37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Hehe! 600ft-ért van fenn a teljes cucc lencsékkel ebayen :) Nehogy neprobáljam ki , há' mé' van FHD kijelzős telefonom ha nem ezért :P -
Karácsonyra megleptem volna magam egy TrackIR-el, de inkább megvárom mi lessz az oculusból, meg hátha kicsit megfizethetőbb lessz az ára, van pontos dátum hogy mikor jelenik meg a következő verzió?
kiskorúbézoltán, nem véletlen hogy van benne lencse, ha csak simán a szeme előtt lenne a kijelző a legjobb szemü ember is nagyon hamar rövidlátó lenne ha sokat használná, a szem, fejfájásról, rosszullétről nem is beszélve amit okozna ha sokat néznénk pár centire a szemünktől, a lencse úgy fókuszál hogy egy egészséges szemü ember távolinak látja a dolgokat . A gond az hogy egy lencsével nehéz variálni, ha távolabb vagy közelebb tennék a kijelzőt a lencsétől, már amenyiben ez a kis hely miatt egyeltalán megvalósitható lenne, szemenként egydarab fix lencsével az sem lenne jó mert lehet hogy élesebben látná egy hibás szemü, de valószinüleg a kép széle kiesne a látótérből vagy nagyobb lenne a fekete rész ha szemmel néz oldalra az ember. Ezt igazából állitható lencserendszerrel lehetne a legjobban megoldani, ami az árát is jócskán megemelné, vagy esetleg cserélhatő lencsékkel ami több okból sem lenne túl jó. -
GálTomi #10958 Köszönöm! -
karton board valaki próbálta már vagy gasonlót ?
egy tesztnek ne lehet rossz mielött valaki drága pénzeket ölne bele.Ha játékra nem is film nézésre még akár jó is lehet , ott nem kell a késleltetéssel bajlódni -
kiskorúbézoltán #10956 Nem, ez nem diszkrimináció, hanem egy nagyon pénztárcabarát fícsör. Így az olyan vakmadarak mint én is, nem csábulnak el, hogy túl korán vegyenek ilyen oktopusz izét. :)
Amúgy egyrészt mire elterjedtebb lesz és árban is elérhetőbbé válik biztos megoldják az ilyen apróbb dolgokat is, másrészt meg - csak egy kósza gondolat, nem értek hozzá - mivel közel van a szemedhez a kijelző talán nem is probléma a rövidlátás. -
CTRL+fel nyíl : ezzel előjön a térd paneled
CTRL+balra / jobbra nyíl : lapozol az oldalakon
Kezdj el balra lapozni, hamarosan megtalálod a repterek rádiócsatorn listáit, meg az RSzBN oldalon a repterek rádiónavigáció / levezető csatornáit. A földi adók csatornái is egy térképes lapon van szektoronként kiosztva.
szerk. ja servereken... passz. Server leírásában talán ha leírták.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.11.17. 12:07:15 -
GálTomi #10954 Sziasztok! Meg tudnàtok mondani, hogy honnan tudhatom meg hogy a különböző szervereken a reptereket melyik raduo csatornán érem el? Egész pontosan a míg 21 el nem tudtam soha rádió kapcsolstot létesìteni csak a földi kiszolgálókkal. -
Hoppá, akkor az erősen rövidlátóknak lehetnek gondjai? Nekem 0,5-0,75 dioptria körüli rövidlátásom van, azzal remélem még megy. -
priluki #10952 ezzel egyet értek.. engem is egyedül csak a felbontás zavar :) a többi szerintem tökéletes,ja meg ha meleged van egy kicsit is azonnal párásodik .. elég gáz ,persze logikus de nyáron klima nélkül nem tudok majd játtszani?! -

Amúgy meg kell hogy állapítsam, az oculusz tényleg agykárosodást okoz... erősen fokozódó kényszert érzek arra hogy megválljak 100akárhányezer forinttól.
-
sakkay #10950 Én a dcs belsimtek fórumán olvastam, egy belső dcs sráctól, hogy nem a g...de úgyis valamit hamarosan nyögnek.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.16. 22:33:49 -
Caterpillar #10949 Helyesbítek, az első 2, + leszállás... 
-
megvolt az első szűz oculuszos légiharcom. 
A felbontás jelenleg nem kielégítő de az érzés.... hát ezt nem lehet szavakkal leírni. Mint ahogy a Sim City-ben mondták, már csak a g erő érzése hiányzik. -
Sidewinder #10947 A Belsimtek orosz és angol nyelvű oldalán is az AH-1 G szerepel,mint megvalósítandó következő helikopter típus. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy már az idei évre ígérték.
