Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
kiskorúbézoltán #10922 Na... Minekutána a védtelen - és legfőképp nyílt terepen álló - szánalmas teherautókat más simán (khm-khm...) széjjelfákingoltam az A-10C ágyújával, rakettyájával, kazettás, lézer és butabombájával, mevrikjével gyakorláshoz szerkesztett missönökben, elkezdtem a kampányt a nevezett jószággal.
Első játszós küldi, elvileg még csak bemelegítő a bemelegítéshez, kb mint amikor a cipőt húzzuk a futáshoz.
Tatásan robottal a cél felé, a brífben semmi veszélyről nincs szó, osztánosztán eccercsak valami kegyetlenül alámfakingol... Mire magamhoz térek ezt megteszi még kétszer... szóval nem esett le olyan gyorsan, hogy mi is történt... Nyomorék kis szterela alázott meg. Jobb oldali keverőtárcsás hajdú ég, szárny erősen molyrágta. Lepattintok mindent, irány haza, válság van, nem lehet csak úgy itthagyni a gépet mer' még rámhátékázzák... Erre jön egy pofátlan ruszki 25-ös - még csak nem is T-s! - és a maradék egy hajtóművemet megkínálja egy 73-assal... Rá egy pillanatra egy F-18-as széjjeldisztrojolja az arcát gépágyúval de nekem má' késő, én katt a gép meg csobb... Fákk...
Restart kampány varázslat a szígyen eltüntetésére, kísérő ráuszítása mockosz kisz légvédelemre, eriggy pixeljoe, az erő legyen veled! Nagy kanyar a víz fölött - betyár ravasznak hittem magam, mer' ott nincs légvédelem - erre melléqrelom a 2000 fontos lézerblézert... Idegből rárepültem mégegyszer és irányítás nélkül ballisztikusan ráeresztettem egy GBU-12-est CCIP-vel, ami legnagyobb megdöbbenésemre talált, missön szákszessz... Kolbászoltam a környéken még mikor észrevettem, hogy két leszállt 25-ös orral egymásnak álla gurulón. Na g*cik, jön a bünti az előző gyalázatért, megkapjátok az egyszem megmaradt GBU-12-est. Tökölök, tökölök az SMS-ben vagy mifenében, hogy fajinul beállítsam a cuccost amikor golyóbisok kezdenek repkedni körülöttem! 16000 láb magasan... Nézem, hogy milyen beteg állat silka az ilyen, de addigra széthullik a gép, katt, bumm... És elhúz mellettem egy 25-ös... Gápágyúval lőtt le a kecseg...
A'szem mára ennyi volt a dcs, honap meg visszamegyek gyakorolni még egy kicsit a kampány előtt...