37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ott én nem vettem észre a lencsék torzitó hatását még az olyan filmeknél sem látszott, hogy valami nem lenne jó ahol még a hordósitás sincs . az SBS3d filmeket ha jó minőségüek akkor szinte mintha mozivásznon nézném , ha gyengébb az anyag akkor a felbontás miatt szálkás a kép mint mikor élsimitás nélkül megy a játék,de szintorzitűás nincs a képeken.
Azt viszont nem tudom, hogy miért nem engesi a YT app 720p-nél nagyobb felbontásban lejátszani a videokat a telefonon, mikor 1080p-s a felbontása a kijelzőnek és a harver is elvinné. SD kártyáről viszi az ilyen felbontást. -
Caterpillar #11561 A lencsék torzító hatása miatt kell, a mesterségesen létrehozott cromatikus aberráció. A videó jelen látod, de ha felveszed akkor a lencsék torzítása miatt pont nem.
Nem tudom milyen a cardboard, telefonnal, de az oculusban a térérzet tényleg szédítő... -
várható volt, hogy megvesznek valami olyan céget ami már gyárt valami hasonlót.
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy a neten fellelhető DK2es videoknál ahol a 2 képet egymás mellett látni SBS videok, ott miért vannak a szinek elcsúszva ? Elvileg frapsz és bandicammal rögzitik, igy a digitális jelen nem szabadna megjelenni a cromatikus aberrációhoz hasonló jelenség , hogy sárga és piros szellemképek vannak a tárgyak körül.Igy jelentősen romlik a térérzet és a látvány is.
Egyébként lehet valahol állitani, hogy a térhatás menynire legyen erős a oculusnál, mint a 3d-s TV-*k esetében? ?ert megmondom, öszintén nem mindenhol volt olyan nagyon elkülönölő térérzet és sem émelygés,de álló helyzetben mégcsak elesni sem akartam mint a videoknál látni.
Igaz én nem occulust probáltam csak a google cardboardot,de az elv ott is hasonló és videok alatt elvileg nem befolyásol a képrissités -
Saitek Evo a király.
Én a régi il-2-őt végig evo+egér kombóval toltam, jetflyos kupákon zavarban is voltam a sok X35 meg X45 között
-
Elvileg a gázkaron tudsz állítani vele, hogy mennyire legyen könnyű vagy nehéz mozgatni. Soha nem piszkáltam. -
sakkay #11557 Tom! Mi az a görgő' a gázkar alján? -
sakkay #11556 Mondjuk a saitek evo sem rossz, ahogyan jobban belegondolok, de a ms masszívabb. -
Oké, írj majd, megadom a ts elérhetőséget és megbeszélünk egy időpontot. -
Az X65 az force szenzoros alapból, nagyon nem ástam bele magam a tesztekbe, de nekem az a legszimpatikusabb, ha most vennék valószínű, hogy ez lenne. Az FFB nélküli warthog meg Rhino szépen néz ki, de a minőséggel, mozgó alkatrészekkel vannak gondok, bár nem tudom, hogy ezek mennyire komolyak. A G940-nél biztos nem szarabb
Pedál az X65-höz sincs.
Most egy G940-et nyúzok, mozgatható bot és FFB az nagyon jó a WW2-es szimulátorokhoz, és van hozzá pedál is. Viszont sok nyűg van vele, pl hogy gyári hibás a gázkar, túl rövid és rideg a benne lévő kábel, ami gázkar mozgatásnál nagyon megtörik és onnantól kezdve kb használhatatlan. Én kicseréltem a teljes gázkar kábelezést, azóta nincs vele baj. FFB elég erős, de középre húzás lehetne kicsit határozottabb. Nemem más bajom nincs vele. De ezt már nem gyártják, csak használtan lehet beszerezni. -
sakkay #11553 kB legjobb az mfs, csak akkor egy másik. Én most elég sokat kipróbáltam, az összes ffb.(ha nincsen ffb az nem érdekel) És úgy hogy most g940-em van, azt mondom a legjobb vásár az MS sidewinder 2. Nagyon jó a g940, meg rohadt sok a gombja-de ha azt nézem mennyibe kerül(ok pedál és gázkar is van de csak egybe működik a dolog), és hogy a msf milyen finom-én azt ajánlanám. Még a g940 után is azt mondom ár érték arányban a legjobb. -
beci43 #11552 Nem a fordítással volt a gond,hanem hogy lassan haladtam vele,nem tudtam úgy beilleszteni a szövegeket ahogy kellett volna,akármit csináltam,torz volt.Talán majd az ünnepek után ráveszem magam és elkezdem újból.Akkor felvehetjük a kapcsolatot újból,mert biztos szükségem lesz a segítségedre. -
Én is ezt kérdezném, ha egyszer újra elkezdek repülni. Mi az, ami nem szar és nem drága...? -
Ajj.
Mi volt a gond? Mondtam, ha feljössz TS-re elmondom hogy mit hogyan kell csinálni PS-ben. Mármint ha ezzel volt a gond - a Kamovhoz nem értek, hogy hova milyen fordítás kell, azt passzolom. -
beci43 #11549 Itt vagyok én,de feladtam,nekem túl bonyolult volt az elkészítése.Majd egy hónapig szarakodtam vele és csak a felső panelt csináltam meg,de az sem lett tökéletes.Ezt a részét meghagyom másnak...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.12.16. 13:45:48 -
wittman #11548 Na pont erről beszélgettünk novemberben és tessék pont ez kell nekünk, ezután majd nem kell egérrel vacakolni: Oculus kézmozgás követő -
sakkay #11547 Nagyjából erre számítottam
-
sakkay #11546 Tudom nem nagyon repültök itt-hármunkat kivéve-minyót, de az utolsó közeli kampány missziót csinálom(nám)de felszálláskor a vezér minyó nem indul el csak lebeg. Ez egy kicsit (nagyon)idegesít, mivel nem tudom befejezni a kampányt. Tapasztalta ezt valaki, vagy hallott ilyen jellegű bugról?
