37050

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
bgabor #12745 Én nem is értem miért rendelne valaki műszaki cikket külföldről. Ha valami (akármi) nem klappol a vásárlással, netán a garanciával, hogyan intézed azt ez magyarországról? Egy angol vagy amerikai céggel? Ha nem működnek együtt veled, hogyan kényszeríted ki azt innen?
Amúgy itthon a "magyar rögvalóságban" nagyon szépen garantálják a vásárlói jogaidat, legtöbb cég garanciánál, cserénél nem vitatkozik az ügyféllel már csak cégarculati okokból sem. -
bgabor #12744 Küldetés előtt tölt rendesen, én SSD-re tenném. -
wittman #12743 Hát ha van SSD, akkor oda érdemes telepíteni. -
SnowFox79 #12742 Üdv All.
Annak mondanám aki leszedte a küldetésemet, hogy szedje le újra, mert változtatások kerültek bele meg némi hibajavítás.
Üdv.
SnowFox
-
Mennyire fontos, hogy SSD-s vinyón legyen a DCS? -
Eleinte a Virtual Aerobatic- on is ki volt írva nincs 21 mert akad a szerver, és nem ideális a kötelék gyakorlások miatt. Valahogy megoldhatták mert múltkor az összes 21-es repült, hármas kötelékekben, ráadásul tele volt teljesen.
Nekem akkor akad többnyire, ha valaki belevágódik a földbe és jön a füst meg a tűz. -
A G940 elkelt.
Már csak a Track IR5 van eladósorban. -
SnowFox79 #12738 másnak is rossz hidd el. Volt olyan, hogy MIG-21 be beült valaki és megállt a szerver 5-10 másodpercre. -
Indi69 #12737 És ha nincs a közelben? Meg hát 22-en vannak a szerveren, nekik jó lehet. -
SnowFox79 #12736 A MIG-21 problémáról tudunk. Személy szerint a küldetéseimből ki is hagyom amíg nem javítják. -
Indi69 #12735 Csak online, egyébként jó. Más szimnél ilyet nem csinál, sem az il-2 46-nál sem a clodnál. A gépem i5 2500, gtx 570 1280mb, 4gb ram. A ram biztos kevés, de ennyire? Van ami high és van ami medium. A pálya végén álltam, startolni akartam, de jött egy mig21. Amíg nem szált fel én még körbenézni sem tudtam. -
SnowFox79 #12734 akkor feljössz TS-re és hallgatózol :-)
Mert hallani fogod, hogy reagál az AI vagy mit csinál. :-)
Indi69. Csak online van probléma? Géped milyen? Esetleg a beállítások? -
Nálam nem működik a link. -
Én nem is akarok bevetést repülni. Vagy azt kell? Csapásmérést az MI nem csinál és a földi egységek sem indulnak meg? Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan megy és mire képes a DCS, hogyha nincs játékos. -
Indi69 #12731 Nem a te munkád. Azt nem próbáltam. Egy air race térkép volt. -
SnowFox79 #12730 Ez a mission vagy mindegyik? -
Indi69 #12729 sziasztok. A multiban nekem használhatatlanul akad mikor másik gép kerül a közelembe. A netem digi 200/50Mb. Mi a baj, tudok valamit állítani? -
SnowFox79 #12728 Üdv.
Ki lehet próbálni szólóban is, de sajnos egyedül nehéz lesz helyt állni vadászként és csapásmérőként is.
Este elvileg fel lesz lőve VMH59 szerverre. Akkor jöhetsz mozizni. De csak kék oldalról, mert vörös oldalra nem raktam CA slotot és Spectatort sem.
Üdv.
SnowFox
-
Hülye kérdés, de szóloban is ki lehet próbálni ezt? Vagy úgy elveszti funkcionalitását? Első körben tényleg csak moziznék, hogy mit csinál az MI. -
Fürtös #12726 Gratula Snowfox! Köszönjük a rengeteg beleölt időt és energiát!
