37052

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
pontijonny #13787 Már megint a szezont kevergetjük itt a fa...ommal gyerekek.
A reptéri kóbór ebet nem érdekli a tudjukki játék ,ha érdekelne itt bárkit is akkor használná esetleg a topikját is látogatná.Persze minden erényét elismerjük,meg tudjuk ,hogy remek,meg plusz ++++++ os,meg amit csak akartok:)
Csak az itt előforduló arcokat az nem emez a sok hiányosságával meg érdekli.
Az is igaz,hogy itt jóval kevesebb ember van,no de királyból is mindig kevesebb volt mint koldusból.
Lehet ez nem volt jó hasonlat?:))
-
Rue East #13786 Javítsatok ki, ha tévedek, de az orvosi szerintem most azért nagyon szigorú, mert nagy merítésből nagyon kevés ember kell. Márpedig akkor lehet válogatni a legszigorúbb követelmének szerint. Tehát nem csak ők az alkalmasak, hanem ők a legalkalmasabbak, a vizsgált szempontok szerint a jelenlegi helyzetben. -
sakkay #13785
-
Ludowik #13784 Te van olyan játék ahol ha leszednek nem lehet bepattanni megint!
Az lenne a király itt is ennék a kefét a népek rendesen de szimebb lenne az tuti.
Upsz dupla poszt lett bocsánat
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.03.02. 19:41:39 -
Ludowik #13783 OFFNe említsük azt a másik játékot mert az szar, ugye nem szim ezt tudjuk.De ha sim módban tolsz néhány hurkot, a pilóta elkezd fáradni és a bot és a pedál kezelése valamint a célkövetés is leromlik gyakran e miatt nem tudsz fent maradni. Serülés modell igen nem 1500 rész kb tizede de azok a régi vasak igencsak nagy folytonossági hiányokkal is hazavergődtek. Fejlődik az is és hogy nem vagyonokat kér el a játékosoktól egy pár több mint 10 éves konstrukción alapuló játékelemekért,valljuk be szimpatikusabbá teszi a felhasználók számára.És igen is a látvány is számít amiben a két játék közül a dcs bukta,változatosság bukta sokrétűség bukta szimulátor e a dcs "az" de amúgy egy játék mert ha szim lenne nem igen játszanánk vele.Nem a játék a szimulátor mert az játék a játékosok teszik azzá ahogyan kihasználják a játék lehetőségeit.A többi erényéről nem szólnék van neki, de a másik játék azért több embert leköt na, akkor csak van valami benne.off -
pontijonny #13782
-
Van a 21-egyeshez magyar festés? Honnan lehet letölteni? -
sirpalee #13780 Igen, ez is beletartozik. :) -
sakkay #13779 Nem az , hogy beléjük nevelik bakker! Hanem meghalsz mint a szar, aztán nincsen restart! És ha egy manőverben csak minden huszonötödik alkalommal halsz bele, az valójában azt jelentené, hogy még kadét korodban meghalsz
. Az 1%, a való világban nagyon szar arány..a szimben kiváló, ha érted mire gondolok. Tudod , hogy megváltoznának a multi repülések, ha minden lezuhanás alkalmával lelőnének taserrel? Elmondanám kiürülnének a szerók
És az hol van a nemléttől ugye...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.02. 19:24:57 -
pontijonny #13778 Nono! Azért az nem képzésen múlik.Eleve nagyon kis százalék akik alkalmasok vadászpilótának,úgy mint fizikailag,egészségileg,mentálisan stb.
Azért ez már nem a II VH ahol félszemű,lábatlan ,és egyébb testi fogyatékossággal élők tudtak a legkiválóbbak közé tartozni.Belegondolsz,hogy pl Gallandot még a reporvosi közelébe se engednék most:)
A szim az más a valóság megint más. Talán annyi ,hogy az ember egy idő után tisztában van mi miért történi,megismeri a műszereket,egyebek,ez így azért valami,de én sose hasonlítanám a két dolgot .Na meg ha elég időt játszana egy igazi vadászpilóta akkor ő is ugyan úgy jó lenne benne,azért erre is van példa nem is egy.