Légyszi' ne írja senki, hogy ilyen a DCS, mert azt tudom, és hátha valami más. A misszió neve:haymaker.
-
sakkay #11545 Ja igaz...kevertem az általad ajánlott angollal!
Bocsi.. -
priluki #11544 pedig zsir lenne a Ka-hoz magyar kabin
-
A fórumon kell körbe nézni, általában van. A DCS-ben a kabinbelsők egész egyszerűen átrajzolhatók Photoshopban, nagyon profin vannak megcsinálva.
Ka50-hez csináltam egy magyar sablont (kiretusálva az eredeti szövegek, és beállítva a betű típusok, szinek, effektek) amit elküldtem beci43-nak pár hónapja, de azóta nem hallottam róla semmit.
Mi8-hoz is van angol, valahol a fórumon fent van az is. Magyart ehhez nem tudok. -
Ezt a videó lejátszása nélkül is tudom hogy egy " P " változat ,amit Magyarország a Keletnémetektől kapott vagy három darabot ...
-
priluki #11541 köszi :) -
sakkay #11540 Érdemes minyónál is nyomkodni. -
sakkay #11539 Magyar van, Tom belinkelte..meg láttam angolt is youtubon. -
ha minden igaz két lehetőség is van;
az első ,hogy kikapcsolod a HDG automatikát
a második ,hogy irányba fordulás után megnyomod az iránytartó " T " gombot ("ВИСЕНИЕ” Viszenyje (Lebegés) ) állítólag az orosz BS pilóták előszeretettel nyomkodják a stabil repülés érdekében.Ezt egy dokumentumfilmben hallottam .
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.14. 11:46:14 -
priluki #11537 Én a mi-24 re várok :P apropó, most kezdem tanulgatni KA-50 et és nem értek valamit.. bármerre fordulok automatice vissza áll a gép orra abba a pozicióba ahogy felszeálltam, ezt mivel tudom kikapcsolni? -
bgabor #11536 DCS-be egyébként az orosz gépekhez (KA-50, Mi-8) van már beépített angol feliratos műszerfal a játékban? -
bgabor #11535 De jó lesz ezt repülni majd DCS-ben egyszer!
Kár hogy nálunk már egy se hadrafogható közülük. -
Már C64-en is lehetett komolyabb szimulációjú Huey helcsivel repkedni.
Super Huey.... rémlik valakinek?
-
nem kapcsolható. -
Az új Szu 27 kapcsolható kabinnal van? -
gsg16 #11531
-
sakkay #11530 -
MasterMason #11529 Nem cáfoltalak, és igazából jól belegondolva nekem is megérne 50 dollárt, feltéve ha megvehetném 15-ért.
-
kiskorúbézoltán #11528 Az ED az utolsó komoly repszimes cég, szóval én azt hiszem talán annyira nem hülyék a gazdasági oldalához sem. Ezzel nem azt mondom, hogy Te nem lehetsz még okosabb ebben a témában persze... :D
A megérni vagy sem témában viszont necces cáfolni velem szemben, hogy nekem mi a véleményem. ;)
Ha nem lenne ákcijó soha, szemrebbenés nélkül kipengetném azt a 40-50 dodit amibe egy modul kerül. -
MasterMason #11527 Azt egyébként aláírom, hogy a repszimek piaca kisebb mint bármely más stílusé. Na de nem jobban járna ha eladna valamiből 10-15 dolláros áron 10-20 ezer darabot, mintha eladna 1000-et 50-ért? Nem nem ér 50 dollárt még akkor sem, ha tényleg jó, éppen ezért én is megvárok majd vele egy 70%-os leértékelést amikor is megvehetem majd annyiért amennyit valójában ér.
Sokan nem értik sajnos, hogy sokat eladni olcsón több haszonnal jár mint keveset eladni drágán.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.13. 21:33:16 -
Egy kérdés .A wordbe be lehet ugy is állitani az oculusos osztott képernyős megjelenitést ha nincs ilyen eszközöm?
Vagy van valahol egy nativ FHD felbontású tömöritettlen videoja egy repülésről kabinból? Mert megnézném, mennyire adja a térhatást a "parasztVR" szemüveggel is :) -
Az "ingyenes" dolgokat is megkell fizetni, senki nem doldozik ingyen, és inkább legyen egy fülke drágább, de mindenki azt veszi meg ami érdekli, minthogy olcsobb legyen egy fülke viszon minden gép külső modeljét is megkéne vegyük ha azt akarnánk hogy eggyeltalán benne legyen. Ennyiért éri meg nekik hogy a többi dolgot ugymond ingyen adják. Akinek nem ér ennyit az várjon az akciókra. -
Ja, ez egy ótvar volt. Ennél csak egy szarabb létezett. A Primo... Maga a gép (ilyen érintő tasztatúrás volt) került xxxxxx forintba.
A tápt KÜLÖN 8000,- Ft-ért kellett megvenni hozzá. Valami MGTSZ gyártotta!!! nem vicc! -
kiskorúbézoltán #11523 Én mindig megvárom a 70%-os leárazást, de ettől függetlenül simán megér minden modul 50 dolcsit szerintem. Kivéve tán a CA-t, de 15-ért azt is jó vételnek tartom.