37051

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Ez új 3D modell vagy csak ennyire jó az EDGE? -
-
A határidőt azt tartják, 2 hét múlva jön
csak azt nem tudod hogy mihez képest 2 hét
Egyébként sajnos nem csak az orosz fejlesztőkre jellemző ez a munkamorál
-
Firewing #12983 a játékban az options-ben a monitors-nál a legördülőből kiválasztod: Stereo -
bgabor #12982 Ezek orosz fejlesztők, akik teljesen szavahihetetlenek, ha határidőkről van szó(vagy akármi másról). Ne számíts tőlük semmire, és akkor ha valamit mégis kiadnak, akkor majd kellemesen meglepődhetsz- -
Belathato idon belul nemm valoszinu! Mint kiderult edge-el es nevada terkeppel se tartanak szinte sehol. Mintha az elmult ket evben semmit se csinaltak volna. Vegulis igy nezopont kerdese...3-5 even belul elkepzelheto....de ki tudja?! -
sulyid #12980 Egy kérdés uraim: ha lekészül az l-39-essel együtt az a lehetőség hogy 2 ember repülheti a gépet egy időben akkor várható-e hogy kiadják a mostani vadászok kiképző verzióit? Például F-15D, Szu-27UB, MiG-29UB? Vagy akár csak valami értelmes harci gépet ahol használható is (pl F-15E, Szu-30)? -
Értem én, de a irányított rakéták nélkül szerintem jelentősen csökken a Szu-25 harcértéke. :)) Szóval nem értem, miért nem fontos nekik. (Jó tudom, naiv vagyok. :D) -
gsg16 #12978 tetszik,amikor emberek,ilyen gyermeki naivitással szemlélik a világot!
még hogy kijavították...
-
Ma elindítottam a DCS-ét, láttam, hogy frissülni akar.. hagytam neki. Gondoltam, hátha már kijavították a Célpont rögzítés után szarul működő lézert a Szu-25A-ban.. hát nem... :( -
na ez még akár jó is lehetne csak kérdés, hogy aktiválom ezt a lua fájlt , hogy a megadott értékekket használja
-
Firewing #12975 Sajna nincs tapasztalatom abban, hogy a VR-hez hol, milyen beállítások kellenek. Annyit találtam, hogy a monitorsetup mappában van egy stereo.lua, ami félképernyőre a két szemnek külön-külön rendereli a képet. 3D-s TV-n szemüveggel szerintem működne.
-
wittman #12974 Csak az a baj, hogy ez régen volt...jöhetnél már megint "dolgozni". -
sakkay #12973
-
Neked meg rossz a májad, tudom, hogy meg kell halni valamiben, de ni igyál ennyit
.
-
gsg16 #12971 rossz topic-ba írtad. -
off
Ma elindult a Balkán PvP, akik repülik, azoknak jó leszállást!
on -
Az occulos rifthez hasonlo ugymond házi megoldást probálnék a google cardboard segitségével Telefonnal. ehhez ugye mindegyik szemnek külön kell kijelezni igy a FHD képernyő egy szemre jutó felbontása a 960x1080. A monitoromé meg 840x1050 és tesztelném, hogy melyik a jobb megoldás. ehhez még probálnám beállitani a tridef3d nevü progit,de egyenlöre nem jön össze mindig kifagy. -
Firewing #12968 Szia!
Miért írtál 2 felbontást? Mi a végső cél?
Esetleg pl A10C mfd képét szeretnéd exportálni? Akkor még pár plusz dolog kelleni fog...
Az options.lua-n kívül még ezt érdemes megnézni:
Ha a játékban az options-ben a monitors -nál "1 screen" szerepel, akkor a ....\DCS World\Config\MonitorSetup\1Camera.lua file-t nézd meg. Itt a width=screen.width; azt jelenti, hogy az aktuális felbontás szélessége lesz a szimulátorban renderelt kép szélessége. Ugyanígy a magasság és a képarány.
Tehát vagy a játék indítása előtt átállítod a windows-ban a felbontást a kívántra, vagy beírod ide a konkrét értékeket.
Remélem érthetően fogalmaztam és sikerül működésre bírni. ;) -
sakkay #12967 Ja ja. Még az sem lenne egy utolsó, ha utólag belenyomnák a dcs kamovba..na ez az ami tuti nem lesz
-
gsg16 #12966 ha én ülök az adott földi légvédelmi eszközben,akkor 100%-ban csak a szerencsén múlik a kolléga túlélése...
volt olyan,hogy gyakorlatilag a gép alá gurultam,és onnan lőttem.tényleg nagyon kellene bele az a besugárzás jelző.