Ha magyarhonban járok feltétlen vendégem vagy egy sörre/borra/pálinkára!
-
Szaggatos #12725 Két kérdés: Leon mennyiért gondoltad a track-et, és valaki mára valami multit emlegetett, erről lehet valamit tudni? -
SnowFox79 #12724 Üdv All.
Befejeztem a Mission szerkesztését.
Nehéz szülés volt, sok-sok problémával, váratlan dologgal, de végre kész vagyok vele.
Íme: dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV1.miz
Terveztem egy Map Pack-ot is adni hozzá, de akkor tudná mindenki hol és mit is várhat kb. Így egy kicsit nehezebb lesz.
Amit sikerült kihoznom belőle:
- véletlenszerűen behívott ellenséges egységek.véletlenszerű viselkedéssel megpakolva
- AI légvédelem random módon kapcsolgatja az érzékelőket és helyet változtat
- Random AI vadászerők 5-6 bázisról üzemelhetnek, visszaszoríthatóak, hadi helyzet függvényében hátrébb vonulnak távolabbi bázisokra.
- Nem lineáris feladatok
- Esetlegesen kapható másodlagos feladatok
- CA támogatás
- Kimondottan MI8 és UH-1-re tervezett feladatok.
A többit majd kitapasztaljátok.
Üdv.
SnowFox
-
Solt #12723 Én tanultam a saját sztorimból... soha többet nem veszek meg olyan dolgot külföldről, ami elromolhat, és itthon megkapni... az a minimális felár, amivel itthon többe kerül ( már, ha többe kerül ) bőven megéri a nyugalmat. :)
Egyébként ITT 124000.-Ft. ITT meg 120 volt utoljára pár hete... berak az ember egy raktárfigyelőt, és jön az email, ha megint elérhető. :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.18. 15:51:11 -
Nah jah, hallomasbol ismerem a storyd....akkor ott a masik link :)
(egyebkent az arara gondoltam..mert vicc hogy ha lehet is kapni nehol, akkor is 160-180E)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.01.18. 15:44:30 -
Jut eszembe... A Track IR5 is eladó.
Ez a gamer set. Van hozzá a Track Clip pro is és a TrackHat is. -
Solt #12720 Magyar valóság? :D A simware több mint egy éve szopat a TrackIr-l, nem küldték vissza sem a régit, se újat, se a pénzt, még csak a leveleimre sem válaszolnak! Attól a mocskos gerinctelen féreg cégtől semmit nem szabad venni ami elromolhat...
Ha ezt itt a magyar valóságban adták volna elő, már rég megoldottam volna! :) -
www.simw.com, www.aviationmegastore.com
rendeld innen, arra sem a "magyar valosag"... -
Ludowik #12718 Van azért némi kompromisszumos megoldás is erre a fák dologra Azért egy tan simán lenyom egy fát egy bizonyos méretig,Azért ne várjunk ebben az optimalizálatlan játékban szilánkokra robbanó és lángoló torzóként füstölgő fatörzsdarabokat,másik játék de ott legalább kidőlnek a fák ha nekik mész. És ha nagy a fa te meg nem vagy elég méretes de nagy a sebesség hát van baj. Mindamellett el lehet a bozótban bújni át is lőhető, amit eltalálsz az megsemmisül a füvet letaposod a bokrok eldőlnek és visszaállnak.Ez itt nincsen kezdem azt érezni ez egy zsákutca,valami nincsen meg a játék fejlesztésében -
Én is ezt mondtam, mert így sok fa helyett egy fasor az egy hitbox. Ebben még az is belefér, hogy ha egy helyen szétszeded, akkor két hitboxra esik szét.
A terület definiállással egy baj van. Hogyan jutna át egy ilyen fa sávon egy jármű a földön közlekedve? -
Üdv Urak!
Joy vásárlás előtt állok.
Tudtok javasolni olyan magyar boltot ahol be lehetne szerezni a TH Warthog HOTAS-t?
