37053

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
MasterMason #11614 Jajj hát dehogy, a képességeit én soha senkinek nem vonom kétségbe, én csak egy burkolt megjegyzést tettem arra, hogy amennyiben tud ott olyan körülmények között is tájékozódni majd landolni a hordozóra, akár még sérült repülővel is egy csata közben, akkor nem biztos, hogy érvényes az összehasonlítás amit tett.
Persze azt még egyszer mondom, hogy embereknek nem kell mindenben egyetérteni, de emellett a legnagyobb tisztelettel is mégiscsak azt mondom, hogy a tekintélyelvűségnek sem vagyok híve. -
Mióta fikázás a tények közlése? Itt ezen a topikon olvastam, hogy egy nyamvadt MP bevetés repülése nem ment még CA nélkül sem kb. 1 éve. Ez a meglol kategória sajnos. -
Caterpillar #11612 Itt senki, még én sem tértem ki arra, te mennyit és mivel játszottál, de hogy Tom képességeit kétségbe vonod, vagy akár megkérdőjelezed tájékozatlanságra vall a magyar szimulátoros közösségen belül.
Glowing Amraam videó pedig mindig utólagosan vannak rommá effektezve, ha láttál tőle 1-nél többet akkor tudhatod. -
Solt #11611 Őőő... biztos, hogy Tom képességeit óhajtod kétségbe vonni? :D -
MasterMason #11610 Én is játszottam már pár repszimmel, főleg régebben amikor még nem indultam el az autós szimek világába, bár igaz, hogy akkor te még épp általános iskolába jártál.
De nem is erről van most szó, hanem arról, hogy az a különbségtétel amit tett az szerintem nem állja meg a helyét, több okból sem. De mindegy is igazából nyilván nem kell mindenben egyetérteni.
Ami az effektezést illeti, mivel minden játékmotor effekteket használ éppen ezért minden promo rommá van effektezve, az a nem mindegy, hogy a játék motorja effektezte e rommá azokat a mozgó képeket. ;) Mert ha igen, akkor annak a repülős játékoknál nem lesz párja ha megjelenik. -
Caterpillar #11609 Szerintem ezeket rossz embernek próbálod elmagyarázni... 

szerk.
Ez a MiG-15 promo meg nem rossz, de rommá van effektezve...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.18. 17:25:07 -
MasterMason #11608 Azért én szívesen megnézném szimulátor módban mégis hogyan landolsz egy még nem is sérült géppel repülőgép hordozóra, nemhogy már sérülttel.
Meg azért War Thunderben szim módban nem nyomod meg az F2-őt, hogy megnézd külső helyzetből mégis mi van körülötted meg ehhez hasonlók, meg opcióként sem tudod állítani mint akár DCS-ben, ott nem lehet oszt kész.
-
Jajj. Ez nem clod topik, ne menjünk bele, de war thundert cloddal egy lapon említeni, az olyan mint ha a hawx 2-t és a DCS-t hoznád össze, mondván mindkettőben van belső nézet. 
asw. Egyszerűen be kell másolni a fájlokat abba a mappába, amiben az indítható exe van, meg van hozzá egy txt alapú konfig fájl, amiben be lehet állítani a különböző effektek mértékét. Kb ennyi. Ez automatikusan átállítja a direcx beállításait, játék közben a scroll lock-al kapcsolgatható ki és be. -
MasterMason #11606 És még mielőtt félreértés lenne, szép az amit mutattál de kapásból érezni, hogy játék. Ellenben abban a teaser-ben vannak igazán zavarba ejtő képsorok. Remélem, hogy nem renderelt videókat mutogatnak EDGE2-t "reklámozva". -
MasterMason #11605 Azért ez elég messze van az edge2-től, legalábbis szerintem. Persze tud szép lenni más is, igazából minden tud szép lenni. No meg persze szerencsére minden játéknak van szépsége is, másként nem vennék meg. Engem ebben vagyis a DCS-ben amúgy a modernebb jet-fighterek vonzanak inkább. De nekem tetszik a war thunder is, pont annyit tud a kabin klikkelésen túl mint a Cod, légcsavar és porlasztás állítás... Bár igaz ott 32 játékos a limit.
