37041

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #12016 Fel is iratkoztam.THX -
Frenky #12015 Jó reggelit! Készítettem egy DCSworld Magyarok YouTube Csatornát Akinek van megosztani való DCS videója és szeretné, hogy erre a csatornára feltegyem, küldje el a linket, elérhetőséget, akár itt egy privát üzenetben.
Üdv, HUNter -
sakkay #12014 Ne aggódj a a huey ilyen. Mi a kérdés?
Ha teli vagy, az akkor emelkedik amikor kb. háromnegyedig van a bot. Van ezen kívül valami probléma vele? -
Ludowik #12013 fut bizony de csak kéne repkedni egy kicsit holnap együtt had szokjam meg amúgy is:D -
SnowFox79 #12011 Szerintem most is fut :-) -
asw27 #12010 Mennyi ideig futott a szerver? Délután kerestem, de hiába. -
SnowFox79 #12009 Köszönöm a repülést és a videót is. Holnap is megtalálsz a szerveren. Szép lassan vissza kell szoknom a légtérbe.
Üdv.
SnowFox -
Frenky #12008 59-es szerver_N - Ma délutáni repkedés :-) Kösz a lehetőséget :-)
üdv,
HUNter -
Szia Wittman! :)
Igen, pontosan erről beszélek én is. :) Pedig számomra jó móka a Su-25A-t és a lézeres rakétáit használni, főleg mozgó célok ellen... Sajnos így a gép legfontosabb fegyvereit tették működésképtelenné...
:( -
wittman #12006 Szia papa!
Teszteltem én is a Su-25A-t és a lézeres rakéták használatát. Ezt sikerült természetesen jól elbasznia az ED-nek... Célpont rögzítés után, már csak lefelé engedte mozgatni a lézert és mintha többi irányba mozgatásnál a gépet kezdte el kormányozni. Amíg nincs rögzítve a cél, addig tökéletesen jó. -
Hello
Akik repülik a Huey-t azoktól kérdezném, hogy milyen beállításokkal használjátok a collectivet? Csupán csak azért érdekelne, mivel több videóban is láttam, hogy a collective szintjét mutató ábrán (amit Ctrl+Enter-el lehet előhozni) már kb. az 1/4-nél elemelkedik a heli, nálam meg ugyan ezt kb. a 3/4-nél kezdi csak el. (képek a spoilerben)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezen a képen látható, hogy hol kezd el nálam kicsit mozogni a gép (piros), valamint, hogy hol kellett volna már elemelkednie (zöld) a videók alapján.
Valamint itt látható a collective beállítása ("lenyomott" állapotban).
A segítséget előre is köszönöm.
-
wittman #12004 Fut a VMH59 szerver ismét, jelszót majd látjátok...ékezetes karakter kivéve. -
hát ez nálam felejtős. nincs kép. kamerát látja rányomok a startra és semmi. marad az egér -
asw27 #12002 A Headtracker.dll-t be kell másolni a Bin-be és ha a a FaceTrackNoir működik, a DCS le fogja kezelni. -
Repüli valaki a 21-est G940-es bottal? Ha igen működik vele az FFB?
Mert én bármit állítok csak középre húzás van semmi más. -
gsg16 #12000 bármelyik modul kezeli,ha ppjoy-t használsz a freetrack-hez. -
Frenky #11999 Logitech QuickCam Communicate STX, ez támogatott webcam. A DCS_ben mit kell állítani, hogy működjön? -
Frenky #11998 Hi! Én talán egyszer próbáltam, de már nem M_léXem, hogy mihez. Feltelepítem és beállítom, azt kész is? Van valami hasznos infó, ami még a normás műkéshez kell a DCS hez? Negyon +köszönném! -
köszi. lecsekkolom -
asw27 #11996 A freetrack-et szerintem hanyagold, mert már nem minden modul kezeli. A FaceTrackNoIr amit tudsz használni. Ezt fejlesztik továbbra is. Lehet ledekkel is használni. Amúgy a HeadTracker.dll (11Kb) amit keresel. HeadTracker
FaceTrackNoir
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.12.27. 11:25:39 -
srácok, freetrack-et hogy lehet feléleszteni a dcs-ben?
leszedtem vmi headtrack cuccost, de nem müködik. pls help -
Frenky #11994 Sziasztok! Most akartam felcsatizni az 59-es szerverre, de nem tudok. Valamikor az ékezetes jelszó beírása után a 3. karakternél még kb.2 szóköz lesz, de nem értem ez mitől lehet. A FB csoportban is mikor hostolt az egyik tag és ékezetes volt a jelszó, akkor sem tudtam becsatizni, csak ha átírta sima ékezet nélküli jelszóra. Érdekes, hogy tegnap viszont beengedett az 59-esre, amikor a szerver neve mellé volt írva a pass is. Most nem is látom mi a jelszó.
