37052
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • hrundibaksi
    Miért lett szar a 21?
  • Papa01 #13666
    Nálam is szar a 21, nyugi.. :)) És a 25-ösben a lézert sem javították... szóval öröm és bodottá'...
  • hrundibaksi
    Mire gondolsz pontosan?
  • PhantomAss
  • zoltang
    A hiv. DCS leírás.
    ASP-3N automatic gunsight.
    DCS_MiG-15bis_QuickStart_EN.pdf

http://www.militaryfactory.com/
  • Borisz80
    öööö a mostani updateléskor másnak is befosott a MiG-21-je?
    Nekem mindjárt megpattan az ér az agyamban... Ezt a RAKÁS SZAART!!!
  • Borisz80
    Használja valaki a flak légvédelmi ágyú mod-ot?
  • VO101Tom
    Nem hiszem, hogy erre tudnék válaszolni, lévén minden ember más és más, ki mit érzékel és mennyire zavaró, az tök szubjektív. Én nagyon sokat ülök ez a monitor előtt, lévén ezzel dolgozok is. Nem éreztem soha, hogy szem fáradás vagy fejfájás jelentkezne, de ezt a régi LCD monitoroknál sem éreztem (A CRT-nél viszont sokszor volt olyan). Szerintem a monitorok PWM paramétere is olyasmi, ami biztosan mérhető, biztosan lehet felállítani sorrendet, melyik monitor jobb vagy szarabb, az átlag júzer azonban ebből semmit nem fog érzékelni. De ha érzékel is, van alternatíva? Ami nekünk fontos, hogy mennyire nagy és éles a kép, mennyire hűen adja vissza a színeket. Ami szerintem még nagyon fontos, a jó (háttér)világítás, soha ne koromsötétben használd, szemedbe direkt fény ne menjen, kijelző ne tükröződjön, mert ezek nagyon zavaróak.
    Ami játék alatti használatot illeti, én sokkal előbb szoktam észrevenni a távoli kontaktokat, mint akikkel együtt repülök. DTP-s melóhoz kalibrált monitorként a fényerő és a kontraszt elég alacsonyra van véve (54 és 56 a 100-ból), viszont nagyon jó a színhűsége, egészen kicsi árnyalatbeli különbségek is nagyon jól látszanak. A flancos tv-monitorok a sok hülye előre programozott "mozi" meg "játék" meg miatököm profiljukkal, dinamikus kontraszttal, egekbe feltolt fényerő, kortraszt meg telítettség értékekkel teljesen elqrják a távoli gépek láthatóságát a szimulátorokban, az ilyeneket messzire kerüld el. Nem pixelvadászatra tervezték azokat, hanem hogy jól nézzen ki rajta a Battlefield (ugyanaz a helyzet, mint az agyoneffektezett sweetfx profilokkal. Jól néz ki, kontrasztos, darkos hatása van, de ha ki kell látni a kabinból, akkor használhatatlanok).
  • Solt
    A hülye egoista pösti fejemmel állandóan azt hiszem, hogy itt lakik mindenki! :D

ITT írd le, hogy mit szeretnél, a sok kocka elég naprakész... :) Ott van az Oázis, és a Monitorguru tulaja is. Válassz ki 2-3 darabot, szánj rá egy fél napot és gyere fel nézd meg őket... amelyik tetszik, viheted is.
  • PhantomAss
    na ja, ki kéne próbálni mindenképp, csak fehérváron lakom itt semmi nincs, ez egy falu :D
    de azért megnyugtat hogy többen is használnak ilyesmit
  • Solt
    Amit Papáék mondanak, már nem kapni ahogy látom... a PWM egyénfüggő, van akit zavar, van aki észre sem veszi. Ugyanez igaz a Full HD + 27"-ra is. Én az Oázist javaslom neked, ott nagyon sok monitor van kiállítva, de bármit is választasz, kipróbálhatod...
  • PhantomAss
    köszi a tippeket
    pont 27" monitoron gondolkodom, bár sokan mondják hogy a full hd akkora méretben már pixeles, de ez szerintem hülyeség.
    Mondjuk kérdés hogy van e értelme 23-ról 27-re váltani, látni fogok-e valami különbséget...
    Még valami, Tom és Papa, ezek a monitorok pwm-esek? Ha igen, nem zavaró?
    köszi
  • VO101Tom
    Ja ja, jó nagyon. Sajnos az extreme digital sem árulja már.
  • Papa01 #13654
    Nekem is ilyen monitorom van. :) Én az Iponban vettem 68-ért májusban, ha jól emlékszem. Sajnos ott már nem kapható, pedig jó kis monitor. :)
  • hrundibaksi
    Sajnos a GBU-38 tovább repül,a CBU-k nem oldódnak le
  • VO101Tom
    Nekem egy LG 27EA33V van, 27 colos, full HD, LED-es, IPS paneles, csillogásmentes kijelzővel. Extreme digital-ban volt 70-80e Ft körül másfél éve. Teljesen meg vagyok elégedve vele (DTP-s melókhoz is használom), főleg mert az elődje, egy Samsung 226BW itt maradt második monitornak. Nap mint nap szembesülök vele, hogy annak mennyivel szarabb képe van :) A full HD-nél nagyobb felbontás nagyon megdobja az árakat, 150-200-nál kezdődnek a jó monitorok, de ezekkel sokan panaszkodnak clod fórumokon, hogy nem látják a kontaktokat, mert nekik az egy pixel sokkal kisebb mint másoknak.

