37052
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Nyugi van, ha publikus lesz adunk linket.
  • Borisz80
    NOSZTALGIA ON.....
    A Fleet Defendernek egyetlen egy hibája volt. Nem volt multija! Pedig az elődjének az F-15E Strike Eagle 3.-nak volt, és meg volt az a lehetőség is hogy pilot/WSO ülésében lehetett összekapcsolódva multizni.

Reaper! Már akkoriban is rühelted a Flakon-t? (Falcon 3.0 +MiG29, F/A18 kieg.)

A fejlődős rendszerrel kapcsolatban: azt a fejlődős rendszert jó ötletnek tartanám egy komoly szimulátornál, amit a Fighter Ops-ban terveztek. Ahogy haladsz előre a kiképzéseddel úgy menetelsz felfelé a ranglétrán is, úgy kerülhetsz a T-38-ról a harci típusra stb....
    Aki még emlékszik a C64-es F-14 Tomcat-re, ott úgy kellett kezdeni hogy végig kellett csinálni vagy 6-8 kiképző repülést valami gyakorló géppel. Felszállás, leszállás, útvonalazás, manőverek, légiharc, légiharc az oktatóval, hordozós qualifikáció..... Aztán a képzés végén pontozták a feladatokat és ha nem ütötted meg a mércét akkor páááá, ennyi volt a karrier, nem kerültél Tomcat-re. Még a hívónevet is az elért pontszámok alapján választotta meg a gép. Ha csak éppenhogy átmentél akkor kaptál egy "Pocok" hívónevet... ha meg nagy lett a pontod akár te lehettél "Maverick" is. Én még mindig emlékszem, hogy amikor végre sikerült a tréning akkor 89 pont (vagy százalék)-ot értem el és hívónévnek a "Pooch"-ot kaptam (agár, kuvasz). Sokáig ezt használtam... amég nem kedves bátyám sajátos angol kiejtésével "Pöcs"-é degradálta.... Majd jött a harci bevetések... és ha elég jó voltál akkor mehettél a Top Gun-ra.... Ilyet kellene belerakni egy komoly szimulátorba.

De az ilyen +1500XP, Level Up!, bonus +2 air-to-air missile fejlődős dolgokat.... hagyjuk mááááár.

NOSZTALGIA OFF.....
  • beci43
    A 21-es festését honnan lehet leszedni?DCS oldala?Ott nem találtam.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.03.03. 14:25:17
  • Reaper
    Dobj egy linket privátban és szívesen ránézek! ;)
  • Reaper
  • GaBika6
  • 77pxdumbo
    Nyilván közönségcsalogatónak kell ez a fejlődés módi. Sok Pistike megszokta, hogy a mindenféle rpg meg fsp játékokban gyűjti a skillt meg fejleszti a karakterét. Nekik ez ugyanolyan kitudjahamarabbvégigtolniapukám dolog. Nem olyan bolondok mint a mifélénk, hogy napokat, heteket ne adj isten hónapokat elkínlódjanak egy egy apró dolgon, úgy hogy közben ugyanazzal a fostalicska Lagg3-al száljanak fel 1000-redik alkalommal is, tudván 10 percen belül ugrani fognak vagy megsülnek.
    Ezért kár vitatkozni velük, mert teljesen máshonnan látják az egészet, meg sem értik miről beszélsz, és Ti sem nagyon élitek bele magatokat az Ő lekivilágukba. Olyan ez mintha a cigánnyal a lopásról vitatkoznál.
    Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.03.03. 14:21:08
  • molnibalage83
    Beza. Bár nincs benne sajnos mission editor (irgalmatlan hiba), és ground war sem az is egy igen fontos evolúciós mérföldkő volt. Nem véletlenül szerepel igen vaskosan ez is a készülő műben.