Én eddig csak egyet találtam.
THX -
Irónia volt amit írtam. Most nyilván nincs normális LOS, mert a fákat nem látja a progi, az érzékelés is és a fegyverek is átlátnak/átmennek rajta. Amit írsz, az alapvetően igaz, de hogy a DCS hogy oldja majd meg a gyakorlatban, azt nem tudom, nem olvastam róla még semmit. Azt nem gondolom viszont, hogy minden egyes fatörzs kapna egy-egy saját hitbox-ot, amit ráadásul az összes közelben repülő berendezés valós időben, dinamikusan elemezne. Az, hogy esetleg csillapítást és árnyékolást számolna, hogy mi mit lát, szerintem ez szembemegy azzal, amire a DCS-t szánják. ED-nél lebutítják a radarokat, mert az átlag júzernek nem kell azt tudni, hogy valóságban mi mire képes, leegyszerűsítik a rakéták képességeit, sokkal könnyebb zavarni és eldobatni velük a célt mint valóságban, mert az átlag júzer nyilván nem jogosult arra, hogy ilyeneket tudjon, viszont a fegyverzet modell még az erdő sűrűségét is figyelné és így számolná a LOS-t? Ez nekem nem illik össze. Ha tippelnem kéne én azt mondanám, hogy a térkép adatait felhasználva területeket definiálnak, hogy hol van erdő ami erősen zavaró, hol csak bozót, ritkás fa vagy sivatag, és ott gyenge lesz vagy egyátalán nem lesz csillapítás. Ezekkel az értékekkel becsempézik a térképet, aztán játék közben az egnine meg eldönti, hogy befogod a célt vagy sem. Végeredményben sokkal jobb lehet mint most, viszont sokkal kevesebb erőforrást emésztene föl mint a hitboxos megoldás (ami viszont továbbra is hasznos lehet a törésmodellhez). -
beci43 #12714 Csak ha jön a 2.0,meg ne bánd... -
Eladó:
- Logitech G940 (szinte új, alig-alig használtam) 60 000,-
Plusz posta.
Vagy a jövő héten pénteken megyek Szombathelyről Orosházára és akkor el tudom vinni ha útba esik (szhely-győr-bp-stb..).
Semmi baja, egyszerűen nincs időm játszani, röpcsizni.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.01.17. 22:00:47 -
Az az érzésem, hogy nem érted. A fák jelenleg csak textúrák szerintem. A játékos nem lát rajta át, hiszen neki szeme van. Az MI számára ott viszont nincs objektum. A MI számára ahhoz, hogy a LOS számítás soron blokkolva legyen valami mindenképpen kell valami definiált geometria, még ha csak egy nyambadt oszlop a fa. Viszont, ha van ilyen definiált geometria, akkor ez gyakorlatilag hitbox, tehát akkor elpusztíthatóságot meg kellene csinálni.
Vagy hogyan tudsz olyan LOS blokkolást csinálni, ami geometriai számítás nélkül jár...? -
wittman #12711 Szia!
Most fent vagyok a 59th TS3-on.
Fut a nyílt szerverünk, oda tudsz csatlakozni?
-
LOS az van, csak a fa nem akadály :) Ezen akadt ki Sakkay is, hogy a függeszkedő helijét az erdőn keresztül szedte le a légvédelem. -
sirpalee #12709 Oksa, akkor félreértettem. Sry. -
Viszont, ha nincs ütközésmodell és hitbox. akkor mi alapján számol LOS-t a DCS...? -
A Clod-al példálóztam előtte, az tud 100 fős szervert, 20-30 AI-t és párszáz földi célt együtt futtatni problémamentesen, és ez többek közt azért is lehet, mert a clod fejlesztői a fáknak nem adtak ütközésmodellt. Ehhez hasonlította Fürtös az Armát. Nem volt szó a DCS-ről. -
sirpalee #12706 Nem, de ezt sugallta a kérdésed.