37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Reaper
    Pls oszd már meg a beállításaidat DCS-ben, mert azért az új kabinokkal nagyvárosok felett nem mondanám folyamatosnak a fejforgatást még egy GTX970+core i7+12GB RAM trióval sem...
  • repvez
    Egyébként a DX11-től is mindenki csodákat várt mikor bejelentették, arra is azt mondták, hogy nem lesz kompatibilis az előző rendszerekkel és hogy ahhoz olyan VGA is kell ami fizikailag támogatja, aztán láttuk mi lett belőle még most is jelennek meg DX9-es játékok.
    Itt is minden a fejlesztőkön múlik illetve azon hogy mi jó a piacnak. Mert abba senki ne ringassa magát, hogy a DX12 megjelenésekor majd a 4 éves VGA-n is folyamatosan fog futni ami DX11 alatt csak docogott. Ez ártana a VGA gyártóknak.Nekik az az érdekük, hogy mindent minél elöbb lecseréljünk.
    Ha nem igy lenne még mindig böven elég lenne minden hardver amit eddig használunk.
  • sakkay
    Ennyi.
    Amúgy ha csak a fele igaz a dx12-nek, és valóban viszonylag könnyű az átállás a dx11-ről...az egy kisebb forradalmat hozhat a programozás világába. Nem gondolom, hogy véletlen az oculus 15-ös kiadási ideje.
  • Hecker007
    Már miért igényelne többet? Újabb technológiára fejlesztik, DX11, ebből kifolyólag valószínű, hogy több szálra is, tehát a 4 magos procit fogja használni is rendesen, ha a memória kezelést is eltalálják akkor biztos hogy szebb és gyorsabb lesz a jelenlegi kicsit csúnyácska és lassú motorhoz képest. Az hogy a DX11 5 éves nem tudom miért probléma. A Mantle lenne újabb, viszont az AMD hardverer gyengébb, meg lásd BF4, sokan Mantle képes géppel inkább DX11-ben játszanak, mert egyszerűen úgy jobban fut, itt se lenne ez másképp. DX12 meg még sehol sincs jelenleg és arra később viszonylag könnyen át is lehet állni DX11-ről.
  • sakkay
    Bemutatkozás. Mondjuk megvan erről is a véleményem.
    Amúgy még nem lehet dx12-re fejleszteni, illetve kidobni progit . Úgyhogy nem is értem mire gondolsz akkor, amikor kevesled a dx utáni számot, az EDGE esetében
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.12. 18:25:57
  • sakkay
    Ez érdekes cikk, főleg, hogy 2013-as.Nem lesz?!
  • sakkay
    Na igen ez valóban nagy kérdés. Csak azt tudom mondani amit a fejlesztők ígérnek:jóval szebb grafika, és jóval több fps-ugyanazon gépen.
    Ok számomra is erősnek hangzik, de akkor is ezt mondják. Mindenesetre a ha az 5 év jelenthet is valami, nem feltétlenül azt, hogy elavult lesz már megjelenéskor. Valószínűleg pont azért csúsztatták újra és újra.
  • Cancri55
    Az EDGE lehet hogy szebb lesz, de tobb eroforrast fog igenyelni, szoval kivancsi lennek arra az allitolag forrasra... radasul a jelenlegi grafikai motorral is szamomra lehetetlen 60-75 fps-t produkalni, hacsak nem tortenik valami csoda ( 1 evtized utan vegre optimalizalnak garfikai motort, esetleg uj netkodot kap, ami javit a multin, stb....). A varva vart EDGE 5 eves directx 11-el jon ki, azt heszem ez sokmindent elarul....
  • Her Laca
    Na jó de te az erőszakbizniszben ténykedsz:) Az kényelmes egy meló bakker.
