37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Borisz80
    Heliseknél lehetséges -e az, hogy ha lelőnek egy gépet és a játékosa katapultál, -ugyebár akkor a játékos még tud a földön bóklászni a pilótával- és megtalálná egy heli akkor a pilótát fel tudná venni?
    Jó kis multis harci kutató mentős játék alakulhatna ki :D
  • LeonSilver
    Mivel sokat repkedtél vele, gondolom a rádiót beállítod rendesen. Szóval a toronnyal tuccccc beszélgetni, ugye?
  • LeonSilver
    Szállj fel!
    Ha 2000m-nél közelebb vagy a csomaghoz, akkor rádió menü, F6 majd F1. Ha fasza, akkor a csomag nekiáll jelzőfüstöt eregetni!!!
    Szállj le mellé.
    RCTRL+RSHIFT+K (cargo auto hook), majd RCTRL+RSHIFT+L (cargo hook)

ilyen közel -->

• LeonSilver
    Bazeee! A cargo kamera akkor működik csak, ha az opcióknál kiveszed a pipát a full screen elől....

• sakkay
    Szerintem meg, de ha nem is lett volna meg, pont azért örültem-egyfajta ellenőrzési lehetőségnek-hogy ha mellé szállok is felugrik. De nem ugrik akkor sem. Így biztos , hogy nem én vagyok a nyomi. Valakinek van Ötlete? Mondjuk ez olyan lehet mint a trackir..akármit csináltam nem működött, pedig minden úgy volt ahogyan kell. Újraraktam, működött.
  • LeonSilver
    Jajám! Ha lebegve akarja felvenni az ember, akkor 5mp kell felette stabilan.
  • LeonSilver
    Nem azért kell szólnod, hogy felugorjon baszki :D
    Egyelőre az egy statikus ojjektum, ami a vizbül veszi kia zokszigént... vagy mi :D

• VO101Tom
    Én úgy látom a videón, hogy "legalább 5 másodperces stabil függés" kell a csomag fölött... az megvolt?
  • sakkay
    Jó baxszki de szólnom kéne rádión a csomagnak, hogy ugorjon fel? Vagy most miért idegesítesz? Mondtam , hogy nem megy! Az egy dolog , hogy nem akar felakadni, de mellé szálltam 15!!!centire és úgy is semmi!
    De tudod mit..reggel szólok neki..hátha felugrik! De ha igen, na akkor tényleg bekaphatja a dcs..
  • Reaper
    Valaki kérdezte nem rég, hogy miért van sűrűn zárva a szerverünk. A válaszom az, hogy az olyan agyhalottak miatt, mint a "R4pthor" nevezetű kretén, aki bejön a szerverre, bombázik egyet aztán úgy gondolja, hogy jó poén R-60-sokat indítani ránk, miközben géppározunk. Nem tudom jár-e ide, de ha igen akkor ezúton üzenem, hogy bekaphatja!
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Te, faterkám!
    A rádió menüben van egy ilyen ha csomag van letéve. F6 majd F1!

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.25. 22:28:27
  • repvez
    Most azok a gépek amiket ezen a VFAT-on lehet látni csak házi modok vagy ezek is kiadásra váró modulok? Gloster Meteor, Spitfire, P-40?
  • kiskorúbézoltán #10507
    "de mivel a helik csak megtűrtek a dcs világában(nem róluk szól a dolog)"

Naaaa.... :)

A rendesen kidolgozott cuccok közt van:

- 3 lökös (10C, 21, 86),
    - 2.5 propi (190 és 51(/T)),
    - 3 azaz HÁROM helikoppanter (minyó, kamov és huey)

Ha ez az arány maradna a későbbi megjelenések során is akkor én bizony csöndesen vigyorognék magamban... ;)
  • gsg16
    ha kiadják addigra,jövőre én is indulok ezen a Hindenburggal,szólóban!
  • Molnibalage
    Ez a régi VFAT utódja?
  • LeonSilver
    Én tegnap próbáltam, működött. Valamit nem jól csinál sakkay mester!
  • Frenky
    Élő közvetítés MOST! :-)

