37045
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Musicking
    PS3 eye-ből már rég ki kellett volna dobni az IR-szűrőt. Nálam kidobott ir-szűrő mellett 1 réteg floppy és 2 réteg fotonegatív van a lencse elé rakva és így is kb egy méterről normálisan érzékeli az 5mm-es ledeket, mindezt nappali fényviszonyok mellett. Az usb-ről kergetem, a 3 led párhuzamosan van kötve , a ledeken átfolyó áramot 15mA-re állítottam be, nyilván ez tipusfüggő melyik led mennyit bír el és melyik az az érték ahol még melegedés nélkül bírja a többórás üzemet.
    http://hobbybarkacsolas.mindenkilapja.hu/html/23583126/render/led-parameterek
    http://www.hobbielektronika.hu/segedprogramok/?prog=led_elotet_parhuzamos

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.12.30. 21:46:06
  • beci43
    Én is azt használtam több mint egy évig.Most már trackir 5.Nem is adnám semmiért!
  • repvez
    én ebből vettem az 1w os kivitelből 10db-ot,de erre azt mondták a szakik, hogy kell hütés Meg, hogy 2,7 ohm kell mindegyik elé a 2xAAA elemhez
  • gsg16
    én ezeket a LED-eket használom:

és innen lehet rendelni őket: bolt

nem olcsó,de tökéletes!
  • gsg16
    nintendo wii kontroller,is tökéletes freetrack-hez-kell hozzá egy bluetooth adapter,és annyi
  • repvez
    Akkor elárulhatnád, hogy milyen beállitásokon használod és milyen point trackert, mert én már komolyan mondom , feladom , hogy nálam nem akr müködni semmi.
    Vettem sima 5mm es Infra ledet megcsináltam hozzá a bekötést 2xAAA elemre kimérve mindegyik led 1.2V ot kapott ,de mégis 3 különbözö erőségen viláditottak,de a legerősebbet is csak 10cm-ről érzékelte a PS3eye. Ezután kicseréltem SMD1206 infra ledekre ,de ezek még annyira sem látszódtak. mobiltelefon kameráján sem.
    Aztán vettem ebayen 1W-os power ledet, azt még nem állitottam össze,de arra azt irják, hogy hütés nélkül mp-en belül kifinganak, akkor most hogyan?
  • asw27
    A PS3EYE-ből nem kell kivenni az infraszűrőt.
  • Ludowik
    Köszi be is ruházok rá mert ami van az nem jó sajna.
  • macleody
    A legjobb ami létezik. A 8000 forintos kamerám egy kalap szart nem ért, ez a PS3 Eye meg tökéletesen vitte a freetracket.
  • Firewing
    A C270 tökéletes, úgyhogy szerintem a C300 pláne ;)
    Hogy ne zavarjanak a fények/tükröződések/világosság, igazság szerint infravörös ledek kellenének, ehhez azonban ki kell szedni az IR szűrőt a webkamerából, ami néha problémás tud lenni. Sima fehér ledekkel nekem viszont tökéletesen műxik még nyáron is, esetleg kicsit be kell sötétíteni.
  • SnowFox79
    PS3 EYE.

Ez a kamera stabil 120FPS-t tud. Én ezt használom és van hozzá driver is Windows-hoz.

http://www.hasznaltkonzol.info/webaruhaz/playstation-3/tartozek/5040-playstation-3-eyetoy-kamera.html

Nem drága de hidd el tökéletes.

Üdv.
    SnowFox
  • repvez
    A program működéséhez nincsen nagyon kritérium, ha felismeri a géped akkor ott is tudod hsználni, az más kérdés, hogy tudja e a stabil 30FPS-t a kamera és ,hogy mennyit eszik a géped erőforrásaiból.Éjszaka is kell neki a megvilágitás ha az eszköz nélküli arckövetést választod.
    A a 3 ledet point tracker verziót használod , az kevesebb erőforrást használ és este is használható.
  • SnowFox79
    Wittman

Megvan a probléma oka, közben lecserélték a küldit :-) De nem is baj mert azt kérték írjam át, hogy az A10-ek járó hajtóművel induljanak.
    Mivel átírtam a küldit ezért légyszives szedd le ezt a változatot . Így már mondhatni hogy kész. :-)

http://dcsworld.atw.hu/files/New_Year_V2.miz

Köszönöm és ne haragudj, hogy ennyi bajom van :-)

Üdv.
    SnowFox
  • sakkay
    A trim viszont kiváló. Nem tudom, hogy direkt-e, de pont ilyen-heliknél igazából. Legalábbis ami az orosz gépeket illeti az tökéletesen!!le lett szimulálva.A többihez nem tudok érdemben hozzászólni.
  • SnowFox79
    bár nekem a training3 missiont mutatja. Nálam van a hiba? Mert néha nem frissít a szerverkeresőm.

