37057
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Marci_
    Steames MiG21 verzióból hogyan tudnék előcsalni egy starforce aktivációt? (Az A10c illetve Mi8 rögtön első indításnál rákérdezett, azt most be is tudtam rakni a nem steames DCS-be)
  • sakkay
    Igen tetszik..ha ki(és be)jön az edge, szerintem a humán legénységi állomány 5-hatszorosára fog ugrani! Huh lenne világ. Viszont elővettem a kamovot egy pár órát beleöltem, úgyhogy este lehet körbenézek a térképen Kiderül mire volt elég a mai pár óra..ja..lehet közelebbi reptérről is felszállni? helinek kicsit távol van, nem vészes, csak kérdezem hátha.
  • Marci_
    Ha jól vagyok értesítve akkor nem, viszont az működhet (de remélem kijavítanak időben ha ezt rosszul tudom) hogy DCS oldalról leszeded megint DCS World-ot, és abban aktiválhatod újra a Steamen vett modulokat. És ebbe már vásárolhatsz közvetlen a DCS oldalról.
  • mcgyver87
    Köszi zoltang!

Én alapból steam-es DCS-t használok, ha a DCS honlapján vásárolnék most valamit, azt tudom aktiválni steam-en? (MiG-21-ről lenne szó)
  • SnowFox79
    Az előző Hszemben láthatod, hogy már agyalok a MI-8 feladatain. Addig amíg nem leszek kész marad a KA50. :-)

A kékeket Gida irányította elfoglalva a reptereket, majd Wittman odavitte a vörös páncélosokat és fordított a helyzeten kicsit :-)

Igen. Ebben a küldetésben Fog Of War van :-)

• SnowFox79
    Már dolgozok egy ilyen ötleten, csak még a supply system okoz némi gondot. Mert ugye 1-2 MI-8 vagy Huey nem képes ellátni egy repteret teljesen.

A másik variáció ami felmerült az a csapatok kimenekítése. Pl. kapod az utasítást: menj X pontra vedd fel a gyalogokat mert pácban vannak. Odamész lemészárolod az ellenséges katonákat majd kivonod a saját egységeket és elviszed őket egy biztos pontra.

A második az járhatóbbnak tűnik.
  • zoltang
    Most nézem valami bibi van:
    • DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $23.99 (40% off)
    De ha meg akarnám venni: $39.99... :

Ez sem rossz. :)

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.01.04. 17:17:22
  • zoltang
    Én nem vásároltam DCS modult Steam-en. Gondolom a kapott sorozatszámot regisztrálod náluk is.

Én anno a D-9 modulom "offline" módban aktiváltam először is itt (ED-nél vettem).
    http://proactive.star-force.com/2.0/activate.php
  • Marci_
    Steames DCS nek mi a pontos módja hogy nem Steamessé carázsoljam? :)
  • zoltang
    Christmas Flash Sale!
    Sunday, 04 January 2015
    Alert! Alert! Alert! Flash Sale is inbound! Take advantage of savings of 80% on most DCS products from January 4th 15:00 UTC to January 5th 09:00 UTC.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/

• DCS: F-86F Sabre: $49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: Fw 190 D-9 Dora: $49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: UH-1H Huey: $49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: Mi-8MTV2 Magnificent Eight: 49.99 to $9.99 (80% off)
    • DCS: Flaming Cliffs 3: $39.99 to $7.99 (80% off)
    • DCS: A-10C Warthog: $39.99 to $7.99 (80% off)
    • DCS: Black Shark 2: $39.99 to $7.99 (80% off)
    • DCS: P-51D Mustang: $29.99 to $5.99 (80% off)
    • DCS: Combined Arms: $19.99 to $3.99 (80% off)
    • F-15C for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • A-10A for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • Su-25 for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • Su-27 for DCS World: $9.99 to $1.99 (80% off)
    • DCS: MiG-21Bis: $49.99 to $22.50 (65% off)
    • DCS: Bf 109 K-4: $49.99 to $23.99 (40% off)
  • Marci_
    Köszi a küldit!