Itt -
sakkay #10946 Azért egy modern fronton' nincs már sok esélye. -
sakkay #10945 Na igen.
Itt jön be a komoly koncepció nélküliség ami tök jellemző a DCS-re. Ha pl a Huey Vietnámba bevettet változatát csinálták volna meg-és az nem ez-továbbá a korai Cobrát nem amit terveznek, az már komoly alap lehetne egy kis vietnámi történethez. De ugyanígy mondhatnám a mi-8 Afganisztánba már létező verzióját (kellett volna megcsinálni), és ahhoz tök jól passzolna egy mi-24,na de ezek.....sőt mi több az afganisztáni mapp azért lenne ideális, mert nem lenne nagy munka-bármi máshoz képest persze-sivatag alapnak ott a Nevada
, és a már meglévő objektum modellek jó része mehetne bele.
-
Cobrából meg inkább csinálnák meg a AH-1G változatot, az ugye pont a Huey tesója, és már haladhatunk is Vietnam felé... -
Szerintem nincs az annyira kiöregedve. Egy konfliktusban nem szívesen néznék farkasszemet vele. -
sakkay #10942 Na ja. A Cobra ugye-főleg-mert a super' tipus lesz megcsinálva állítólag, az a mai technikai körülmények között is egy kiváló harcos. Míg a mi-24 felett eljárt az idő. A korabeli mapp meg megint csak álom még jó ideig. Habár az elmúlt 50 év minden háborújában részt vett szinte
. Persze a legjobb lenne mindkettő, és volt is róla szó, hogy a Bell megcsinálja, bár én erről egy utalást sem találtam hivatalosan megerősítve.
-
Hát.. nehéz kérdés. Mind a kettőt nem lehetne?? :)
A 24-es akkor lenne nagyon fasza, ha rendes,igazi kampány lenne off és online és lehetne illetve lenne értelme csapatokat, utánpótlást szállítani. -
sakkay #10940 Cobra, vagy mi-24-ha rajtad múlna? Átbillent a mi-24 re nálam. -
Ugye, hogy ugye?? Most mondjam azt, hogy én megmondtam? ;) -
sakkay #10938 Leon.
Egészen megtetszett a minyó is. Repültem a dagi után egyből a hueyt-most értem csak, hogy miért mondtad "izgága". Iszonyat nagy köztük a különbség, ha bárki meg akarná venni, és nem tudja melyiket:mindkettőt
-
Ez diszkrimináció :P -
Szemüveget nem tudsz alá venni! ;) -
sakkay #10935 Domború, és két fajta van. A' és b' lencse. A b' ha már nem ok a szemed egyenlőre ennyi. -
Egyébként a DK2-ben milyen lencse van a kijelző elött ? (homoru, domboru ?) és hogy a dioptriát lehet állitani? vagy csak szemüveget még fel kell mellé, alá venni? -
sakkay #10933 Minyónál bal fent van az anti ice panel. Végre megtaláltam..éppen csak nem szúrta ki a szememet! -
:D -
Solt #10931 No igen, elég logikusnak hangzik! :)
Úgy-úgy... nem is tudom egy ED féle DX12 bejelentés örömmel, vagy inkább félelemmel töltene-e el!
-
Caterpillar #10930 Valószínűleg azért érzed jobbnak, mert a füles minősége jobb, de a 7.1 tényleg csak vakítás. Elvégre a bal füledből nem megy át a jobb füledbe a hang, anélkül meg nincs térhallás, másképp mondva, a bal füled egyedül nem tudja eldönteni, hogy a 3ból mellik szól... :)
DX12 / Mantle / Intel / nVidia, szép meccs lesz, és programozni rá meg méginkább... Az alacsony szintű hozzáférés nem gyerekjáték!
