Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Bandog
    Sziasztok Bandog vagyok.

Karácsonyra megleptem magam a DCS Mig21el, eddig csak polgári repülőszimulátorokkal repültem, FS2004, FSX, főleg C172vel és egy kicsit B737el repültem, de érdekel a katonai repülés is.

A Mig21 nagyon szép gép, a valóságban is és a szimulátorban is, nagyon tetszik, csak teljesen más mint amiket eddig próbáltam, angolul nagyon keveset tudok, és ezért kéne némi segitség, egyenlőre a navigáció érdekelne, ha valaki már jobban ismeri a tipust leirná hogy mit hogy kell. A VOR, ADF, DME ezekkel már jól tudok navigálni, polgári géppel, a katonai navigáció is olyasmi mint a polgári vagy más? Próbáltam az oktató részt, az inditás még ment is, bár ott is volt aminél nem értettem miért kell, de a navigáció nem megy, sokadik próbálkozásra sem sikerül, mert nem értem.

Mivel csak most kezdek katonai szimulátorral repülni érdekelne, hogy egyeltalán hogy megy ez az egész, miket kell tudni még, először navigáció, ezzel is akarom kezdeni, de gondolom nem árt ha közben tanulnám a légiharc rejtelmeit, aztán gondolom a fegyverendszerek kezelése, de aztán? Van valamilyen leirás vagy könyv amiből ilyesmit lehet tanulni?
    Előre is köszönöm a segitséget.