-
Az a 80 db lőszer pont 20-al több, mint amennyi az Mk 108 javadalmazása volt a 109-eshez. Vagy akár az MG-FF -é az Emilhez. Az bőven elég több gép ellen is, persze ehhez nagyon részletes sérülésmodell kell, normálisan paraméterezett anyagokkal, hitbox-okkal, meg az is, hogy normálisan legyen a lövedékek rombolóhatása lemodellezve. A Mig-15 fegyverzete nagyon erős volt, és olyan veszteségeket okoztak Koreában a B-29-el repülő Amerikaiaknak, hogy azoknak át kellett térni az éjszakai bombázásokra. Az F-86-osnak is kemény ellenfele lett, a "Mig Alley" völgy is arról kapta a nevét, hogy ott rengeteget harcoltak ellenük. A háború végére az amerikaiak légi győzelmi aránya magasabb lett mint a koreaiaké (szovjeteké), de ennek okai inkább a harci taktikákban, kiképzésben keresendő, nem a használt gépekben.
A WT kapcsán többször kiveséztük már, hogy kb tized annyi sérülési ponttal dolgozik, mint a modern szimulátorok, mivel a WT az a régi il2 motorját használja. Gaijin megvette Olegéktől, megcsinálta belőle 2009-ben a Birds of Prey (árkád) szimulátort (anno nagyon szép volt, kissé darkos, agyoneffektezett látványvilággal elég sok felhasználót szereztek), majd abból fejlesztették ki a War Thundert. Akármennyire szerettük, és rengeteget repültünk vele, még a régi il-2-őt sem lehet egy lapon említeni a Clod-Dcs-Bos vonallal, nem még a WT-t. Ha ezt erőlteted, csak annyit árulsz el, hogy semmit nem tudsz ezeknek a belvilágáról, mert amit a monitorodon látsz, az qrva kevés. Tényleg olyan, mintha a Battlefield-et és az Armát az alapján hasonlítanád össze, hogy milyen a fegyverek kinézete vagy tűzgyorsasága, de hogy mi dolgozik a motorház alatt, az meg lényegtelen lenne...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.02. 17:53:43 -
sirpalee #13776 Ha meglenne az a plusz kiképzésed, akkor te is tudnál ott teljesíteni. Szimulátorokban meg mindig előnyöd van, mert te jóval agresszívabban tudsz repülni, olyan szituációkba kerülni amibe valóságban a vadászpilóták nem mernek belevágni, mert túl kockázatos. Ez beléjük van nevelve, beléd meg nincs. Ez mindig nagy előnyt ad. :) -
pontijonny #13775 Játszani lehet a típussal,sőtt itt is "csak" játszani lehet vele. Repülni nem lehet ,és csak igen kevés ember él jelenleg ebben a hazában akik valaha is repültek velük. Jelzem ismertem pár bácsikát akik tolták még vele:)
Sose felejtem el,amikor odaültek a monitor elé és mutattuk nekik a szimeket akkor csak csóválták a fejüket ,nem nagyon tudtak megbarátkozni evvel, inkább csak legyintettek ,és azt mondták,hogy nem érzik a seggükkel a gépet.
Amúgy nem egy igazi vadászpilóta ellen repültem 1vs1 et és mindig lelőttem őket. De mindig.És fiatalok is voltak köztük szép számmal.És? Ettől én mi is vagyok? Légypiszok max.
Beültetnének egy igazi vasba ellenük ( már mint utas) ,max ami alul jön ki az felül lenne ami meg felül az alul.Szóval érted:) -
beci43 #13774 Hagyni kéne már ebben a topikban a WT-t.Arra ott van a saját fórumrésze.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.03.02. 16:38:02 -
Parancsolj! :)
MiG-15bisz MN camo -
bgabor #13772 Értem.