Apropó nem érnél rá lektorálni a LOMAC/DCS részt? Nagy szükségem lenne akár másodvéleményre is.
  • VO101Tom
    Ez azért van, mert a játék eleve nem olyan bonyolult, nem igényel olyan felkészülést vagy tudást, ami természetes módon hozná elő a különbséget a gyakorlott és a kezdő között. Az ilyen játékokban vannak ezek a mesterséges segítségek, korlátozások.
  • Reaper
    Nem tudom mihez kezdek ezután, hogy egy ekkora zseni, mint te nem nézi majd amit írok...
  • PhantomAss
    "Tök mindegy mit játszol te és a társaid teszik szimulátorrá akikkel játszol"

Csak nekem tűnik ez a megállapítás értelmetlennek?
    Félre ne érts, nem leszólni akarom, csak szerintem abszolút nem így van. Egy szimulátor nem a játékostól lesz szimulátor.

opp, látom Tom is közben ugyanerre reflektált :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.03. 14:10:02
  • pontijonny
    Viszont ez amolyan kedvcsináló gondolom.Valami amivel lehet ösztönözni a delikvenst,hogy minél több időt töltsön el a monitor előtt.
    Pontosabban ez inkább az olyan játékosokat célozza meg akiket nem az motivál ,hogy egyre jobbak legyenek és mindentől függetlenül is rengeteget seggeljenek egy adott játékkal ,pusztán a maguk kedvéért.
    Mondjuk szerintem egyik sem jó,én a magam példájából is tudom,hogy annó mennyi órát gyakoroltam egy egy dolgot ,csak ,hogy minél jobb legyek ,és utólag belegondolva azért bár jól szórakoztam meg megvolt a jó érzés a végén,de csak eltölthettem volna akár mással is az időmet.
    Minden esetre azok akik szeretnek megküzdeni a nehézségekkel,biztos nem fogják ezt a segítség ,meg fejlődés rendszert szeretni.
    Én annó még nagyon régen olvastam a Puma fórumon az egyik nagy öreg beírását és sokszor eszembe is jutott ez.
    Valahogy így volt
    " vannak a jó "pilóták",meg vannak a xar "pilóták" " Mármint virtuális.
    Ami nem azt jelenti,hogy a xar pilótából nem lehet sok munka után jó pilóta,csak ehhez kell némi nemű elhivatottság és megszállottság is.

• VO101Tom
    "Csak arra mutattam rá hogy ott is van fejlődés és igen a hasonlat azért rossz mert tök mindegy mit játszol te és a társaid teszik szimulátorrá akikkel játszol.Ezért kár lesajnálni a többi repcsis játékot.Amit leírtam az pont azok az erények amiket ha a játékosok kiaknáznak akkor Szimulátor lesz mindkettő"

Előre bocsájtom, hogy én nem nézem le az árkád játékokat, én is sokkal játszom, de már nem is haragudj, ez a legszarabb PR bullshit amit erről olvastam. Nem attól lesz szimulátor egy szimulátor, hogy kik ellen játszol, hanem attól, amit a program tud. Hogy mennyi tanulás, utána-olvasás kell ahhoz, hogy azt a gépet vezetni tudd, hogy azzal harcolni tudj. Hogy repülés közben vagy légi harcban mennyire viselkedik az úgy, ahogy a valóságban viselkednek. És ebben igenis fel lehet állítani egy nagyon világos vonalat az árkád játékok és a szimulátorok közé. A WT az egy árkád játék.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.03. 14:06:22
  • wittman
    Visszavehetnél már az arcodból, kezdem unni, hogy sértegetsz itt embereket, akik nem véletlenül írják azt le, amit írnak. Tudod nem csak üres szavak vannak, van mögöttes tartalom valós repülési órákban.
  • bgabor
    Egyáltalán nem jelentős része a játéknak, aki felhúzza csúszkákat az kap néhány százaléknyi bónuszt. Olyan mint a gépek fejlesztésének léhetősége, azért van csak hogy valami motiválja a játékost. Pl: MiG-15Bis esetében új hajtómű fejlesztés nélül kemény 790 Newtonnal kevesebb lesz a hajtóműved teljesítménye. Valójában egy 26.500 Newton teljesítményű hajtóművű gépnél ez nem osz nem szoroz, de viszont motiválja a játékost a további játékra.

A másik meg hogy sok fejleszthető tulajdonság eleve csak árkád módban ad valami pluszt. Simulatorban például markerek sincsenek az ellenséges repülőkön.
  • bgabor
    Hogyne persze, te csak egy szerény zseni vagy mi? Ki kell ábrándítsalak, egyik sem vagy.

