37040
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    Hát nem, főleg,. ha belefutsz egy ilyenbe! :D

Ettől függetlenül szerintem mindenképpen megéri egy legalább 128GB-s... Samsung elég jó ár/érték aránnyal rendelkező példányokat készít... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.01. 12:51:33
  • sakkay
    soha nem hallottam erről! Érdekes, de azért ez nem faxa..
  • sakkay
    Köszi, na délután megnézem mi a helyzet itt
  • zoltang
    Na tessék... :)
    Szintén ez 2 a dll-es másolgatós (HeadTracker.dll, TIRViews.dll) módszer lehetett?
  • zoltang
    Ez nem biztató. Lehet háttérbe megállapodtak az "eredeti" TrackIR céggel az otthoni barkács visszaszorítására.
    Ez a kilépésnél való összeomlás okoz valami zavart esetleg a mentésben vagy ilyesmiben?
  • zoltang
    Köszi. Lehet majd azt is felrakom, bár az a HeadTracker.dll innen van. Az opentrack még nem került a látómezőmbe... :)
  • Solt
    Az SSD kétélű fegyver... egyrészt a betöltési időket iszonyatosan felgyorsítja, amivel az egész rendszerünk élvezeti faktora sokkal jobb lesz, növekedhet a minimum FPS, illetve a nagyobb textúrákat is sokkal gyorsabban betölti játék közben. Másrészről viszont pár játéknál előfordulhatnak mikrolagok,

• kiskorúbézoltán #11193
    Sakkay kartács, ssd eredmények: win8.1(norton360-nal lassítva :D) 60s, dcs keretprogi 9s, missön (flyrabökéstől fülkéig, "MI-8 Documents" ) 58s.
    Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2014.12.01. 10:30:36
  • sakkay
    Na ez elég érdekes, a dcs jövőbeni terveiről szól(nyári) és én még nem láttam.
    Elég fura.
  • sakkay
    Na az is baráti. Sokszor akkor nálatok sem lehet hibázni. Én is néha néha ereszkedem, de ez azért más szint.
  • sakkay
    Hoppá..csak most ugrott be ahogy olvastalak. Kb 3-4 hónapja van trackirem'. Előtte freetracket használtam, nagyon régóta. És amíg azt használtam, nekem is fagyás volt minden kilépésnél.. Csak most esett le, hogy amióta cseréltem, azóta nem fagy a progi.
  • gsg16
    f@sz ki van,hogy az ilyen munkákat nálunk is mindig télen vállalják be.a héten is mászkálhattunk lejegesedett toronydarun,esőben szélben.látszik rajtuk hogy nem kezdő brigád.
  • Frenky
  • asw27
    Én 2 SSD-t használok, egyről a rendszer fut(60Gb) a másikról a fontosabb játékok (120Gb) . Így eltüntek a mikro akadások.
    Én is freetracket használok, mert itt nem kell a jó megvilágítás, és az éjszakai repülésnél nem hátrány a sötét szoba.
    A facetracknoir-hoz jó fényviszonyok kellenek, viszont nem kell aplikálni hozzá ledeket, és az arcod mindig nálad van.
    Kamera pedig PS3 EYE (3990Ft volt az MM-ben).
    A DCS: F-86F Sabre-nál nem műkodik a freettrack, bár még ez béta. Remélem megcsinálják.
    Nekem is elszáll kilépéskor, de ezzel együtt tudok élni.
    Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.12.01. 01:02:03
  • sakkay
    Köszönöm.
  • VO101Tom
    Akadásokon segíthet ha a winyóhoz akarna nyúlni a program, a játék futásán egyébként nem gyorsít. A pályák és küldetések betöltése, windows indulása viszont villámgyors lesz.
  • kiskorúbézoltán #11184
    Mihez képest változás? Mindig ezen volt, én csak nemrég kezdtem újra és eleve erre került a dcs, nincs összehasonlítási alapom. Annyit tudok, hogy tán lassan tölt be a dcs amúgy, ssd-n nincs ilyen probléma. Ha esetleg konkrétabb dolgot szeretnél akkor holnap lemérhetem neked mennyi idő betölteni a dcs-t meg mennyi idő betölteni egy repülést.
  • sakkay
    A munkavédelmisek ezt ne nézzék, besza-behugy...
  • sakkay
  • sakkay
    Én is valami ilyesmire gondoltam..és van valós pozitív változás? Megéri?
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 23:05:22
  • sakkay
    Na akkor egyidősek lehetünk..az sem mai program
  • Firewing
    Szia!