Amúgy mivel a War Thunder a másik repülős program, amiben még repülni lehet a típust, szerintem érthető miért került elő a MiG-15Bis kapcsán. -
Mindig...pedig mar tizeneve flanker meg Il2 korszakban is azt szajkozta mindenki azoknak akik rosszul celoztak hogy repuld a gepet, seggel, erezd, ne csak pukkangasd azokat az agyukat esznelkul ez nem CS....erezd mikor kell loni... -
-
Valamelyik forumban olvastam, hogy van egy softver amivel emulálni lehet az egérre a trackir tengelyeket,csak nem jut eszembe hol és hogy mi a program neve.
Amugy mint oly sokszor irtam minden csak akarás kérdése . ha akarnák a BMS-ben is beletennék.DE az is lehet hogy tudja csak nem használta eddig senki vagy csak rá kell programozni a configban -
Az tény, csak ugyebár arról szól az egész, hogy full clickable kabinnál így nincs kitakart kapcsoló vagy a képernyőre rá tudsz zoomolni.
(Igazából azért kérdeztem meg, hogy mi is ez pontosan, mert akkor a BMS4-ben lehet feature. Nem vágom, hogy miért követelik meg a Track IR-t ehhez, mikor a logika és a gyakorlat szerint is felesleges ehhez...) -
A nézelödés elvileg hasonló csak mig a Track IR-nél szabadabban és kombináltan tudod használni, itt azért lekoti egy kezed a nézelödés.
-
Ludowik #13766 Hozzátok fordulok. van egy Metalstrike pro joyom működik de a vindóz azt mondja hogy nem kell hozzá driver,namost a cd reől meg a netről is szedtem hozzá drivert mert a vibramot a widózüs vezérő nem kezeli le. De hiába rakom fel a drivereket azt mondja hogy műxik és nem kell hozzá driver. Így nem todom a holmit beállítani,működik de nem mindene win7 64 bit amivel nem boldogulok -
Skacok amit az egér középső gomb lenyomással érek el kabinban az ugyanaz, mintha 6 DOF -os Track IR-t használnél? Tehát a DCS ilyen nélkül is biztosítja az élményt?
A DCS auto mission generátorról mi a vélemény? Mennyire élvezhető szeritetek? Hogyna működik, ha nem csak az alap DCS van fent, hanem más modul, am több gépet tesz repülhetővé? Azt meg lehet csinálni valahogy, hogy meglevő mission-t bővítsen újra és újra? -
wittman #13764 Na már vártam, Warthunder...hát csak ide lyukadtunk ki végül...ez még mindig nem az a topik.
-
pontijonny #13763 Ne keverd már a játékot az élettel.(elméletileg arról csevegtünk nem a játékról) Aztán ne keverd a nem jól lövő ,célzó játékost a jól lövő -célzó játékossal. Van akinek a végtelen lőszer sem elég semmire ,és van aki a 80 darabbal akár 10 légi győzelmet is elér.
De nem verseny ez,az egy győzelem is győzelem ,ha annyira elég a lőszer akkor annyira.(és ez igaz az életre is) Nem lehet mindenki űber faxa pilóta- játékos,ezt el kell fogadni. De viszont is igaz,hogy egy kevésbé tehetséges ,vagy gyakorlott ember véleménye sem mindig mérvadó egy egy gép ,fegyver megítélésében.
És megint előjött a wártündér:)) Mint etalon.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.02. 12:22:09 -
Én a való életről beszélek és nem a DCS-ről vagy holmi WT-ről... -
bgabor #13761 DCSben nem, de War Thunderben sokat. Tudom hogy élből leszóljátok a War Thundert a magas lóról, de bizony a légiharc dinamikája meg a gépek paraméterei(lőszerkészlet, tűzgyorsaság) teljesen megegyeznek. Az a nyolcvan darab 23mm-es golyó gyakorlatlan pilóta számára egy, gyakorlott számára két ellenséges repülőgép leküzdésére elég. -
wittman #13760 VMH59 Mérnök-Műszaki Szolgálat megint kitett magáért, meg értünk. MiG-21Bis után(ezüst és terepszínű) már meg is csinálták a MiG-15Bis festését is! -
Kész van már egy, csak még nem került fel lockonfiles.com-ra! Dobok majd linket! ;) -
Lehet még korai de... Magyar MiG-15 skint valaki?
