37052
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • hrundibaksi
    Holnap ráérek!
    Egyébként mindent úgy csinálok,mint a videón, CBU-97-est dobnék,de CCRP szinte akkor old,mikor a célpont felett vagyok
    Már megőrülök......
  • f2d
    Sziasztok,

várható belátható időn belül MiG-23 vagy Su-24 valamely típusa a játékhoz? Esetleg más állítható szárnnyilazású gép megjelenése?
  • Capt Baloo
    Szóval akkor ez a klasszikus "nem bug, hanem feature" esete? :).

Szerintem azért rendesen el van túlozva a Mig sérülésállósága, szerencsés esetben is vagy 50 db .50-es BMG kell a leszedéséhez, de volt olyan ami 101 db találat után (már ha a debriefing ablakban a zárójelben lévő szám a találtok után a becsapódott lövedékek számát jelöli) simán hazarepült. Nagyon nehezemre esik elképzelni, hogy bármilyen vadász méretű gépen, de főleg egy 10 méter hosszú apró repülőn belül el lehessen helyezni átlag 60-70 12,7-es lövedék pályáját (http://youtu.be/EwnVF1UoNEE?t=2m22s) úgy, hogy az nem csak repülőképes maradjon, hanem még agresszívan támadjon is tovább. Persze lehet, hogy tévedek.

A másik, hogy végtelen üzemanyaga van az AI-nak. A Sabrenak elvileg mind a belső tüza. kapacitása mind a hatótávolsága nagyobb volt, mégis egyenlő (100%) naftával kezdett dogfightnál sosem válik ki a 15-ös úgy, ahogy minden más AI gép ha túl sokáig tekeregsz velük, még akkor is ha két oldalon is porzik a tankja, mindig a Sabreból fogy el előbb.

https://onedrive.live.com/?cid=273A6E9F4E58AA1B&id=273A6E9F4E58AA1B%211482&v=3&authkey=%21ANgtu7cIbQaoA2Y2Y

F-18: szerintetek vajon a TM (vagy bárki más) fog kiadni HOTAS 'Hornetet'? Én is erre a típusra várok, nekem ráadásul még a szívem csücske is :). Mostanában gondolkozom egy Warthogon, de ha esetleg lesz Hornet replica joyyal, akkor hamar szögre lenne akasztva. Vagy ne álmodozzak?
  • Ludowik
    Azaz 50.cal géppuska mert hogy ez a nevük Browing kereplők . M2 Brownig 40-60 lövést tol percenként 2000 méterig hatásos de midle range azaz 800 méter alatt 40mm es páncélt is viszi. Repcsiken helikoptereken hajókon alkalmazzák ma is
  • Papa01 #13703
    Köszönöm! :)
  • Borisz80
    Win gyorsmenüben, Eagle Dynamics, repair dcs
  • Papa01 #13701
    Sajnos nálam nem oké a lézer továbbra sem... :( Urak, ezt a repair lehetőséget hol találom? :) Köszi a segítséget!
  • Borisz80
    gépágyú - géppuska - géppisztoly.... nekem tök mindegy.... ratatat és kész
  • Papa01 #13699
    Akkor nálam van valami kavarc, köszi az infót, kipróbálom újra! :)
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    Pedig van flare POD
  • molnibalage83
    Az F-86-on nem volt gépágyú, 6x12.7 mm géppuska volt. Azért furcsa az, mert több II. vh-s vadászon ennél erősebb fegyverzet volt.

A MiG-15-ön ellenben 2x23mm és 1x37 mm ágyú volt. Ezt bombázók leszedésére tervezték, de a két ágyú ballisztikája annyira eltérő volt, hogy vadász ellen kész istencsapása volt ez a fegyverzet. Több F-86 pilóta is beszámolt róla, hogy mikor lőttek rá, akkor az egyik űrméretű lövedék felette, a másik meg alatta zúgott el.
  • molnibalage83
    A MiG-21-en nincs dispenser.
  • Borisz80
    MiG15
    A MiG-15 köztudottan nagyon állta a találatokat. Orrán száján vérzett, omlött belőle a füst de még mindig repült és manőverezett. Panaszkodtak is az USA pilóták hogy nem elég "erős" az F-86 gépágyúja. Ellenben ha a MiG találta el az F-86-ot akkor gyakorlatilag végzetes sérülést okozott.