De vissza térve a lényegre, szóval azért a repziket a tájat és az egészet egyben látva a MiG-15bis - Teaser-ben, ha ez ilyen lesz ingame akkor tuti nem lesz mellette semmi ami látványban labdába rúgna egy ideig, hogy meddig az más kérdés. -
asw27 #11604 Hogy működik ez a sweetFX? Mit kell vele csinálni? -
"De azt hozzá kell tenni, hogy nem mutatsz olyan repülős játékot amely ennyire közel lenne látványban a valósághoz mint az edge videóban, mindezt rengetek egyéb a szimulációkat végző számítás elvégzése közben. Egy a szimulációt alapjaiban kiherélő játék esetében nem volna ám nagy kunszt jó grafikát csinálni."
Azért a Cliffs of Dover is tud szép lenni
. Hardcore FM és DM-el, klikkelős kabinnal, 100+ online játékossal...
http://kepkezelo.com/images/tugibm6q0y7yejc8l2ku.jpg
(ingame screenshot, sweetfx-ben kicsit rátolva a kontraszt és a curves) -
beci43 #11602 Hát ne játsz vele.Fikázd tovább,majd mi játszunk helyetted is...
-
A Hormuz térképről is vannak képek, ha minden igaz ez a rész lessz megcsinálva és már eléggé kidolgozott, legalábbis azok a részek amikről a képek vannak, ezt is még idénre igérték de biztos nem lessz kész.
Voltak képek az EDGE ről amin jobban voltak csillogások, csak most nem találtam meg, még biztos javában dolgoznak rajta, ugyhogy még lehet jobb is rosszabb is mint a képeken.
Amit nem értek hogy ha az edge egy teljesen új grafikus motor lessz, amin már évek óta dolgoznak akkor miért fejlesztik a jelenlegit is, az utóbbi időben volt pár javitás pl az örvény a szárnyvégen, a viz is szebb lett, csak nem értem, miért nem hagyták a fenébe a régit és csinálják gőzerővel az újat.
Még azért reménykedek ha kiadják az új motort, és több idejük lessz kijavitják a bugokat és olyan dolgokat is fejlesztenek amit már rég kellett volna. -
MasterMason #11600 Tény, hogy én könnyen ugatok mert grafikus munkára épített géppel nyomulok amiben a 32 giga ram mellett vramból is van kétszer annyi mint egy általános szgépben szokott lenni, éppen ezért ha én full-ra tolok mindent akkor sincs gondom. 
Persze az egyébként így is látszik, hogy igazából nincs arányban a gépigény a látvánnyal, de nem szabad elfelejteni, hogy a 2.0-ban már dx11 lesz ami szebb látványt tesz majd lehetővé kevesebb gépigénnyel. Majd 30%. Viszont azért az feltűnt rögtön az edge képeken, hogy occlusion vagy nem lesz vagy csak később.
De azt hozzá kell tenni, hogy nem mutatsz olyan repülős játékot amely ennyire közel lenne látványban a valósághoz mint az edge videóban, mindezt rengetek egyéb a szimulációkat végző számítás elvégzése közben. Egy a szimulációt alapjaiban kiherélő játék esetében nem volna ám nagy kunszt jó grafikát csinálni.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.18. 13:29:10 -
Persze, hogy nincs köze, mert hiába tesznek be akármilyen 3D modelleket a grafikai motornak alapvető hiányosságai vannak. Ellenben ezek a hiányosságok teszik lehetővé a dinamikus hadjáratot. Ha mindent felkapcsolsz a Falcon BMS4-ben, akkor pont úgy megfekszik tőleg a gép, mint a DCS-től -
Caterpillar #11598 Értem én persze, de félő, hogy az emberek túl sokat várnak majd tőle és közel sem lesz akkora a változás. Lásd a jelenlegi térkép, ha jól rémlik nem is fog változni semmit. Lesz szebb árnyék meg fények, de még a fák collision modellje sem biztos. A nevada ki tudja kész lesz e egyáltalán bármikor, a többi térképet meg még csak nem is láttuk.
