37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
-
wittman #13586 Próbáld ki azt amit írtam, másabbak a füstök, talán egy kicsit realisztikusabb. -
Szia! Nem az én képem.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=119163&highlight=fire -
-
Köszi!!! -
Ez van meg. Szerintem ez még a legelső.
F-86F_1.2.10.30996.495-346.exe
letöltés
-
Fürtös #13581 Szia, elmondanád milyen modok vannak fent amivel ezt a képet készítetted? -
-
-
Indi69 #13578 Én voltam, és az volt a baj. Szívatott rendesen :) Valszeg itt is az a gond -
-
Tud valaki abban segíteni,hogyan lehet az A-10 fegyvereit módolni? Szeretnék az A-10A-hoz más bombát hozzáadni -
"A Kuky verzió nem tudom, hogy működik-e még a mostani DCS-vel, miről kaptál linket. "
Működik, én használom! -
Siraly72 #13574 köszi
-
wittman #13573 1. Backup készítése a DCS World\Bazar\ParticleEffects\effect\FireVehicle.lua fájlról.
2. Ugyanebben a mappában van egy DCSFireLarge.lua fájl ezt másold bele ebbe a mappába FireVehicle.lua névvel és írd felül mikor megkérdezi.
A röhej az, hogy mint látod, a DCS-ben benne van a jó füst, csak nem ezt a DCSFireLarge.lua fájlt hívja be, hanem a FireVehicle.lua, az meg gyárilag elég karcsú füst.
Ráadásul ebben a lua fájlban, szépen időzítve is van, hogy milyen egység kb mennyi égési idővel rendelkezik, a füstölés mennyisége is szintén. Üzemanyag szállító járművek sokkal jobban füstölnek például...
A Kuky verzió nem tudom, hogy működik-e még a mostani DCS-vel, miről kaptál linket.
Jó páran a fenti módszert használjuk.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.23. 15:53:13 -
valaki már kérdezte régebbről, bár lehet nem a 109es kapcsán,de az volt a hiba , hogy nem kértz rádion segitséget a földi személyzettől, hogy forgassák meg a légcsavart.
Ha ez már megvolt akkor passzolom mi a hiba, nekem nincs meg . -
Siraly72 #13571 Valaki megtudná mondani miért nem indul el a 109k? a videót végignéztem mindent úgy csinálok ,ahogy benne van ,de mégsem indul
-
Innen: -
Valahogy nekem nem így néz ki a füst. Alig látható. Mit csináljak hogy megközelítőleg így nézzen ki? -
wittman #13568 Nem! Ez most és így nézz ki, csak normális füst van benne.
De mint korábban írtam már egy párszor, az EDGE jelentősen nem fogja "átrajzolni" a grafikai megjelenítés a mostani térképen. Még a talajtextúra is a mostani marad.
Ezeket kapja meg a mostani térkép: - új dinamikus időjárás
- fényeffektek(dx11 miatt) HDR és árnyékozások
- módosított talajnövényzet(füvek, bokrok)
-
Ez EDGE? -
-
A szimulátor történelmes írásom DCS/LOMAC részét átolvasná majd valaki, hogy mennyire korrekt a vonal bemutatása? Aki segítene az keressen meg PM-ben. -
Hálásan köszönöm!
-
Nekem lehet hogy megvan még a legelső. Utána nézek majd. -
Keresek régebbi F-86 modul telepítő exe-t!
A jelenlegi F-86F_1.2.14.36041.618-394.exe
-
T-62: -
Frenky #13560 Nekem elég fura a Mustanghoz képest, de amikor lesz időm, betöröm ezt is mint a mustangot :-) -
-
Sound: -
Mi a baj a fókával? Ennyire nem jött be? :) -
Frenky #13556 Sziasztok! Van egy feleslegessé vált akciós FW190 Dora eladó, vagy cserélhető másik DCS gépre! P-51D nem érdekel, mert az is megvan. -
Indi69 #13555 Na meg van. A filet asztalra húzom majd onnan a missionba, és voálá. A K4 van. köszi a segítséget :)
-
A miz file az dcs mission fájl, nem kell vele semmit csinálni. Játékban mission, utána my mission és ott kell lennie. De ha se mustangod se K4-ed hogy akarsz repülni? -
Indi69 #13553 Ott sincs. Valamit nem jól csinálok. Eleve baj, hogy a miz filet nem ismeri a windosom winraral próbálom átnevezni de azt hiszem nem működik -
Rossz helyen keresed. A sima missönök közt keresd, ne a K4 faladatok közt. Mustang sincs meg? -
Indi69 #13551 Üdv. Bemásoltam, nem történt semmi. A játékban nem látom a K4 feladatok között. Mondjuk nekem csak a 109-es van meg. Lehet ez a baj? -
Bemásolod az c:/users/neved/mentett játékok/dcs/mission mappába. -
Marci_ #13549 Köszi szépen -
Indi69 #13548 Sziasztok. ezt a missiont hogyan kell telepíteni? Részletesen kéne mert már próbáltam de nem sok eredménnyel.