37053
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Indi69
    Szia. Ezeket a törölni cuccokat hol találom? Üdv
  • gsg16
    most néztem meg,azok villognak.mi lenne rá a megoldás?
  • TG Gida
    Van egy külső világítás master switch a gázkar bal oldalán, ami nem látható. Három beállítása van:
    - LCtrl+P
    -LShift+P
    -LAlt+P
  • macleody
    Így 1pixel méretben meg főleg :)
  • GaBika6
    Durva képek csak sajnos online játszhatatlan ilyen felbontásban...

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.07. 23:41:05
  • hrundibaksi
    Valahol Iraq fölött

• wittman
    Szervertől veszi át a SCENE beállításokat, de csak ezt.
  • molnibalage83
    Még egy kérdés. A játék mit csinál, ha online két játékosnak eltérő a scenery beállítás? LOW-on egy rakás 3D objektum nincs is, helyette csak textúra van.
  • GaBika6
    Sztem nem kell hdr sem, meg texturát vedd lejjebb. Civil forgalom off és az is segít. Ha tűrhető szépen okosan mehetsz feljebb! Sajnos a DCS már csak ilyen. Rengeteget szidtam én is.
    Ez is segíthet gyengébb gépeken! Mikor AMD-m volt nekem hozott olyan 6-7 fps-t!!! Meg azt is figyelembe kell venned, hogy nvidián jobban fut...
  • molnibalage83
    A preload olyan kicsi lehet? Akkor az csak az objektumra és nem a talaj geometriára vonatkozik?
  • i robot
    Nekem a Combat van, már kb. 4 éve. Eleinte nem tetszett, de amikor megláttam a sima teljesen műanyagot egyből tudtam hogy jó vétel lesz.
    Félig fém (nyáron kellemes mezítláb csak vigyázni kell nehogy beakadjon valamelyik lábujjad), eleje leszedhető, ami tök jó mert elég méretes darab.
    A pedálok dőlésszöge állítható.
    2 dologgal nem vagyok annyira kibékülve: hangyafasznyit lötyög, és a fékpedálok kis úton járnak kb. 3cm.
  • repvez
    én a display felbontást is visszavenném, nálam 256on van nem vettem nagy változást rajta,meg a preload is csak 10k-n van nálam . és a fák is csak 4k-n. lehet ezek segitenek még
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.07. 21:25:36
  • hrundibaksi
  • hrundibaksi
    Amit még észrevettem,hogy NAV fényeket nem tudok kapcsolni A-10C-n,se flash,se strobe light-ot!
  • molnibalage83
    Ilyen beállítással az első training mission-ban az épületek felé nézve kizoomlva az FPS kb. 40. A kabinban jobb hátra nézve 25-28. Ez számomra még mindig mélyütés a javából... :(

• Capt Baloo
    Köszi. Ő az egyik versenyző, a másik kettő a Saitek Pro Flight illetve a Saitek Pro Flight Combat. A középsőnek az ára tetszik, valahol azt írták, hogy ahhoz képest kiváló, de gondolom nem véletlenül kerül a másik kettő nagyságrendileg a duplájába...
  • GaBika6
    Amikor indítod a gépet a rendszer teljesen feláll ha 4.0.0.8-at mutat a számlálón. Azt sztem nem vártad meg megint! Utána szabad csak gurulni!
  • Marci_
    10 éve használok egy CH Pro Pedalst, hol intenzíven (3-4 éven keresztül napi 3-4 óra átlag repülés) hol kevésbé, hol hagytam porosodni kicsit, azóta teszi a dolgát.
  • TG Gida
    Azt nem tudom, viszont az biztos, hogy a gép INS/GPS rendszerének is élesnek kell lennie ahhoz, hogy a bomba működjön.
  • hrundibaksi
    Kb mennyi? és MASTER ARM safe módban?
  • priluki
  • TG Gida
    Kell neki egy kis idő,mire kalibrálja magát.
  • hrundibaksi
    Ez az,

Load DSMS-t elvégeztem,és még is ezt látom
  • hrundibaksi
    Valamiért nem kommunikálnak a a fegyverek az A-10C-vel,épp a ramp start-ot gyakorlom
    ALIGN UN és nem RDY látszik
  • asw27
    Van, és Dragging chute (P).
  • priluki
    hi olyan kérdésem lenne: a controls menüben mi a fékernyő angol neve és a sima su 25-ön is van?
  • molnibalage83
    Ez a Vietnám táj talán szebb, mint az eredeti.
  • Capt Baloo
    Urak, pedálból milyet/melyiket érdemes? DCS-hez volna, ésszerű keretek között inkább a minőség számít mint az ár, de leginkább az ár/érték arány :)
  • GaBika6
  • repvez
    F-100-as mintha készült volna,de arról elég nagy a csend mostanában .
  • wittman
    Na most kellene egy A-1 Skyraider vagy A-6 Intruder, meg persze F-4 Phantom.

Épületeket is lecserélte azt olvastam? Tudom a fák azok le vannak cserélve.

Na majd este tesztelem én is.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.07. 13:00:40
  • macleody
    Hol vannak a kis sárgák?
  • GaBika6
    Jól néz ki elsőre ez a Vietnam mod!

• Ludowik
    köszi már le is szedtem:)
  • VO101Tom
    Vogel. Ezt kitehetem a pumaszállásra a többi DCS-es doksi mellé?
  • Vogel
    Hali!

Magyar nyelvű kézikönyvvel szolgálhatok, ami tárgyalja a rendszereket. Ez nem tanít meg repülni, de azért segít eligazodni.

FW-190D magyar nyelvű kézikönyv
  • hrundibaksi
    Köszönöm!
  • Cancri55
    altgr+shift+h; rightctrl+shift+h
  • hrundibaksi
    NAM
  • wittman
    Menük nem villognak a kampányban vagy a training-ben?