Én is szeretném, ha jó lenne, csakhát az elmúlt 14 év nem erre mutat... :( -
Enginere és gépigényre gondoltam. Tudom, hogy sok dologban jobb a Falcon, de szerintem grafikában köze nincs még a jelenlegi DCS-hez se.
Gépigényre lehet hogy jobb, habár nekem az is volt hogy beszaggatott, holott a grafika nem indokolta volna és útvonal reppenés közben szerintem más se. DCS legalább tudom hogy kb mikor fogja droppolni az FPS-t és kis utána járással még az is orvosolható többnyire. -
sakkay #11596 Én meg gondolnám. Pl. a legtöbb probléma pont azért van, mert a motor ősi. Elméletileg-és én megadom ennek az esélyét-sok minden rendeződik az edgével'. Ha nem, utána is bőven lesz időnk fikázódni.
-
Milyen téren? Mert a Falcon vonal több tekintetben többet nyújt, mint a DCS vonal... -
Mondj légyszíves egy olyan katonai repszimet ami jobb lenne! -
Melyik részén? A Sweet FX-et kipróbáltam Skyrimmel anno és gyak. 0 hatása volt az FPS-re nálam. Persze nem én csináltam a hozzá való fájlt és a végeredmény ezért nem tetszett, de maga a teljesítmény hatásra való hatása a lényeg.
A DCS vonal hány éves és még mindig egy bughalom. Szóval nem defetistan inkább realista főleg úgy, hogy elég hosszú előzetes mintavételi ideje van. Ha én megveszeme a DCS 2.0-át csak azért lesz, hogy videót csinálja vele, nem is reménykedem abban, hogy játékra alkalmas lesz... -
Caterpillar #11592 Nem gondolnám, hogy a tapasztalati úton végzett megfigyelés, közel pontos leírása negatív / pesszimista hozzáállást jelentene.... -
sakkay #11591 Ne vagy te egy kicsit defetista?! -
Musicking #11590 SweetFX-el korrigálhatod a szineket, esetleg plusz szűrőket is hozzáadhatsz nyilván ezzel jelentősen megnőhez ezzel a f*stalicska engine-nel futó játék gépigénye.
Más: Ezek az EDGE-s képek arra jók hogy az elvakult, de már zúgolódó DCS fanokat csitítsák. Majd ha kijön az új motor akkor kezdődik előröl az a több éves teszt időszak (jelenleg is ez zajlik) ami játékosok szempontjából megint nem vezet seholva. 1-2 havonta jön egy update ami valamelyik modult foltozgatja vagy épp azt a dolgot amit ez előző update barmolt el persze sokaknak ez is elég a felhőtlen boldogsághoz. -
Amiket Molni linkelt azok is EDGE képek. -
Persze,de ez már a world2 , ,de a szu27- még sztem nem az. a jelenlegi helyzetet mondtam én. Gondolom, hogy a specular map modositást sem véletlenül kérdezted te sem.
@Solt: TN- paneles samu 20" monitor.Tudom, hogy ez nem fog szinhelyes képet addni,de azért a fehér helyett nem fogok sárgát látni ezzel sem. -
MasterMason #11587 Mondjuk ez már a 2.0 lesz, persze ettől függetlenül szenzációsan néz ki. Ez tényleg nagyon menő. 
