37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Tegnap tényleg 10 dolcsi volt a Sabre? Pont szolgálatban voltam.... -
képz -
báz vettem volna egy k4-est de már nincs akció :(
mindegy, majd legközelebb -
Mikor lesz a steam-en akció? -
zoltang #13463 Én steamen nem vettem még modult. -
moho #13462 De ha egyszer már steam-en vasaroltam egy modult de egy masikat most akcioban itt vennem akkor az hogy kerul dcs world-be? -
zoltang #13461 Még nagyobb akció?
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/
pl.:
K-4, D-9, Sabre stb.
$49.99 -> $9.99
Mig-21
$49.99 -> $24.99
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.02.15. 22:41:37 -
beci43 #13460
-
gsg16 #13459 én egészen megvakultam a látványtól... -
Tudom hogy ez nem FSX, de nem értem miért elég nekik hogy nagyjából hasonló de fiktív repteret csinálnak? Licenc probléma? De lehet hogy a rombolhatóság miatt eleve esélytelen volt valódi helyeket lemásolni. És akkor mi van a Strippel? Arról mutattak már videót? Vagy az is csak hasonlít az eredetire? Viva Los Vages!
(Nem támadom őket, csak érdeklődöm.)
-
azt írja Matt a videó alatt hogy most úgy néz ki valamikor március-június között jön ki a cucc.
akárhogy is számolom az még 2 hét...:D -
Solt #13456 Nem, nekem is! :) Szerintem a "rossz" FOV miatt van... -
sakkay #13455
AZTAKURVAÉLETBEDEJÓLNÉZKI!!!!!
-
Solt #13454 Addig húzzák, amíg majd decemberben kitalálják, hogy ha már úgyis itt van a DX12, akkor már inkább átírják arra, és akkor nyernek megint 2-3 évet...
-
Az csak nekem furcsa (bár nem csk itt ,az összes szimben), hogy a kabinban a nézelődéskor mintha nyúlna a kabin, tehát bizonyos részei torzulnának vagy jobban távolodnak mint a többi? -
beci43 #13452 Egyszer csak...de nem tudom,miért kínozzák az embert!
-
Caterpillar #13451 Érdemes a postot is elolvasni hozzá:
As the ever present "when" question... we estimate between March and June.
Tényleg soha nem fog elkészülni....
-
beci43 #13450 Érdemes megnézni. -
nálam is a 5.3.0.0341 van fenn a linkelt előző drivereknél meg nem találtam egy olyan linket sem ahonan elindult volna a letöltés.
Egyébként ujratelepitettem a drivert, de a teszt ablaknál szürke az audió rész igy nem tudom megnézni a capture részét.
Az eszközkezelőben a képalkotzásnál ottvan a PS3eye az hang játékvezérlőnél meg az USBcamera B4-09.24.1
Fogalmam sincs hogy mi okozhatja ezt az anomáliát,de pár forumon is olvasok hasonló hibák. egyébként win7 64bit , asrock lapban .
Nálam egysincs a listán csak az hogy nincs telepitett eszköz azon a fülön., lejátszó részről van 3 -
asw27 #13448 A hang tulajdonságok ->Felvétel-> Itt kell megjelennie az összes felvevő eszköznek. Nekem 11 eszközt mutat, sorba mindet letiltottam, csak a hangkártyán lévő bemenetet engedélyeztem. -
asw27 #13447 Van teszt program hozzá, ott sem működik rendesen? -
Nálam az 5.3.0.0341-es volt fent. -
asw27 #13445 CL-Eye-Driver-5.1.1.0177, CL-NUI-Platform-1.0.0.1210 Én ezt a két drivert telepítettem fel, és a win7 gond nélkül felismeri a mikrofont is.
CL Eye plattform
Utoljára szerkesztette: asw27, 2015.02.15. 14:50:42 -
nem ismer fel mikrofont a rendszer igy nem is tudok semmit sem állitani . 1-2 havonta random módon igy nem tudom előidézni ,hogy mi lenne ha müködne. -
Mikrofon beállításnál van olyan, hogy lejátszási hangerő. Azt vedd le teljesen, vagy némítsd. -
Nekem nincs más, de igy nem tudok komunikálni senkivel sem élő szóban . -
asw27 #13441 Én azonnal letiltottam a mikrofonját, mert a fülesen lévőt használom. -
A mikrofonjával valakinek van problémája? Mert nekem a PS3eye nem hajlandó mikrofonként üzemelni vagy amikor néhanapján a gép indulásával együtt bekapcsolódik akkor meg visszajátsza a hangszórón keresztül a hangokat és igy öngerjesztővé válik.
A képpel nincs bajom ,de beszélni nem tudok rajta keresztül. -
asw27 #13439 Akkor egy PS3 EYE a megoldás a problémádra. Floppy lemez a kamera lencséje elé és 3 db. infra led. -
Indi69 #13438 Nem kezeli a kamerámat -
sakkay #13437 Tudom , hogy amúgy is szoktuk itt, de ha beindulna a steamos akció, kérlek ordítsatok rám
-
Frenky #13436 Jó_reggelit! Most nézem, hogy akciós Fw 190 D-9 Dora
Valakinek nincs egy felesleges Fw 190-ese, jó lenne letesztelnem.. :-) vagy át is venném... -
asw27 #13435 A FaceTrackNoIr működik minden modulban. FaceTrackNoir -
Indi69 #13434 Üdv. Megvettem a BF 109-et. Nem működik az opentrack benne. Mi lehet a baj? Az FC3-at is megvettem, ott működik jól. Üdv -
Marci_ #13433 ME-ben ha kiveszed a pipát akkor a fegyver tartó konzolokat is elhagyhatod, szebb és karcsúbb a tehén :) -
Használja valaki a MiG-21-hez a zöld műszerfalat?
