37043
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • gsg16
    átadni úgy lehet,hogy akitől kapod,az deaktiválja,majd átadja neked a kódot,és a dcs honlapján,ha ott vette,"lekapcsolja" a saját regjéről.csak ezek után tudod te feltelepíteni a kapott kóddal.
    Boldog,és Békés Karácsonyt Mindenkinek!
  • krisztian005
    Úgy emlékszem megoldható hogy egy DCS modult átlehessen adni másnak, nem csak a kódot hanem ha esetleg elfogy a kód instalálási lehetősége akkor akinek adjuk az tud új kódot igényelni, vagyis mintha ő vette volna. Leirnátok hogy kell csinálni.

Azért érdekelne mert van egy UH-1H Huey-m de nem sokat repültem, nekem anyira nem jött be. Ha valakinek van kedve cserélni F-86F Sabre vagy Fw 190 D-9 Dora érdekel.

• repvez
    Hát azért az euro és a dollár közti különbség is közrejátszik.Mert a Mi-8-as a steamen 5000 az e-shopban meg 3800 ért van forintra átszámolva. Az Fc-3-nál csak 200 forint a difi a steam javára.
  • Adam Jonas
    Mondjuk most nem olyan nagy különbségek vannak. A shop-ban 70% kedvezmény van, Steam-en pedig 65%.
  • z0ty4

• Bandog
    Sziasztok Bandog vagyok.

Karácsonyra megleptem magam a DCS Mig21el, eddig csak polgári repülőszimulátorokkal repültem, FS2004, FSX, főleg C172vel és egy kicsit B737el repültem, de érdekel a katonai repülés is.

A Mig21 nagyon szép gép, a valóságban is és a szimulátorban is, nagyon tetszik, csak teljesen más mint amiket eddig próbáltam, angolul nagyon keveset tudok, és ezért kéne némi segitség, egyenlőre a navigáció érdekelne, ha valaki már jobban ismeri a tipust leirná hogy mit hogy kell. A VOR, ADF, DME ezekkel már jól tudok navigálni, polgári géppel, a katonai navigáció is olyasmi mint a polgári vagy más? Próbáltam az oktató részt, az inditás még ment is, bár ott is volt aminél nem értettem miért kell, de a navigáció nem megy, sokadik próbálkozásra sem sikerül, mert nem értem.

Mivel csak most kezdek katonai szimulátorral repülni érdekelne, hogy egyeltalán hogy megy ez az egész, miket kell tudni még, először navigáció, ezzel is akarom kezdeni, de gondolom nem árt ha közben tanulnám a légiharc rejtelmeit, aztán gondolom a fegyverendszerek kezelése, de aztán? Van valamilyen leirás vagy könyv amiből ilyesmit lehet tanulni?
    Előre is köszönöm a segitséget.
  • repvez
    jó lenne pedig ha megszüntetnék ezt a regisztrációs mizériát, mert most is az egyik modul a steamen éri meg jobban a másik meg az e-shopban,de igy elég macerás lenne a használata.
    De gondolom, pont emiatt a költség különbsgek miatt van , hogy nem lehet egymással összekeverni.
  • sakkay
    Annyiért megéri..ha máskor nem majd az edgében
  • Szaggatos
    A combined arms-al most mi a helyzet, megéri szerintetek megvenni/működik egyáltalán? :D
  • Adam Jonas
    DCS Christmas Sale!

Christmas Sale starting on December 23nd at 15:00 UTC and ending on January 5th at 9-00 UTC, we are offering a huge 70% off sale on most DCS products from our e-shop at:

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/

DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $14.99 (70% off)
    DCS: Fw 190 D-9 Dora: $49.99 to $14.99 (70% off)
    DCS: UH-1H Huey: $49.99 to $14.99 (70% off)
    DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight: 49.99 to $14.99 (70% off)
    DCS: Flaming Cliffs 3: $39.99 to $11.99 (70% off)
    DCS: A-10C Warthog: $39.99 to $11.99 (70% off)
    DCS: Black Shark 2: $39.99 to $11.99 (70% off)
    DCS: P-51D Mustang: $29.99 to $8.99 (70% off)
    DCS: Combined Arms: $19.99 to $5.99 (70% off)
    F-15C for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
    A-10A for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
    Su-25 for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
    Su-27 for DCS World: $9.99 to $2.99 (70% off)
    DCS: MiG-21Bis: $49.99 to $24.99 (50% off)
    DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $39.99 (20% off)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.23. 16:29:49
  • wittman
    Csatlakozz be a szerverbe és meglátod, de amúgy természetesen van. Mission by SnowFox
  • kiskorúbézoltán #11886
    10C repülhető?
  • Borisz80
  • Cancri55
    Ha netán elfogyna a kulcs, tudsz email-ben igényelni.
  • Borisz80
    Na ez meg minek lesz benne? És majd adnak bill kiosztást amivel majd változtatni lehet a virtuális szemgolyóm fókuszát is?
  • nagy891229
    Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne hogy steam-en megvettem a játékot és elég sok kiegészítőt. Egyszer újratelepítettem a gépet és a játékot, akkor vettem észre hogy véges a kulcsok felhasználhatósága. Ha letelik az újra aktiválhatóság, akkor utána mi a teendő? Lehet kérelmezni hogy újra aktiválják a kulcsokat, vagy újra meg kell venni?

Előre is köszi a választ.
  • wittman
    HDF 59th VAB szerver üzemel.

