37050

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Értem. Akkor tárgytalan. Én másképp értelmeztem. -
Az ingyent hol látod?
Requires active serial number for Black Shark 2 Upgrade.
Az active serialt meg nem ingyé adják...ha jól emlékszem, egy ideig létezett csak ez az upgrade-dolog a BS1-gyel rendelkezőknek (This product is no longer in stock.), sokkal olcsóbban adták, mint amennyi most a BS2, de nem ingyen.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.20. 17:34:38 -
sakkay #12783 Köszi. Egy minyó foglalt. De ha kamov marad az sem baj...vagy huey-mindegy,
csak lehessen vele lebegni. Juteszembe', légdeszka szimulátor nincs?
-
DCS Black Shark 1 dobozosan van meg. Jól látom, hogy lehet upgradelni 2-re ingyen? [LINK] Ezt lehet integrálni a DCS World-be? -
A-10A van benne? -
beci43 #12780 Jó a story! -
köszi, nagyon érdekes történet!
ha találsz még hasonlót nyugodtan posztold -
Szaggatos #12778 Heló, itt többször is említettetek TS-t. Ez pontosan melyik szerver? Mert láttam jelszavas 59-eset, meg anélkülit. Ha jelszavas, oda be lehet jutni pezantoknak is, vagy valami csoportnak van fenntartva? :D -
Marci_ #12777 Ez érdekes volt, köszi. -
Solt #12776 Egy kis érdekesség... -
77pxdumbo #12775 Üdv!
A Huey-t már le is foglalom
-
SnowFox79 #12774 Üdv All.
A küldetésem mostantól fut a VMH59 szerveren.
Jelenleg éles teszt fázisban van, így ha bármi hiba előjön akkor privátban vagy a TS-en közöljétek és javítom.
Ezzel párhuzamosan repülést szervezünk Péntek vagy Szombat estére a jelenleg is futó küldetésre.
Jelentkezéseket ide kérjük. Sajnos Heliből kevés van, de annál több vadász és csapásmérő hely van.
Remélem sokan összejövünk.
Üdv.
SnowFox -
P40 alfa:
-
Vannak akik tudnak vele repülni: SU-27 -
sakkay #12771 Megnézted a dcs-t? -
OFF
Totál tiszta az egész cucc, megfújom és semmi sem jön ki belőle. Eladás előtt még azért lehet, hogy szétszedem, de előtte nem. Együtt tudok élni (egyelőre) a problémával. Kérdés, hogy a leendő vevő is...
On -
OFF:
Mondjuk ha nem garos, es netan meg eladasra itelt is, akkor en tuti leszednem a hutot, kipucolnam, ujrakennem szilikonzsirral, vagy valami komolyabb kenceficevel, esetleg hutocsere, es teszt. Ha ugy jo mehet a bolhapiacra...viszont ha marad, akkor is meg van oldva esetleg a gond. Ha meg igy is gebasz van es nem garos akkor mind1 is...
Bar egy suritett levegos alapos takaritas sosem art neki, kivenni minden oldalrol megfujatni.
ON: -
Köszike... -
OFF
Az én VGA-mál egyszerű. Futtatni kell egy grafikailag húzósabb 3D progit és hagyd auto-n a venti vezérlést. Általában 1-1,5 perc elég... (Mág húzósnak sem kell annyira lennie, még a 8 éves NWN2 max beállítástól közel is megfekteti...)
Mindig 55 fok felett hal meg a hőmérő szerint, annál magasabb hőmérsékletet még soha nem láttam. Ha felhúzom 40-45%-ra (kicsit lejebb vehető az órajel), akkor meg soha nem omlik össze. Teljesen egyértelmű, hogy a hőmérő nem a kritikus helyen mér, mert 55 foknál nem szabadna összeomlania a rendszernek.
