést illeti: talán.
  • kiskorúbézoltán #10419
    Látom kijött sztímen az Il-2 Surmovik: BoS, kipróbálta már valaki? Ki vannak annyira dolgozva a gépen mint a musztáng meg a dóra dcs-ben? Érdemes figyelni rá és egy komolyabb leárazás esetén beszerezni vagy jobb várni a ww2-es dcs-re?
  • kiskorúbézoltán #10418
    macleody, pinkis shiftelés bennem is felmerült, (lehet hogy az is lesz a vége) de szeretném elkerülni...

LeonSilver, a hátszviccseket alap, hogy használom, de kevés ami van a 2+2, igazából még a koncepción elmélkedek, a végkép befuccsolok, legfeljebb töltök pár kioasztást vagy elkérem tőletek itt a topikban.

Sanyó bácsi, üdv neked is! Ha itt ritkán is járok, azé' a pécépilotot hetente többször is nézem, köszi a legutóbbi dcs villámakcijós hírt! ;)

Herr Wittman, jelentem allásan szerintem én korábban néztem, gyönge nyugger testemmel nem is gondoltam rá, hogy jóval később mentek... Pedig régen is ilyentájt vó'tak a repülések, de sajnos eszembe se jutott...

Na... amúgy meg... Ma majdnem sikerült kiszednem a harmadik sztrelát is musztánggal... Erre földhöz vertem a gépet... :D Amúgy újratöltenek a légvédelmi gépek? Mert néztem a trekket és már egynek se volt rakettája (9 indítást éltem túl, ebből egyet benyelt a paci de túlélte... :P), de kapkodtam és béna is voltam... Egy háromszögletű, folyótorkolati szigetre szoktam feltenni amúgy 4 Sztrela-1-et, expertet vagy mifenét, úgy hogy négyen négyfelé néznek és éppencsak a karikájukon kívülről indulok 500m magasan musztánggal.
    Nagyon jó kerülgetni a raksikat, ma volt, hogy egy alattam, egy felettem egy pedig előttem húzott el kb2 másodpercen belül... :D
    Sokat segít persze, hogy a raksinak nincs közelségi gyújtója, húzza a csíkot rendesen és nem túl manőverképes. Meg gondolom a musztángnak se lehet túl combos hőképe.
    Lehet meg kéne próbálni kifogyasztani a rakétákat és aztán tatásan kigyomlálni őket, de ahhoz meg túl kéne élni - viszonylag sértetlenül - 16 indítást...

• Hecker007
    A Su27-esen honnan tudom, hogy az ECM be van-e kapcsolva? Nyomom a gombot, de semmilyen visszajelzést nem látok sehol, természetesen az ECM fel van pakolva a gépre.
  • sakkay
    De nem jó..ez olyan mintha kiválasztanának pár szép élethű felhőt, aztán csak olyan lenne.. na jó, ez nem jó példa.
  • gsg16
    úgy vannak vele,hogy ami jó,azon minek változtatni?
  • repvez
    csak azzal a V alakban ugyan ugy szétrobbanó gépekkel is kezdenének már valamit, annyira kiábránditó, hogy az első lomac óta minden, gép ugyan ugy semmisül meg .
  • Molnibalage
  • sakkay
    Megy a hasa a legénységnek..amúgy a válasz: DCS.
  • gsg16
    a tatnál,mi az a barna folt a vízen?
  • z0ty4
    Ismét egy nagyon jó Ralfi videó:

Ralfi's Alley- Chariots of Death
  • sakkay

Azért ennél jobban megy már! Milyen aranyosan odakeni a végén! Mint a zsíros kenyeret a betonra..
  • sakkay
    Megtudná valaki mondani, hogyan lehet gyakorolni szállítást(uh-1) mármint külső rögzítésest(kötél). Számítok rá, hogy nem lesz válasz, de azért rendületlenül kérdezem a hueyt-aztán rájövök azért magam is, csak így egyszerűbb(lenne)
    Jól van összerakva a kampány, mire végignyomja az ember, egész jól megtanul (kénytelen) repülni, meg szinte mindent megért a gépen.. Köteles' küldetés még nem volt.
  • sakkay
    Csináljanak helikoptereket. De legalább azt amit megígértek. Nem értem a belsimteket sem. Nagyon sokan megvehették a heliket, erre ők sabre, meg mig...még ha lenne komoly hír Korea-Vietnám vonalról megérteném..de így? Habár Isten tudja mit mér tesznek.
  • Hecker007
    Remek kérdés. Szerintem az F16/F18 jobb választás lenne a jelenlegi gépek közzé.
  • repvez
    Edénél ésszerüséget ne keress, gondolom ugyan azért amiért az F35öst is. Ha elfogadjuk azt a vonalat, hogy az elsődleges megrendelő valamelyik hadsereg és mi csak a butitott részt kapjuk meg akkor kérdem én a Sabre és a mustáng foka melyik hadsereg megrendelésére készült ki használja még öket?
    Ha igaz lenne ez a vonal már az f16/18-as ,apacs, cobra gépek készen lennének.
  • macleody
    F-22 raptor? Minek az?
  • Hecker007
    Már megint belekezdtek valamibe:

• GaBika6
    Én azt vettem észre, most hogy ráfeküdtem picit a témára, hogy a dora az egy "speciális téma"... A mustang hozzá képest szelíd lovacska a fel és leszállás tekintetében.
  • sakkay
    Megcsinálta itt valaki az összes huey missziót?