  • sakkay
    Nem teljesen van így. Én pl. iszonyat szerencsés ember vagyok, mert a munkám egyben a hivatásom is. A hétköznapjaimon meg azt csinálom amit mindig is akartam. Múltkor mondta valaki: mi csinálnék ha nyernék a lottón?-Ugyanezt amit most. Szóval én, még ha igaz is a felvetésed kivétel vagyok.
    És itt jön be a repülés. Nagyon érdekel, régebben még a valós életbe is volt hozzá egy kis közöm, de egy seggel egy lovat lehet megülni. Ennyi. Akinek viszont nincsen lova-na az van nagyon komoly veszélyben. A fiatalok még inkább, hiszen lehet, hogy a virtuális világ miatt szalajtja el az élete nagy lehetőségeit.
  • Her Laca
    Momentán én nem:)
    Tetszik maga a légi harc ,a matekolás,de nem hinném,hogy vágynék a mindennapokban a gyilokra.)
    Maga a repülés csak egy dolog a sok összetevő közül számomra.
    Míg pl egy vérbeli pilótának maga a repülés a lényeg,ha harci pilcsi akkor maga a harc az csak szükséges rossz.
    Mint mondtam nem vagyunk egyformák:)
  • sakkay
    Na ez mondjuk igaz..
  • Borisz80
    Talán azért mert a való élet nem adja meg azt amire vágyik az ember...
    Maradva a topic jellegénél, csak nézzen magába mindenki aki itt van. Ha tehetné mindenki katonai vagy civil pilóta lenne, de nem lehet ilyen vagy olyan okból. E hiány pótlására "játszik" mindenki szimulátorral.
  • repvez
    Mondjuk az igaz, hogy nem azzal lesz a baj, ha valaki 1-2 órákat elrepked vele, hanem majd az amikor a sorra megjelenő egyéb alkalmazások játékok megjelennek, gondolok itt hogy a facebook a sims-hez hasonló helyszinné válik meg MMo-kban az emberkék ott élik majd le az életüket, mint szembesüljön a napi dolgaival. Már igy sem nagyon van közösségi élet a neten kivül ezután még kevesebb lesz majd
  • Her Laca
    Egy tény. Nagy élmény. Aztán ki ki döntse el,hogy mit vállal ne emiatt az élmény miatt.Én félek tőle,hogy valóban beszippant a virtuális világ,ez szerintem komoly veszélye a dolognak.
  • sakkay
    Laca Laca...ülsz majd te ott mintha fizetnének érte ha kijön! Úgysem fogod kibírni. főleg ha beindulnak itt az élményrepülések. Amúgy meg a tervek szerint jóval kisebb lesz mint a mostani. De biztos mondta a srác is. Mondjuk sokat lehetne csalni kicsit azzal is, ha lekerekítenék. De pl. én pont leszarom, hogyan néz ki, csak igen jó legyen
  • repvez
    Pedig ha bejönne, mennyi új infót tudnál nekunk mondani :)
  • Her Laca
    Megfertőzök mindenkit!!:)
  • Caterpillar
    Laca küldtem privátot! ;-)
  • Her Laca
    ja.mondtam,hogy a lányom barátja is fejleszti. Hozott egyet .Kell még finomítani mert baxott hardverigényes,de rajta vannak.
    Biztos jó lesz ha elkészül,de nekem akkor se köll:) BÚVÁRSZEMÜVEGBEN nem ülök a dolgozó szobában és kész:)
    Innen már egy ugrás ,hogy mint mondtam szkafandert húzzak,bőrkesztyűt stb az élmény érdekében.Azért ezek csak játékok bakker:)
  • Borisz80
    végre van 8 gigám Most már nem 1 frame / perc a sebesség ha van mellettem pl egy-két Mi-8 vagy 21-es a folyamatos töltés miatt.
    De azért még lenne mit fejleszteni a gépemen.