Ma délután 14-15-óra felé jó lenne egyet repkedni, én benne lennék :-)
üdv, HUNter -
artivizsla #11993 Ilyenkor az ember visszasírja a jó öreg IL2-őt. :)
-
SnowFox79 #11992 Köszönöm az elismerő szavakat mindenkinek.
Szívesen csinálok ilyen dolgokat, mert ha Nektek tetszik akkor az már minden rá fordított perc megérte. :-)
Ezúton is emlékeztetnék mindenkit arra, hogy egy küldetés mindig azoktól az emberektől válik érdekessé és játszhatóvá akik használják!
Köszönöm az ez évben kapott sok-sok pozitív visszajelzést az általam kreált dolgokról. Igyekszem a jövőben is a Hazai DCS társadalom "hasznos" tagja lenni :-)
30. án publikálok még egy meglepi küldit. Addig is irány repülni az 59-es szerverre.
További szép napot mindenkinek.
Üdv.
SnowFox -
wittman #11991 Repültük mi is, tényleg jól nézett ki! Köszi SnowFox! -
gsg16 #11990 tényleg jó lett! 
-
Küldetés szerkesztőben bal oldalt van egy ikon, hogy Battlefield Commanders. Arra klikkelve megjelenik jobboldalt egy rövid lista. Game master, Tactical CMDR, JTAC, Observer. Mellettük beállítod, hogy az adott feladatkör hány szabad slotot kapjon a repülőgép lista alatt (ahol a küldi elején/közben a gépeket választod ki, ott lesznek ilyen sorok, hogy CMDR, meg JTAC, stb. Én JTAC-el tudtam vezetni mindent, de CA-val én is csak ismerkedek még. Te döntöd el, hogy melyik oldal mennyi slotot kap, de ha kvázi AI ellen gyakorolsz, akkor tökmindegy mi van a másik oldalon.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.26. 22:06:32 -
sakkay #11988 NAGYON JÓ LETT A KARÁCSONYI MEGLEPI PÁLYA
Köszi a tervezőnek
Véletlenül az il-2 fórumra írtam először..
-
Pontosabban ha lehet.
Mind a kettő oldalra kell JTAC? Az melyik egység? És a Commander az mi? -
JTAC-et is adj a küldihez, azt kiválasztva tudsz olyan egységekbe ülni, amiknek az FMB-ben megadod, hogy játékosok is irányíthatják. Commandert hozzáadva meg utasításokat adhatsz nekik.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.26. 21:49:33 -
Ha azt a skint beteszed a megfelelő mappába akkor az FMB-ben választható lesz az a festés a géphez.
Ha új skint akarsz csinálni, akkor a skin mappában lévő description.lua fájlt is módosítani kell, nem elég átnevezni a mappát/skint.
Olyan megoldásról nem tudok, mint pl il-2-ben, hogy felszállás előtt a júzer döntse el, hogy milyen skinnel akar repülni. Online ezért csak ott használható, ahol a küldiben készítésekor ki van választva a skin. -
gsg16 #11984 de én ezzel rengeteget játszottam multiban.DCS-ben is. -
köszi megtaláltam, bár azt a státuszát nem tudom hogy hol kell állítani és mi is az?
Még valami.
Készítettem pár gyakorló küldetést és az F10et megnyomva és az egységekre kattintva nincs ott az a ablak ahol parancsokat lehet nekik kiosztani.
Hol tudom beállítani?
Esetleg nem tudna valaki pár jól összerakott gyakorló küldetést elküldeni CA ra építve hogy gyakoroljam a pályaeditort. -
beci43 #11982 Mert nincs a nicknevedhez rendelve a serial.Küldj nekik egy emailt,hogy van egy dobozos verziód és rendeljék hozzá a nicknevedhez,utána működni fog. -
artivizsla #11981 Szia ! Már levettem a "magyar" skint, amit készítettél, de nem találom, hogy hol lehet beállítani. Végre itthon vagyok a két ünnep között, lenne végre időm reppenni vele egy kicsit. -
Sziasztok! :) Nálatok a Szu-25-ösnél működik a lézeres irányítású rakéták használata? Amikor bekapcsolom a lézert, nagyon szépen tudom mozgatni a markert, de befogás után össze vissza megy, nem pedig arra, amerre szeretném.. :) (Most nem a sokkal lassabb mozgatási sebességre gondolok, hanem a marker irányítására..) Eddig ilyen gondom nem volt... Köszi a segítséget! :) -
A térképen a státuszát zöldre állítod, vagy ha benne ülsz akkor Lshift+i. -
a CA-ban a SAM egységeknél lehet a radart fel/le kapcsolgatni, és hogyan? -
sakkay #11977 A fenének szaroznak ezzel a steam nem steam dologgal, annyi probléma van vele mint az állat. Értem én az okát, de a felhasználók meg csak szopnak vele állandó jelleggel! -
gsg16 #11976 engem a dobozos verziós BS2 kódommal nem enged netre menni.single módban tudok vele játszani,de multiban jön az invalid serial number üzenet
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2014.12.26. 13:12:24