Virtual United Air Festival LIVE

• gsg16
    amikor kitalálták ezt a csomag hurcolást,akkor működött.egészen a következő frissítésig,gondolom.akkor biztosan javítottak rajta.
  • sakkay
    Nem működik..még az sem , hogy mellé szállok. Gyakorlatilag 15 centire leszállok-még az ajtót is kinyitottam hátha az a baj:) de semmi. Rohadt bugos szar dcs...Egyetlen szerencséjük, hogy nincsen alternatíva, hogy rohadnának meg!
  • sakkay
    Köszi.
    Aki esetleg nagy szaki az ilyesmiben, (gondolva ránk) ha közös reppenések vannak, nem tudna csinálni hasonlót hueyra, meg minyóra? Megköszönném, mert akkor esetleg többen is össze futnánk-szerintem van itt olyan aki a heliket preferálja rajtam kívül. Ti meg repülitek a szokásos csöves gépeket, mi meg vernénk a port lent.
  • sure
    Igen, egy-két hónappal ezelőtt a 2RIMA-Gaming szerveren futott "Heli World" küldetés, ahol lehetett csörlőzni, a Mi-8-al meg lehetett utast felvenni és adott helyre vinni, pontokat is adott a sikeres teljesítésekért. Nem tudom, miért szedték le, szerintem nagyon jó ötlet volt.
  • sakkay
    Kampányban igen, de , hogy ezt multiban működik-e...szerintem elméletileg működik, de mivel a helik csak megtűrtek a dcs világában(nem róluk szól a dolog), nem nagyon van ilyen élesben. Bezzeg ha lenne Vietnám map...húúúú nagyot változna a dolog-álmodik a nyomor. Vagy akkor lehetne mondjuk értelme a mai korban is, ha pl. kidobnának egy használható harci heli, és azokkal karöltve igen komoly küldiket lehetne repülni. Mondjuk nem nagyon repülöm a multi dcsén, úgyhogy a további okoskodást befejezve inkább tovább passzolom a kérdést azoknak, akik rendszeresen multizna-még ha nem is halikopáterrel: Szóval srácok , van ilyen?
  • gsg16
    lehet hogy hülyeséget kérdek,de van ennek a csomag szállításnak értelme a játékban?lehet ezzel mondjuk utánpótlást juttatni a csapatoknak?
  • LeonSilver
    Na, majd megpróbálom :)
  • Hecker007
    Igen ezt ismerem, nekünk sima dedikált szerver kellett volna, amikor nem megy maga a játék csak a szerver fut. De remélhetőleg a szervergép elbírja majd.
  • sakkay