Mission: SnowFox Karácsony

Jelszó: ott lesz a szerver nevében

• Cancri55
    1. Má bocs, de tudomásom szerint a tiéd erősebb gép mint az enyém.
    2. Azzal a feltétellel, ha tudom sasolni live stream-en keresztül.... ;)
  • SnowFox79
    várj, tudom a tutit... Elhozom a géped és akkor majd mesélek, hogy milyen volt repkedni vele. Az már majdnem olyan mintha Te repkednél. :-)
  • sakkay
    Ja így értem. Öcsém Angliában ugyanígy volt...aztán amikor egyenesbe jött, bár sok ideje nincsen-de azért épített egy atomerőművet. Szerintem nem fogja hazahozni, max a procit v. kártyát, vagy azt sem.
  • Cancri55
    Warthog joy nélkül már nem szeretnék repülni, olyan mint porsche-t lecserélni egy 3-as VW-re. Gondoltam rá, hogy kiküldetem a gépet, pedált, HOTAS-t, kb 60 ezerbe fájna, de amíg bizonytalan az ittlétem jövője, addig fölösleges. Marad a nyálcsorgatás......
  • sakkay
    Miért nem raksz ott is össze egy gépet? Aztán ha hazajössz max. eladod.
  • Cancri55
    Ha a jó Isten azt akarja, hogy Mo-n legyek nincs akadálya, de jelenleg Thaiföldön építem a szerencsémet és a szimulátoros elvonási tüneteimet a fórummal és a feltöltött videók sasolásával csillapítom :(.
  • LeonSilver
    No. Ha jövőre is lesz, tessék szépen elszüttyögni :)
  • Cancri55
    Szombathely.... rá kell hajtani az ingyen iskolakörökre ;)

Majdnem mentem én is Snow-al, csak közbejött egy családi dolog.... pedig imádom azt a várost, egy ideig jártam oda suliba, nagyon megszerettem.
    Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2014.12.23. 05:05:08
  • LeonSilver
    Szombathelyen a röptéren volt ilyen családi, röpcsis majális.
    Mi ketten kivittük a cuccot, hogy akinek van kedve az kipróbálhassa a valódi röpcsizés mellett a szimulátorozást is.
    A röpcsizés pénzes volt, de a szimulátorozás ingyé ment.
  • LeonSilver
    Remélem, Barátom!
  • Cancri55
    Anno nekem is ragacsossá vált, ha jól emlékszem valami háztartási alkohollal, vagy benzinnel próbálkoztam, és megoldódott.... de már nagyon rég volt.
    Jut eszembe, Pest-Szentlőrinc óta voltatok airsoft-ozni Tibiékkel?
  • SnowFox79
    Nem, nem arra. Leon tudja mire is gondoltam :-)
  • macleody
    Ha a kecskemétire gondolsz, az elvileg nem lesz.
  • sakkay
    Ja..nem én voltam.
    Leon légyszi rendezd, vagy inkább töröld ki légy szíves. Majd ha valaki kérdezi elmondom mi volt
    Ja, befejeztem a minyó kampányt..az utolsó misszió hibás volt, a mai javítás rendezte..
  • sure
    ..csak kissé borozósra lett tördelve
    Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.22. 21:45:59
  • SnowFox79
    El voltam tűnve az ARMA3 világában és vártam egy játszhatóbb. DCS-t :-) Jövőre is találkozunk repnapon? :-)
  • zoltang
    Úgy gondolom ez egy készülő MOD. A videó alatt: "DCS World MiG-15bis Module"

Nekem csak a Dora modul van meg és kerestem anno hozzá jobb hangot, ekkor akadtam erre az emberre:
    diveplane
    Fw 190 D-9 Dora Audio Production 3.0 Mod

Egyéb DCS "anyagai".
    http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/?PER_PAGE=50&arrFilter_pf[filetype]=&arrFilter_pf[gameversion]=&arrFilter_pf[filelang]=&arrFilter_pf[aircraft]=&arrFilter_CREATED_USER_NAME=diveplane&set_filter=Y

youtube oldala

Van neki a K-4-hez is "hangjai" stb.
    Utoljára szerkesztette: zoltang, 2014.12.22. 20:00:46
  • sakkay
    Na majd ha lesz fa! Majd jól elbújok aztán leshetsz Nem is mondva , hogy hátha lesz valami harci-marci heli!
  • sakkay
    Na azt nem tudom ígérni, mert borozok közben több helyen, de lehet!
  • repvez
    Hát de karácsony van a szeretet ünnepe, ez legyen az ajándékod Neki ! had ünnepelhessünk Vele együtt itt is
  • Szabi #11859
    én kérjek bocsánatot ? azért amit tegnap műveltetek ? :DD

namindegy, akkor ez van, majd 3hét 6 nap múlva vissza tud jönni ha akar, ha nem akkor meg nem jön
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.22. 18:47:13
  • LeonSilver
    Szabi. Laca nem kér a segítségből, illetve nem ezt kéri.
    Vagy nulla bünti és bocsánatkérés - vagy semmi.
    Ismerve Lacát ennél kevesebbel nem fogja beérni, ez tuti.
    Egyébként eléggé gerinces srác (már amennyiben egy közel 50 éves ember srác :) ) és szavatartó.
    Ennek köszönhetően ne lepődjetek meg semmin.

• i robot
    Mikor gondoltad? Nekem csak 2 óra múlva lenne jó.