LED TV lehet még alternatív megoldás, ha mindenképp nagy kijelzőt akarsz, de abban nem tudok segíteni, be kell menni egy media markt-ba és összehasonlítod a képeket.
  • repvez
    ez nem tűnik rossznak
  • PhantomAss
    max 80k-ig gondoltam...
  • Solt
    Mégis mekkora? :) 200 alatt vannak jó 27"-s monitorok, de, ha ennél is nagyobb kell, akkor csak a TV jöhet szóba, de ott meg a késleltetésekkel lehetnek gondok...
  • Borisz80
    Úgy tudtam a MiG-15-nek fix gunsight-ja van. Ezért is voltak a Sabre-k eredményesebbek mert nekik volt giro sight meg távmérőradar. Még a koreai háborús dokumentum filmekben is ezt mondják. Most akkor mi az igazság?
  • hrundibaksi
    Ez mit jelent?
  • PhantomAss
    uraim, játszik valaki nagyobb méretű monitoron, esetleg tv-re kötve?
    kicsi már ez a 23"-as monitor, váltanék nagyobbra, de nem tudom mire.
    Ár-érték arányban kellene valami nagyobb, de nincs rá több százezer ft-om.
    Van vmi tippetek?
  • Solt
    Megjött steam-n is a frissítés.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.27. 14:39:32
  • majonur
    pl. a GBU 38 nal ugyanaz mint eddig, a cel kijelolve, villog az L a HUd on szepen a cel fele repulsz, egyenesen azonos magassagon , majd mikor a HUd on a villogo L alatt megjelenik a MAN REL felirat, nyomva tartod a bomba kioldo gombot.
  • hrundibaksi

GBU-12 megoldva!

A GBU-38,CBU-103,105,97 CCRP dobásánál mi a helyzet?
  • hooah
    Sziasztok
    Mission Edotorhoz valaki nem tud valami tutorialt vagy leírást, amivel bonyoilultab dolgokat is meg lehet valósítaniu?
  • hrundibaksi
    Le ellenőrzöm,jelentem,ha sikerült!
  • majonur
    a lenyeg, hogy folyamatos lezer megjeloles legyen,
    a TPG-n kapcsold a CNTL gombot (felul balszelen) RTN re valt, majd jobb kozepso gomb LATCH off kapcsold LATCH on ra, RTN gombbal vissza, majd a billzeten Insert gomb, ilyenkor folyamatosan villog az L betu a HUD on es a TPG n is, ekkor megfogja talani a lezeiranyitasu bomba a celt.
  • hrundibaksi
    Ezen is túl vagyok,a MAP-on viszont nem steerpoint-ozok
    ME-ben csinálok egy sima felszálásos mission-t,csak véletleszerű cél kiválasztást csinálok a levegőben

Magasságnál mi a megfelelő érték?
  • sirpalee
    A GBU-12-höz lézerezni kell. Kezdésnek jó lehet bekapcsolni az auto lase funkciót és beállítani 10-15 másodpercre. Amúgy nézd meg a beépített tutorialt, ott nagyon szépen elmagyaráz mindent.
  • hrundibaksi
    Igen,kijelölöm a bombákat,TGP bekapcsolva, cél rögzítve, CCRP mód beállítva
  • sirpalee
    MIt csinálsz pontosan? Beállítod a bomba profiljainál a megfelelő módokat?
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.27. 11:17:40
  • molnibalage83
    Majd este csinálok képet arról, hogy milyen beállítással próbálkoztam.
  • repvez
    Nekem a 4850 1gb os VGA-mon a textura és a scene rész high-on van a viz low a többi médium .Igaz az élsimitásokat nem kapcsoltam be de sztem egy 2x-est elbirna ,mert nem akad . A láthatószági rádiusz 10km a fák 4km.
    egy ismerősőm gépe hasonló a tiedhez csak AMD955x4el ott a FHD felbontással majd minden high-on megy.
  • wittman
    Belső élsimítás olyan nem létezik, de értem mire gondolsz.
    Alapszabály: ha van lehetőség az alkalmazáson belül(játékon belül) képminőség javító technológiák szabályozására, akkor mindig ott kell! Így természetesen a driverben alkalmazás kontrollált legyen.

Annak a vasnak, ami neked van, viszont sokkal jobban kell futnia a DCS Worldnek...mert gyengébb hardverrel is Medium-High beállításokkal használják.
  • hrundibaksi
    Ha van köztetek A-10C driver, szükségem lenne segítségre: CCRP bomba oldási gondjaim vannak. Számos videót néztem meg, hogy elsajátítsam a kezelését,mégis,ha oldja a GBU-38,GBU-12 stb-t, túl repül a célponton.
    Sőt láttam GBU-38-ast, ami mint egy rakéta repült tovább.
  • molnibalage83
    A gafikai beállításoknál a belső élsimítást és egyebeket kell forszírozni és app cont. a VGA-nál vagy a VGA-nál érdemes játszadozni? Csak próbaképpen repkedek de megdöbbentően alacsony egyes helyeken az FPS úgy, hogy a textúrákat és a még egy opciót leszámítva minden minimumom van...
  • repvez
    Nálam steam van ,de még nem ajánlotta fel a frissitést.

Egyébként akinek Warthog joya van, meg tudná mondani, hogy mekkora a bot kitérése minden irányba (fok vagy cm) illetve a tengely átmérője.
    Vagy van valahol részletes méretekkel rajz róla?
  • wittman
    Minden nap, ha a single-t indítod, akkor ellenőrzi a frissítést. Manuálisan is indíthatod az update-t, start menüből.
  • hrundibaksi
    Érdekes,nekem nem