-
gsg16 #10929 régi szép idők,amikor CA-val szívattam a népet!de sokat szidták akkoriban anyámat!leginkább azért,mert nem hagytam kint a sztyeppén a 3 centis pázsiton a légvédelmi egységeket,hanem beküldtem őket a fák közé,és kikapcsoltam.aztán a pilóta urak hasa alatt kapcsoltam vissza őket. -
Solt #10928
-
Solt #10927 Nem is kifejezetten térhallásra gondoltam, hanem inkább ERRE. Nekem 7.1-s fülesem van, de sokkal jobb élményt ad, mint ami előtte volt... az szoftveresen "csinálta" a térhangzást, de ez sokkal meggyőzőbb... Mondjuk ezekhez nem igazán értek, lehet, hogy a megvakított paraszt szerepében tetszelgek! :))
Az tény, ( elvben legalábbis ) hogy a DX9 - DX11 váltás miatt jobban fog futni, és szebb is lesz a DCS, de sajnos a DX11-nek is nagyok a korlátai. A városok felett tapasztalható FPS esések mind CPU limit miatt, pontosabban a DX9-11 korlátai miatt vannak... ( lásd CloD, ArmA3 )
A DX12 / Mantle pont az ilyen terhelések, CPU limitek megszüntetésére van, de, hogy ED mikor fog átállni ezekre... no meg ezek gyakorlatilag a teljes irányítást a fejlesztő kezébe adják, ami a mi esetünkben nem biztos, hogy optimális! :D -
Én a MiG-21-essel hittem azt hogy már űber ász vagyok... nosza játszunk kampányt meg single missiont... hát nem...
-
Frenky #10925 Üdv Mindenkinek! Aki még nem ismeri, azoknak mondom, hogy van egy MAGYAR DCS World csoport a FB_ON és a Google+ ON is. Várunk mindenkit, akik "szeretik" a DCS_t és a repülést :-)
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja a FaceBook_ON
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók a Google+ ON
HUNter -
-
sakkay #10923
-
kiskorúbézoltán #10922 Na... Minekutána a védtelen - és legfőképp nyílt terepen álló - szánalmas teherautókat más simán (khm-khm...) széjjelfákingoltam az A-10C ágyújával, rakettyájával, kazettás, lézer és butabombájával, mevrikjével gyakorláshoz szerkesztett missönökben, elkezdtem a kampányt a nevezett jószággal.
Első játszós küldi, elvileg még csak bemelegítő a bemelegítéshez, kb mint amikor a cipőt húzzuk a futáshoz.
Tatásan robottal a cél felé, a brífben semmi veszélyről nincs szó, osztánosztán eccercsak valami kegyetlenül alámfakingol... Mire magamhoz térek ezt megteszi még kétszer... szóval nem esett le olyan gyorsan, hogy mi is történt... Nyomorék kis szterela alázott meg. Jobb oldali keverőtárcsás hajdú ég, szárny erősen molyrágta. Lepattintok mindent, irány haza, válság van, nem lehet csak úgy itthagyni a gépet mer' még rámhátékázzák... Erre jön egy pofátlan ruszki 25-ös - még csak nem is T-s! - és a maradék egy hajtóművemet megkínálja egy 73-assal... Rá egy pillanatra egy F-18-as széjjeldisztrojolja az arcát gépágyúval de nekem má' késő, én katt a gép meg csobb... Fákk...
Restart kampány varázslat a szígyen eltüntetésére, kísérő ráuszítása mockosz kisz légvédelemre, eriggy pixeljoe, az erő legyen veled! Nagy kanyar a víz fölött - betyár ravasznak hittem magam, mer' ott nincs légvédelem - erre melléqrelom a 2000 fontos lézerblézert... Idegből rárepültem mégegyszer és irányítás nélkül ballisztikusan ráeresztettem egy GBU-12-est CCIP-vel, ami legnagyobb megdöbbenésemre talált, missön szákszessz... Kolbászoltam a környéken még mikor észrevettem, hogy két leszállt 25-ös orral egymásnak álla gurulón. Na g*cik, jön a bünti az előző gyalázatért, megkapjátok az egyszem megmaradt GBU-12-est. Tökölök, tökölök az SMS-ben vagy mifenében, hogy fajinul beállítsam a cuccost amikor golyóbisok kezdenek repkedni körülöttem! 16000 láb magasan... Nézem, hogy milyen beteg állat silka az ilyen, de addigra széthullik a gép, katt, bumm... És elhúz mellettem egy 25-ös... Gápágyúval lőtt le a kecseg...
A'szem mára ennyi volt a dcs, honap meg visszamegyek gyakorolni még egy kicsit a kampány előtt... -
sakkay #10921 Haveromnak rendeltem az amiktól-ő meg fizette
. A dk 2 még azért nem érdemes rendelni a lent beszélt hiányosságai miatt-hiába nagy élmény-, csak ha van felesleges 100 ezresed meg egy kicsi.