F18
    Ha kijön egyszer az F/A-18, mindenki ezt fogja repülni :D.... nem szívemcsücske a típus de végre multirole gép a DCS-ben!!!! És még haditengerészeti gép is. Kíváncsi vagyok hogy esetleg a hordozós eljárásokat bővítik e. Pl élő hajófedélzet... mint pl a régi F/A-18-as szimekben, illetve a hordozón való kezdést multiban megoldják e már?

MiG21
    Jah, hogy ha valaki nem követi nap mint nap az ED fórumot akkor dögöljön meg... és szopjon mint a torkos borz, mert nem képesek normálisan megcsinálni az updatet.
    Na de most már működik, ez a lényeg.
  • TG Gida
    Dobhatnátok egy ts elérést, windows reinstallom bolt.
  • hrundibaksi
    A-10C és Mig-21-nél mi a flare kidobás gomb kombinációja?
  • beci43
    Nem kell,DCS World fórumán írták hogy csak a 21-es modullal lehetnek gondok,főleg Windows 8 alatt.Több tippet is adtak,de egyik sem vált be,csak a manuális törlés és a modul újratelepítése.Pár nap múlva gondolom amúgy is javítják egy gyors peccsel.
  • hrundibaksi
    Most akkor minden modult újra le kell tölteni a frissítés miatt?
  • hrundibaksi
    Az klassz lenne,skype kapcsolatom is van!
  • Capt Baloo
    Ha esetleg valakinek megvan a Mig-15 szóljon már egy pár szót a sérülésmodellről. Megcsinálták rendesen, vagy a modulban is olyan mintha egy T-34-eséről mintázták volna? A most érkező patchben reménykedtem, de miután 74 lenyelt .50-es után ma is megpróbált visszalőni a kis terminátor, nem sok jóban reménykedem...
  • GaBika6
    Ha lesz időm, akkor tolhatunk egy gyorstalpalót, mert (még 2 ember jönne) úgyis újra kell tanulnom a típust...

• molnibalage83
    Hát ez nem igaz. Félelmetes, hogy még mindig ilyenek vannak benne... :(
  • hrundibaksi
  • Hecker007
    F18 Hornet WIP:

"DCS: F/A-18C Hornet
    No, it’s not a myth. Work on the Hornet continues with great progress on the air-to-surface radar. The real beam mapping mode is just about done, and once complete, the team will start work on the various sub-modes. This has been a critical new technology that had to be developed from scratch for this project.

Included in this newsletter is the current status of the 6 DOF cockpit. It is still very much a work-in-progress but project development is now accelerating."
    Utoljára szerkesztette: Hecker007, 2015.02.27. 22:09:02
  • hrundibaksi
    Nagyon érdekel a A-10C-n a CBU bombák helyes üzembe helyezése,oldása
  • krisztian005
    Igazad van, én néztem el, valahol talátam IFR chartot is de most sehol nem találom, úgy rémlett ezek azok, most belese néztem csak belinkeltem
  • beci43
    Minden MIG-21 modul tulajnak!

Egyszerűen kitörlöd a mods alkönyvtárból a MIG-21-es modult,majd letöltöd az új verziójú exe.-t,feltelepíted és tökéletesen megy a modul.Még újra aktiválni sem kell,én így csináltam.Szóval nem kell repair,ennyi az egész.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.27. 21:21:16
  • TG Gida
    A cbu97/105-öt meg egy kicsit továbbfejlesztették. Több száz méteres körben mindent kitakarít és közben olyan fps csökkenést okoz, hogy majdnem lezuhantam miatta.
  • wittman
    Su-25A-ban javítva lett az összes lézeres rakéták kezelése!