Valaki majd egy kis reppenésre a 21-essel?
  • sakkay
    Laca...4k felbontásút?
  • Caterpillar
    Biztos van olyan is, ha én most összeszámolom mennyit költöttem direkt a szimulátorozásra az elmúlt tizen X év alatt, (és ebből azért volt 5+ év, ami hardcore) akkor sajnos még az útiköltség is nehezen... :D
    X45+TiR3 "decit"...

Gépet egyébként is vesz az ember pár évente (Mondjuk én pont egy 920-as i7 -et nyúzok és az azért benne van a korban rendesen mégis elég), ez lenne az első eszköz, ami arra ösztökélne, hogy nekiálljak repülni... Mondjuk a Star Citizen miatt úgyis veszek egyet majd (x55-ről nem is beszélve)... :P
  • Her Laca
    Én olyat próbáltam.Amit ti az még borzasztó kategória.
  • Her Laca
    Én kompletten az összes kütyüre értettem. Szvsz lazán kibaxun 1-1.5 millát a repkedéses hobbira az évek folyamán,na abból kb meg is van egy kis valamire.Vagy tévednék?
  • sakkay
    Na megnéztem a három kapcsolóhoz csak ezt írja:irányítás, bal hajtómű, jobb hajtómű...az alatta lévő-konkrétan mi is ez-kiírás, meg ugye orosz.
  • sakkay
    Amennyiben egy i5 3570k húzva, és egy gtx 770 atomerőmű, akkor igaz. Nálam tökéletesen ment ezzel a konfiggal, és az EDGE-állítólag sokkal jobban megy pedig jóval szebb! Én inkább a 4k oculus 3. verziójával nézném meg. Na oda már lehet tényleg az kell.
  • Reaper
    Azért a teljesség kedvéért hozzátenném, hogy az Oculus DK2 (+DCS) atomerőművet igényel perpill, ugyanis stabil 75fps kell az akadásmentes működéshez. Ha ez nincs meg(pl. nagyvárosok felett), akkor fejfordításkor töri a képet. Egyébként ahogyan Wittman is írta, továbbra sincs megcsinálva a GUI normálisan Oculushoz, így hiába van egérkurzor nem tudsz kattintani semmire, így pl. gépet sem tudsz választani multiban...
  • priluki
    ha eljössz hozzám kipróbálhatod .. bár én még messzebb lakom.. de ha erre jársz nyugodtan... :)
  • Borisz80
    MiG-21 modul meg van a Sim City-ben?

Én benéznék, de gondolom rengetegen lesznek... meg azért a 10-15 percért felautókázni Szolnokról. De már nagyon szeretném látni a DCS-t occulusszal.
  • Borisz80
    infraszűrő van rajta.
  • Caterpillar
    $350+ postáért, ha elmondod hol lehet pilóta vizsgát tenni azt nagyon megköszönném, régi álmom, hogy megcsináljam, de ennyiért sehol nem láttam PPL -t, sőt igazából jó monitort se (hogy témánál maradjak).... :(
  • sakkay
    Igen, az indításnál minden fel, majd felhívják a figyelmet, hogy 3 kapcsoló vissza. De összekapom magam aztán ránézek mindjárt.
  • LeonSilver
    De, felkacsolod. Ha jól emlékszem, akkor ctrl+shift+ számbillentyűk és a sor együtt kapcsolódik fel. Van egy ilyen kis izé, ami egyszerre felnyomja a kapcsolókat. Volt egy videó (nem ez) ahol külön felhívták a figyelmet, hozt ezt a hármat le kell kapcsolni.
  • Hecker007
    Kijött a teljes frissítés a Su27-hez, nagyon jó lett sokkal nagyobb élmény a repülés vele!

Firewing: ha megvan az FC3 akkor leszed a játék egy frissítést és kész, nem kapod meg külön a Su27 modult, mert már megvan az FC3-on belül.
  • Firewing
    Sziasztok!

Ha megvan a FC3 és megjött az email, hogy elérhető az update a SU-27-hez, akkor miért nem tölti le? Modul managerben is néztem, de semmi extra. Nem a beta van telepítve, de ha már email is jött róla, akkor mi a gond? Simán türelmetlen vagyok?
  • repvez
    Nem hiszem, hogy azzal felkapcsolná őket, mivel az a "sok szar" csak hálózati megszakitók az AZSZ kapcsolók. és a jégtelenitőt 15 fok alatt nem használják.
  • sakkay
    Na az lehet. Alap bekapcsolási drill szerint az a 3 pöcök vissza kell legyen nyomva. Mindenesetre ma ugatott-a figyelmeztető női? hang, hogy jegesedem.
  • sakkay
    Köszi, holnap megint futok vele egy kört. Tényleg nem rossza minyó sem-csak nagyon más. A kedvenc a huey, szerintem az is marad, de a dagi is egyre jobban tetszik
  • LeonSilver
    Én úgy emlékszem, hogy három kapcsoló és amikor felkapcsolod azt a kurva sok szart, akkor azt is felkapcsolja.
    Ha simán repülsz, akkor azokat alap esetben kézzel le is kell kapcsolni.

Itt, 0:50-nél azt hiszem azt kapcsolja le.