-
Azért ezen a videón szerintem qrvaszép a 15-ös, és az anyagok is, amiket használnak kabinon belül és lívül is:
https://www.youtube.com/watch?v=FCukxxppGF0 -
Solt #11585 Milyen monitorod van? :) Mert mondjuk egy TN panelestől ne várj színhelyességet, vagy jó kontrasztot... -
Mindenkinek más más tetszik , senki nem mondta, hogy ez rossz,csak az , hogy ezeken én változtatnék. ( azt meg tudjuk, hogy neked mindig más a véleményed mint a többieknek :P )
Olyan mintha a fehéregyensuly sárgás lenne és valami fátyol lenne a képeken., PS ben ha auto color és tone , level funciót rányomsz a képekre láthatod a különbséget.
egyébként senkit nem akarok meggyőzni ezt én igy látom és kész.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.12.17. 19:24:03 -
Továbbra sem értelek. Folyamatosan azt sorolod, amiben és sokkal szebbnek látom a DCS-t... -
Én nem mondtam, hogy jobb a Falconé, az más kategória más korszakban más elvek alapján készitették, az csak egy nagyon erös pozitivum, hogy most ugy néz ki, hogy némely pozicióban erősen megszorongatja látványban a DCS-t is.
Viszint a DCS-nek már illene tudnia a olyan dolgokat amire a Falconnál még nem is gondolhattak, és pont a HDR funkciónak kéne a jobb hatást , kontrasztot elérnie, nem nélküle.DE a szinek és a fények még akkor is a gyenge pontja a gamenak -
Soha nem értettem ezt a kommentjeidben. Pont a Falcon az, ami még sokszor rajzfilmes, a DCS már nagyon régen nem, csak ki kell kapcsolni a HDR-t... -
Jónak jól néz ki de ezek még nem a 2.0-ával készültek vagy ha igen akkor nem sokat változik az anyagkezelés a modelleken.
Ahogy irni szoktam, nekem azért olyan rajzfilmszerü festményes ez a kinézet, mert ha megnézed a képet, olyan mint egy festmény , hogy nincs egy becsillanó alkatrész a küönböző fényes matt felületek közötti különbségeknek nyoma sincs, minden egyforma matt.
Az üveg a fém részek ugyan olyan fénytörésüek. a lucs-lámpának meg mintha gloriája lenne olyan fényaurája van, viszont maga a lámpa nem is világit. -
sakkay #11579 Ja és köszi. -
sakkay #11578 Mi-8MTV-2. 20th mission of campaign is corrected..na akkor nem én voltam a hülye.
Ezek a képek eszméletlen szépek!!!!!!!!!! -
Én nem vagyok poligonhuszár, de ez valami eszméletlen. Voltak már ezek a képek?
-
kiskorúbézoltán #11576 DCS 1.2.14 - Change Log
The main task of 1.2.14 version is integrating support of payware campaigns.
Also there are some bugfixes.
Su-27. Unlimited fuel option will work
S-25L missiles will not remains at hardpoints after jettison
S-25L missile. Added reworked 3D model.
MiG-29S chaff/flare indicator is fixed
Bf 109 K-4. FM tuning.
Bf 109 K-4. Adjusted landing gear points
Bf 109 K-4. Aileron damage will affect to flight control
Bf 109 K-4. Corrected Quick Start missions
Bf 109 K-4 FM. Extended landing gear brings the nose heavy effect
Bf 109 K-4. Water radiator params corrected
F-15 Quick Start missions. Corrected Tu-22 payload
Leopard 2. Corrected scripts of Denmark skins
WWII aircraft. Added ground roll sound
WWII aircraft. Expanded aerodynamic sounds depending on AoA
Mi-8MTV-2. 20th mission of campaign is corrected
A-10C. Refueling READY light was ON after a short delay at any mission start is fixed -
sakkay #11575 Igen helinél bonyolultabb a dolog mert nem csak az állásszög változik-de a vége ugyanaz. És ezt a G940 igencsak jól modellezi.