Kérdés/Ötlet: TS-en felmerült hogy adott fegyverek limitálva legyenek. Esetleg a kifogyó fegyvereket supllyzhatnák Mi-8asok, Huey-k? A Cargo-zást mennyire lehetne bele rakni? Ha esetleg nem is mostani missionbe, hanem a következőbe (remélem lesz még).
  • NIBI
    Köszi.
    De pilcsik nem is 1680*1050-es felbontásban látnak... :D
  • sakkay
    Jó a küldi, miatta megint be kell ülnöm a kamovba 1.5 év után először..ellopóztam a minyóval az ellen háta mögé, jól megijesztettem őket, majd rám néztek én meg örültem , hogy a géptörzset egybe be tudtam vinni egy épület árnyékába..ahol aztán csendben elhunyt a szitakötő. Ezt megcsináltam párszor, és nyugtáztam amit eleve tudtam, hogy a minyó nem erre való! Szóval jön a bosszú kamovval. Csak újra kell tanulnom.
    Mi alapján mozognak a földi egységek? Mert néztem, hogy a kékek elfoglalták a nagyváros repterét, majd kivonultak onnan. Vagy ha nagy nyomás nehezedik rájuk az AI visszavonul? Vagy gsg irányított tegnap? Ja és még egy utolsó kérdés:miért tűnik el néha valaki a térképről, miközben ott van? Létezik a szimben fog of war?
  • Ati810
    Pontosan úgy kell beállítani, ahogy alattam Borisz80 írta, csak annyival egészíteném ki, hogy valószínűleg már be lesz állítva máshova a Z tengely, így onnan ki kell törölni és hozzáadni a Zoom view-hez.
    De szerintem is jobb, ha pl. egy gombra van állítva a zoom és nem a fejmozgáshoz kötött.
  • sakkay
    De nem is full hd felbontásban látsz mint a monitorod
  • Borisz80
    Igazából sincs a pilcsiknek zoom-olós szeme ;)

- options - controlls
    - aircraft : kiválasztod
    - category : axis command
    - a listában megkeresed amire szükséged van....zoom view? passz....
    - track IR (vagy nem tudom mit ír ki freetrack-re) sorában rányomsz a rublikára
    - "add" gomb
    - "key / button" legörget, kiválasztod a tengelyt
  • SnowFox79
    Ja és ebben van egy AH-1 hang is.
  • SnowFox79
    Most lett elegem a DCS erőtlen hangjaiból... Kezdeném a MI-24 hangjával.

http://dcsworld.atw.hu/files/MI24_Sound.zip

Ez már közelebb van a valódihoz...

Üdv.
    SnowFox
  • SnowFox79
    Na Hölgyek/Urak.

Megtörtént a küldetés éles tesztje. Voltak hibák, voltak nem működő dolgok és volt pár áthidalásra váró ismeretlen probléma is. Ezeket a hibákat a teszteléssel egy időben javítottuk és örömmel jelenthetem be, hogy a végső verzió jelenleg is fut a VMH59-es szerveren.
    A tesztelésben segítségemre voltak Wittmann , Gsg16, Gida, Ludowik, Marci, Szika, Peti
    A segítségüket, ötleteiket és ráfordított idejüket ezúton is köszönöm!!!

A tervek szerint, a küldetés ha a körülmények nem szólnak közbe huzamosabb ideig fog futni a szerveren. Mivel ha a szerver kiürül a mission aktív pause ba kerül, így a küldetés onnan lesz folytatható ahol előtte abbahagytuk.

Még egyszer köszönöm a segítségeteket.

Üdv.
    SnowFox

• SnowFox79
    Egyenlőre nem merek, mert amik szervesen kapcsolódnak a küldetéshez azt nem tudom mozgathatóvá tenni, ezeken, meg a járulékos dolgokon kívül plussz egységekkel meg kísérletezni kell mert van egy hatás ahol már kliens lag jön elő.

Most amit megcsináltam ugye alapból 7 GROUP áll rendelkezésre oldalanként. Ehhez jön még 2 harci heli (MI-28 vagy AH-64D) ami dedikáltan CA-s. Ha elfoglalja a CA-s valamelyik repteret akkor egy rakat tankot és AA egységet kap erősítés gyanánt.

