37040

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
"Mióta ismerem a Falcont a single missionokkal operáló szimek nálam gyakorlatilag halottak... "
Ez azért nem kicsit paradox kijelentes! Akkor meg nem is volt DCS. Azota fejlodott sokat. Ezek szerint ugy mondasz velemenyt DCS-rol hogy nem is probaltad. (ha jol kovetem a topicot, ki is jelentetted hogy A-10-en kivul nincs is meg mas, es azt se jatszod...ez viszont talalkozik akkor a megallapitassal...baaar DCS-s ilyen teru tudasat akar a free (25+51) verzioval jatszva is meg leglehet nezni) -
wittman #11239 Jelentős többség nem single missionokat repül a DCS-ben sem, hanem szervezetten más-más szervereken. -
Most sem értem. Eddig egyszer volt hangos a BMS4 fórum egy cheateltől, ki is vágtág a francba. Ennyi. Ha csalásról tudsz, akkor meg jelenthetnéd duzzogás helyett...
Ha a Falcon unalamas, akkor a DCS mitől izgalmas...? Mióta ismerem a Falcont a single missionokkal operáló szimek nálam gyakorlatilag halottak... -
Repüljél le pár PvP kampányt. Egy nagy cheat halom az egész. Más megtudja emészteni ezeket, én nem.
A single része meg ugyebár azokkal van teli amikről te is egyfolytában beszélsz. Bár ezeket még meg tudom emészteni. De már unalmas a falcon. Majd ha újítanak akkor újra előveszem. A DCS-t meg a kezdetektől fogva hanyagoltam, de most már hogy vannak komoly avionikájú gépek újra felkeltette az érdeklődésemet. A komoly avionika miatt pártoltam át FC2-ről a falconra, de most fordult a kocka. A DCS -nek is rengeteg hibája van, de itt még él az újdonság varázsa.
-
sakkay #11236 Nagyon szép a kabin.. -
A Nemeth Designs a Microsoft Flight Simulatorokhoz csinál gépeket. -
sakkay #11234 Biztos nem az.. -
Tutira nem DCS a tájon egyértelműen látszik. -
sakkay #11232
Ez mi ez ez?!
-
gsg16 #11231 és amelyik úgy van beállítva a küldetés szerkesztőben,hogy lehet irányítani.vannak AI által vezérelt járművek is,amit ha úgy állítanak be a szerkesztőben,akkor nincs hatalmunk felettük.max elküldeni lehet őket,vagy még azt sem -
MINDEN modul menni fog. Annyi történik, hogy más motort kap a world.
Lehet váltogatni az irányított járművek között. Már amelyiket eleve lehet irányítani. -
Simán a DCS World lesz csak más motorral Balázs. Ennyi a lényege. -
sakkay #11228 Van róla némi fogalmam, de nem akarok hülyeséget beszélni, van itt olyan aki ehhez a részhez jobban ért(hallottam itt komoly szopatásokról
), biztos megmondja a tutit. Igazából az EDGE képességeit konkrétan senki nem tudja a jelenlévők közül belőni..a megjelent információk sok esetben homályosak, és eléggé nagy vonalakban tájékoztat. Úgyhogy a megjelenéskor derül csak ki sok minden, vagy ha előtte a Ede urai meggondolják magukat
, és csinálnak egy korrekt bemutatót a jó népnek.
-
A Combined Arms is megy vele? Tényleg, abban a földi egységeknél is van értelmezve kötelék? Vagy csak egy járművet tudsz irányítani és annyi? Lehet ugrálni közöttük? -
sakkay #11226 Igen,igen. 
Elméletileg decemberben jön, minden gép integrálva lesz benne. Már amit megvett az ember természetesen. -
A DCS 2.0 az mi is lesz pontosan? Az EDGE motoros új izé? Ez az alap még ingyenes lesz, tehát ha megvan a DCS A-10, akkor az menni fog vele? Azért kérdem, mert semmi mást nem vettem meg, csak ezt, de ezt is eddig csak szobadísznek tudtam csak használni... -
Ez alatt konkrétan mit értesz? Mire jöttél rá? -
sakkay #11223
-
Angol nyelvü Mi-8 manual.
