37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Még egy kicsit visszakanyarodva az ocolus témához. valaki el tudná nekem magyarázni, hogy ha a kijelzőt elfelezik , hogy mind a 2 szemnek külön rész jusson, akkor hogy lesz belőle 100 fokos FOV?
Mert ha egy telefon kijelzőt veszünk alapul a teljes kijelzőt vesszük alapul (végül is az OR is azt használ) akkor az 1920x1080-as kijelző szemenként csa 960x1080as lesz, teheát nem hogy 16:9-es képarány nincs meg de még a 4:3as se nagyon .Ha szemenként erre a kijelzőrészre megjelenitjük a FHD anyagot akkor egy csomo rész kihasználatlanul marad a kijelzőn és akkor még mindig csak talán 40 fokos FOV-nál járunk ami az ideális egy FHD kijelző esetén. Mert szemenként legalább 80 fokosnak kéne lenni, hogy az átfedések és a periférikus látás miatt kijöjjön a 2 szemre a 100 fok.
Mert értem, hogy a lencse az távolitja és felnagyitja a kijelző méretét de a látott képet nem tudja kiszélesiteni. -
kiskorúbézoltán #11039 10C GUI ezt nézted már? -
A küldetés szerkesztéshez van valami jó leírás? Jó angolul is, de ha fellelhető valahol egy magyar nyelvű az még jobb lenne :D Ötletem lenne bőven küldikhez, csak nem tudom a szerkesztőt használni :D -
Frenky #11037 Jó reggelit! Vasárnap 10:00-kor a DCS World Csoport Tagjaival szervezünk egy ONLINE repülést. Mindenkit várunk szeretettel!
Online Repülés "Esemény" a Google+ ON
Online Repülés "Esemény" a FaceBook_ON
HUNter -
Solt #11036
-
Lysandus #11035 Szerinted én felismerem a RAM-ot? :-D -
Három hete megy a faszbúkon ez a szar... különben is, RAM-ból kés és nem rambókés :p
Szóval szar, na.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.21. 20:09:21 -
sakkay #11033
-
Solt #11032 No jól van akkor, megnyugodtam... :D -
kiskorúbézoltán #11031 -
Solt #11030 Ez most ennyire szar poén volt, vagy nem ment át Urak? :) -
szabad repkedések vannak. vagy ha összebeszélsz valakivel... -
wittman #11028 az most is megy és oda van írva a jelszó magyarul... -
Szaggatos #11027 Multis röpködések szoktak még lenni? Láttam ugyan tegnap magyar szervert, de vagy jelszavas vagy üres volt... -
mcgyver87 #11026 google docs
vagy itt is -
mcgyver87 #11025 Itt megtalálod:
http://www.pcpilot.hu/egyeb/3830-vfat-2014-kedvcsinalo.html
;) -
Caterpillar #11024 Nekem olyan levél jött tegnap, hogy a jelszó megváltoztatáshoz, kattintsak a linkre.
Pont mintha az oldalon bejelentkezéskor, az elfelejtettem a jelszót gombra nyomtam volna.
Nem lennék meglepve, ha felnyomták volna a username db -t, és valami bot, végigszántotta a userneveket, jelszóemlékeztetővel. -
Állítólag a DCS-sek elqrták az "űberbrutálrealistics" repmodellt. Talán javítják egyszer. -
VO101 tvr #11022 VFAT programja és időbeosztása hol található?
-
Solt #11021 Én is... azonnal vennék hozzá egy ilyet is,
rambókés
-
sakkay #11020 Nagyon remélem, hogy valamikor nagyon fogunk neki örülni..a dcs-ben. -
sakkay #11019 Hú bocs
!
Akkor körberaknám mindennel ami eszembe jut, nem csak így simán! -
Solt #11018 Bannerba vele... :) -
kiskorúbézoltán #11017 Bevallom meglepi dcs: mihu megjelenésre számítottam, de ez se rossz!
-
kiskorúbézoltán #11016 Én olyat kaptam, hogy ha kaptam olyat, hogy cseréljek jelszót, akkor azt tévedésből küldték és ne vegyem figyelembe... 
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.11.21. 11:41:05 -
wittman #11015 Sziasztok!
Valaki kapott mailt a eagle.ru-ról tegnap, hogy be kell jelentkezni és jelszót cserélni a DCS accounthoz? Én október 31-én is kaptam ilyet, akkor megcsináltam, de most megint kaptam a tegnapi napon. -
Szaggatos #11014 Üdv mindenkinek, újra elkezdtem játszani. Nekem a su 27-ről olyan emlékeim voltak, hogy végtelenül kezes, most pedig többször is a hátára fordul, elkezd pörögni, és nem lehet kivenni belőle. Ilyen komoly lenne az új fm-je? -
sakkay #11013 Mik vannak..
Mi-24. -
Solt #11012 Óóó, nekem is... :))) -
kiskorúbézoltán #11011 Az nekem kimaradt, FC(1)-nél abbahagytam egy időre, mire visszajöttem má' volt minden 10C, BS2, P-51, CA, minyó, Huey... Szóval van mint pótolnom. :) -
Solt #11010 Igen, már az első részben is volt... :) -
kiskorúbézoltán #11009 Köszi az infót. A'szem még sok sok időre elegendő érdekességet rejt még számomra a dcs. :) -
Kamov-nál anno mikor repültem, ha nem használtad lezuhantál a jegesedés miatt. Tehát müxik... -
kiskorúbézoltán #11007 Jó ez a dcs... :) -
sakkay #11006 Kamovnál nem tudom..de biztos.
Minyónál amit észleltem, szép folyamatosan gyengült, a forgatónyomaték ellentartása, és közben folyamatosan esett a rotor fordulatszáma, hiába volt maxon a teljesítmény. Nagy nehezen életben tartottam a gépet(ment a fűtés
) és amikor alacsonyabbra mentem szép lassan visszajött minden, mind az irányíthatóság, mint a teljesítmény..Ja és maxon volt a teher is a gépbe. előtte párszor lezúgtam míg rájöttem mi ez..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.20. 20:54:57 -
kiskorúbézoltán #11005 Jól értem, hogy a minyónál meg van csinálva a jegesedés? Ka-50-nél is van ilyen? Huey? -
sakkay #11004
Na ezt most nem vágom. Azt viszont igen, hogy az általad emlegetett kapcsoló(amivel tekerem a hajtóművet
) az tényleg az, ami...mert ugyan nem vettem észre, hogy nagy változás lenne amikor bepöcköltem
,amikor viszont kinyomtam..na akkor egyből észleltem némi változást..elég erőteljesen, főleg, hogy már jegesedés is volt.
-
Amugy TÉK bármit is jelentsen ez,de ezt szokták irni ha kerek hsz hez ér valaki
-
sakkay #11002 Minden frankón működik 
Nagyon jól meg lett csinálva a jegesedés hatása a gépre! -
sakkay #11001 Ja ja közben összeraktam. Na most a próba..