Az lesz a legjobb ha a topik színvonala érdekében a jövőben ignorálom a hiperkonstruktív hozzászólásaidat. Adjuk meg mindenkinek amit érdemel!
  • repvez
    Mondjuk ezeket a fejlődési rendszereket sose értettem. pont forditva kéne müködniük nem? tehát ha sokat játszol jobban kiismered a játékot gyakorlottabb vagy meg még plusz előnyöket is kapsz a játéktól.Aki meg akkor kezdi az meg szenvedjen .
    Inkább a játékidő elörehaladtával megvonni kéne segitségeket a játékostól.
  • GaBika6
    Jah és mielőtt félreértenél én nem szólom le a WT-t. Játszom én is és tetszik, de szigorúan csak arcade módban jött be nekem. Olyan mint a Counter Strike volt régen vagy a BF3. Még az ARMA3 is tetszik és azt is játszom, de nem keverem össze az éles lövészettel pedig közelebb áll hozzá elhiheted! És nem is fut olyan jól, de nem bánom...
  • GaBika6
  • pontijonny
    Értem most már. Azaz nem értem mi a bánatnak ilyen de biztos jó:) Ez amolyan segítség féle akkor ahogy látom,elég ha sok órát elvan a játékkal és akkor ezen előnyök amiket említesz szépen bekapcsolódnak és akkor a delikvens lesz az ász.Mint a madár. így.
  • GaBika6
    A WT-ben van egy fejlődési rendszer. Minél többet repülsz az adott típussal annál feljebb tolhatod a csúszkát és előnyökhöz juthatsz. Pl. nő a látótávolság, jobban bírod a g terhelést, stb... Erre mondtam, hogy baromság, mert oké hogy a szimulátorunk is csak játék, de nekünk bőven jó ahogy van ez is, mivel magunk fejlődünk. Új társunk pedig úgy érzi ettől lesz jobb és "igazibb" szimulátor egy játék. Természetesen!!!
    És még annyi, hogy rohadtul nem értetted meg azt, ha eltalálja a géped egy lövedék, akkor az mekkora sérülést okoz és mit számol a háttérben a program. Nekünk nem mindegy, mert részben ettől is szimulátor egy játék és még nagyon sok mindentől. Ezt teszterként nem így látod, hanem minél több aranysast vegyenek a népek megértem, de ne butíts kérlek Ludowik!
  • Reaper
    Ami még korszakalkotó volt, az a EF2000! Jézusom mennyit toltam vele! :)
    Utoljára szerkesztette: Reaper, 2015.03.03. 13:16:59
  • molnibalage83
    Az volt az első szimulátor amitől seggreültem a radar és más modellezés miatt. Szimulátor fejlődési mérföldkőnek tekintem, nem véletlenül szerepel a készülő írásomban.
  • Reaper
    Az mekkora volt! Én is sokat toltam vele, emlékszem lehetett váltogatni a pilóta és a RIO között! :))
  • majonur
    Nagyon varom en is, mar jo regota, kb 20 eve. Az elso PC men egyfolytaban a Fleet Defender t nyomtam, persze billzetrol :)
  • pontijonny
    Most miért ez a kirohanás?
    Komolyan kérdeztem mi ez a fejlődés izé amit említettél.

A játékos fejlődik ,de ennek mi köze a meghaláshoz vagy akármihez?
    Olyan érzésem van,hogy némi üldözési mánia van itt kérem.
  • Reaper
    Köszi, de mindent egyébként én sem tudhatok, csak a különbség az, hogy én nem osztom az észt olyanban, amihez nem értek! :)

Egyébként csak hogy a témánál maradjunk nagy szerencsémre a családomban és a barátok / ismerősök között többen is vannak, akik repülték a MiG-15-öt és a MiG-21-est is hosszú évekig, szóval vannak információim az adott típusokról. Ezért is vettem a bátorságot és hozzászóltam a fegyverzetes okfejtéshez..:-D
  • Ludowik
    Értem nincs nagyképűség de én egy f...sz vagyok aki mer másik JÁTÉKOT összemérni a DCS-vel?
    De én vagyok de míg én nem ájulok el a gép előtt az a valami ami a virtuális gépben helyet foglal az újra és újra megteszi. Na ezt érted mire akartam célozni?
    Köszi Wittmann megcsinálom.
    És van hova fejlődnöm még ebben a játékban igen, hiszen a rossz beidegződések eredményezik a lámaságomat itt ott pedig erény némelyik.
  • molnibalage83
    Sokkal több, mint 50 gépet, csak Mirge F.1-ből lőttek le 30+ darabot emlékeim szerint, pedig azokon volt azért már legalább dispenser és néha ECM pod is.
  • VO101Tom
    Áááá, nagy kedvenc
  • Reaper
    Itt mindösszesen egy valaki képzel többet magáról és az te vagy kis barátom. Tudod a helikopter meg a hülyeség...
  • pontijonny
    Szerintem te ezt félreérted,félre értelmezed amúgy. Itt nincs semmi nagyképűség.