Ez az.
  • LeonSilver
    Linkeld csak be, bár kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
  • LeonSilver
    Igazi csörlőre ne számíts, mondtam!!!
    - felette lebegsz - megnyomod a bill kombinációt és hopp, rajtad a csomag
    - leszállsz a csomag mellé (nagyon közel) - megnyomod a bill kombinációt és hopp, rajtad a csomag
  • sakkay
    Leon!!!
    Nem megy..sem a kamera, sem a csörlő. Találtam egy vidit-ezt esetleg kipróbálhatod, hogy le kell törölni a key listát, aztán visszatölteni egy bizonyos helyről(azért másolatot csinálj) ha érdekel berakom a videót. Ez állítólag rendbe rakja a kamerát.
    Viszont nekem semmi nem működik, lehet azért mert bétázom...meg is nézem.
  • sakkay
    Lehet abban valami amit írsz, viszont akkor miért nem a mi-24, vagy egy korai Cobra jött először? Na mindegy, ha kijön az EDGE, olyan + élmény lesz csak maga a repülgetés' is, hogy elleszek vele egy ideig.
  • VO101Tom
    Nem, ezzel azt érik el, hogy nem csak a billentyűkombinációt fogják kérdezni tőled, hanem azt is, hogy miért nincs neki géppuskája és honnan szerezhet olyan szép sivatagi skint amilyen a mellette lévő gépen már van :) Az "external view=ctrl+e" az mekkora poén, szépen működött il-2-ben is. És mégcsak nem is hazudtunk, hiszen kívülről látta a gépét
  • sure
    Szerintem megvan ennek a haszna, a véristvánok kénytelenek megtanulni legalább az alap billentyűzet kombókat. Én értem, hogy valaki most látja először a játékot, és még nem jutott el az options-ig, csak hát ezt ne online tegye, kib* fárasztó, mikor egy órányi online játék alatt 3x kérdezik, meg, milyen billentyűvel kapcsolod be az elektromos rendszert a Su-25T-n, vagy mivel indítod a hajtóművet, és mikor beírom a csetbe, hogy CTRL+E+E+E, és látom, hogy XYZ ejected, akkor még én vagyok a köcsög...
    Utoljára szerkesztette: sure, 2014.10.25. 02:45:12
  • Sidewinder
    Hozzád hasonlóan szintén nagy rajongója vagyok a helikoptereknek. Kamov Ka-26-al repültem életemben először, vegyszerezés volt, nem "light"-os utaskör. Olyan amitől valaki vagy megszereti vagy megutálja a repülést. Van harmadik út is, amire idén volt példa: az utas csajszi berókázott vegyszerezés közben berókázott a gépbe, majd pár körrel később visszaült és akkor már tetszett neki :D
    Máig életem egyik legnagyobb élménye, hogy párszor vezethettem is a vasat,persze csak útvonalon,vegyszerezés közben nem mert akkor már valószínűleg nem lennék életben. Szép dolog a vitorlázórepülés is, bár úgy nem annyira, hogy idén rendkívül kevés jutott belőle. Van összesen 15 felszállásom idén, a jó időnek hála elhanyagolható mennyiségű repült idővel,az viszont örömmel tölt el, hogy 15 leszállásom is van, pedig néha akadtak zavaró körülmények :D De attól még a helikopter az első számú kedvenc, az a legjobb, még ha itt meg is köveztek érte, igaz nem tudom,hogy hányan vitorlázórepültök. A helikopter nálam jelenleg a Black Shark 1.02 mert az még úgy ahogy elmegy a gépemen. A Belsimtek munkáját én is látom és nem győzöm csorgatni a nyálam például a Mi-8MTV2 kidolgozottsága láttán. Fantasztikus munkát végeznek. Viszont ők nekem többnek tűnnek mint egy "sima" együttműködő partner Fehéroroszországban. Talán ebből lehet megérteni, azt amit csinálnak. Az ED velük csináltatja a legtöbb külsős projectet. Miért nem csinálnak újabb helit? Én még emlékszem, hogy amikor jött a Ka-50, akkor milyen komoly anyázás ment, hogy miért nem modern szuperszonikus merevszárnyú jön. Utána jött az UH-1 ez sokaknak tetszett már Vietnam miatt, persze akkor is ütötték sokan az asztalt, hogy miért nem szuperszonikus merevszárnyú? Utána a Belsimtek kiadta a Mi-17-et. Egy újabb helikoptert,a modern, szuperszonikus és lehetőleg multirole gép helyett. Ha abból indulunk ki,hogy ED a gépek civilek részére történő kiadásakor szerződéses megkötésekkel rendelkezik a civileknél jóval többet perkáló katonai megrendelők felé, akkor nincs semmi érthetetlen ezen a politikán. Az orosz katonai megrendelők valószínűleg még ülnek a Szu-27 SZM szimulátorán és egyelőre nem engedik a kiadását a civilek felé,még úgy sem, hogy a GRU által titkosnak minősített rendszereket kihagyják a civil változatból. Az amcsik is kötik az ebet a karóhoz egyelőre, ezért onnan felől is várni kell, egy modern,jól kidolgozott szuperszonikus típusra. Addig viszont valamit adni kell a civileknek. Így jön a képbe a Sabre és a MiG-15. Azokért a típusokért aztán senki nem fog tiltakozni, hogy titkos technológia kerül a civilek kezébe, maximum Észak-Korea. Klasszul,nagyon részletesen meg lehet csinálni őket, és a Belsimtek eddigi munkáit látva, etalon gépek lesznek azok is. Utána jön az AH-1. Ez már egy komplexebb téma, mivel több országban is aktívan használják a típus valamely változatát, így ismét bejátszanak a történetbe a katonai megrendelők. Ezért van ez a logikátlanság, és ezért kezdtek bele a második VH-s vonalba is, mert ott gyakorlatilag korlátlanul hozzáférhetnek a dokumentációkhoz, leírásokhoz, és az old timer gépek pilótái még segíteni is tudnak nekik a kiválasztott típus minél jobb,élethűbb lemodellezésében. Tehát a Cobrát bizony ki kell várni, addig pedig maradnak a kevésbé modern szuperszonikus gépek, szerencsés esetben az SFM helyett, egy élethűbb repülési modellel, és az eddig meglévő helikopterek. A jó hír az, hogy az AH-1 után a következő helikopter a Mi-24-es valamely változata lesz. Ismét egy legendás gép, ami ráadásul a Magyar Légierőben is repült, amíg az "okosok" ki nem vonták. Az F-22 és társai projecteket valahogy nehéz komolyan vennem,mert ha valahol, ott aztán megy a titkolódzás. A PAK-FA élethű kiadásáról sem hinném, hogy pezsgővel ünnepelnék a Kreml-ben :D
    Szóval ez van, és úgy tűnik ennél eddig nincs jobb. Az IL-2:BoS második világháborús részen lehetett volna akár jobb is, ha követik azt a vonalat,amit jelenleg a DCS követ a gépei kidolgozottsága tekintetében. Ők viszont nem ezt tették, hanem megindultak arcade vonalba, majd a sűrű anyázásokat olvasva rájöttek, hogy nem kéne még egy world of warplanes-t csinálni a már meglévő mellé, és elindultak visszafelé egy normálisabb szimulátor irányába, most pedig ott tartanak ahol.
  • sakkay
  • macleody
    "...\DCS World 2\bin\DCS.exe" --net-mode gui
    Ha ezzel a paraméterrel indítod, akkor csak a netes rész megy, az alap launcher nem.
  • LeonSilver
    Nincs ikszpé??? Mi az, hogy nincs ikszpé??? Mondom, hogy szar ez... ;) még ikszpé sincs benne.
  • Hecker007
    Köszi!
  • sakkay
    Csak, hogy tisztába rakjam ezt az xp level szarságot(minden értelemben) Megveszed a játékot, és egyenlőre ahhoz, hogy mondjuk legyen a messzereden külső fegyvergondolába 20', a kampányban el kell jutni pár küldetésig. Onnantól lesz. A gond nem ez..hanem az, hogy ha csak multizol ott sem kapod meg addig, amíg nem nyomod a kampányt..amúgy hamar megkapod, de így ez egy faszság. Viszont ezen kívül nincs xp meg mit tudom én mi!
  • VO101Tom
    Vampi nem tudom, hogy ismeri-e a Rofot, azért írtam :) Tudom, hogy te igen.