-
sakkay #12965 Éppen ezt olvasgattam, kb. a védelmi rész leírás fele nincsen a jelenlegi ka-50-ben lemodellezve, és\vagy eleve nincs is az adott létező modellben
-
sakkay #12964 Na igen. A fák hiánya, és egy radar besugárzás jelző nagyon kellene. Igazából az utóbbi nélkül, egy használhatatlan eszköz. Meggyőződésem , hogy a későbbi ka-50-ben van. Így jelen állás szerint, akármilyen faxa vagy, a túlélés 60% nem rajtad, hanem a szerencsén múlik. -
beci43 #12963 Köszönjük a leírásod.Legalábbis részemről nagyon hasznos volt.Sajnos egyre jobban hanyagolják ezt a típust a szimulátoron belül,már a modkészítők sem foglalkoznak vele,pedig megérne pár misét hogy kicsit feldobják. -
Sidewinder #12962 Kamov Ka-50SH változat. Ez volt a típus utolsó változata, FLIR-el és minden széppel meg jóval ellátva. A gép óriási előnye volt, hogy a DCS-ben repülhető változattal szemben már teljesen megfelelő volt az éjszakai alkalmazásra. Nem kellett már világítóbombákat dobálni éjjel, hogy lássa a célokat. Ez egyébként a második éjszaka is alkalmazható változata volt a Ka-50 típusnak. Összesen 15 darab Ka-50-es épült és ezeknek egy részét újra átépítették. Most nem sok kedvem van keresgélni, de ahhoz képest, hogy összesen 15 db Ka-50-es készült, én négyféle különböző fejlettségű műszerfallal láttam felszerelve a típust. A legelső változaton az Abrisz helyett még valami Junoszty tv szerű kezdetlegesebb fedélzeti számítógép volt. Aztán ahogy a belinkelt képen is láthatjuk eléggé komolyan kikupálódott a típus, 3 nagy MFD, éjszakai alkalmazhatóság, stb. A 15 példány közül szerintem valószínűleg nem találnánk kettő teljesen egyformát. Az SH változaton is még dolgozhattak a fotó készítésének idején. Mindenesetre ez a műanyag kábelkötegelővel a HUD oldalára rögzített eszköz nem arra utal, hogy teljesen befejezett lenne a gép. Azt pedig nagyon sajnálom, hogy a Ka-50-esnek ezt a fejlett változatát nem repülhetjük a DCS-ben. -
Sidewinder #12961 Valószínűleg egy olyat takartak ki, hogy miért arra csak tippelni lehet. -
artivizsla #12960 Passz, ebben a témában nem vagyok otthon, csak a kitakart képre kerestem rá. -
Viszont archivumokbol lehet elo lehet banyaszni:
http://archive.today/bop.agria.hu -
Nekem anno volt ilyen irasom Neuroval az oldalunkon. De sajna ez mar tizeneves tema lassan, igy nekem sehol sincs meg. -
ez melyik verzioja a ka50nek? a sok MFD miatt kérdem -
artivizsla #12956 Talán ezt ?
-
Ezzel kezdtem, ez már meg van írva, mert a '90-es évekhez tartozik. Már csak a XXI. századról kell írni, ami nem nehezé, mert két jetes katonai HC szimulátor van, a LOMAC-DCS vonal és a Falcon. Minden más arcade vagy fél arcade.
Nem tudom, hogy mikor kezdik el leadni azt az iddqd blogon, ami meg van, de nem rövid anyagot hoztam össze. ;)
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.30. 18:51:46 -
Köszi , ez igy müködik is,csak van egy kis gondom vele, hogy ha igy állitom be a felbontást akkor a mission betöltése után megjelenő kis ablak aminél a fly gombra kéne kattintani a gombot kitakarja a tálca és nem tudok rákattintani(ha esc-et nyomok akkor eltünik az ablak,de a játék nem indul el) , windows modban sem és ugye olyankor meg az egér kimászik a játéktérből és máshova is tudok kattintani.Arról nem is beszélve hogy ilyenkor nem érzékeli az egeret ugy hogy nézelődni lehesen vele.
Valakinek ötlete, hogy lehetne -
A LOMAC széria előtt még volt a Flanker sorozat aminek az első verziója 1995 ben jelent, meg azt is az Eagle Dynamics csinálta, a Lock On ennek a továbbfejlesztése volt, a történetet talán itt kéne kezdeni, de összefoglalóra nem válalkozok mert annyira én sem ismerem. -
A LOMAC széria történetét össze tudja foglalni valaki röviden az KA-50/DCS-10 és DCS World megjelenéséig? A szimulátor történetes sorozathoz lenne erre szükségem. Egyrészt nem merültem el a sorozatban annyira sosem, ezen felül egy másik nézőpont sem rossz. Természetesen a szerző felntütetésével venném át a kapott anyagot.
A Lock On és FC1.1 tájáról vannak szép screenshotjai még valakinek esetleg raktáron, amivel be lehet mutatni, hogy mennyire volt kinézetre ütős a LOMAC? -
Akkor ezt kapd ki. :) -
users/.../saved games/dcs/config/options.lua fájlban a graphics résznél van a felbontás. Ha átírod működnie kell, de ha a játékban belépsz a konfigba, lehet, hogy visszaállítja magát.
gsg16: ja, jól mutatna :) -
gsg16 #12949 ha ED-éknek lenne egy kis humor érzékük,akkor ez a következő BS2 frissítésben benne lenne!esetleg egy hawai fűszoknyás táncoló bábu! -
hogy lehet a játékot egyedi felbontásra és aspet ratio-ra beállitani? 840*1050 8:9-es és 960*1080 8:9 felbontás és képarány kéne -
beci43 #12947 Elvisz Prézli.Ki gondolta volna...