KH-25ML maximális indítási távolsága is javítva és el is repül addig, felgyorsít rendesen a rakéta hajtóműve.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.27. 21:12:07
  • Borisz80
    Ezek nem IFR-ek hanem VFR-ek. Műszeres bejövetelhez való chart kellene mint amit linkeltem.
  • hrundibaksi

Hogyan lehet a földi tartozékokat (takarók,féktuskók,létra) megjeleníteni?
  • krisztian005
    Itt vannak chartok, de ha jól emlékszek, a dcs konyvtárában is voltak pdf chartok.

• Borisz80
    DCS-hez vannak IFR approach chart-ok? Alapból csak visual chart-ok vannak.
    Ilyenre gondolok:
    KÉP
  • Borisz80
    ez tudommal nem egészen így van.
    Az FC-s 21 kabin sose volt klikkelhetős. A vadiúj DCS alá csinált egyet próbaképpen hogy mindenféle ED támogatás nélkül a kiskapukat használva meg tudja e csinálni.
    Már az FC-s 21-nél is pl a repmodellt és a programozásokat a szerb 21-es pilóta csinálta.
    Persze ezzel nem kisebbül Beczl 21-essel való munkája, mint ahogy az is tény hogy ő taposta ki az utat a 21-eshez. Nem csoda, elvégre 21 fanatik ;)
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.02.27. 18:35:19
  • Borisz80
    megszünt működni update után. gyakorlatilag valamit rohadtul elqrt az update. pl hiányoztak file-ok meg ilyenek.
    Pl nem volt cockpit meg a 21-es UI menü képek, és amikor beleültem csak a gép orrát láttam, billentyűzet nem reagált semmire sem, ctrl-alt del-el tudtam csak kilépni a 21-ből.
    De hála az égnek a repair megoldotta, pótolta a hiányzó file-okat. újra működik.

• hrundibaksi
    a jövő:
  • Sidewinder
    Annyival egészíteném ki a beci43 által leírtakat,hogy Beczl ismert és elismert modkészítője volt már a Lock-On nak is. Fegyverzetek, földi telepítésű haditechnikai eszközök fűződnek a nevéhez. Fő műve pedig a Lock On Flaming Cliffs-hez készített, klikkelhető kabinos(!) MiG-21 BISZ modja volt. Ez is nagyon sikeres lett, ez hozta meg neki a komoly áttörést. Ugyanis ezt látva megkereste az ED,hogy nem volna e kedve a MiG-21BISZ-t nem csupán modként, hanem egy teljes értékű típusként, AFM-el megcsinálni a DCS-hez? Volt kedve.
    Így ő lett a DCS sorozat történetének első úgynevezett 3rd party fejlesztője! Az ED senkinek nem volt hajlandó korábban teljes típusok fejlesztését kiadni,mindig maga akarta csinálni. Beczl volt az első aki erre lehetőséget kapott. Azóta már több csapat is megjelent. Egyedül ezt már nem tudta teljesen megcsinálni,kénytelen volt felvenni embereket, akik segítik a munkáját. Velük szerződést kötött, amiben világosan leírta többek között,hogy mennyit kapnak a munkájukért.
    Amikor a fejlesztés előrehaladott stádiumba került, jöttek a videók, képek, egyre jobban várta a közösség a 21-est. A nagy népszerűséget látva elkezdtek a külföldiek jóval több pénzt követelni maguknak. Aztán végül kigolyózták Beczl-t a saját cége a Beczl Studios éléről. A maradék létrehozta a leatherneck simulationst. Beczl a 21-es tekintélyes részét így is önállóan készítette, a munkája az ő szellemi tulajdona, így amikor kitúrták a cégéből, akkor ezeket vitte magával. A leatherneck pedig elkezdett sírni,hogy Beczl "ellopta a fejlesztésük" és,hogy ők mekkora áldozatok... Az utolsó itt olvasható hírek szerint Beczl 9,5 millió forintot bukott a 21-es projecttel.
    Ezért nem veszek a leatherneckől pénzért semmit,mert nem érdemlik meg.
  • Papa01 #13670
    Én most azon gondolkodom, h letakarítsam az egészet a francba a gépemről... :)
  • hrundibaksi
    Akkor nem frissítem a DCS-t
  • Papa01 #13668
    Nem látszik az egészből semmi, olyan mintha a gép törzsében hasalnál. Onnan látod a tájat is...szóval élménydús. :)