37048

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
beci43 #12823 Kis vészmadarak...jöjjön ki a 2.0,én már annak is örülnék. -
Ja, 10 év múlva. :) -
Ebből jó ha 2-3 dolog fog teljesülni.
Remélem a jobb oculus támogatás lesz az egyik.
-
SOJ modellezés van a DCS-ben? -
Solt #12819
-
beci43 #12818 Sanyó cikke. -
Snow, Kamovok??? Sehol? :( -
SnowFox79 #12816 Sajnos ez DCS hiba. -
SnowFox79 #12815 Üdv.
_LG_ Nem kavar be rakok be párat.
Sakkay: Köszi a dicséretet. Igyekszem fent tartani a színvonalat.
AirPalee: vettem.
-
Marci_ #12814 elvileg igen
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=99389
(pff még nincs 30 napja h regeltem) -
77pxdumbo #12813 Üdv :)
Egy kérdés: a DCS támogatja-e a 21:9 képarányt?
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.01.20. 22:08:19 -
Egy Mi 8 -al jönnék én is! -
sakkay #12811 Építgess' építgess akkor
-
Most más köt le. This War of Mine. Minden idők egyik legjobb játéka. Jelenleg egy 7 éves Saitex C. Evo-m van. Tiszteségesen nem lehet vele repkedni, mert még a gázkar sem marad a helyén. A SSD vinyón egyelőre hely sincs neki sajnos, majd át kell pakolgatnom egy rakás installt. -
sakkay #12809 Gyere már fel valamikor repülni...addig is míg kijön az edge
.
-
sakkay #12808 Na igen, azzal tényleg olyan lenne nem túlzol
.
Az akadásokat én is néztem, fura, hogy nem akkor vannak amikor pl. atom sok épület, vagy tárgy van a közelben. De mindegy is, mert egy ilyen városka fölött (mármint a jelenlegi grafikával)most alap, hogy megremeg' a dcs -
Solt #12807 És ezt képzeld el OR-l... :)) Szerintem spontán a gatyámba élveznék... :D
( mondjuk azok a fura akadások remélem a videó miatt vannak ) -
Ez a videó valami eszméletlen.Repülővel milyen lesz ez 1000 km/h-val. Ezért én veszek gépet, amilyet kell. Ha 300k kell rá, akkor annyi. -
sakkay #12805 Szerintem ez alap dcs hiba...na majd az edge!
Reményhal ugyebár..
-
sakkay #12804
Lebuktam...
-
_LG_ #12803 Csatlakozom az előttem szólóhoz...tutti a küldi, amit tapasztaltam (nem tudom,h az én gépen gyenge vagymiaszösz) minyó S-8 -at indított és mikor robbant az Ural, leesett az fps-em 15-re. Van erre megoldás? Választ előre is thx. -
Ha mondjuk bent lenne vagy 10 minyó egy reptéren, akkor nekem kb. annyi fps-em lenne.
"Akinek nem megy a fegyverzet kezelés vagy a repülés, az szóljon, segítek."
Lelövöd háturrú? :D -
sakkay #12801 Naa 
Amúgy aki helizik a dagattal, vagy a hueyal, eddig lehetett a kifogás, hogy nem jó multiban, "azért nem repülöm, mert nincsen neki való feladat".
Olyan fasza küldiket csinált Snow(multiban), hogy parádés. Úgyhogy kedves kollégák, aki normálisan repüli a fent említett vasakat, az jöjjék'
.
Akinek nem megy a fegyverzet kezelés vagy a repülés, az szóljon, segítek. -
Szép lenne. Meg az 10 fps-em is :) -
sirpalee #12799 Ahogy írtam facebookon is, én egy A-10C-t szeretnék lefoglalni. :) -
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/1228668/ -
-
beci43 #12796 Bevált!Csóközön! -
_LG_ #12795 Szia! SnowFox!
FB-n is írtam, de itt talán sűrűbben vagy; Kérésem lenne,h a jelenlegi mission-ben 2x A-10C-t A-ra kicserélnél-e? Ez borít bármilyen triggerelést?
Utoljára szerkesztette: _LG_, 2015.01.20. 20:06:30 -
SnowFox79 #12794 Nem ígérek semmit, mert már dolgozok egy Grúz Konfliktuson, de megpróbálom megoldani.
Ha lesz valami haladás vele akkor megírom ide.
Üdv.
SnowFox -
sakkay #12793 Még a végén összejön egy óriás minyó kötelék..olyanok leszünk, mint a tehéncsorda az aknamezőn
-
Marci_ #12792 Lehetne kérni még pár Minyót?
Nem lenne szükséges hogy olyan faszán meg legyen scriptelve/triggerelve a küldi neki(k) mint amik idáig benne vannak...Támogatni, kísérni (Nagyon valószínű jönne egy off fórumos barátom, és látom már sokan szemet vetettek a szitakötőkre).
-
sakkay #12791 Ez nagyon komolyan néz ki! Kurvára lehet érezni a magasságot és a sebességet! Na lassan elhiszem , hogy hamarosan jön. -
beci43 #12790 Köszi Minyóhuszár!
Kipróbálom!
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.01.20. 18:53:55 -
SnowFox79 #12789 Üdv All.
Helikopterek: 2Minyó, 1Db Huey, majd Krymsk elfoglalása után 2 Minyó és 2 Huey jut szerephez.
Egyéb gépek: 6X A-10C, 6X SU-25A, 6X SU-25T, 6X F-15C, 6X MIG-29A, 6X MIG-29S, 6X SU-27, 2X CA Ground Commander (ide tapasztalt CA-s jelentkezését várjuk... GSG????)
A küldetés nem könnyű, főleg az első szakaszban amíg kijutnak a kékek Anapáról. Utána már nem olyan vészes...
Üdv.
SnowFox -
Pedálozz ne trimmelj!
Be kell lépni finoman és a kollektív kart se rántsd fel. Csak finoman.
-
beci43 #12787 A kurva Minyóval felszállok,és csak pörgök,pörgök...hiába trimmelem,semmit sem ér.Ötletek? -
Caterpillar #12786 -
Értem. Akkor tárgytalan. Én másképp értelmeztem. -
Az ingyent hol látod?
Requires active serial number for Black Shark 2 Upgrade.
Az active serialt meg nem ingyé adják...ha jól emlékszem, egy ideig létezett csak ez az upgrade-dolog a BS1-gyel rendelkezőknek (This product is no longer in stock.), sokkal olcsóbban adták, mint amennyi most a BS2, de nem ingyen.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.01.20. 17:34:38