Nálatok is bemattulnak a műszerfalon minden kijelző lámpa fénye? -
megtaláltam!
-
Kérdésem,hogyan lehet eltüntetni a Mi-8-ról a pilonokat és az EVU-t? -
Sidewinder #13429 Én is így tudom,hogy a Mi-28 a legpáncélozottabb helikopter a világon. A tendert azért vesztette el,mert gyengébb összességében teljesítményt ért el az összehasonlító teszteken. A 80-as évek szovjet helikoptertenderén még a Ka-50 ellen versenyzett,a Mi-28A típusváltozat. Ott is vesztett, a gyengébb fegyverzet miatt plusz azért, mert a légierő VKF egy vadászpilóta volt, akinek tetszett az együléses kialakítás,amit a Kamov használt( "én egyedül repülök a vadászon, akkor a helikopteres is meg tudja oldani egyedül"...).
A Kamov -52 még mindig fejlettebb elektronikával és jobb rakétafegyverzettel is rendelkezik mint a jelenlegi Mi-28N és NE. A Mi-28N és NE( exportváltozat) nem rendelkezik olyan fejlett fedélzeti radarral mint a Ka-52-es Arbalet radarja. A főrotor agy fölé elhelyezett radart csak a következő Mi-28NM típusváltozatra ígérik ,pedig már a jelenlegi N és NE változaton is ott kéne legyen,csak eddig nem tudták befejezni a radart.
Irányított rakétafegyverzet: Mi-28N: Ataka-V (6 km-távolságról indítható maximum)
Ka-52: Ataka-V és Vihr ( a Vihr 10 km távolságról indítható, 2 km-el messzebbről, mint az amerikai Hellfire)
Az elektronikai fejlettsége miatt a Kamov alkalmas arra, hogy felderítési adatokat, célpont koordinátákat,küldjön más helikoptereknek vagy földi egységeknek. Akár valós idejű videó felvételeket is tud továbbítani a célpontokról.Ennek segítségével koordinálni tudja, hogy mit támadjanak a többiek.
A Mi-28N típust később mégis rendszeresítették az oroszok, mert fejlődött annyit,hogy érdemes legyen rendszeresíteni. A Kamovot felderítő és harci helikopterként használhatják, mert a fedélzeti rendszerei mindkét feladatkörre alkalmassá teszik. A Mi-28N "csak" harci helikopter.
A Kamov azért nyomta le a tenderen a 28-ast, mert "hosszabb a kardja" és fejlettebb elektronikailag. A 28-as a tender óta sokat fejlődött, például tud adatokat fogadni a Ka-52-estől, így még eredményesebben tudnak közösen harcolni.
A világverő páncélzat és a sokkal nagyobb szögtartományban használható gépágyú kivételével vagy ugyanannyit, de inkább kevesebbet tud a 28-as, mint a Kamov Ka-52.
A típusnak egyébként is hányatott sorsa volt, a 90-es évek orosz gazdasági összeroppanása olyan súlyosan érintette a Mil céget, hogy az 1997-re a csőd szélére került. A Mi-28N (nocsnoj= éjszakai) típus 1996-ban szállt fel először, nagy reményekkel voltak iránta. A Ka-50-est eközben 1995-ben kezdték sorozatban gyártani. A Ka-52 1997-ben szállt fel először. A Mi-28N-el kapcsolatos reményeket a gazdasági válság derékba törte. A típus főtervezője, Mark Weinberg 1997-ben, év elején meghalt,az óriási stressz miatt, amit a cég és a típus rendkívül nehéz helyzetbe kerülése okozott. A Mi-28N fejlesztését 2002-ben tudták tovább folytatni. Jelenleg a Mi-28NM változaton dolgoznak a Mil szakemberei.
Az oroszoknál a Kamovot hagyományosan inkább a haditengerészet preferálta és alkalmazza,mert a farokrotor hiányának köszönhetően kisebbek a gépek, és könnyebben elférnek a hajókon. A Ka-52-es típusból 142 darabot kívánnak rendszeresíteni,ezeknek egy része Ka-52K (hajófedélzeti) változat lesz. A Ka-52K fejlesztése még tart.A Mi-28N-ből 60 darabot akarnak rendszeresíteni 2015-ig. A Mi-28-as típusra eddig Irakon kívül még Egyiptom és Algéria jelentkezett be. Algéria hagyományosan komoly vásárlója az orosz fegyverzetnek. Szu-30MKA már évek óta repül, a Jak-130-as kiképzőgépet is rendszeresíteni fogják. -
sakkay #13428 Imádom azt a dagit! Multiban sokat nem tudsz vele ugyan kezdeni, kivéve ha Snow fellő valami megfelelő feladatcsomagot.