ON
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.19. 16:21:30 -
Ma már nagyon megengedő a törvény a kereskedőkkel. Anno dolgoztam kereskedelemben, tudom mifán terem az ilyen. A fogyasztóvédelemmel fenegyetőzni kb annyit ér mint kiállni az utcára és idióta módjára ordibálni. Perre meg vigye akinek két anyja van....meg aki élvezi ezt. Iponról viszont nekem csak jó tapasztalatom van. Vidékiként a garanciafutár szolgáltattás ami a kiszállítás dijjában benne van nagyon kedvező nekem. Igaz szakmabeliként én csak rendesen letesztelt, hibát pontosan körülírt módon adtam vissza, és minden esetben cserélték is az alkatrészeket! Mondjuk igen, nem mind1 hogy valaki sejti csak hogy baja van, vagy úgy küldi vissza hogy a leírtak alapján tudják reprodukálni a hibajelenséget! -
SnowFox79 #12765 Üdv.
A küldetés most nem fut szerintem.
Tegnap megvolt az éles teszt. Pár hiba fel lett tárva a teszt során. Ezek a mai nappal javítva lettek. Az új verzió ma este lesz fellőve ha minden jól alakul.
Íme a legfrissebb verzió: http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV2.miz
változott többek közt:
MI-8, UH-1 feladatok kibővítve.
AWACS gondok kijavítva
AI SEAD támogatás ha kevés a csapásmérő a szerveren.
Oldalszámok javítva
AI CAP zónák áthelyezve
Vízfelszíni egység hozzáadása AWACS védelemhez
FPS drop redukálása egységcserével.
MQ-9 REAPER zónák áthelyezve (CA irányítás)
Üdv.
SnowFox -
Zsír. Akkor már csak az Edge megjelenésére kell várni és azt, hogy kinek mi a konfig tapasztalata. -
Igen, 5000 Ft-ért összerakják, amikor rendelést leadsz ott megrendelheted a "szervízszolgáltatásoknál":
http://www.aqua.hu/szamitogep-osszeszerelesi-dij-283.html -
Solt #12762 Nekem ugyanez van az IPON-nál... :) -
Konfig összerakását vállalják? Az oldalon nem találok ilyen lehetőséget. -
Jajj, ipon. Ha esetleg boltot keresel, nekem az Aqua.hu-val csak jó tapasztalatom volt eddig, Blahánál kellett leadni a kártyát, pár napon belül mindig értesítettek, hogy jó vagy sem, kétszer is szó nélkül cserélték, amikor már nem árulták a típust (de garancia még élt persze), akkor adtak egy kicsivel jobbat. Én szinte csak itt vásárolok, max akkor nem, ha nekik nincs amit keresek. -
Fut fent most SnowFox? ;) -
-
sakkay #12757 Lehet olyan, csak nehéz-és nagyon ritkán csinálják! Lehet akkor is volt előremozgás csak nem érezted. Függőleges leszállás nem a heliknek való, csak a rajzfilmekben
,persze ez így szó szerint nem igaz, de ha van rá mód soha senki nem ereszkedik függőlegesen. Nem látod mi van, és sokkal erősebbek a hatások..ja és nehéz.
Raknék fel én olyan vidit, csak szar a netem. Szerénység. Erről ismernek!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.19. 12:28:29 -
köszönöm a válaszokat!
talán az lehet a baj ahogy Sakkay kolléga is mondja, hogy függőlegesen próbálok ereszkedni és azt nem szereti. Egyébként amikor élőben repültünk, úgy emlékszem hogy a pilóta ugyanúgy függőlegesen szállt le, és nem volt gáz vele. Azért gondoltam hogy akkor itt is mennie kéne.
Sajnos nincs mikrofonos fülesem, csak offline próbálgatok, de közi azért!