Ezen felül ott van a frontvonali AA egységek egy része aminek már a neve is űCA val kezdődik na az is mozgatható.

Sajnos a repülőerőket ki kellett vennem a CA irányítás alól mert megfektette a küldetést a gépek ide-oda küldözgetése. Ugyanis ha elküldte valaki valamerre akkor a küldetésben meghatározott és a CA parancsnok által megadott parancsok közt "őrlödött" a gép így nem hajtotta végre egyiket utasítást sem... Ezzel gyakorlatilag az AI vadászok pont arra nem lettek jók amire kitaláltam az egész küldetést.

Az AWACS meg gyakorlatilag megszűnt létezni miután valaki arrébb küldte. Fizikálisan ott volt, de nem jelent meg többet a rádió menüben. Így ezt is kivettem CA alól. Ha a helikopteres dolog amit a CA parancsnok kapott jól vizsgázik akkor teszek be, Földi egységből behívható erősítést.

Meg ígérem, rakok Neked össze egy küldetést ahol megpróbálunk egy nagy tankcsatás háborút megjeleníteni. Az kicsit gépigényesebb lesz, de nem bánom :-) Akkor viszont, ahogy most is számítok a segítségedre és a tanácsaidra.
  • gsg16
    Józsi ha lehet,tegyél több földi egységet mozgathatóvá.meg akár a kuznyecovot is
  • NIBI
    Na közben felmerült egy újabb gond amit nem tudok megoldani. :)
    Zoomolás helyett előrébb megy a virtuális fejem. Hogy lehet ezt a mozdulatot zoomolásra állítani? :) Mert feelinges így csak épp nem látom meg messzebbről a célt. :P
  • Ati810
    Nincs mit.
  • NIBI
    Hű azannyát olyat is kell csinálni? :)
    Köszi köszi, már működik is. :)
  • SnowFox79
    Üdv All.

Lehet lesni a szervert. Hamarosan indul.
  • SnowFox79
    Addig is, tanulmányozásra itt a küldetés:

http://dcsworld.atw.hu/files/Combined%20operation.miz

Üdv.
    SnowFox
  • beci43
    Köszi a gyors választ,majd nézem a szervert.
  • SnowFox79
    Várom Wittman-t. Igazság szerint hajnal 6-ig tartott mire az AI vadászokat sikerült optimalizálni így nem tudtuk tegnap este fellőni a küldit.
    De ahogy Wittman megjön megkérem, hogy indítsa el.

De TS-en már fent vagyunk.

Ahogy elindul ITT jelzem majd ígérem :-)
    Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.03. 16:44:25
  • beci43
    Józsi,mikor indul a szerver?
  • Szaggatos
    most tervezem megvenni a 21-et, lehet beugranék kicsit kérdezősködni róla :)
  • i robot
    Ha hazaérek, 21-essel célgépnek csatlakoznék én is.
  • Ati810
    HeadTracker.dll-t bemásoltad a telepítési könyvtáron belül a bin mappába?
  • sakkay
    Töszi!
  • SnowFox79
    Agyalok Rajta.

Gsg! mertem remélni, hogy jössz :-)
  • NIBI
    Sziasztok.

Freetrack-et használok, de a DCS-ben csak az egér móddal tudom megtenni. Hogy kell beállítani, hogy TrackIR-ként működjön?
    A War Thundert nyomom még, ott nem kellett állítani semmit és működött, de DCS-ben nem tudom összehozni. :(
    Kis helpet kérek ez ügyben, köszi. :)
  • _LG_
    megfelelő koalíciót be kell állítani (blue/red)
  • sakkay
    Helikopterrel megyek ha lehet, (mondjuk répának a levesbe) ráadásul minyóval vagy hueyal. Esetleg valami kirakásos, szállításos, kutatómentőst nem lehetne kérni?!
  • 250M30Re
    Sziasztok!
    Mission editor-ban mit kel csinálni a reptérrel, hogy elérhető legyen a GROUND CREW? (nyitott pilótafülkéből próbáltam elérni őket, és a rádió is be volt már kapcsolva)
  • TG Gida
    Én is jönnék, 8-ig.
  • gsg16
    este ráérek,olyan öttől.