-
Repülted a típust? -
bgabor #13756 Aha. De ha az ember nem annyira profi, mint ti, hogy a kilőtt lövedékek 101%-a betalál, akkor ez úgy néz ki, hogy először felette mennek el a golyók, aztán alatta, harmadik próbálkozásra meg betalálsz. Éppen csak a 23mm-es lőszerkészlet fele-háromnegyede kiment az eljárás közben. És ez szerintem marhára gáz. -
wittman #13755 Tegnapi nap volt Open-beta frissítés, de semmilyen info nincsen, hogy mi is frissült... -
wittman #13754 Szia Papa!
Tegnapi kiképzési repülésen teszteltem a Su-25T-vel a H-25ML lézeres rakétát, de sajnos továbbra is csak 7km-re adja a maximális indítási távolságot. Override-ban most nem indítottam, mert akartam pazarolni...
Su-25T robot jól működik, de Mozdok ILS-el valami probléma van(80-as pályán), mert szépen behozza a gépet siklópályán, de a közeli jeladónál sajnos nem csökkenti a magasságot, marad kb. 200m-en, pálya fölött sem nagyon csökkentette a magasságot, igaz a műszerek szerint is siklópályán volt a gép. Még nyomozom mi lehet a probléma, más reptérnél nem tapasztaltam még ilyet.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.02. 08:36:02 -
Ezt én is így gondolom, könnyebb a 6 meggymagköpködővel beteríteni a célt mint 1-2 gépágyúval. Viszont ha az talál akkor rombol...
Szoktam nézegetni DCS ben amikor offline gyakorolok hogy milyen találataim vannak (kiírja melyik fegyverrel, milyen lőszerrel, hány db és hol találta el az ellenséges gépet), és általában 4-6 db 20mm-től képes kifeküdni a póni ha szerencsésen találod el.
A d9 pedig több találatot is benyel a .50-ből mielőtt megérzi a gép.
Emiatt is szeretem a dcs-t hogy elég részletes a sérülési modell.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.02. 08:20:15 -
pontijonny #13752 Azért szerintem!!! hangsúlyozom a SZERINTEM et,azokban a korai időkben egy manőverező légi célt csak könnyebb volt eltalálni a sok kicsivel ,mint a kevés naggyal.Azt nem tudom ,hogy a MIG ben volt e valami segítség a célzáshoz a revin kívül,azaz mutatta e az elé tartást ,de ugye az usa gépeken már a VH alatt is volt ilyen.
De kár ezen agyalni szvsz ,mindkét elgondolásnak megvolt a miértje . A tények meg az usa gépek fölényét mutatták ,viszont tartom azt ,hogy ennek a legnagyobb oka az orosz harceljárásokban keresendő, nem a gépekben. -
Gondolom neked már megvan a 15-ös. Jó lenne hallani egy kis szakértői véleményt róla, hogy mennyire sikeredett jól a DCS-ben! -
Nah jah...23-asbol is eleg egy talalat nem hogy a 37-esbol...fel gepet leszakitja. Nem veletlen hogy nem bohockodnak 3000 loszeres megymagkopkodovel manapsag se Ivanek...Jol bevalt 30-as, keves loszer de ha talal....by-by. -
Tévedésben vagy eléggé, mert a korai szériától eltekintve volt buszter rendszer a MiG-15-ösön (így a DCS-ben található bisz-en pláne).
A többi szakértő NR-23 és NSz-37-es hozzászólásaira reagálva pedig annyit jegyeznék meg hogy érdekes módon, akik lőttek (és ebből kifolyólag repülték az adott típust, nem csak olvasgattak róla) is ezekkel az ágyúkkal nem osztják a rendkívüli pontatlanságról szóló agymenéseket... -
sakkay #13748
Köszi!