(szeretném jól repülni a minyót egyszer, de még a felszállás is horror, nem értem hogyan lehet függőlegesen felszállni :D
de egyébként még nem is találtam olyan DCS videót ahol normálisan szállt volna fel valaki helyből, csúszás nélkül
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.01.19. 11:36:08 -
Marci_ #12755 Ha a 'Rectifier' 1 2 3 fel van kapcsolva (Battery 1 2 alatt, kicsit balra), és 'Generator' 1 2 ( Inverterektől balra, ua az a sor, első két kapcsoló) is fel van kapcsolva, valamint a jobboldali felső háromszög konzol alsó sor jobbról a harmadik 'Right attitude indicator power switch' is fel van, és csavartál rá gázt (RControl+Home) akkor mennie kéne elvileg.
Ha úgy csinálod ahogy a trainingbe mondja akkor is mennie kéne.
2. Kérdésre válaszolva szerintem csak annyi hogy tapasztalódni kell. Nálam segít ha nem függeszkedésből süllyedek, hanem kivezetem, kontrolláltabb a süllyedés, de ha mégis függeszkedésből szeretnél fél szemmel nézd a vario-t és legyél türelmes a -0.5m/s-al :) És kezeld finoman a kollektívát, légy vele türelmes. -
sakkay #12754 1.elméletileg ha normál indítást megcsinálod(procedúrát)simán be lehet kapcsolni
2.mielőtt jönne az örvény' már adagolni kell a kakaót. Később ha belejöttél, már ösztönből megy, elég vad leszállást is össze lehet hozni, de sokat kell repülni. Tegezni meg soha nem lehet, főleg a leszállásoknál.Soha, de tényleg-soha-ne ereszkedj függőlegesen, mindig legyen egy kis sebességed, a végén kb 2-3 méterre csökkenjen csak a sebesség nullára. Alap az is-főleg tanulóidőben-hogy leszállásnál a vario ne menjen 3-4 alá, mert nem fogod tudni megfogni a gépet. Este leszek ts, ha feljössz segítek. -
IPON. -
bgabor #12752 Nagyon gyér boltot választhattál. :D -
Solt #12751 Nem, a csere darab a javítás idejére az üzlet jóindulatán múlik.
Törvény szerint 15 napjuk van (törekedniük kell rá) a javítás elvégzésére. A 16. napon még hiába vered az asztalt, de a bírói gyakorlat szerint a 30. napig, ha nem javítják meg, nem kapsz újat, vagy nem adják vissza a pénzt, akkor a te javadra ítélnek, ergo a vitás esetekben a 30. napon történő határozott asztalra baszás eredményes szokott lenni... a boltok is csak azzal szaroznak, akivel lehet.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.19. 10:35:53 -
Még, ha ki is cserélnék akkor is mi kötelezi őket csere VGA biztosítására? Egyébként már nem számít, mert a 2 év garija már lejárt. Asszem. -
Caterpillar #12749 Nyilván, hisz próbálnak ők is kibújni, de ilyenkor picit meg kell lengetni a fogyasztóvédelmet és minden kapu kinyílik... -
Hát nekem meg azt mondták, hogy pl VGA kártyám hűtési problémája miatt nem fognak új kártyát adni, az ziher. Ezen felül azt is mondták, hogy ideiglenesre se számítsak, ha belekezdek akár hónapokig tartó műveletbe... -
A kabinbelsőt változtathatod, nem foglalkozik vele a szerver. Nekem az A10-ben is ki van cserélve a kabin meg a Kamovban is és még sose volt vele probléma -
hello
lenne 2 kérdésem a minyó pilótákhoz:
1. a középső konzolon a pilóták között van egy "autopilot pitch-roll channel", ezt nem tudom bekapcsolni, miért? Valamit fel kell kapcsolni hozzá a műszerfalon is?
2. nem tudok leszállni, kb 5 m-en jön egy erős rázás, majd a helikopter leeseik, bármit csinálok. Tudom hogy ez a rázás realisztikus, repültem már a valóságban is minyóval, de mit rontok el hogy a gép leesik?
És még valami, ha esetleg teszek felangol feliratos kabinbelsőt, azt online engedélyezi a program? Vagy ez szerverfüggő?
Köszi előre is!