Pusztán annyi,hogy Reaper tudja is miről beszél,a leírtak tükrében:)
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.03. 12:57:50
  • bgabor
    És ettől te valamiféle istenségnek képzeled magadat. Értem én, csak szánalmasnak tartom.
  • bgabor
    Bármi megtörténhet, elvégre az irak-iráni háborúban egyszer tényleg előfordult hogy egy iraki MiG-21 lelőtt egy iráni Tomcatet. Persze a fő tendencia nem ez volt, az iráni F-14esek több mint 50 iraki gépet lőttek le, elsősorban MiG-21-eseket és MiG-23-asokat. Eléggé egyoldalú küzdelem lehetett.
  • Reaper
    Köszi a bókot, elvégre csak mintegy 500 órányi valós és ~15k szimes repült idő választ el bennünket! ;)
  • bgabor
    Hát pedig sznobizmusból meg nagyképűségből az itteni topiklakók nagy része bizony jelesre vizsgázik. Elég szánalmas emberi vonás, ha engem kérdezel.
  • pontijonny
    "Itt megjegyzem az hogy a dcs-ben nem fejlődik a pilóta csak addig míg le nem szedik utána kezdheted elölről ez baj!"

Itt most megakadtam. A pilóta nem te vagy? Mi ez a fejlődés?Mi fejlődik? Mit fejlődik? Faguriga legyek ha értem.
  • wittman
    Tiltsd le. hogy a windows soha ne telepítsen drivert windows update-n keresztül.

Számítógép ikon jobb klikk-tulajdonság, bal oldalt speciális beállítások, hardver fül, eszköztelepítés beállításai és ott válaszd ki ezt az opciót.
  • bgabor
    Legnagyobb örömödre ittmaradok továbbra is, "profikám".
  • Ludowik
    Csak arra mutattam rá hogy ott is van fejlődés és igen a hasonlat azért rossz mert tök mindegy mit játszol te és a társaid teszik szimulátorrá akikkel játszol.Ezért kár lesajnálni a többi repcsis játékot.Amit leírtam az pont azok az erények amiket ha a játékosok kiaknáznak akkor Szimulátor lesz mindkettő.Ha lezuhansz vége a játéknak ,a G terhelés szimulációja igaz mindegy milyen módon van megvalósítva. Itt megjegyzem az hogy a dcs-ben nem fejlődik a pilóta csak addig míg le nem szedik utána kezdheted elölről ez baj! Sérülés modell fejlettebb de amit modellez az is bonyolultabb, és itt is belenyúlnak a gépek fizikájába mert ha nem tennék lenne sírás!
    Pálya tényleg hatalmas ez jó na de a megvalósításban, van hova fejlődni.Optimalizáltság na itt van a bibi de nagyon ebben a dcs alulmarad . Mindkét játék tolja a szimek időkorlátját az egyik Koreáig lefele a másik Koreáig felfele. Mindkettő béta verziós e miatt a felsorolt hibákat felróni csak annak a tükrében szabad ha megnézzük melyik játék alapja mióta létezik. És azon idő alatt hová jutott.
    Nem savazom és nem magasztalom se egyiket se másikat. Szórakozom kikapcsolódok mindkettővel és amoda teszterként tevékenykedem ne várja senki azt hogy a dcs-t magasabban kiemeljem. Béke
    Azt a kérdést tenném fel megint miért cseréli le a win764 bit a joy driverét élből, a gépemnek lehet valami kínja ? A joy egyébként műxik így is csak az effektek erejét nem tudom beállítani és ez a gondom.