Üdv.
    SnowFox

• SnowFox79
    Ezer köszönet érte!!!
  • Ludowik
    A logitech c300 kamerája jó e a facetracknoirhoz , illetve mi a kritérium aminek meg kéne felelni a működésre bíráshoz?Értem ezalatt hogy a beépített ledes kamerák nem jobbak e a fényviszonyok miatt?
  • Hecker007
    Igen sajnos ez igaz, de nekem eddig a Su27, Su25, teljesen jó volt FFB-vel az A10C-nél is sikerült beállítani, de most akár mit csinálok, sehol semmi... Pedig már megszoktam hogyha kezdem túlhúzni a gépet akkor rángat a bot, meg lehet érezni, hogy a futó mikor éri el a talajt, most meg olyan mintha nem is ffb-s bottal repülnék :/
  • LeonSilver
    Ez ilyen. DCS-ben az FFB kezelése egy katasztrófa. Azt is mondhatnám, hogy lófasz és esti fény..
  • sure
    Van, de az installer csak a készítők oldaláról tölthető, a digitalcombatsimulator.com-ról még nem
    És kicsit bugos az installer, akármit ad meg az ember DCS telepítési könyvtárnak (alap estben ez c:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World), mégis a C:\Program Files (x86)\Eagle Dynamics\DCS World\-be teszi magát, így kézzel át kell másolni innen a \Mods\Aircraft mappát.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2014.12.30. 06:48:16
  • Ludowik
    Köszi a vissza a keresésbe azt jelenti ezek szerint még egyszer köszi.
  • wittman
    Backspace-el.

Amúgy azért nincs rács, mert az 1.2.12-től változtatták a sosem létező rácsos kijelzőt.
  • Ludowik
    Akkor fel is pattanok gyorsba,de előtte kéne a tanács a kérdéseimre:)
  • wittman
    Szia SnowFox!

Na most olvastam, indítva!
  • Ludowik
    Su27 el gyakorlok és az lcd kijelző beállításairól kérdeznék mert egy vidiben :su27 lcd rácsos beosztása van és a radar jelek jelölése is más,mint nekem amin nincsen rács. A másik kérdésem az ,hogy ha megfogtam egy célt de mivel nem ellenséges el akarom engedni azt hogyan kell?
  • SnowFox79
    HDF59 néven keresd. Jelszó a szerver nevében lesz
  • asw27
    88 különböző szerver van épp nyitva, de egy sem magyar és nem VMH59.
    Mit nem látok? Milyen menetrend szerint fut az 59-esek szervere?
  • bgabor
    Van már Hók?
  • SnowFox79
    Üdv All.

30.-ra ígértem egy gyakorló missiont. Mivel Holnap dolgozok így ma osztom meg veletek.

Íme: http://dcsworld.atw.hu/files/New_Year1.miz

Remélem tetszeni fog. :-)

Wittman majd ha lesz időd akkor kérlek, a karácsonyit cseréld le erre. Köszönöm!

További szép napot mindenkinek!

Üdv.
    SnowFox
  • Hajdinak
    Köszönöm a segítséget
  • Papa01 #12030
    Érdekes, nekem csak PP volt és a helpdesk is ezt írta... lehet fellázadtak a népek.. :)
  • sure
    Hopp-hopp, most nemtom, valamit megint variáltak-e, bedobáltam a kosárba egy Sabre-t, MiG-21-et meg Hawkot, és a checkout után a már ismert SagePay-es opcióval lehetett direktben MasterCarddal fizetni...A FizessHaver csak egy választható opció volt.
  • VO101Tom
    Hello. Kb ugyanaz az ára, a webshop dollárban számol, a steam meg euróban. Egyébként a steames modulokat én gond nélkül fel tudtam tenni a nem steames DCS World alá (FC3, A10c, CA, Fw190, Bf109, P-51D, F-86 van meg). Ahogy itt olvasom a probléma inkább a nem steamen vett kódok steames aktiválásával van.

Hogy milyen modult akarsz venni, az teljesen szubjektív, technikailag semmi akadálya, hogy bármelyikkel repülj online más modulokkal együtt (A steam - nem steam dolog sem számít). Az újabb modulok részletesebben kidolgozott kabinokkal készülnek, érdemes youtube videókat nézni, hogy melyik modul mit tud.
  • Hajdinak
    Sziasztok!
    Úgy döntöttem, hogy kihasználva a karácsonyi akciókat én is benevezek 1-2 modulra, ismerkedés céljából.
    Alapvetően az FC3-at szeretném megvenni, de az, ha jól látom STEAM-en olcsóbb, mint az ED shopban. Az lenne a kérdésem, hogy ha 1-1 modul a STEAM-ről, más pedig az ED shopból van, akkor ezeket "össze lehet hozni"?
    Második kérdésem: milyen modult ajánlanátok az FC3 mellé? Anno még a BS1-et próbálgattam, az annyira nem jött át. Én magam a Mig-21-el szemezgetek, már csak a magyar fejlesztés miatt is.
    Válaszotokat előre is köszönöm
  • gsg16
    nem kell dll file-al szarakodni.én is elindítottam webkamerával a FaceTrack NoIR-t,elindítottam a freetrack programot is,plusz a ppjoyt.és így is működött .de ahogy láttam,a FaceTrack NoIR-ban is van valami virtuális joystick.ennek a tengelyeit kell a játékban beállítani fejmozgásokra.
  • z0ty4
    hehe, nálam nincs is olyan, hogy input.lua
  • sakkay
    Igen.
    Amúgy ha megnézed a vidiket és vannak a gépben hátul is, hát azért eléggé fel van húzva az a bot'!
  • Frenky
    Sziasztok! Némi keresgélés után megtaláltam a tutit, most fogom kipróbálni az itt leírtak alapján, remélem sikerül.
    FaceTrack NoIR ED dll
  • Ati810
    Nos, megnéztem több beállítással is (fegyverzettel + 100% üzemanyag; fegyverzet nélkül + 100% üzemanyag; fegyverzet nélkül + 5% üzemanyag), de maximum az utolsó beállításnál emelkedett el egy kicsit előbb.
    De akkor úgy néz ki ez ilyen.
  • SnowFox79
    Köszönjük szépen!