Szerintem próbáld ki a facetracknoir -t, lehet led-ekkel is használni. Nekem jobban bejön. Létezik még az opentrack, de azt még nem próbáltam.
  • kiskorúbézoltán #11178
    Én ssd-t használok, azon van a ringyóz meg a dcs. Minden más hagyományos vinyón.
  • kiskorúbézoltán #11177
    Tudjuk, tudjuk... De aztán jött a nagy meteor, meg a hosszú hideg jégkorszak és ezek a csodák elvesztek a mai fiatalok számára...
  • zoltang
    Tapasztaltam én is 2-3 napja LED-et farigcsálok és csúszkákat meg egyebeket állítgatok reggel és este. :)
  • Gundark 1 1
    Emlékszem, még a boldogult szép időkben a Hinddel aknát is szórtunk a mudzsahedinek útjaira :)
  • gsg16
    a freertack-nek az "állítgatósdi" a lényege.van egyszerűbb megoldás is,csak az sok pénzbe kerül.úgy hívják,TrackIr
  • sakkay

És az a durva, hogy a létra is létezik. Hozzáért az első kerék, de nem túl erősen, így ki tudtam korrigálni. Nem is olyan rossz ez a dcs-től. Ja, próbáljátok ki a minyót..én ennyit, békésen, életemben nem repkedtem egy szimmel' sem. Na jó azért előtte bombáztam, de azt most tanulom. Elég fura dolog helikopterrel bombázni
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 21:01:36
  • zoltang
    Láttam azt is, de az megint valami + állítgatósdit "hoz". Azonkívül ha jól láttam "megállt" a oldala, sok helyről a letöltését törölték. Valakinek a vírusirtója is jelzett miatta. Nem tudom melyik az utolsó 64 bites win.-re is jó verzió, meg pláne megbízható oldal ahonnan letölthetném.

Ez a HeadTracker.dll -es jó lenne, mert nem kell semmit állítani, csak régi 2011-es ... ez okozhatja a hibát is. Ha kitörlöm nincs gond, de fejmozgás sem... :(
  • gsg16
    nekem a freetrack-el csodálatosan működik.bluetooth-on nintendo wii controller a kamera.
  • repvez
    Nekem még soha nem sikerült a PPjoyt beüzemelnem, csak azt értem el vele, hogy beállitotta magát alapértlmezettnek és emiatt onálló életre kellt a nézet, pedig állitolag ezzel be lehetne állitani hogy több gombot is felismerjen egy eszközről.Mert a win ugye csak 32-t kezel nekem meg 64 kéne,de azokat már nem ismeri fel.
  • gsg16
    van a freetrack-hez a ppjoy-os megoldás,ahol is egy virtuális joystickként éllítod be a freetracket,és így nem kell különböző file-okat bemásolgatni sehová sem.
  • Hecker007
    Azt döntsd el hogy a légcsavaros vagy a sugaras gépek érdekelnek inkább jobban. Ha utóbbi akkor a DCS a te játékod, Su25T-vel el lehet lenni elég jól, akár multiban is. Vagy ha vadászokat szeretnéd inkább próbálgatni akkor megfelelő helyekről ingyen beszerezhető a FC2 abban van minden, de még nem a kattintgatós szint.
  • macleody
    Szerintem próbáld ki a DCS-t. Az alap amúgy is ingyenes, SU-25T-vel és TF-51D-vel.
  • sakkay
    Használtok ssd? Gondolkodom egy 128-on, csak nem tudom, hogy elég lenne-e(steamot is oda raknám), a nagyobb meg már tényleg nagyon drága.
  • sakkay
    Az il 2 és a dcs fórumon elég komoly átjárás van...Így keressed..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 18:59:55
  • Adam Jonas
    Most azon gondolkodtam - bár ez meg nem éppen már a topikba vág - de lehet, hogy inkább kezdenem kéne egy IL2-vel? És aztán ha belejöttem a dolgokba, jöhet a DCS?
  • zoltang
    Nekem eddig ilyen sosem volt, hogy a küldetés után "omladozik" és a launcher-be visszalép, csak mióta a Freetrack-el szórakozom...
  • krisztian005
    Én egy időben billentyüt használtam mikor a joystikom elromlot, mig összejött egy ujra, és meglepő módon úgy is elehetett boldoguni, bár nem volt az igazi. Sokmindent megtudtam bilentyüvel is, sima navigációs repülés, BVR harc, légitankolás, repülőhordozóra leszállás, de például a közelharc nem ment, ott olyan gyorsan és precizen kell reagálni amit csak joystikkel lehet, és én pár éve repülök szimulátorokkal, van némi tapasztalatom, kezdőnek ha nem szereted fanatikusan a repülőket akkor inkább kiábráditó lehet bilenytüvel repülni.
  • Frenky
    Ma sajnos nem értem rá, a többiek szerintem nem.