Letöltés
-
sakkay #11221 Na pont ezért linkeltem be ide, hogy ki mit szól hozzá. Ha nem a dcs fórumáról, és egy hivatalos személyről lenne szó, azt mondnám, hogy ez a lista egyértelműen kamu. Sem a logikát nem látom benne, sem az általam állandóan bújt szavazati kívánságlista eredményeit nem tükrözi..még csak nyomokban sem tartalmaz mogyorót
-
Gida nálad a pont, a Panavia Tornado GR1; Hawker Siddley FAS1 SeaHarrier, ezeken kívül a többinek nem látom értelmét. A két típusnál van esély valós avionikára, repmodellre, természetesen a 3. generáció feletti gépek családja az a halmaz, ami érvényesülni tud a modern vadászgépek DCS világában. Rafael, Typhoon, Gripen, mire ezekről valós adatok lesznek, nagy eséllyel ágytálat fogunk használni. Ami tényleg jöhetne a 4 plusszos generáció helyett: F-14 tomcat, F4-phantom; F-16 (a falcon BMS-ben nagyon jól megvan az avionika, és rengeteg dokumentáció nyilvános); SU-22; mig-23; mig-25 stb.... -
A T verzió rögtön mellkason csapott engem is :) -
gsg16 #11218 nem látom a listában a Hindenburgot!! -
Szerintem ez a lista elég vicces úgy, hogy még egy gépet sem fejeztek be. Ráadásul a gépválasztás is totál random, normális ellenpár nélkül (oké, ez DCS-nél megszokott, de itt egyetlen stúdió terveiről van szó). A Csendes-Óceáni hadszíntérre nincs sem japó gép sem térkép. De a 109 T -nél válik teljesen komolytalanná, reméljük nem úgy jutottak a típushoz, hogy kigúglizták, melyik betű van a leghátrább az ABC-ben és biztos az a legmodernebb Mesza :D -
A Gripen lehetséges, hogy a Jetfly&59th fejlesztése? vagy az hogy áll? Mert elég régóta olvastam már róla és a 29esről -
Húúúú, mennyi zsetont kell elköltenem... :) -
Én Fraps helyett már régóta ezt használom: Open Broadcast Software Live streamelésre lett kitalálva, de tud menteni winyóra is mp4-ben (youtube-ra közvetlen feltölthető formátum, nem kell konvertálni, és sokkal kevesebb helyet foglal). Ha nálad a winyó használat a szűk keresztmetszet, akkor a Fraps tömörítetlen mentése nem igazán a legjobb megoldás, lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni ezt is. -
Ja Typhoon!
Elmennek a pék f***ára! Csináljanak inkább F-16-ot.
-
Frenky #11212 Sziasztok! Én is épp azon filóztam, hogy mit kellene bővítenem a gépemen, de látom, hogy egy SSD sokat dobhat a DCS_n is. Észreveszem, hogy a mikró akadások előjönnek, gondoltam a 4GB Hyper X RAM miatt lehet. Aztán a Fiaim gépén is ugyan ez volt 8GB RAM + 4Magos proc. Akkor itt már a HDD lehet a gyengusz, (500GB SATAIII 7200, 32MB) főleg mert amikor bekapcsolom a Fraps_et, ez a jelenség (FPS) csökkenés is jobban észrevehető. Nézegettem pár SSD_t, ezt ismeri valaki? Intel Solid State Drive (SSD) 520 Series
Interfész: SATA 3 Olvasás átviteli sebesség (MB/s):550 Írási sebesség (MB/s): 500 SATA átviteli sebesség (MB/s): 600
-
Egy ideig én is kikapcsoltam a page file-t, de pont DCS multiban esett meg, hogy feldobta a "Windows is low on memory" figyelmeztetést...azóta 2 GB swap file-t hagyok neki a 8 giga fizikai mem mellé. A hibernálás meg SZVSZ csak az ember saját magát sz*patására jó, még HDD esetén sem annyival látványosan gyorsabb a rendszer felállása, mint a sima boot esetén, cserébe meg ott a folyamatosan fenntartott sokgigányi lemezterület, meg a mindenféle furcsa dolgokat produkáló alkalmazások (amit utána egy rendes reboot megold).
Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.01. 16:45:31 -
priluki #11210 hm ez érdekes.. megtaláltam, a bill még is alap beállításon marad :O ötlet? -
priluki #11209 áhh megtaláltam bocsi :) -
priluki #11208 hi, vettem ssd-t én is és átmásoltam rá a dcs-t (steam) viszont a beállítások nincsenek meg :( tudja valaki azt hogy tudnám átmenteni a régi vinyoról? Nincs sok hangulatom újra minden gombot beállítani minden géphez .. -
Solt #11207 Bazzeg, ez tényleg kurva jó volt... fel sem tűnt... :D -
sakkay #11206
Hát ezen jót röhögtem..
-
Solt #11205 No igen, de azért azoknak már elég húzós az ára... :)
Virtuális memóriát én kilövöm Win 7-n ( 8GB-tól már kilehet ), plusz hibernálás off, ás máris spóroltál vagy 20GB-t... Egyébként a Win 8 már jobban kezeli a memóriát, érdemes azt használni! :)
Plusz ott van még a steam mover nevezetű program, amivel ide-oda tudod másolgatni a telepített programokat az SSD és a HDD között... :)) -
bgabor #11204 Én SSD-ből mindenképpen 128-asnál nagyobbat javasolnék. Én is anno 128-ast vettem, aztán szembesültem vele hogy viruális memóriára, supend módhoz meg egyebekhez csak a Windows 7 megeszik vagy 30+ gigát, és mellette megjelentek a 40-50 gigabájtos méretű játékok a piacon. Amúgy én is Samsungot vettem, szerintem jó vétel volt. -
Caterpillar #11203 Pro tipp, ha valaki ssd szeretne és tud várni... Samsung 850 EVO!
-
kiskorúbézoltán #11202 A Tor egy
, agyaggalablövészetet tartottak a Maverick-jeimre... 5-ből 4-et szedtek le... A 6-at sajnos úgy, hogy még a gépen volt...
-
Igazat megvallva, mindenre fogékony vagyok jelenleg, ami nem helikopter :D De azt hiszem, hogy mindenképpen teszek egy próbát a DCS-el, ha már ingyenes. :)
Köszönöm még1x mindenkinek a segítséget!